|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
5.9.2008 22:47:53   
tintin
Aja, Mlkls...Otroški bazar. Mi gremo najverjetneje v soboto. Al pa mogoče petek. Bomo še videli.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
5.9.2008 22:49:42   
tabi
no Sonchek jst jih moram še 10x tolk naklofat(strani) pol te pa povabim na en peruser posted image user posted image
Nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.9.2008 22:55:39   
manca
Mklks, midve z Majo bova šli na Bazar...kateri dan si hotela iti in ob kateri uri? (http://www.otroskibazar.si/)

Scuba lepo se imejte na morju in se načofotajte še namesto nas. Pa čestitke Lani za puzanjeuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.9.2008 23:26:54   
scubadiver
Evo, spokan mamo, pospravljeno je, Lana spi, jest sem tik na tem da mrknem.

Je pa lana postala že totalno hitra v plazenju, sploh ne morem verjet. Mi je dons k sem pokala sledila k senca. Nakar jest v kuhinji zlagam še kar iz kuhinje rabim in kar naenkrat vidim Lano nad skledo z mačjo hrano in je že nesla eno pest briketov k ustom. In ko sem ji rekla da ne sme, je spustila, padla pa v čist užaljen jok. In čez minutko spet isto, ona k ustom in potem jok. pa čez minutko in minutko in minutko user posted image . Tko da bom mogla kr pazit. Še bolj pa seveda na mačji WC.

Ker ne vem če bom jutri zjutraj še kaj prižigala računalnik velja tole voščilo za jutri, kar bo itak kmalu.
Naj za trenutek odloži delo, otroke in moža naša Gruška. Ob rojstnem dnevu ti želim vse najlepše, da te bodo otroc ubogali, pa seveda mož tudi, da boste vsi zdravi pa srečni, pa da boš še naprej tko fejst tud če se boš mal postarala  user posted image user posted image

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.9.2008 23:28:57   
scubadiver
hvala vsem za lepe želje. Upam, da se bomo meli fajn. Sem bla kr vesela ko sem prej poslušala na 24 ur da se začenja indijansko poletje in da so tisti, ki so izbrali september za dopust zadeli v polno user posted image

Se javim čez 10-14 dni. Pridne bodte, ubogajte otroke, pa ne preveč napisat, da bom lahko vse prebrala.

Pa pa

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
5.9.2008 23:39:00   
kanarka
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Evo-
Vam pa posvečam svojo 3000 objavo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , sem zdaj tut jst čist iz firbca pogledala, kolk pa mam jaz in ....glej ga zlomka, točno 500user posted image user posted image

Ja, kje pa ste vse ostale čveke? Zdej sem mal k seb prišla, pa nobene nikjer. Sicer jo bom tut jst popihala spat, ker še nisem čist ok, pri bubi pa tut ne vem, kakšna bo noč. Dan je bil malo ekstremen. Od joka v tri dni, do smejanja v tri dni.

Tudi od mene Gruška, vse najboljše za jutrišnji rojstni dan in naj ti mine v izobilju ...tortic, poljubčkov, želja...

Scuba, vi pa uživajte na morju.

Lahko noč

Ujoj, bubi mi že jočeuser posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.9.2008 7:21:36   
mklks
dobro jutro!!

najprej eno orngi user posted image za lep dan, čeprav pr ns tko piha....

gruška vse najboljše!!!!!!!!

skuba fajn se mejte na morju....men se zdi da sem to že napisalauser posted image

manca....me še ne veva, edin v torek in sredo ne morve, ker v torek delam, v sredo mava pa sistematski???

tintin....v soboto naju sigurno ne bo, ker ma brat rojstni dan in mamo mal fešteuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.9.2008 8:31:53   
tabi
Dobro jutro

Mklks hvala za kavouser posted image

Gruška Naj ti bo danes lep bo dan,
z željami lepimi zaznamovan!
Nazdravi,pij in bodi vesela ,
saj kristusa si ujela!
    VSE NALBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Skuba maksimalno uživajt dopustuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je bla pa dons katastrofalna nočuser posted image user posted image oba sta ga nekaj srala enkrat en drugič drug,tko da sem zaspala šele ob 5ih,tamala dva pa ob 7.15 že aufuser posted image
Tko da sem oba zrihtala ,nafutrala pa poslala v igralnico igrat.jst pa sem pospravila njuno sobico od a-ž,pa dnevno pa jedilnico sem pomila pa kopalnico mal razkužla pa pomila,zdej sem se pa mal dol vsedlauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.9.2008 9:01:30   
Tanayya29
Jutro!!!!
Tabi
,ti pa si pravi duracelov zajček...zdj,pa kar mal spat,2h sta čist premal.....
Lahko,pa prideš še v medvode malo poispravit...

Gruška!!!!!!VSEEEE NAJLEPŠE,NAJBOLJŠE...ZATE!!!!!!

Lepo praznovanje!

Padci...naš kar naprej pada,vzadnjič je stal in mahal,(ob opori),in jaz seveda full slikam,in mu je zmanjkal tal pod nogami...direkt na nos....
Jst,ga kar pustim,da mal pada,itak pa se mi zdi,da če pade,se je že navadu da mau glavo vzigne...no,če vidim,da ni mali v nevarnosti...mal se mora pa sam znajdt.bušk bo še nešteto........

Taj tudi praznuje 10m....jauuuu sine veliki.

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.9.2008 9:07:25   
Oranža
user posted image

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga GRUŠKA, vse najboljše za
te!!!

Scuba srečno pot in uživajte maximalno!

Kr grem, sm čist podrta, sm dobila menstro po 18 mesecih user posted image user posted image user posted image user posted image , me vse boli vključno z bučo, pa še čelo me srbi za popiz........pa ful mam za pospravt, HB mi vsaj kosila ni treba delat, ker gremo na kosilo k stari mami in atu k praznujeta rd.

Ajd čau.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.9.2008 9:47:18   
sonchek

jutrooooooooo

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Evo-
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image , sem zdaj tut jst čist iz firbca pogledala, kolk pa mam jaz in ....glej ga zlomka, točno 500user posted image user posted image

čvekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gruška....vse najboljše...in lepo praznuj...
user posted image

tabi..a to si že vse naredila danes zjutraj...ja svaka ti čast...user posted image
..zdej k si pa doma končala pa lohk prideš še mal k meni....user posted image user posted image user posted image

Taj...vse najlepše in najboljše za tvojo obmesečnico...pa Neli ti enga tazga cmoka pošilja...
user posted image

lep dan pa želim vsem.....
papa

< Sporočilo je popravil sonchek -- 6.9.2008 9:48:30 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
6.9.2008 10:17:51   
gruška
HEEEEJ PUNCE - HVAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ZLATE STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena tortica za vas user posted image ,

zdaj grem pa še eno spečt za obiske, ki pridejo popoldne .....

Uživajte, čao!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
6.9.2008 11:35:23   
ajtak
Gruska vse najboljse!!

Ej kje pa je scuba? A so km sli al kaj?

Grem kuhat, danes bodo zeljne krpice potem pa letimo na piknik - 30.letnco od kolegice user posted image user posted image  KOMI CAKAM!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
6.9.2008 11:41:25   
mklks
ajtak....kaj ti nič več ne sledišuser posted image user posted image user posted image

skuba je šla na morjeuser posted image !!!!

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
6.9.2008 11:49:29   
mama11
Čestitke Gruška!

Evo-

OMG, Sonchek, kako dolgo si pa ti že pri RR?

Na pupo pazim, kadar je v bližini dnevne sobe ali kuhinje, sicer sem njeno sobo, hodnik in najino spalnico "zaščitila" do te mere, da ne rabim biti non stop pri njej. Dejansko je od 3. meseca na tleh in je, kar se teh zadev tiče (trikrat trkam), zelo spretna in se zlepa ne butne. Pri 4. mesecih se je začela trkljat in se je že takrat navadila pazit na glavo. Pri sedenju je pa tako ali tako nisem pustila same, dokler se ni sama usedla, odtlej pa tudi že zna ful pazit nase. Edino vstajanje me skrbi, ampak to je pa zaenkrat aktualno samo v posteljici ali naročju.

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Tko da sem oba zrihtala ,nafutrala pa poslala v igralnico igrat.jst pa sem pospravila njuno sobico od a-ž,pa dnevno pa jedilnico sem pomila pa kopalnico mal razkužla pa pomila,zdej sem se pa mal dol vsedlauser posted image

Pa ne me hecat, meni je komaj uspelo pospravit kopalnico. Jo odložim pri igračah, navlečem rokavice, nalijem čistilo v WC, primem za gobico, očistim steno, v kateri je kotliček, in je že pri kopalnici. Spustim gobico, odložim rokavice, jo vzamem v roke in nesem k igračam. Grem nazaj, nataknem rokavice, vzamem gobico, začnem čistit pokrov od WC-ja, spucam desko, je že pri mojih nogah in hoče grizt tepih pred WC-jem user posted image . Jo z nogo držim stran, medtem odložim gobo, snamem rokavice, si roke, stoječ na eni nogi, sperem pod vodo, zagrabim pupo in jo odnesem med igrače. Grem nazaj, nataknem rokavice (z malo muke, ker so roke še vedno vlažne), vzamem gobico zdrgnem školjko, vzamem cunjo in stelex, začnem drgnit stene okoli WC-ja, in uganite kaj... pupa je spet pri meni user posted image . Tako da sem utrujena na žive in mrtve do takrat, ko je kopalnica čista. Zdaj spi in ne morem šarat po tistem koncu, zato delam kosilo in rihtam kuhinjo. Bajta pa v razsulu.

Dajte mi nekaj povedat - pri 7-mesečnem dojenčku - ali je OK, če se ne obrne na trebuh oz. sploh noče biti nič na trebuhu? Kako pa potem lahko začne puzat ali vstajat?

Današnji meni:
zajtrk: dojenje
kosilo: kremna cvetačna juha (nisem se še odločila, ali ji bom notri vkuhala testenine ali dala kar malo kruha)
malica: dušeno jabolko, skuta, dojenje
večerja: ovseni kosmiči, dojenje

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
6.9.2008 12:11:41   
tabi
Dan
mi 3je smo iz dolgega sprehoda na polovici se je pridružil še oči da je dal za kavouser posted image Nika panča jst pa mal k seb prhajamuser posted image

Taj vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayya pa o kakšnem spancu ti govoriš,ni časauser posted image

Tanayya pa Sonchek aja najele bi me rade za pucat,ne ne ne mislim posla Oranži spelatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gruška hvala za torticouser posted image je ful dobrauser posted image

No zdej je pa sestra prišla pokazat nov avto-peguot107 letimuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
6.9.2008 12:25:14   
babuka
Najprej en lep dober dan vsem.NEŽA vse najboljše za tvojih 10m.Da bi bila še naprej tako vesela in razigrana deklica.user posted image user posted image  

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
6.9.2008 13:05:18   
Oranža
Taj in Neža vse naj naj naj za obmesečnico!user posted image user posted image

No jst sem tud pospravlauser posted image user posted image , pa mal boljš se počutim, čeprav me čelo še vedno srbiuser posted image

Tabi ti odstopim, lahko greš čistit tud drugam, men se ne da, ker še doma komi sfolgam......

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Pa ne me hecat, meni je komaj uspelo pospravit kopalnico. Jo odložim pri igračah, navlečem rokavice, nalijem čistilo v WC, primem za gobico, očistim steno, v kateri je kotliček, in je že pri kopalnici. Spustim gobico, odložim rokavice, jo vzamem v roke in nesem k igračam. Grem nazaj, nataknem rokavice, vzamem gobico, začnem čistit pokrov od WC-ja, spucam desko, je že pri mojih nogah in hoče grizt tepih pred WC-jem user posted image . Jo z nogo držim stran, medtem odložim gobo, snamem rokavice, si roke, stoječ na eni nogi, sperem pod vodo, zagrabim pupo in jo odnesem med igrače. Grem nazaj, nataknem rokavice (z malo muke, ker so roke še vedno vlažne), vzamem gobico zdrgnem školjko, vzamem cunjo in stelex, začnem drgnit stene okoli WC-ja, in uganite kaj... pupa je spet pri meni user posted image . Tako da sem utrujena na žive in mrtve do takrat, ko je kopalnica čista. Zdaj spi in ne morem šarat po tistem koncu, zato delam kosilo in rihtam kuhinjo. Bajta pa v razsulu.

user posted image user posted image user posted image  tole mi je pa hudo poznano, s tem da smo mi še zlo užaljeni, ker je treba ven iz kopalniceuser posted image user posted image , pol ga dam pa v stolček za hranjenje pa itak živčnega faše, tko da v bitvu cele dneve pospravljam ampak pospravljen pa ni......user posted image user posted image

pa zadnje 3 dni mi tko slabo spi, po moje ga zobi matrajo....btw po moje sva še edina k jih nimavauser posted image user posted image user posted image , ker vidim da naju je tud Taj prehiteluser posted image user posted image

Hranjenje: pr nas se trenutno samo dojimo, kler ni šans da mu spravim žlico v usta, zavrača čist vse kar mu dam, razen mene sevedauser posted image , pa ne vem a l so zobi al je pa ekstremist user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibam preden mi modenm izklopi.......user posted image

Čau......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu babuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
6.9.2008 13:06:17   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: babuka

Najprej en lep dober dan vsem.NEŽA vse najboljše za tvojih 10m.Da bi bila še naprej tako vesela in razigrana deklica.user posted image user posted image  

tudi od nas...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu babuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
6.9.2008 13:20:51   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO:  mama11
Dajte mi nekaj povedat - pri 7-mesečnem dojenčku - ali je OK, če se ne obrne na trebuh oz. sploh noče biti nič na trebuhu? Kako pa potem lahko začne puzat ali vstajat?

Jaz mislim, da je ok, ker tud nasa doooolgo casa ni hotla bit na trebuscku, se je takoj zacela kregat pa stokat pa jokat. Sej pravim, zdej zadnje dni da se je uzivela v kotaljenje, obracanje v vse smeri, posedanje.... Puza se ne, ampak glede na to, da je zdej sele cist 100%osvojila tale obracanja, ima se cas za puzanje in vstajanje.
Jo bom pa tud jaz zdej veckrat dala na tla, sej sem jo ze, ampak je itak bila na miru, pa z glavico oz. ustami ob tla udarila, tko da sem jo hitro na raztegnjen kavc dala al pa na posteljo. Zdej bo pa pomoje drugace. Pa res je, da se nauci pazit na glavo.

Vse naj naj Taj in Neza!!!

Z mojim trebuhom je danes boljlse, HB. Kaja pa spi ze od 12ih, tko da moram hitro izkoristit za pucanje, kuhinjo sem ze, se dnevna, pa kopalnica. Joj, je bla pa noc grozna, skoz se je zbujala, na pol ali 1 uro, da je bil ze moj zivcen, ker tega nisva vajena. Ne vem kaj je bilo to, mogoce zobkiuser posted image Samo pri prvih dveh zobkih je blo vse bp.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
6.9.2008 14:08:53   
barika
Vse najboljše vsem, ki praznujete, še posebej tistim ki imaste rojstne dneve in obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.9.2008 14:13:02   
barika
Cimetova fora, sam jaz mislim resnouser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.9.2008 14:26:53   
ajtak
en lep dobrdan se enkrat...

vse k mislte da se mi je zmesal... no se mi ni user posted image , jaz se sam hecam ker je scuba tooolkrat napisala da gre na morje...

drugace tjas spi jaz pa si grem nohte nalakirat. Ma pa moj sinko rdeco ritko in ga tok pece da se je zdele full jokal k sva se previjala pa mal je blo krvi. Sam nisem mogla pogledat a se je sam mal strgal med kakanjem al je kaj drugega... user posted image  se mi je tok smilu k je tko jokal, sem prov cutla da ga boli.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu babuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.9.2008 14:29:36   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Vse najboljše vsem, ki praznujete, še posebej tistim ki imaste rojstne dneve in obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

se kr podpisem user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
6.9.2008 15:58:25   
barika
Sam nisem mogla pogledat a se je sam mal strgal med kakanjem al je kaj drugega... se mi je tok smilu k je tko jokal, sem prov cutla da ga boli.

čist možno, to se je M. 1xnaredl, pa je bila kriza, od takrat naprej ga devam na wc,vedno itaq ne gre pa ga spusti v plenico.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.