Oranža
|
Taj in Neža vse naj naj naj za obmesečnico! No jst sem tud pospravla , pa mal boljš se počutim, čeprav me čelo še vedno srbi Tabi ti odstopim, lahko greš čistit tud drugam, men se ne da, ker še doma komi sfolgam...... IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: tabi Tko da sem oba zrihtala ,nafutrala pa poslala v igralnico igrat.jst pa sem pospravila njuno sobico od a-ž,pa dnevno pa jedilnico sem pomila pa kopalnico mal razkužla pa pomila,zdej sem se pa mal dol vsedla Pa ne me hecat, meni je komaj uspelo pospravit kopalnico. Jo odložim pri igračah, navlečem rokavice, nalijem čistilo v WC, primem za gobico, očistim steno, v kateri je kotliček, in je že pri kopalnici. Spustim gobico, odložim rokavice, jo vzamem v roke in nesem k igračam. Grem nazaj, nataknem rokavice, vzamem gobico, začnem čistit pokrov od WC-ja, spucam desko, je že pri mojih nogah in hoče grizt tepih pred WC-jem . Jo z nogo držim stran, medtem odložim gobo, snamem rokavice, si roke, stoječ na eni nogi, sperem pod vodo, zagrabim pupo in jo odnesem med igrače. Grem nazaj, nataknem rokavice (z malo muke, ker so roke še vedno vlažne), vzamem gobico zdrgnem školjko, vzamem cunjo in stelex, začnem drgnit stene okoli WC-ja, in uganite kaj... pupa je spet pri meni . Tako da sem utrujena na žive in mrtve do takrat, ko je kopalnica čista. Zdaj spi in ne morem šarat po tistem koncu, zato delam kosilo in rihtam kuhinjo. Bajta pa v razsulu. tole mi je pa hudo poznano, s tem da smo mi še zlo užaljeni, ker je treba ven iz kopalnice , pol ga dam pa v stolček za hranjenje pa itak živčnega faše, tko da v bitvu cele dneve pospravljam ampak pospravljen pa ni...... pa zadnje 3 dni mi tko slabo spi, po moje ga zobi matrajo....btw po moje sva še edina k jih nimava , ker vidim da naju je tud Taj prehitel Hranjenje: pr nas se trenutno samo dojimo, kler ni šans da mu spravim žlico v usta, zavrača čist vse kar mu dam, razen mene seveda , pa ne vem a l so zobi al je pa ekstremist . Zdej pa šibam preden mi modenm izklopi....... Čau......