zirafa76
|
dober vecer... Mirna zaenkrat,Izabela spi,se je pa danes ful udarla,cisto blizu ocke,je padla na mizo iz sedezne in je na okrogli mizi nasla edini mali vogalcek..atiju je usla...kako je jokala,ubozica moja ..ze ima modrico,samo upam,da ne bo to kaj vecje..saj si bodo ljudje se mislili, da jo tepeva... Zdaj spi,upam,da bo prespala noc..drugace pa sva bile ze zjutraj pri zdravniku,kjer so ji spet vzeli kri,da prekontrolirajo zlatnico...upam res,da so testi vredu,zadnjic so padli na mejo,pa ji ni bilo potrebno vec jemat tablet... Jaz pridno pisem tale zivljenjepis,imam ga ze v slo.,pa motivacijsko pismo v slo.in angl.jeziku,jutri se samo se lotim zivljenjepisa v ang...pol pa nesem,pa vidimo...Sem pa ugotovila,da sem kar ven padla iz pravopisa... Mora pa biti pravopisno brezhibno..no,skoraj... Ceprav po pravici povedano,mi se ni iti za v sluzbo,ker bo Izabela norela..ze vidim..tako je navezana na mene,da je kr hudo..ce grem iz sobe,ze stoka in gleda,kje sem...ampak bomo kombiniral,ce bo potrebno..imamo se vitalno babico in dedija..njegovi starsi.. Ampak tako sluzbo ni za spustit..Kolikokrat se ti ponudi taksna priloznost,delo na ambasadi???Upam,da bo slo no... drugace pa imam se jutri sest.glede dekoracije miz in upam,da pol lahko malo oddahnem....vikend v SLO... no,pa se grem mal nazaj brskat ideje... papa