|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
20.8.2008 8:18:37   
barika
a še vse spite? ja dobro jutro nouser posted image

evo en kofi user posted image , jaz jih danes rabim 10x tolk...
danes sem pa zlamana...najprej nisem mogla zaspat, potem ne vem a se mi je sanjalo al res nisem celo noč nič spala, zbudila sem se ob 6.00, pa potem zaspla do 7.30, ko me je moj zbudil, ker sem mu tak naročila. user posted image user posted image
še dobr da mali spi celo nočuser posted image , aja, pa danes časti za 9 mesecev

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 726
20.8.2008 8:22:50   
tabi
Jutro
Barika hvala za kavouser posted image

Tut jst sem vsa polomljena sem do 2 školko objemala,zdej me pa tko želodec boliuser posted image

Martin vse naj naj

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 727
20.8.2008 8:37:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Jutro
Barika hvala za kavouser posted image

Tut jst sem vsa polomljena sem do 2 školko objemala,zdej me pa tko želodec boliuser posted image

Martin vse naj naj

hm, a moreš kej povedat, ali si zbolela??

no, kakorkoli, hitro se pozdraviuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 728
20.8.2008 8:55:07   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Barika hvala za kavico user posted image

Tabi a je čas za čestitke user posted image user posted image . Upam, da boš kmalu bolje user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 729
20.8.2008 9:13:10   
Oranža
Jutro,

jst sem pa tko veeeeeseeeelaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image , so me klical iz vrtca pa so rekli da ga lahko prestavim v tisto enoto k mi bolj ustreza, ker se je eno mesto sprostilouser posted image user posted image user posted image

Barika hvala za kofiuser posted imageMartin vse na naj za 9-tkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin, Manca jst bi tud copatke imela - na pomočuser posted image user posted image

Manca te ju3 pridem iskat al ne?

Tabi pojasni prosimuser posted image user posted image
Enej se vsem zahvaljuje za čestitkeuser posted image user posted image
Ajd šibam......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 730
20.8.2008 9:28:56   
barika
Martin v elementu
user posted image
user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 731
20.8.2008 10:06:23   
tabi
Ne ne punce ni tist k mislite sem dala obrt zapretuser posted image .Očitno sem prevelika požeruhinja pa mi ni nekaj pasaluser posted image sej je že dobro sam mal me želodec nagajauser posted image .
Martin user posted image user posted image
Oranža ja super za vrtecuser posted image
Tudi mi ga bomo najbrž dobil ker v Lj je še kr nekaj placa sam moram do sep.počakat,ko lahko tudi zunanje sprejemajo tko da upam na najboljšeuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 732
20.8.2008 10:28:36   
nicolina
Jutro,
hval a za kofi, bi rabla kr ene 5, pr nas je bla katastrofalna noč, sploh ne vem kaj mu je blo. user posted image user posted image

Martin, čestitke za 9 mesecev, pa kolk si dober na slikci. user posted image  user posted image

Oranža user posted image user posted image  za vrtec.

Tabi, ja, pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Copatki so super, jaz bi tud, a bomo potem kaj skupaj naročevale al ne bo nič iz tega? user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 733
20.8.2008 11:39:22   
murencek
Živjo! Smo bli na morju, pa zdej mal čekiram forum na hitrco.

zirafa, ti imaš svojo družinico, ki si si jo ustvarila. Starši so pa samo starši in nič drugega. Tko d če si je tvoja mami neki vtepla v glavo - njen problem.
Tu bi dodala, da je le na tebi, zirafa, kako se boš spoprijela s tem. No, tle mislim bolj na to, da svojo mamo sprejmeš tako kot je (mislim bolj na to, da se pri sebi pomiriš s tem). In če "nagaja", je to njen problem. Se je pač odločila tako.
Tako da kar mirno živi naprej s svojima sončkoma (in enim sončkom oz. zvezdico na nebu). Mama pa... Sej vem, ima vse skupi grenak priokus. Ampak vsi smo ljudje. In eni reagirajo tako, drugi tako. Vsak živi tko kot mu paše. Eni se oklepajo navad, družinskih vzorcev, drugi "splavajo"...

copatki - mi še zdej nimamo nič. Bom pa konec tedna kupila Stašu usnjene copatke. Take mehke, brez opore itd. K dokler ne hodi, ne sme imeti čeveljčkov. K potlej se prstki lepo ne razvijajo... Skratka, ko bo shodil, bo pa dobil čeveljčke.

LP

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 734
20.8.2008 11:39:39   
Ilije
Ojla!

Čestitke Martinu tudi z naše straniuser posted image

Ter seveda hvala za tistih 10 kavic... jaz si zjutraj in dopoldne privoščim najmanj dve, ker še vedno ne spimo celo noč. Sploh ne vem, kaj je to spanje brez nočnih sprehodov na wc, brez dojenjauser posted image .

Ker sem ravno v debato o copatkih uletela naj povem še moje mnenje... trenutno je Ajda večino časa bosa, sem ji sicer kupila ene čeveljčke št. 17, sam so ji tko po mojem občutku ful preveliki, tko da bomo s temi še malo počakali. O teh usnjenih copatkih pa nimam pojmauser posted image  so mi ful luštni in bi bila zelo vesela, če mi katera kaj več napiše o tem, kako so otročički stabilni v njih; kako se z njimi hodi; kaj se sploh priporoča za prve korake... Se opravičujem, če ste že o tem debatirale, a kot že rečeno nisem brala vsega za nazaj.

BTW tudi meni je ful všeč megane grandtour in mi je kr mal žal, da nisem lani bolj navijala zanj, ko smo menjavali avto.

lep dan

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 735
20.8.2008 12:48:34   
Oranža
Dan,

Hvala za čestitkeuser posted image . Jst sem bla pa pridna in sem sedežno očistila in zdej je kot novauser posted image user posted image user posted image . 3x hura za Hylo, ob prvi priliki(ko mi ostane par sto € si ga kupim). Pa Timon mi je pomagal, danes sva sama, Enej je šel k babi na počitniceuser posted image user posted image , in zdej tamal skoz leze v njegovo sobo in pol tam sedi ko kup nesreče user posted image user posted image . Ful sta srčka, se imata ful rada, Timon je ful navezan nanj, tko da če Enej joka tud Timon jokauser posted image user posted image . Sem pozabla povedat kaj se je zgodlo v nedeljo: smo mel ob 4h naročene prjatlčke od Eneja za rd, pa ura tam 3.30, jst dojim v dnevni Timona, user posted image  je pršu neki notri iskat, Enej pa se je vozil s kolesom, nakar jst slišim da se je prekucnil plastični stol in takoj zatem kričanje in jok. Seveda je bil to Enej, moj leti dol, jst tamalga v pojstlo fliknem in letim dol, dol pa vse krvavo, mi je kar slabo ratalouser posted image , ampak k sreči je kri lila samo iz nosa. Se je pa vozil okoli mize in stolov in se je zapel s kolesom v stol in padel čez rob, cca 2 m globoko, spodaj pa en kup dil in šare....dobro da je bil samo nosekuser posted image ... v glavnem tulila sta pa obauser posted image user posted image .....

pRI NAS PA DEŽUJE ups Timon na delu user posted image user posted image .

Barika ima pa lepe učke tale tvoj pobč, to bodo punce na kup leteleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se beremo.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 736
20.8.2008 14:09:52   
tabi
no jst se počutim superuser posted image sam za jest mi še ni,ampak tut prov bo pa kaka kila mjnuser posted image
Oranža tut naše dva sta nerazdružljiva Nika komaj čaka da Nejc pride iz vrtcauser posted image .ful lepo jih je gledat ko Nejc Niki nosi in razkazuje igrače pa kar mu rečeš vse naredi zanjouser posted image pa ful je zaščitniški,če kakšen drug otroček kej hoče vzeti Niki mu sploh ne dovoli,ker je to in ono od Nikeuser posted image .Ful jih rada gledam ko se mata rada in upam da tako ostane,ker sta moja sončkauser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 737
20.8.2008 18:02:06   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Samo naša ni več lupinarka in moram potem avto sedež dat v tvojega in še voziček, to bi bilo pa verjetn preveč  a ne?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 738
20.8.2008 20:22:31   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Samo naša ni več lupinarka in moram potem avto sedež dat v tvojega in še voziček, to bi bilo pa verjetn preveč  a ne?

Uf pišuka, kr pozabim, ker moj je še v lupinciuser posted image , čeprav pomoje bi se dalo,  samo jst morm pol še v šoping(bom izkoristla prijetno s koristnim) p'a bi ti blo to pol predolgo kajne. A si lohk od tašče sposodiš avtouser posted image

Scuba a ti prideš????

(Pablo Casals)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.8.2008 20:33:07   
tabi
čer
Nika že dobro uro pančauser posted image Nejc pa še straši okol meneuser posted image

Medve prideva sam povejte v kerem vogalu vas najdevauser posted image  

No danes je pa tut nika malo začla kobacati po vseh 4,sam kaj ko je dvakrat letela na nosijauser posted image user posted image

No zdej pa šibam Nejca spravt v posteljo pa pod tuš zletim pol pa pridem še mal pogledatuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.8.2008 20:52:44   
zirafa76
dober vecer...

Mirna zaenkrat,Izabela spi,se je pa danes ful udarla,cisto blizu ocke,je padla na mizo iz sedezne in je na okrogli mizi nasla edini mali vogalcek..atiju je usla...kako je jokala,ubozica mojauser posted image ..ze ima modrico,samo upam,da ne bo to kaj vecje..saj si bodo ljudje se mislili, da jo tepeva...user posted image

Zdaj spi,upam,da bo prespala noc..drugace pa sva bile ze zjutraj pri zdravniku,kjer so ji spet vzeli kri,da prekontrolirajo zlatnico...upam res,da so testi vredu,zadnjic so padli na mejo,pa ji ni bilo potrebno vec jemat tablet...

Jaz pridno pisem tale zivljenjepis,imam ga ze v slo.,pa motivacijsko pismo v slo.in angl.jeziku,jutri se samo se lotim zivljenjepisa v ang...pol pa nesem,pa vidimo...Sem pa ugotovila,da sem kar ven padla iz pravopisa...user posted image Mora pa biti pravopisno brezhibno..no,skoraj...user posted image
Ceprav po pravici povedano,mi se ni iti za v sluzbo,ker bo Izabela norela..ze vidim..tako je navezana na mene,da je kr hudo..ce grem iz sobe,ze stoka in gleda,kje sem...ampak bomo kombiniral,ce bo potrebno..imamo se vitalno babico in dedija..njegovi starsi..
Ampak tako sluzbo ni za spustit..Kolikokrat se ti ponudi taksna priloznost,delo na ambasadi???Upam,da bo slo no...

drugace pa imam se jutri sest.glede dekoracije miz in upam,da pol lahko malo oddahnem....vikend v SLO...user posted image

no,pa se grem mal nazaj brskat ideje...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.8.2008 21:00:52   
naraščaj
Čer, upam, da mi dans rata odposlat, včer mi ni nikakor, skoz mi je ven metal. Zaj pa se sploh ne spomnem kaj bi mogla komentirat od včeri.

Oranža, ja tole je pa res super, za vrtec mislim.
Tintin, Manca jst bi tud copatke imela - na pomočuser posted image user posted image . Jaz tut in se pridružujem k Ilije za več inf.

Tabi,Sem tut jaz misla, da si štartala drugi krog. No, sam da je drugač ok.

Vse najbolše Martin.

T že tut spi (trkam, da se ne zbudi). Danes smo pri sosedih "žarli" in sta se tamala dva kopala v bazenčku. Sta bala prava cukrčka. Je kr pasal mal tko na izi sred delovnga tedna.

Aja zaj se spomnem kaj sem včeraj hotla vprašat, že spet glede avtosedežev. Izkušnje, mnenje glede MK Tobi, Concord (ne vem kak se mu reče sem pozabla, a je ultimax al neki). Romerja pa sploh ne poznam. Tko da prosim za pomoč, ker bova mogla kupt še enga in se morva prej odloč kaj, da pol čakava na kako akcijo.
Nč grem mal otroške sobe gledat, ker iščem ideje za našo malo sobico.

Se beremo

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.8.2008 21:02:29   
manca

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Uf pišuka, kr pozabim, ker moj je še v lupinciuser posted image , čeprav pomoje bi se dalo,  samo jst morm pol še v šoping(bom izkoristla prijetno s koristnim) p'a bi ti blo to pol predolgo kajne. A si lohk od tašče sposodiš avtouser posted image

Scuba a ti prideš????

Ne, od tašče ne gre. Ga ima v zunanji garaži ker ravnamo dvorišče da bo več parkirnega prostora pred bajto. Ah, saj lahko pa se potem pridruživa v začetku septembra ko bo spet srečanje-takrat bova pa imeli svoj prevoz in ne bo nobenega problema. Pa Gruška bo takrat tudi prišla je rekla.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 743
20.8.2008 21:02:36   
tintin
Jaz jutri dobim LittleShozice pa poročam, če so ok.
Torej od mene več info jutri:=)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 744
20.8.2008 21:08:19   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jaz jutri dobim LittleShozice pa poročam, če so ok.
Torej od mene več info jutri:=)

Koliko časa si pa čakala na dostavo?
Na tisti strani, kjer sem naročala jaz pa ni nič pisalo kdaj naj bi dostava bila...verjetno velja čiči pa čaki sistemuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 745
20.8.2008 22:25:56   
tintin
naročila sem jih prejšnji teden

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.8.2008 22:27:05   
tintin
Manca, odvisno kako hitri bodo pri SnuggleFeetu, jaz npr. dosti naročam na Amazon uk, pa včasih dobim že čez 2 dni. Zgodilo se je tudi že, da sem naročila v petek in dobila v ponedeljek...user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 747
20.8.2008 23:03:52   
scubadiver
Ojla čvekice,

Jest sem za umret utrujena. Pa sej nisem nič takega počela, ampak vseeno. Dopoldne sva se potepali, vmes prišli skuhat, potem sva šli pa v tanovo stanovanje mal delat, po službi pa je prišel še oči. Smo prišli ob pol desetih domov, spokali lano spat, midva sva pojedla "kosilo", zdej sem zlikala še dve srajci, zdej sem pa končno frej. Pa samo še za v postlo.

Oranža ne vem še če pridem, javim jutri. Odvisno kolk bo dela.

Sliva10 z veseljem te povabim na kavo ko bomo tolk daleč da jo bom sploh lahko skuhala user posted image . Bi bla res zelo vesela če mi boš pomagala s tem vrtom. Se spoznam na vrtnarjenje glih ene tolk k na sinhrono plavanje user posted image
Žirafa bom ful držala pestke za službo. Res upam, da ti uspe user posted image . Kar se pa mame tiče... Verjetno zato ker jaz mame nimam več bi ti po eni strani rada rekla da naredi vse da se z mami pobotata ker nikoli ne veš kdaj je ne bo več. Po drugi strani pa se mi zdi tko grdo od nje da ti kvari najlepši dan tvojega življenja s takimi izpadi da res ne vem zakaj bi se ti trudila. Pa upam, da princeska ne bo imela prehude buške user posted image
Tabi samo da si boljše user posted image
Ilije & Potepinka dobrodošli nazaj user posted image

Zdej grem pa spat, čeprav sem sigurno pozabila še kaj pokomentirat. Se opravičujem. Nočko user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 748
21.8.2008 0:30:06   
sliva10
oj, najprej čer

Žirafa, za buškice je najboljša margarina, namažeš in ni modrice, pa prav nič moteče za otročka. Preverjeno, so mi v  LJ na urgenci to povedal, ko sem prišla enkrat tja z ne vem katero hčero in ful veliko buško. Smonamazal in je šla. Sedaj imam margarino vednosabona dopustu, ker so buške stalnica

Scuba za kavo ne skrbi, se bova že znašliuser posted image

zdaj pa še NOČKO

Mame so kot angeli na preizkušnji

Neposredna povezava do sporočila: 749
21.8.2008 0:32:21   
mamuška
Ves dan smo bluzili naokrog, vsi 3 smo imeli zobarja, pa RD smo zažrli z žlahto, popoldan smo imeli delovni sestanek v vrtcu - vglavenm ne stojim pokonci. Jutri nas žal ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image , ker ma D. ob 11 NFTH in mi ne znese. Pa sem upala, da bouser posted image

O copatkih smo že na dolgo in široko govorile, v glavnim tile usnjeni (res usnjeni, ne nubuk pa umetno usnje itd) so super, stabilni so tolk, kot dobri ABS štumfi. nogica je prosta in nič utesnjena, niso hladni, ne poti se v njih, niso pa za v mokro in mrzlo, so za not al pa za po suhem hodit. Predstavljaj si usnjen štumfuser posted image - take so. Naša razvojna P jih priporoča, poleg pedipedk, recimo.  Vsekakro se zdrave noge priporoča čimboljši približek bose noge, brez raznih opetnikov, vložkov ipd.

Nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?