tintin
|
Hojla punce še od mene, lekarna - z nami gre na morje skoraj vse možno in nemožno. Imam eno torbico extra za zdravila, niti ni velika, ampak notri je skoraj vse. Iz izkušenj (potovanja), ko sva mogla zmerom nekaj kupovat od zdravil, zdaj vzamem skor vse...za naju in za malega: Lekadol, Calpol, svečke, oglje, linex, nelit, calgel, obliži, gaza, povoj, razkužilo, mini škarijce, šivanko, propolis sprej (afte...), canesten, praško pasto, daktarin gel, vagisan ali floragyn (zase), naklofen kremo (enkrat se je moj tako v koleno butnil, h.b za to kremo), fenistil gel (alergije), tableti proti alergiji (trenutno Telfast), Kamagel ali aloe Vera (za opekline), kaka škatla antibiotika Hiconcil (če jo ravno imam- od viška ne boli glava), kaka septoleta,...mogoče še kaj. Skratka cela lekarna v eni mini torbici. Pospravljanje - tudi meni se ne da. Good news - mentorica potrdila korektnost magistrske. 1.9. gre na Senat, kjer mi določijo komisijo, ki nalogo še enkrat pregleda ( ) in poda pripombe...na naslednjem senatu pa potem datum za zagovor. Drugi good news, kupila fajn kavbojke (končno nekaj zase, glede na to da se mi je porodniška za 43 evr povišala) v HM, končno sem našla ene, ki so dolžine 34. Jedilnik: zajtrk: dojenje, kruh z malinovo marmelado (home made) malica1: banana malica2: breskev, hruška, ovseni kosmiči kosilo: testenine risoni, zelenjavna omaka (malancan, paprika, por, paradižnik) m: skutica v: grisolino, dojenje Čez dan dojenje počasi res ukinjam, tudi ponoči najprej dobi piskerček z vodo (in pije!). Ful obvlada tudi pitje po slamci, danes mi je po slamci spil 2 dl čaja in 1 dl soka z vodo. LP vsem!
|