|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
14.8.2008 20:35:12   
ajtak
joj kok je pa Lana simpaticna na tejle fotki user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Sonchek, z menoj bodo šli fiziološka raztopina, 70 % alkohol (če ne za razkužit pa za živce user posted image ), škarjice, povoj, toplomer, Calpol, svečke, flajštri. Več pa upam niti ne bo potrebno, ker je uro in pol do izolske bolnišnice.

mah mi bomo vzel sam nekaj proti komarjem bepanten plus (za po piku, za odrgnine...), teatree, svecke, termometer in to je to. Gremo pa itak v Izolo in lahko grem tam v lekarno ali k zdravniku ce bi blo slucajno treba- pa itak ne bo!user posted image

Danes sem bla pa full pridna! Sem zlikala vse kar bi mogla ze vceri, pol sem pa naso parcelo pokosila (cca 1000 m2), zdej grem pa perilo obesit pol pa ce se mi bo dalo kopalnico spucat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.8.2008 20:42:19   
barika
Danes sem bla pa full pridna! Sem zlikala vse kar bi mogla ze vceri, pol sem pa naso parcelo pokosila (cca 1000 m2), zdej grem pa perilo obesit pol pa ce se mi bo dalo kopalnico spucat

a nimate  moških pri hiši za "moška" opravila??user posted image user posted image

mi smo pa dobro uro nazaj šele domov prišl.. pa sem samo posodo oprala (še od včerajuser posted image )

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 527
14.8.2008 20:49:14   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Danes sem bla pa full pridna! Sem zlikala vse kar bi mogla ze vceri, pol sem pa naso parcelo pokosila (cca 1000 m2), zdej grem pa perilo obesit pol pa ce se mi bo dalo kopalnico spucat

a nimate  moških pri hiši za "moška" opravila??user posted image user posted image

mi smo pa dobro uro nazaj šele domov prišl.. pa sem samo posodo oprala (še od včerajuser posted image )

barika pol sva midve bolj tam nek za pospravljanjeuser posted image ,raje ne povem,kakšno bombo mam v stanovanju trenutno,pa grem zdj pospravt,pol pa pridem...

lana super si,bravo!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.8.2008 20:50:18   
barika
eh tannaya, jaz nimam kej pospravlat (razen igrač) umivanje posode se mi pa ful upira (pomivalca pa nimam kam dat, če bi ga hotla imet)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.8.2008 21:10:53   
martita
Punce, mam filing, da se bo naša odstavla. Danes se sploh ni hotela dojit čez dan, zdej zvečer pa tudi ne. Trenutno jo poskuša moj uspavat. Če jo želim pristavit, se kar umika ali pa samo zgrabi in spusti.user posted image A je to to? user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.8.2008 21:12:27   
ajtak

moj moski je od 8h-19h sluzil evercke, da bomo sli loh v soboto na morje user posted image

ne lub se mi kopalnce pucat, bom ocitno jutr pa praznik gor al dol...

a je kej pamtnga na tv, grem mal kauc peglatuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.8.2008 21:15:29   
barika
je kej pamtnga na tv, grem mal kauc peglat

zdej pa nehi delat no, pa se dol used...a po tv-ju greš  pa še postlo speglatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.8.2008 21:35:34   
tintin
Hojla punce še od mene,

lekarna - z nami gre na morje skoraj vse možno in nemožno. Imam eno torbico extra za zdravila, niti ni velika, ampak notri je skoraj vse. Iz izkušenj (potovanja), ko sva mogla zmerom nekaj kupovat od zdravil, zdaj vzamem skor vse...za naju in za malega:
Lekadol, Calpol, svečke, oglje, linex, nelit, calgel, obliži, gaza, povoj, razkužilo, mini škarijce, šivanko, propolis sprej (afte...), canesten, praško pasto, daktarin gel, vagisan ali floragyn (zase), naklofen kremo (enkrat se je moj tako v koleno butnil, h.b za to kremo), fenistil gel (alergije), tableti proti alergiji (trenutno Telfast), Kamagel ali aloe Vera (za opekline), kaka škatla antibiotika Hiconcil (če jo ravno imam- od viška ne boli glava), kaka septoleta,...mogoče še kaj. Skratka cela lekarna v eni mini torbici.

Pospravljanje
  - tudi meni se ne da.

Good news - mentorica potrdila korektnost magistrske. 1.9. gre na Senat, kjer mi določijo komisijo, ki nalogo še enkrat pregleda (user posted image ) in poda pripombe...na naslednjem senatu pa potem datum za zagovor.
Drugi good news, kupila fajn kavbojke (končno nekaj zase, glede na to da se mi je porodniška za 43 evr povišala) v HM, končno sem našla ene, ki so dolžine 34.user posted image

Jedilnik:

zajtrk: dojenje, kruh z malinovo marmelado (home made)
malica1: banana
malica2: breskev, hruška, ovseni kosmiči
kosilo: testenine risoni, zelenjavna omaka (malancan, paprika, por, paradižnik)
m: skutica
v: grisolino, dojenje

Čez dan dojenje počasi res ukinjam, tudi ponoči najprej dobi piskerček z vodo (in pije!). Ful obvlada tudi pitje po slamci, danes mi je po slamci spil 2 dl čaja in 1 dl soka z vodo.

LP vsem!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.8.2008 21:54:28   
DEBELUŠKA30
Tanayya, če imaš jutri dopoldne čas, bi lahko šli na eno kavo (seveda če boš sama, moj dela do 14-e ure - kolegu odojka peče user posted image )!
Sporoči.........

Lahko nočko.....

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.8.2008 21:57:35   
DEBELUŠKA30
.... še nekaj....

iščem lepa masivna notranja vrata - slikce!
Tišlerja, ki mi jih bo naredil že imam, samo sliko vrat, ki bi jih želela mu moram prinesti, pa nisem nič pametnega na netu najdla, POMOČČČČČČ

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 535
14.8.2008 22:10:30   
barika
debeluška...
www.maton.si (men so všeč s105), drugače pa kakšne steklene, ali pa jaz bi imela, če bi lahko one ko se v steno skrijejo (samo v bloku je to mal nemogoče)

www.liko.si
www.olympsdoor.eu

www.robnik.si

www.linea-r.si

www.m-sora.si

www.mizarstvo-cobra.si
....

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.8.2008 22:39:59   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Hvala hvala user posted image . Sem se bala da se bo katera zgražala kakšna mama sem da se je to zgodilo user posted image

Evo, torba je spokana, Lana pančka, mami gre še pod tuš, oprat lase in zdepilirat pragozd in potem smo rdy da zjutraj odrinemo proti krku user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.8.2008 22:54:52   
ajtak

je kej pamtnga na tv, grem mal kauc peglat

zdej pa nehi delat no, pa se dol used...a po tv-ju greš  pa še postlo speglatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tocn tko user posted image , sem zaspala na kaucu zdej se bom pa premaknla v pojstlo in peglala dalje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.8.2008 23:00:21   
barika
ajtak, pazi da postle ne prekuriš (prekurita)

scuba, srečno pot in uživajte!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.8.2008 23:04:03   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Hvala hvala user posted image . Sem se bala da se bo katera zgražala kakšna mama sem da se je to zgodilo user posted image

A se hecaš al kva, veš da se to lohk vsakemu zgodi, sploh k so tile naši čmrli ful ferbčni in stikljivi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res je lušnauser posted image user posted image Fajn se imejte na morju.

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

lekarna - z nami gre na morje skoraj vse možno in nemožno. Imam eno torbico extra za zdravila, niti ni velika, ampak notri je skoraj vse. Iz izkušenj (potovanja), ko sva mogla zmerom nekaj kupovat od zdravil, zdaj vzamem skor vse...za naju in za malega:
Lekadol, Calpol, svečke, oglje, linex, nelit, calgel, obliži, gaza, povoj, razkužilo, mini škarijce, šivanko, propolis sprej (afte...), canesten, praško pasto, daktarin gel, vagisan ali floragyn (zase), naklofen kremo (enkrat se je moj tako v koleno butnil, h.b za to kremo), fenistil gel (alergije), tableti proti alergiji (trenutno Telfast), Kamagel ali aloe Vera (za opekline), kaka škatla antibiotika Hiconcil (če jo ravno imam- od viška ne boli glava), kaka septoleta,...mogoče še kaj. Skratka cela lekarna v eni mini torbici.

A ti povem eno skrivnost.......povsod imajo lekarne, razen če ne greš nekam na divje, bogu iza noguuser posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image  za diplomsko in kajbojkeuser posted image

Morm še tavelikega fanta mal pohvalit...smo bli dons pr enih prjatlih, pa se že odpravljamo domov, pa Enej pravi da še ne bi šel, pa mu kolegica predlaga da lohk pa tam ostane, in on JAAAAAAAAA...........sicer je brez ščetke, ampak je to da se je sam odloču da bo tam več vredno kot pa to da si pač ne bo dons zob umil user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Enejuser posted image

Zdej grem pa spat.....

Aja še to mi povejte tiste k ste bolj v tortah....Tabi......kje dobim tiste barve, da lahko naredim barvno podlago, recimo nogometno igrišče, če me razumeteuser posted image

Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.8.2008 23:06:18   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Punce, mam filing, da se bo naša odstavla. Danes se sploh ni hotela dojit čez dan, zdej zvečer pa tudi ne. Trenutno jo poskuša moj uspavat. Če jo želim pristavit, se kar umika ali pa samo zgrabi in spusti.user posted image A je to to? user posted image

Po moje ni to to. Sicer ti svokjo pupo najboljš poznaš, samo tole bi po moje blo preveč drastično. Sicer pa kot pravim, ti najbolje veš, pa še vsak otrok je drugačen.......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.8.2008 23:17:08   
tintin
Oranža - vem, vem da so lekarne skoraj povsoduser posted image ampak jaz imam rada vse pri roki, sploh pa stvari, ki nič bistveno ne zavzemajo placa...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.8.2008 23:19:43   
scubadiver
Tko, bana je zamašena od vseh dlak in las user posted image , zdej se pa odkotalikam spat. Hvala vsem za lepe želje za srečno pot in da se naj imamo lepo. Upam da bo vreme kolk tok, ker napoved ni ravno najlepša. Da nam ne bo odplaknilo našega šotorčka user posted image

Fajn se imejte, uživajte, pa ne preveč klofat da se ne bom tri dni prebijala skos to kar boste napisale user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.8.2008 23:23:35   
manca
Sem včeraj veliko napisala, pa me je vrglo venuser posted image . Skratka, razočarana sem nad internetom...enkrat dela, drugič spet ne (bom šla telekomovce vlečt za ušesauser posted image ).
Predvčerajšnjim sem dobila še prvo menstruacijo, pa na srečo niti ni tako zelo močna.

Nikol mi ni bilo jasno, kako lahko otrok zaspi med hranjenjem...zdaj mi pa jeuser posted image . Je Maja predvčerajšnjim zaspala v vozičku sede in to s piškotom v ustih. HB sta mimo pridrveli dve punčki na kolesu in je samo pogledala in hitro pomljaskala piškot do konca, nato sem jo dala pa v ležeč položaj.

Že dve noči mi ga serje, no včerajšnja je bila res najhujša..........ah, grem, alarmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.8.2008 23:33:13   
tintin
Scuba, srečno pot še od nas...pa nič dežja!
Manca, pomoje se Maja in Vasja dogovarjata, kdaj bosta ponoči dežurala...naš je obupen zadnji teden...nazadnje pristane v najini postelji in spi ko angelček....

No, jaz pa še čakam na mojo menstro, že cel teden me nekaj po trebuhu črviči (pomoje psiha), pa še kar nič....ma kar naj ostane še malo na Krvavcuuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.8.2008 0:47:03   
kanarka
Oranža,...ti si prava ekspertka za pasme. Sem mogla it prav pogledat kakšne so to. Jaz sem očitno bolj klasičen tip. Meni je že od nekdaj všeč labradorc in sama bi si želela belega. Sem pa enkrat vidla enga mini micenega, ampak takega luštnega kužka, da se ti kr srce topi. Bil je kot mini medvedek in tudi ko odraste je enak. Pol sem pa vse pasme preiskala, da bi ga našla, pa žal nisem. Sem pa imela enkrat Bobtaila...tut tak cukerček, samo je preveč dela z dlako. Torej BrinaS in mislim, da Mama11...labradorček bo.
Hiška,....vem, da če si nekaj dovolj močno želiš, to definitivno dobiš. Torej močno močno močno si želim te hiške, ki je v moji glavi že zrisana in ima pogled na morje, medtem ko noge namakaš v bazenu in piješ cocktail "Sex on the beach" user posted image .

Sonchek..jaz ji ta recept (ovseni kosmiči, rozine in jabolko) kuham že kar nekaj časa in to ful obožuje. Včasih skuham tudi za 2 dni in naslednji dan vmešam zraven še sveže sadje. Drugače pa imam vedno v hladilniku kuhan rjav riž z ovesom in azukijem ter algo in to zmiksam, dodam jabolko in je zelooo zdrav in bogat obrok.

Evo grem počasi tut jaz počivat.
Mamuška, res si poskušaj dobiti malo pomoči. Sej si samo človk in ne supermama.
Pomorščakinje uživajte.

Lahko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.8.2008 0:49:27   
kanarka
Aja aja aja, še neki. Enkrat ste se pogovarjale o  sesalcih. Kupila bi enga tihega, pa za ploščice. Govorile ste o nekem Boshu. Torej kateri tip? In kaj je s temi sestalci brez vrečk. Sem vidla, da je večina takih.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.8.2008 8:09:41   
sonchek
jutro..kavica za vseuser posted image user posted image user posted image

evo jaz že pijem kavico...Neli se igra..ata pa še spi..dons bomo njega pustili spat, ker ponavadi zgodaj ustaja in si mall zasluži...user posted image user posted image user posted image

Martita...tudi jaz bi verjetno posumila na odstavljanje...ampak a za obrok ti že poje dovolj GH???
drugače pa tud nič slabega če se odstavi..sej smo bile fulll pridne da smo že tok dolg dojileuser posted image user posted image user posted image

tintin...ti pa res vlečeš sabo celo lekarno...no pa sej je prov....če kaj rabiš imaš pač pri roki..sam a to vsak leto znova kupiš...kej rok trajanja tud ni večen...

ja valda..titi mamica...grozna si...user posted image user posted image user posted image

A dej..a veš kaj se bo še vse zgodilo...sej res ne morš bit vsak moment zraven...
Pa uživajte na morju...tam vsaj jupola ne boste imeli...user posted image user posted image user posted image

Bravo Enej!!!!Oranža...še mal pa bo prišel čas ko ga boš prosila da naj doma ostane...user posted image user posted image user posted image

grem moj se je zbudu..
lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.8.2008 9:11:34   
mama11

user posted image  

Go Lana, go Lana user posted image . Kaj je faca! Imamo pa enak pajac.

Ajtak, a se te da najet. Kosit ti ne bom dala, te pa brez problema "spustim nad" kuhinjske omarice. Mater sovražim to pucat.

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Lahko, da bi bilo. Kako pogosto sta se pa še dojili? Jutri poskusi, če noče, pa ne sili, otrok sam ve, kdaj je zrel za odstavitev. Če se izkaže, da sta zaključili pa en user posted image  zate in čestitke za dolgo dojenje!

user posted image  Tintin... ali boš potem spremenila nick v mag. Tintin user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.8.2008 10:14:20   
BrinaS
Mamuška - kako ste danes? Upam, da je vrocina pri D padla in da gre res samo za kaksno 6. bolezenuser posted image

Kanarka - labradorec je odlicen izbor. Verjetno bo tudi moj naslednji, ko otroci malo zrastejo. Je moj moz grs-jevc, pa mogoce postane potem pes se rusevinar. Prej pa sem imela doma mesanca, pa pritepenega novofundlanca (mladega), ki je imel kamne okrog vratu in se ga je ocitno nekdo hotel losati v Ljubljaniciuser posted image , pa potem se dobermana.
Oranza - tudi border collie je super. Samo ga nikoli ne bi imela tu v Lj. Potrebuje prevec prostora, svobode... no saj to vsi samo ti pa se ekstra. Naj bi bila pa to ena najpametnejsih pasem in ga lahko povsem zamoris, ce se ne ukvarjas veliko z njim. So eni najboljsih ovcarskih pasem.
Bravo Enej za spanje pri prijatelju!

Scubadiver - no pa sta upravicili avataruser posted image  Bravo Lana za pomoc in da vam vreme zdrzi.

Tintin - se malo pa zagovoruser posted image  Mi ga pa tudi Tina sracka ze dva dni ponoci, potem ko sem mislila, da se ze priblizujemo prespani noci, ker mi je prvic potegnila v enem kosu od 8:30 do 3:30, ja to je bil za nas uspeh :)

Martita - mogoce pa se res Maja odstavlja. Pa ne bit zalostna user posted image . Verjetno je to najlepsi nacin in najmanj bolec za otroka, itak pa sta se ze dosedaj dolgo dojiliuser posted image

Banana - pri nas ne gre v promet. Sem danes se zadnjic poskusilauser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......