ninocka
|
A se lahko danes samo mal pojokam? Jutri gre Ruben v vrtec, jst sem pa ze cel vikend vsa nesrecna in mi ni jasno, kdaj je ta moj pikipoki tolk zrastu in kdaj je slo eno leto mimo... Da niti ne govorim, da mi je slabo, da me boli zelodec, da sem vsa nervozna...OMG, sej ne vem, komu bo huje, meni al njemu...verjetno meni Drzte pesti jutri, da ne bom od tuge tam skup padla, jst se grem se mal sama sebi smilit in cmerit prd TV Zirafa, ful si bla lepa nevesta Pa Izabela je ze taka damica Scuba, jst tud pridem v torek, me lahko das na seznam... Aja pa se glede uspavanja - a je mozno, da dajes Lano prepozno spat? Zdej se tem nasim malim tolk dogaja, da so lahko ze prej utrujeni? Sprasujem pa zato, ker sem jst zdej ta teden, ko sem bila sama, v sob in ned dala Rubna spat pred 20 in je 20:10 spal kot polhek. V pon in tor sem ga pa dala po 20h in smo se uspavali do skor 22ih, s tem da je zaspal in ko sem se dvignla, se je zbudil in zacel histericno jokat (in to se je ponavljalo ene 5x). V sredo (in potem tud naprej) sem sept lovila uro pred 8 in je zaspal brez problema. Narascaj - nocno zbujanje - lahko pa da je lacna? (sem uceri, ko sem dojila malega za spanje ful razmisljala o tebi in scubi in vajinem problemu s spanjem - pa nocem pametovat, ker mi se dalec nimamo porihtanega nocnega spanja - se zmeraj se zbuja po 5x na noc in doji ). Ko sem tolk razmisljala, sem se spomnila, da se je pr men tud Ruben ene 2x ful zbudu sred noci in se 2 uri drl in ni pomagalo nic - nosenje, bozanje, joska, ce sem ga pustila, se je tolk drl, da je skor celo vas zbudu...v glavnem nic od nic, na koncu se se dojit ni vec hotu. Pol pa moj prjav (pa to je blo ob ene 2h, 3h zjutri). Kaj pa ce je lacen? Najprej sme ga samo cukast pogledala, ces Halo, sej ma josko , pol sva ga pa vseen odnesla v kuhno, mu nardila kasico in je pojedu celo skodelico in cez 10 min brez kakrsnegakoli uspavanja zaspal...ne mors verjet, prej sva pa po dveh urah dretja ze skor zivcnega fasala... Lahko pa je kaksna povezava s tem kar ti je zdej P rekla in jo to matra, pa zato joka... Tko, zdej grem pa res jokat