alex28
|
haj haj HRANA: tud jz probam za našega mišeka, da je isto kot midva,.. Od mesa: piščanec, zajec, puran, govedina, tud svinjsko (ampak mešano mleto z govedino za kakšno bolonjsko omako),.. Pa jogurte, pa razne skute,.. pa tud kdaj pa kdaj kak frutek na poti. Kruh itak ima najrajši,... Od juh je prav tako katera iz vrečke,.. (glede E-jev,.. pa ja no sej so itak vsepovsod) Tulk v vednost,.. da bi blo kej BIO-ne bi smel 30 km nič špricat naokrog,.. ker se vse razprši po zraku- tak da,... Punce vsaka po svoje, pa sej itak vse želimo samo vse najboljše za naše malčke-vsaka pa ima svoj sistem,.. tak da jz nobene ne kritiziram,.. vsaka zase ve,kajne ?! SPANJE: joj, danes ponoči KATASTROFA!!!!!!!!!!!!! Vsako uro se je zbudil, od osmih zvečer do zjutraj,.. nič spanja,.. ne vem a so zobi, a ga kej matra,.. sam neki joka (pa vse si v usta tlači,..) Zdejle spi,.. kako dolgo bo kej?????? Sem čist hin. SREČANJE: Tud naju lahko zraven štejete v torek, al dopoldan al popoldan vseeno,.. da vas mal vidim,.... (načeloma pridem, če bo z S vse ok,.. če mi ne bo kej zbolel, ker ima tudi nekaj zamašen nos-pa je tud prava mala tečkica) No pa z malim sva sama sedaj cel teden,... nama je ati v vojsko zgasnil,.. in še danes ponoči ko ga je tako sral, se ni noben nič naspal,.. ob 4-ih zjutraj pa je že šel,.. pa pride šele naslednji petek AJTAK: danes si se pa po mestu šetala-sem te iz avta videla pri sodišču,... tak da pozdravček No tolk zaenkrat,.. AJA, vsem slavljenčkom vse naj naj
|