zirafa76
|
No pozdravček od mene... poročene ženske Kar lep čas me ni bilo, ampak vse lepo se je končalo, sedaj pa doma..vegetiram v tem groznem vremenu.. Poroka je bila odlična, zabava je trajala do jutranjih ur, res je vse šlo dobro.Zelo rada bi naložila slikice ampak imam ene težave, sem poslala že urednici mail, naj mi povejo kaj je narobe..odkar je noo oblikovano ne gre... Odšla sva že tudi na poročno potovanje..no, samo oddih v Portorož, bova pa odšla še za vikend v terme sama..sva dobila za darilo, pa si bova privoščila sama..Kaj naj rečem..to je to..poročena sva, sem vesela,dobila sva ogromno uporabnih stvari..od denarja do obveznih kozarcev, ki jih je moja prijateljica dala vgravirati, zato sem še toliko bolj bila vesela....Gostje mislim da so se zabavali, bila je zelo mednarodna poroka, vsi so se dobro ujeli, plesali smo na vse..od Avsenika do slovaških narodnih, pop, rock..v glavnem pa glasba 80, 90 let...sicer ukradli me niso, so pa naredili par igric, tako da je bilo kul za vse...sma pa midva na glavni mizi preživela vsega pol ure max..skoz smo plesali in noreli...Večerjo smo naredili kombinacijo prvega glavnega obroka in ob 7.00 zvečer še pečenje na grilu, ki je ful uspelo, ker smo imeli prekrasno vreme in zunaj prelepo teraso ob jezeru....Najin prvi ple se je vrtel v ritmu pesmi Woman..od J.Lennona Naj povem še to, da moje mame ni bilo, niti tet, prišla je samo ena in sem bila neznansko vesela...Mama se je trdno odločila, da je ne bo, jaz pa je nisem več klicala...No, sedaj pa se je zgodilo, da pa hoče govorit z mmano, da ji je žal itd...se še nisem odločila, da jo pokličem, ker enostavno rabim čas, da ji tole oprostim.... No, takoj ko bom lahko, dam slikice gor... Izabela je bila krasna, pridna, čez noč pa sma imela varuško in ni bilo problemov...in kmalu bo imela 1.leto...KAM ČAS BEŽI????? pozdravčke od nas zaenkrat.....