|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
6.10.2008 0:31:55   
mamuška
Ne, Gruška, slavljenca pa žal ne bo, je danes imel še malo vročine in je vse prej kot za okrog hodit. Razen če bi kera rada kako porcijo naših bacilovuser posted image user posted image

Ej, še 2 dni, pa 1 leto. Men se zdi, da smo  prejšnji teden domov prišli, res. Trenutno zlgama cunje, premajhne, pa ta večje v omaro not, kar na jok mi gre, kako ta štručka rasteuser posted image Še mal, pa ne bo več dojenček, in to je definitivno zadnji dojenček pri naši hiši, smrk.

Dons tud mene že grlo boli, tko da ....drek, pa takle sranje.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.10.2008 6:39:49   
ajtak
Dobro jutro,

hitro castim eno kavico
user posted image , da se skup sestavim...

sem namrec se cist zalimana sam sem vstala ker danes pa midva potujeva za lj in morm se nama spakirat, dat prat in si glavo umit... pa si bi rada vsaj glavo umila preden se T zbudi- no umila sem jo ze, sedaj se grem pa hitr posusit.

Moj moz je pa zdej sel user posted image , upam, da se bo mel super in da bo vse ok.

No, pa en lep dan vsem! Jutr se pa vidimo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.10.2008 7:52:33   
DEBELUŠKA30
Ajtak hvala za kavo, tale je pa kar "orng", res tista ta prava doza user posted image !

No jaz sem pokonci od sedme, tko kot vsak dan med tednom, da dam E1 na avtobus, da gre v šolo. Ta micena se je pa ravno zbudila!

Naraščaj, a ti prideš v Ljubljano na srečanje, božiček je nekaj pustil za vas, pri nas!!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.10.2008 8:43:44   
ninocka
No, pa gremo v sirni svet user posted image user posted image user posted image user posted image
O bog, me je toolk slabo in tolk sem vsa cmerava...

Tintin, upam da bosta mela lep prvi dan in cimmanj stresen zate user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.10.2008 8:48:02   
barika
Jutro!!!
Sem ful slabe volje, tak da bi se kr odselila...user posted image user posted image user posted image  zg. soseda spet neki razbija, pa ta k***av blok se bo 1x sesul.user posted image user posted image user posted image  in to zgleda tak, kot da bi neke škatle po tleh metala, men se pa ful šipe tresejo. in to se dogaja čist vsak ku**av dan!

Ajtak, dober si tole naredla, rpžice mislim..pa prosim, če ne delaš luštovuser posted image

aja, eno vprašanje, a je (home made) torta primerno darilo za dva dobra kolega, ki imata R.D.??? Nimama z mojim nobene ideje, kaj jima kupit, ker  imata polno rit vsega, pa mislima naredit torto?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.10.2008 8:54:46   
babuka
Dobro jutro vsem skupaj.Po dolgem času se spet malo oglasim saj ne vem kako vam uspe redno slediti ,kajti z našo TAJO je to nemogoče,ker ima toliko energije da jo komaj dohajamo.NEŽI vse naj naj za 11m.user posted image No sedaj pa šibam,ker imamo že akcijo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.10.2008 8:59:17   
Oranža
Dan

Ajtak super tortauser posted image user posted image .
Taja&Kim&Martin bravo za prve korakeuser posted image
KATKA3 komi čakam da vas vidimouser posted image user posted image
Soni upam da prideteuser posted image
Nicolina&Tin super za krstuser posted image Se vidjamo v torekuser posted image
Jooly vi pridete??
Tintin in Vasja upam da vama hitro zalaufauser posted image . Enako želim vama Ruben in Ninočka.user posted image

Jst imam pa eno blesavo vprašanje: glede na to da naj bi blo ju3 še lepo vreme in glede na to da nas je kar nekaj, a bi ne bilo bolje če bi se dobile nekje zunaj, recimo ZOO...jst pač ne poznam nč Ljubljane da bi vedla kje in kako.......kje smo drugače zmenjeni kolosej al arena vodafoneuser posted image

Mi smo pa ta vikend šli mal po kostanj...uf ga je....tko da smo ga včerej pol mal pekli s prjatli in je blo prav luštnouser posted image

Danes imam pa E v šolli do 14h  - prvič po doooolgem času bom celo dopoldnew brez njega user posted image , ponavadi ga ob 12.20 grem iskat dons ima živi kotiček, jutrio ga pa poberem šele ob 15h, ker ima lego krožek in rokometuser posted image user posted image .
S T greva pa dons na plavanje jupiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdej mi je pa v naročju zaspal medtem ko sem tole pisalauser posted image .....očitno ga zvok tipkovnice uspavauser posted image user posted image user posted image user posted image

No grem da ga položim....upam da rata....ponavadi se po zbudiuser posted image

Čau.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.10.2008 9:01:47   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

aja, eno vprašanje, a je (home made) torta primerno darilo za dva dobra kolega, ki imata R.D.??? Nimama z mojim nobene ideje, kaj jima kupit, ker  imata polno rit vsega, pa mislima naredit torto?

Zakaj pa ne?user posted image  Važno da se spomniš!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.10.2008 10:46:16   
tabi
user posted image danuser posted image
me sva že s prvega 2.5urnega uvajanjauser posted image user posted image user posted image tamali ni in po moje ne bo hudega tko da jutri gre že za dlje časauser posted image user posted image user posted image

Ajtak hvala za kavouser posted image user posted image tortica ti je ful lepo uspela sploh pa vrtniceuser posted image user posted image user posted image Punce da ne bote mislile kolk je težko delat vrtniceuser posted image sploh ne ,še moj kako kdaj narediuser posted image sam ne vprašat kolko ker pri njem gre več vustauser posted image

Manca najprej sožaljeuser posted image user posted image
Sem ful vesela da so ti tortice uspele in da si zadovoljna z okusomuser posted image
Oranža uživajte v namakanjuuser posted image user posted image user posted image

Manca za otroški odaš do konca tega mesecauser posted image ,a pri vas ne dobite nobenega obvestila do kdaj je treba oddati novo vlogouser posted image

Taja,Kim in Martinuser posted image user posted image user posted image user posted image za orng korakeuser posted image

A tečaj bi ve radeuser posted image ni panike lahko sam moram mal premislit kolk to koštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se mal hecamuser posted image sam ob sobotah bo zlo težko izvedljivo ker imam večina delavne pop.pa še domauser posted image

Skuba sej sem že pisala da z obema ne grem nikamor na kavo in čvek ker ga ne morem niti popitiuser posted image tavečji se z igrali zamoti natanko 2-3 minute pol bo pa ves btc njegovuser posted image zato pa jst hodim sam dop na kave pa še to niso več kar so ble user posted image zdej še tamala ni 5min na enem koncuser posted image Pa drugič okuser posted image

nč zdej moram pa tamali kej jest naštimat da ne shirauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.10.2008 10:51:01   
naraščaj
Dobr dan hvala za kavice in,...

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A se lahko danes samo mal pojokam? user posted image user posted image user posted image
Jutri gre Ruben v vrtec, jst sem pa ze cel vikend vsa nesrecna in mi ni jasno, kdaj je ta moj pikipoki tolk zrastu in kdaj je slo eno leto mimo...user posted image user posted image user posted image user posted image
Da niti ne govorim, da mi je slabo, da me boli zelodec, da sem vsa nervozna...OMG, sej ne vem, komu bo huje, meni al njemu...verjetno meni user posted image user posted image

Drzte pesti jutri, da ne bom od tuge tam skup padla, jst se grem se mal sama sebi smilit in cmerit prd TV user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe, da ti bo mičklen lažje

Narascaj - nocno zbujanje - lahko pa da je lacna?Lahko pa je kaksna povezava s tem kar ti je zdej P rekla in jo to matra, pa zato joka...

Ne vem, nisem več dost pametna. Smo tut delal že flašo ponoč pa ni htela. Zvečer  je kako urco pred spanjem kašico pol pa pred samim spanjem  dobi zizo (mal potegne al pa tut ne) pa še flašo navrh (ne spije vsega). Lahk, pa da je res kaj na tem zarad hrane. Odkar sva na dieti je sam 2x mela kašasto blato. Bomo vidl kaj bodo v soboto rekl v Rogaški. In hvala za skrb

Manca sožalje za dedija
Gruška, tvoja je pa res hitra, user posted image user posted image user posted image

Ajtak, mmmmm za tortico. Bi pa ne smem user posted image

Mamuška, joj držim pestke, da se končno enkrat poštimate user posted image

Skuba, super za stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajtak, naj ti dnevo brez možeka hitr minejo . Pa dobr jih izkorist, včasih tut paše mal  mal pavze met user posted image , da si ušesa spočiješ user posted image . Mal za šalo mal za res.

Debeluška, delam na tem, da prideva, sam upam, da bo T bolša (kašlanje in smrkanje, ker neb rada kerga okužla še dodatno, sva dost že  soseda). Jutr dopoldne javim, zato tut nisem nč omenjala. Bi bil surprajs user posted image . Mi smo zmer bolan, ko se kej dogaja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro!!!
Sem ful slabe volje, tak da bi se kr odselila...user posted image user posted image user posted image  zg. soseda spet neki razbija, pa ta k***av blok se bo 1x sesul.user posted image user posted image user posted image  in to zgleda tak, kot da bi neke škatle po tleh metala, men se pa ful šipe tresejo. in to se dogaja čist vsak ku**av dan!

No tko zgleda pri nas, sam  da spodnji odelavajo, pa nč ne renovirajo, sam otroc tako delajo, da se bo vse podrl. Sicer šipe se ne tresejo, ker mamo itak strešne user posted image

Nč grem si glavo razbijat kaj kuhat in mal posodo pomit, pa tla. Mah sej se m ne da.user posted image

Ajd, pa,pa

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.10.2008 12:26:38   
tintin
Oj,

preživela sva prvo uro in pol uvajanja. Je bilo kar ok, samo eni trije božčki so tako jokali, da se je meni kar srce trgalo. Upam, da moj mucek ne bo tako jokal...user posted image ...ko mene ne bo zraven. Res so mali ubožčki. Vasja je najmlajši in edini, ki še ne hodi. Vzel si je čas in raziskal igralnico po dolgem in počez....najbolj zanimiv je bil umivalnik.

Jutri greva spet ob 9h, bom malo z njim, potem ga pustim samega in nato spet pridem pred kosilom. Kosilo bo jedel tam. Bomo videli kako bo. ah ja, danes sem tudi jaz malo jokave sorte...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.10.2008 12:27:08   
tintin
Manca, sožalje...user posted image user posted image ob izgubi dedka.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.10.2008 12:48:10   
Tanayya29
Jutri greva spet ob 9h, bom malo z njim, potem ga pustim samega in nato spet pridem pred kosilom. Kosilo bo jedel tam. Bomo videli kako bo. ah ja, danes sem tudi jaz malo jokave sorte...

oooo sej bo......joj,mene to kmal čaka....user posted image user posted image

sam naše uvajanje v vrtec traja tri tedne,tako,da bom mogla kmau začet....

jokajo ja,fullll....sm tut jst danes tko čudna.....selitev,v službo,taj v vrtec..........

pa še čist brez energije sm,pa tak sonc odzuni...

komaj,čakam ju3,da se vidimo.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.10.2008 12:49:32   
Tanayya29
manca sožalje za dedija.....

Taj pa ima danes že 11 mescev......

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.10.2008 13:07:12   
tabi
dan
Nika panča jst pa mal tle vismuser posted image

Tanayya pri vas imate 3 tedne uvajanja,Nejc je imel 2 tedna s tem da sem ga že 4 dan cel dan tam pustila.
Ker moja sestra je imela tut 3 tedne uvajanja pa je bla ful razočarana.1teden vsak dan sam po urco,2teden po 3 urce 3 teden pa vsak dan 1 uro dljeuser posted image čist mem sam beganje otročkauser posted image moje mnenje

Jst bom mojo sam ta teden uvajala drug bo že lepo skos tamuser posted image

Tintin tut moja je edina ki še ne hodi, boš videla v 14dneh bo hodil ker bo druge opazoval in se od njih učiluser posted image drugač je pa nam veliko težje kot našim čmrlomuser posted image men je mal lažje ker sem to že dajala skozi.Sem se prejokala še in še pri Nejcu,Nejc pa je užival 100 na uro skor nikoli ni jokaluser posted image tko da pogumnouser posted image

zdej pa kuhat ajmuhtuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.10.2008 13:16:30   
BrinaS
Dan,

kaj berem, ze uvajanje? Cimlazje uvajanje zelim Rubnu, Vasji, Niki in Kim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da lahko napisem, da so nas norice samo oplazile. Tini so se zacele ene pikice že sušiti, samo tri pa izgledajo taksne, da bi lahko pustile brazgotinico. user posted image

Kar se hrane tice, tudi pri nas T ze vecino je. Poskusila ni edino svinjine in medu. Tudi ribe (bele in modre) je ze nekaj casa in pa citruse (pomaranca, mandarine). In je ok. V bistvu je tisto kar doma jemo. Se pa strinjam, da je vrtcevska hrana zelo raznolika in dobra. Vsaj v nasem vrtcu, ko gledam jedilnike.

Manca, iskreno sozalje.

Naraščaj, upam da hitro odkrijete vzrokuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Mi smo bli pa cel vikend v tanovem stanovanju in se po vsej verjetnosti naslednji vikend selimo user posted image user posted image . Se je moj celo odpovedal enemu prav posebnemu potopu -za Brino - bi mogl it na Gautch-a. Si bla?

Bravo za selitevuser posted image
Sem bila, 2x. Enkrat konec junija, obupna vidljivost, nic zivljenja - mi ni bilo vsec in pa enkrat sredi oktobra, ko je bila vidljivost odlicna, lep potop. Na koncu, ko smo se zaceli ze vracati, pa se je prikazala se ena ogromna zelva user posted image  Ladja je ogromna (jadranski Titanik) - meni osebno prevelika, imam rajsi manjse.

user posted image user posted image user posted image  mi je pa hudo ker jutri ne bova prisli na srecanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.10.2008 13:33:03   
ninocka
Smo ze nazaj in sem PREZIVELA user posted image   No, sej sem se ene parkrat skor cmert zacela, sploh, ko sta me vzgojiteljica in pomocnica kaj vprasaliuser posted image Ruben je pa se kar uzival user posted image Tam sva bila uro in pol, najprej se me je drzal in z narocja opazoval igralnico in se igral samo v moji blizini, potem se je pa malce opogumil in zacel snofat okrog. Sploh, ko se je pomocnica igrala s kockami, je ful rinil tja, ampak ker je ni poznal, se je pol takoj obrnil in lezel nazaj k meni v narocje. Po ene pol urce se je mal zaigral sam in zacel raziskovat igralnico in igrace. Najbolj zanimiv mu je bil telefon, in potem je skupaj s se enim fantkom pritiskal na gumbe, ta tretji je pa drzal slusalko v roki in se z nekom pogovarjal user posted image . Potem sva si sla ogledat se drug del igralnice, nasel je enga gugajocega polza in pol mal tam visel in se guncal,  na koncu je pa pod previjalno mizo videl stopnicke in potem je samo se tam plezal in tja bezal. Sem ga mogla skoz lovit in dol dajat s tiste lojtrce, pol se je pa ful smejal. Ko sva ze hotla it, se je spet zaigral z enim otrokom, in sem rekla da grem za 10 min ven (izpolnit ene papirje), pa je bil takoj jok in ko sem ga pogledala cez luknjico se je umiril in sel igrat, po minuti se je zacel pa ful jokat in prplezal do vrat in visel na njih. Tko da sem ga sla potem iskat in sva rekla, da je zdej pa res dovolj za danes in sla.
Zuni je bla pa lih Evanova skupina, sam me na sreco ni videl, jst ga pa tud nisem klicala, da ne bi jokal in hotu z mano.
Mi je blo pa ful grozno, ker je blo v igralnici ene 10 otrok (3 so se uvajali) in sta en fantek in puncka skoz jokala. Fantek je bil ful zaspan, pa sploh ni vedu, kaj naj nardi, da bi zapanckal, onidve ga pa nista hotli met v narocju. Potem je tam zaspal in so ga dale v posteljico, cez ene 20 min pa dvignile. Sam nisem vidla, a se je sam zbudil al sta ga onidve zbudile. Vzgojiteljici je kr na rami se spal in potem je se naprej skoz jokal in hotu se crkljat, onidve pa ful nista hotli, ker je se tolk otrok. Malemu se je pa vidlo, da je se taka koma user posted image user posted image user posted image Una puncka je pa tud zaspala, sta jo pa potem zbudili in se je tud ful jokala user posted image user posted image user posted image Mi je blo toolk hudo, sem tamicanega kr mal bozala in bi ga v narocje vzela, samo ni hotu k meni. Sem pol razmisljala, kaj pa ce bo nas tud tko jokal od utrujenosti, pa ga ne bosta hotli mal pocartat, da bo zaspal user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Upam, da moj mucek ne bo tako jokal... ...ko mene ne bo zraven.
mene je tud tega strah user posted image user posted image user posted image

ah ja, danes sem tudi jaz malo jokave sorte...
te razumem in socustvujem s tabo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
me sva že s prvega 2.5urnega uvajanja tamali ni in po moje ne bo hudega tko da jutri gre že za dlje časa

no, vsaj ena, ki je prisla vesela z uvajanja user posted image

Skuba sej sem že pisala da z obema ne grem nikamor na kavo in čvek ker ga ne morem niti popiti tavečji se z igrali zamoti natanko 2-3 minute pol bo pa ves btc njegov

jp, zato sem jst tud bolj za dopoldansko izvedbo user posted image
A da bi pa starejsega v varstvu pustila, pa prisla samo z Niko, pa ne gre? Jst bom tko nardila...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Jst imam pa eno blesavo vprašanje: glede na to da naj bi blo ju3 še lepo vreme in glede na to da nas je kar nekaj, a bi ne bilo bolje če bi se dobile nekje zunaj, recimo ZOO...jst pač ne poznam nč Ljubljane da bi vedla kje in kako.......kje smo drugače zmenjeni kolosej al arena vodafone  

Sploh ni blesavo vprasanje, jst bi bla tud raje zunaj user posted image Sem ze parkrat predlagala naso brunarco, pa me nobena ne sljivi user posted image user posted image

uh, morm it, moj pikipoki visi na vratcih in me klice (beri histericno se dere)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.10.2008 14:01:15   
Tanayya29

dan
Nika panča jst pa mal tle vismuser posted image

Tanayya pri vas imate 3 tedne uvajanja,Nejc je imel 2 tedna s tem da sem ga že 4 dan cel dan tam pustila.
Ker moja sestra je imela tut 3 tedne uvajanja pa je bla ful razočarana.1teden vsak dan sam po urco,2teden po 3 urce 3 teden pa vsak dan 1 uro dljeuser posted image čist mem sam beganje otročkauser posted image moje mnenje

Jst bom mojo sam ta teden uvajala drug bo že lepo skos tamuser posted image

ja,odvisno,sj to ne pomeni,da si 3 t. skoz zraven.
Meni osebno to ni nikakršnje beganje otročka,ampak je postopno uvajanje.9m skoz z mamo,pol pa 4 dan samuser posted image .
Je pa to 3 t.uvajanje,vsekakor full prednost za otročka in tudi starša.

Sj mnogi starši,ko podpišejo pogodbo,majo različne poglede glede 3 tedenskega uvajanja,ko pa enkrat začnejo uvajat,pa vidjo,da je kull...
No,tko je v našem vrtcu,meni se zdi super.user posted image .

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.10.2008 14:23:06   
mamuška
Evo na brzino statitiko:

dolžina 77 cm (jst ne vem, 86 cifra mu je čist na knap!)
teža 9.300 gr (100 kil ma, ko cel dan na men visiuser posted image )
število zob zun: 7
število zob na pohodu: 2
število zdravih ušes: 1
število bolnih ušes: 1
grlo: bp

Miganje: 300.000 na uro. Trije smo ga držali za eno uho pogledat!¨!!!

Zdej grem spat metat in futrat. AB še do petka, K ima pa kontrolo kar na PK v sredo.

Glih ko sva šrišla v ZD, so v helikopter eno dečvico okoli leta nakladali in v LJ peljali s kisikovo masko in bombo. Menda je bla huda kriza. Kar zmrazi me ob takih prizorih.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.10.2008 14:28:26   
jooly
1. dan v varstvu... JE USPEL!!! user posted image  Tok sem vesela, da vam sploh ne znam povedat. Prišli sva ob 8.20, in glede na to, da sva že parkrat bli tam skupaj, sem jo danes kar prepustila moji zlati Andreji. Zmenili sva se, da če bo karkol, me takoj pokliče, sicer pridem okrog 11h, ko bodo pojedli in da jo dam doma spat. Čakam.... čakam... čakam... telefon nosim po bajt k mačka mlade... nič... ura 10 do 11h, se napokam, pridem tja, mala razturava po igralnici, poje, se smeje, capla sem in tja, kriči od zadovoljstva... user posted image user posted image user posted image  Men  nč jasn... Itak da me je bla vesela, sam sem prepričana, da sem bla jst še bolj user posted image  Baje je bla pridna ko bubica, pojedla vse, za zajtrk 2 kosa kruha z zdenka sirčkom, potem so šli na sprehod, je v vozičku pojedla še en piškot in mal jabolčka, potem še kosilo... Skratka, ne bu ne mu o kakem domotožju user posted image  Vem, da je to predvsem začetniška navdušenost in vpliv vsega novega, ampak kljub temu sem VESELA, da bi kr vriskala... Seveda od vsega novega doma še lep čas ni zaspala, tko da sem jo napokala v voziček in je šele ob 13.20 mrknila.

Bravo bubica moja, tok te mam rada user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.10.2008 14:51:48   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

1. dan v varstvu... JE USPEL!!! user posted image  Tok sem vesela, da vam sploh ne znam povedat.
Bravo bubica moja, tok te mam rada user posted image user posted image user posted image
Super, no to je pa tko lepo slišat oz prebrat user posted image user posted image  in seveda tut za ostale, ki ste začel z uvajanjem.  Mene je tut kr strah kak bo ko me ne bo cel dan z njo. Sej je mamce moje ful navajena, sam spala ji pa še ni tam, tko, da takoj,. ko se mami "razpakira" in vnese v prave tire po dopustu. Sej za kake 2-4urce je bla že tam, več pa ne.

Se je zbudla šibam

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.10.2008 14:51:56   
tabi
Mamuška statistika čist super sam ušes mal kaziuser posted image upam da se hitro pozdraviuser posted image Joj Mamuška me kr stisne tale maska,ker tut mi smo to že dali sloz pri Nejcuuser posted image Drugač pa baje v našem koncu razsajajo virusi ,otroci kozlajo,driskajo ful vročine.

Tanayya moja sestra je rekla glede uvajanja da je blo vsak dan slabše,več ko so starši bili poleg večja štala.Sej vem vsak otrok je poglavje zase.Kaj pa če se otrok čist fajn ujame a takrat morajo bit tut 3 tedne na uvajanjuuser posted image men če se otrok vklopi med ostale ne vidim potrebe da bi ga tolk časa uvajala ker je ziher slabše če pa je ful navezan na mamico pol pa zakaj paneuser posted image hvala bogu a ne.Sej pravim tavečji je 4 dan prespal že tam in zakaj  bi hodila punga,smo ble pa zmenene da če bo kaj joka pridem pongauser posted image s tamalo pa tut ne bo problemov 5min jih je gledala pol se jim je pa pridružla in sem jo komaj spravla stran tko da juti jo peljem med 7.30-8 tja in dokler ne bo joka jo bom pustila.Bomo videli kako in kaj bo jutriuser posted image upam da ok,da bom bolj pomirjena.

Ja Ninočka tut jst bi kje tavečjeg pustila pa nimam kjeuser posted image moj pa tut zamenat ne more kaj šele dopustuser posted image ta teden smo imel rezerviran za Moravske pa smo mogli zarad njega skenslat.user posted image user posted image imajo v službi noro.tko da sem mati samohranilkauser posted image pa sej sem po večini skos

Evo ajmuht skuhan sam čakam da se tamala prebudi da skočiva po tavečjega pol pa postrežba najprej onadva nazadnje pa mami.Od kar Nika papa po žlici moram tut tavelkega futrat in to iz samega lubosumja.Ko je začel hodit v vrtec nisem smela nič pomagat za papat,zdej pri skoraj 3letih ga moram pa jst pitatuser posted image Pol pa da vitte burlesko.Če dam prvo tamali se tavečji pritožuje ali obratnouser posted image jst pa itak zadne čase vse hladno v usta zbašemuser posted image

šibam...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.10.2008 15:23:19   
ajtak

Ajtak hvala za kavouser posted image user posted image tortica ti je ful lepo uspela sploh pa vrtniceuser posted image user posted image user posted image Punce da ne bote mislile kolk je težko delat vrtniceuser posted image sploh ne ,še moj kako kdaj narediuser posted image sam ne vprašat kolko ker pri njem gre več vustauser posted image

aha hoces povedat, da ce je ajtak ratal pol pa ni tezko user posted image user posted image

midva sva ze v lj in sibam otroka nafutrat pa s kolegico na setnjo po mestu user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.10.2008 16:22:01   
sonchek
Dan...
evo na hitrco se vam mal javim...
mi smo včeraj prišli iz štajerske...trgatev odlično uspelauser posted image user posted image user posted image

Naša spi že skoraj tri ureuser posted image user posted image user posted image ...ne vem kaj ji je danes, ko da je tud dop.malco pespala in sedaj se tudi kosilo hladi...haloooo

manca...tudi moje sožalje za dedijauser posted image

Taj..vse najboljše...user posted image user posted image user posted image

tole sem začela pisat že ob enih...no pol se je pa zbudila in sva seveda takoj jedli in odšli na sončka...dons je res en lep dan...jutri bo pa menda tudi...kaj pa če bi se res raj kje zunaj dobile, k bo lepo, kot je ena že predlagala? ZOO, Tivoli...lohk tud v bizoviku v brunarci, sam ne vem če ni tm sama senca, bo ninočka povedala???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.10.2008 16:53:18   
Tanayya29
Joolyuser posted image user posted image user posted image ,superuser posted image .

Tabi
,jaz kot vzgojiteljica v skupini dojemam 3 tedensko uvajanje kot zelo pozitivno izkušnjo.Sej to ne pomen,da si ti 3 tedne non stop v igralniciuser posted image .
Uvajanje je postopno.
Sama kot starš,bom sedaj doživljala tako uvajanje,in HB za to.Res.Vsak pa seveda po svoje.Jaz vem,da sem hvaležna za to.

Joj,komaj čakam,da se jutri vidimo,jeej pogrešam vas!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.