Ropotuljica
|
bethany, če boš šla noter, boš skor zihr noter ostala, razen če majo ful polno. Jaz pa mislim, da če ne krvaviš in če si bla danes na pregledu, ni treba noter hodit. jaz sem obakrat dobla popadke, čist podobne menstr. krčem, vse skupaj čisto blago, samo sem jih pa imel ana 5 minut ali manj. jaz ti svetujem, da si beležiš, na koliko časa se ti pojavljajo, in ko bo blizu 5 minut al pa na 5 minut, takrat pa greš not. Skuštrana, kovenc bi lahko bil mogoče tud Slovenc, ker baje da ji je to povedala Nina, ki pa je Bosanka. Joj, sej ne moreš verjet! Tjaža sem pustila na najini postelji,da bi sam zaspal, ker če sem zraven, se kar nekaj premetava in me vleče za lase. Pa je kar obležal, zdelo se je,d a je zaspal (če ga M pusti, ponavadi lepo zaspi). Potem pa kar naenkrat zaslišim stopinjce. Prepričana sem bila, da je Š. Pa se med vrati pojavi T. jaz sem se začela ful smejat, nisem se mogla zadrževati. T je bil ko kaka buba, napol mu je šlo na smeh. Ko je videl, da se smejim, se je razveselil, stopil do mene in mi dal dudo. Takrat pa mu je M rekel: Ti ti ti! Ne morte verjet, kak izraz na njegovem obrazu – prav videlo se mu je, kako je žalosten. M je rekel: ne bomo te kregali, ga vzel v roke in odnesel. Zdaj pa spi z njim.
|