|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
24.11.2008 14:10:54   
žanek
Bethany, čestitke user posted image user posted image !!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.11.2008 15:31:44   
Janeja
No super, pa smo le dočakali novo celjsko dojenčico. user posted image

Bethany, iskrene čestitke. user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.11.2008 16:33:43   
snorlax
Oooooooo, čestitke Bethanyuser posted image user posted image user posted image

Darja, si dobila SMS? user posted image

Skabi, gre kaj na bolje? user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.11.2008 18:06:15   
Skabi
mal sem se pomirila. ta oblika meningitisa ponavadi ne pušča posledic. Imamo pa pravo zmedo, kdo bo v bolnici. Včeraj ponoči je bil K, da se jaz bla zraven O, danes pa en sme biti, ker so v našo sobo dali še eno punčko. In zato ne sme biti K ponoči tam. Ko da so vsi moški pedofili. user posted image  zdaj bomo probali z mojo mamo, ki jo bo treba zvečer peljati dol, pa zjuteaj nazaj in sebe dol. z dvema otrokoma... upam, da vsaj snega ne bo.

Jančika, za sredo ti dam fraj.  za drug teden te še pokličem, prosim.

bethany, user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.11.2008 18:28:39   
Naty*Taja
Č E S T I T K E Bethany in ELINA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.11.2008 20:08:47   
Janeja
Skabi, samo da je v vsem tem slabem vsaj kanček dobre novice. Saj bo, boš videla. Kmalu bo zdrav doma letal in ti kravžlal živčke. user posted image

No midva sva se pa končno odločila in si naročila vzmetnico - Dollar. Ugotovila sva, da ta latex jedra dela samo 5 podjetij na svetu in imata tako Dollar kot tudi Hitex enakega dobavitelja. Razlika je torej samo v zgornji prevleki in v ceni. Po ceniku imajo v obeh firmah do centa enake cene, v Dollarju pa so nama dali večji popust, pa vse nama dostavijo že v sredo, v Hitexu bi morala čakati pa 3 tedne.
Zdaj pa komaj čakam, da mineta še ti dve noči. Potem pa imava 4 tedne čas za testiranje. Če nama ne ustreza, jo lahko po tem času zamenjava. Pa upam, da sva se prav odločila, saj je vse po merah.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.11.2008 20:33:03   
teta beta
Bethany, čestitke za krepko punco!!!

Skabi, upam, da bo čimprej v redu! V našem vrtcu je imel v začetku š. leta (najmanj) en fantek ta meningitis in je bil v bolnici in sem se jaz tudi takrat pozanimala o tem. Hvalabogu res ne pušča nekih posledic.
Se pa strinjam s tabo, kar si napisala glede pranja in čiščenja.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.11.2008 8:18:21   
marjanaR
Bethany, čestitke tebi in tvoji deklici.user posted image user posted image user posted image

Skabi, en user posted image zate in tvojega pikca. Upam, da boste kmalu doma.

Zdaj pa grem pripravit še  en pralni stroj. No, vidim, da sem vsaj normalna, ko mi vsak dan vsaj enkrat laufa.

Pol grem pa spat.  Menda. Mala zverinica gre k omiki, velika je v vrtcu, ata doma, ker je fasal neko virozo (tak da lahko kar nehate namigovat, kako bova jogije guncala), jaz pa spat. Že ne vem, kaj je to spanje. K. zadnje dni vsako uro bedi in ima kar naprej neke težave - jo zebe, bi se stisnila, ji je lulanje malo ušlo v hlače ... Pestro. Jaz pa ko mesečnik.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.11.2008 8:50:35   
mavo
MarjanaR, jaz sem te pa ravno hotla za v mesto mal poklicat. Pa saj nič zato, imam toliko opravkov (ZD dom, knjižnica, lekarna, DM...), da mi ne bo dolgčas.

Bethany, evo, pa ni not ostalauser posted image . Iskrene čestitke tudi z moje strani!

Skabi, želim vam čimhitrejše okrevanje, predvsem vrnitev iz bolnice domov, pol bo pa že nekako šlouser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.11.2008 13:49:42   
jerebica
mi smo pa ta vikend praznovali moj in M rd. Mali je imel gusarsko zabavo in mislim, da je fešta kr uspela, sam js pa še zdej nisem spravla bajte v prvotno stanje.

vidim pa da se je tuki gor tud kr dogajal prve ljubezniuser posted image , pa nov celjski dojenček BRAVO Bethany in user posted image .Elina,....

skabi tebi lahko pa samo user posted image user posted image user posted image upam, da boste kmalu doma. kot je že rekla Teta beta pri nas v vrtcu je bil tudi ta virus na pohodu, pa so se kr lepo pozdravli ti otrički. Mislimo na vas.

U pralni stroji , js mam 7 kg pa se mi že kr fajn pozna pri praznjenju koša, pa tud pri nas se ne preoblačimo za vsako packo,  joj Maks je bil enkrat v taki fazi ko se je hotu tud po 5x na dan preoblečt,.... uf hvala bogu da je mimo.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.11.2008 20:32:08   
teta beta
Jerebica in Maks, vse najboljše!!!

Midva s tamalim sva bila pa danes v Avstriji in sem Daši že kupila darilo za božička/dedka mraza (se še nismo odločili user posted image ). V bistvu sva dolgo razmišljala, kaj bi, najbolj so bili v igri baby born, legice in tomažkova železnica(osnovni komplet že ima), potem pa sem se na licu mesta odločila za čisto nekaj drugega - kotalke. so pa tiste ta prave, ne plastične. Zdaj moram samo še ščitnike kupit, gor so se mi zdeli ful dragi.

Kaj pa bodo vašim otrokom prinesli decembrski dobri možje?

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.11.2008 5:01:07   
snorlax
Jerebička, čestitke tebi in M.! user posted image user posted image user posted image

Teta beta, pri nas bo zelo skromno. Ponavadi kupimo kak kos oblačila, pa kako sladkarijo, tamali je zaenkrat s tem zadovoljen. Tavečjemu pa kak evro, pa je to to. Letos so nam pa dobri možje prinesli zavese, tako da je zmanjkalo še za položnice, kaj šele za darila.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.11.2008 8:09:34   
skuštrana
Hojla..

Bethany, ČESTITKEEEuser posted image user posted image

Miklavž & co, Arsenu bo prinesel poganjalca (sem ga kupila na akciji za 10euser posted image ), Lizi pa nekaj od Vlakca Tomažka, glede na to da je čisto nora nanj...Za Božička pa nimam pojma....

Teta Beta, jaz sem razmišljala o drsalkah, glede na to da role že ima...

Jaz sem pa včeraj imela prvi pregeld, noseča po UZ 10T, glede na zm 10t in 5 dni...Jap, res je v meni mali človek, že prav veselo miga in maha z ekranauser posted image   Ginekologinja je bila zelo vesela, je pa komentirala da mi mora po tem porodu dat eno res efikasno zaščito glede na najino plodnostuser posted image Naslednji pregeld imam šele 13.1 (ravno na dan, ko ima moja najboljša prijateljica rok porodauser posted image )...Zdej pa čakamo Božička, da vsem povemo še uradno (doma, pa to)..Bo to darilo za Božič, pa ne bo treba nič kupovatuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.11.2008 9:34:45   
HuAnita
Mi verjetno ne bomo pretiravali z darili, ker sem itak alergična že na ta darila. user posted image   Miklavž bo prinesel kako mandarino + fine, pa kakšno šibo, kot veleva običaj, pa bo to to.

Božiček - še razmišljam, kaj. Familiji sem že povedala, da bo darilo samo pod ENO smreko, meni je vseeno, pri kom, ampak že lani je bilo to tako, kam smo prišli, povsod gore sladkarij in še več dobesedno 'klumpa', igračk, ki so že naslednji dan nehale delovati. Sem pač povedala, da lahko vsak raje prispeva 5 eur, pa kupimo kaj praktičnega in 'močnega', da ne bo razbito, pa da si bo otrok zapomnil, ne pa, da jih zasujemo s platiko in slatkiši, že itak imajo vsega preveč... Zloičko bo dobil kaj v zvezi z mehanizacijo, orodjem, kako mašino, Capinka pa morda kakšno knjigo ali ustvarjalni set, za risanje za na steklo ali kaj takega.
Maks - zapoznele čestitke!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.11.2008 9:58:51   
shooo
hej hej celjanke,
veckrat vas preberem a a pisanje ni kaj veliko časa. tudi dogaja se bolj malo...
pišem vam enoročno ker sem si kazalec leve roke zmiksala s paličnim..ja, amatersko, vem...
septembra smo uspešno prestali uvajanje v vrtec.neza uziva v skupini.
oktobra smo se borili z vnetji rokovih usek, sva bila na ptuju v bolnici 10 dni.sedaj sta spet oba prebolela vnetja....
zdaj pa tak....
skuštrana, a si to koga citirala o nosočnost?user posted image če nisi : čestitam!!! hrabro!
skabi, upam da bo malček cim prej doma.tudi jaz sem prebolela (sicer bakterijiski )meningitis , pa evo. vidi me...vse bo o.k.

tolk,
roko kliče

pozdrav vsem
ja, pa seveda cestitke bethany!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.11.2008 10:07:41   
HuAnita
Shoo - kje se ti skrivaš???!!! WB - pridei še kaj naokoli, samo pazi, da ne zanosiš, naj ti M, naštima dobro zaščito!user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.11.2008 11:21:30   
Skabi
Naš gašper gre pa domu, juhuhu!! Resno, danes pride. Mora pa potem še 14 dni počivat, nič skakanja, tekanja, nič tv...Ne vem, kako ga naj v to prepričamo, ker že v bolnici skače ko nor. No, danes malo manj, ker ga zardi punkcije bolijo kolki.
Punce, hvala za dobre misli, so pomagale user posted image

Na hitro o darilih: K nam hodi samo miklavž, prinese vsakemu eno darilo (letos lego kocke in tomažka), potem pa prinese še k babici v moravčah (kar naročimo, kaj rabita - letos lučke za pisalno mizo in fasngo za novo kuhinjo user posted image , ožbej pa še nič) in eni teti in to je to. itak je sladkarij preveč, samo jaz to tak postopoma kradem in prišparam za drugič).
Men je ful všeč, ker se izognemo predbožični histeriji in se raje v miru pripravljamo na božič in postavimo jaslice in cel december skoraj ne gremo v trgovine. mi pa obdarujemo tako, da v eno škatlo zmečemo nekaj malenkosti in si obiski sami postrežejo.

mimogrede, šele zdaj sem opazila, da ima tomažek nove tire. user posted image   mi imamo pa ful tastarih. a ste kje opazile, das bi prodajali samo adaptarje s starih na nove tire?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.11.2008 11:22:48   
Skabi
pravkar sem zvedela, da je v sobo zraven G prišel fantek iz njegove skupine z isto diagnozo. zgleda, da je res fajn nalezljivo.user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.11.2008 12:24:33   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Naslednji pregeld imam šele 13.1 (ravno na dan, ko ima moja najboljša prijateljica rok porodauser posted image )...

Na ta dan bo moja miška upihnila prvo svečko user posted image (pa še na rok sem rodila).

Decemberski dobri možje ... za miklavža bo Ž. dobil blagajno (si jo fulll želi, bo trgovec kot ati, pravi user posted image ), N. bo pa verjetno dobila kej za oblečt, ker ima full igračk (še od Ž. ogromno). Za božička si pa Ž. želi smučke, da se bo smučal, za N. pa še ne vem.

Jerebica in M. vse najboljše user posted image !

Skabi, super za G. user posted image !

Janči, kdaj se vidimo? Hlače pa ne bodo šle po načrtu, mogoče kakšen našitek user posted image

< Sporočilo je popravil žanek -- 26.11.2008 12:26:23 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.11.2008 12:29:51   
teta beta
Skabi, a se novi tiri ne dajo kombinirati s starimi user posted image ? Mislim, da se. Sicer pa imajo v Toysu zdajle en super Tomažkov set, ogromno železnico in 4 vlakce za 80 evrov. Sem mislila to vzet, kao da bi iblo za oba, ampak po pravici povedano, niti nimamo toliko placa, da bi bilo stalno sestavljeno, Janoš je pa še itak premajhen, tako da bomo nabavili kdaj kasneje.

No, pri nas se sladkarij itak ne nosi kaj dosti, kakšne kinder jajčke ali kinder čokoladice. Sicer pa je tako, da midva v bistvu Daši (in Janošu) kupujeva zelo malo stvari, npr. oblačil, tu pa tam kaj za dušo, ker tričetrt dobita. Daša ima ogromno stvari od svoje sestrične, tudi čevlje, teniske, opanke, škornjčke, ker je ona zelo velika za svojo starost in je vse zelo hitro prerasla. In ker tu "prišparamo", moramo drugje zapravit user posted image . Ne, resno, potem pač poskusim ob takih praznikih otroke malo boljše obdarovat. Za miklavža bodo itak samo kinder jajčke (tukaj bosta naša in nečakinja na boljšem, ker sta bratca dojenčka in bosta dobili vsaka cel paket, od B. nečaki pa so trije in dobijo kar enega user posted image ), pa mandarine, šibo in otroško milo z instant peno, za božič pa še razmišljamo kaj.

Super, da je G. bolje in da gre domov!! user posted image Upam, da bo čimprej popolnoma okreval!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
26.11.2008 14:39:25   
Jančika_
Skabi, superuser posted image .

Darila: Miklavž nosi pri moji mami, letos dobijo vsi trije vnuki po en avtomobilček, odrasli si vzajemno šenkamo zokne ali gate. Božiček spet pri mojih starših, vnaprej se zmenimo, kaj dobijo (letos še ne vemo). Midva otrok ne obdarujeva oz. lani jima je Dedek Mraz na RR fešti prinesel knjigice, letos bo enako. Pri tastu hodi DM. Pa še v mamini in moževi službi, ojej, čisto prevečuser posted image . Men se zdi, da bomo nekaj kenslali. Že lani mi šlo malo na jetra, pa sem že pozabila vmes. Je pa res, da povsod dobita vnaprej dogovorjena in skromna darila, pa na sindikalnih feštah je ful lep program.

Žanek, naslednji teden pridemo (Kajči se skoraj vsak dan po vrtcu dere "ne moooov, Zanuuuuu"= ne domov, k Žanu), ta teden je ful kriza s cajtom. Za hlače pa ni panike, bova videli.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.11.2008 15:39:45   
pikecpokec
Skuštrana, čestitam user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa z obdarovanjem tkole (itak vedno vsega preveč, sam kaj ko se razne babice in dedku ne morejo obvladat user posted image ): Miklavž prinese sadje, sladkarije, šibo user posted image . Pri tašči je pa taglavni Miklavž, tko da je ponavadi kako konkretnejše darilo. Pri nas je taglavni Božiček, pri žlahti na koroškem pa dedek mraz. Tam je ponavadi ogrooomno daril, ampak vsa skupi niso za eno ornk. Bolj klumpaste zadeve. Mislim, take ki se hitro uničijo user posted image .

Jst pa zabijam čas do štirih. Dans sem bila ful pridna. Ampak tele dolge srede so ubitačne user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.11.2008 15:41:26   
pikecpokec
Aja, pozabila povedat: od ponedeljka naprej bom v rednem delovnem razmerju (sicer za določen čas, ampak vseeno)! Tko da morm zdej uredit še vso papirologijo (nimam pojma kaj vse), pa zdravniški pregled. Pol sem pa gotova za naslednjih 40 let user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
26.11.2008 20:06:38   
Janeja
Skabi super, da ste že doma. user posted image

Decemberska darila: vedno preveč. Miklavž prinese pomaranče, kakšno čokoladko, pa kaj za oblečt (pižamo, perilo). Drugi dobri mož pa je Božiček, ta pa prinese bolj konkretna darila. Dedek mraz pri nas ne nosi ker se "z Božičkom dogovorita kdo bo kateremu otroku prinesel darila, ker oba ne zmoreta obiskati in obdarovati vseh"! (pa ne okol govort, da to ni res user posted image ). Problem je, ker ta dva prineseta vsakemu otroku na 5 mestih user posted image . Tako dobi vsak 5 daril za Božička. Too much! Ampak mislim, da je že malo pozno, da bi ta običaj spreminjali, ker so že navajeni pod 5 smrekicami brskat. user posted image
Kaj bo, se pa še dogovarjamo: Jan bo dobil komplet za viteza (pa smo rešili še pust naslednje leto user posted image ), pa boksarsko vrečo, pa verjetno ene Lego kocke, ki si jih zelo želi,... Za Leo je pa malo težje, ker bi se samo s "fantovskimi" stvarmi igrala, teh imamo pa polno stanovanje. Rada zlaga Hama perlice, pa jih imam tudi za izvoz. Punčke letijo v najbolj oddaljen kot user posted image . Kaj bi bilo bolj "punčkastega", pa ne bi bila punčka ali pa dojenček? Verjetno bo dobila eno hiško Fifi in cvetličniki, ostale ideje pa so dobrodošle. Mamice s punčkami - help!

Tako, zdaj grem pa v kopalnico in v posteljo. Komaj čakam, da stestiram nov jogi.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
26.11.2008 20:09:24   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Aja, pozabila povedat: od ponedeljka naprej bom v rednem delovnem razmerju (sicer za določen čas, ampak vseeno)! Tko da morm zdej uredit še vso papirologijo (nimam pojma kaj vse), pa zdravniški pregled. Pol sem pa gotova za naslednjih 40 let user posted image

Pa vesela boš lahko, če samo za 40 let. Saj veš, da kar nekaj podaljšujejo. Jaz imam za sabo 13 let delovne dobe in raje sploh ne pomislim, koliko me še čaka. Če bomo sploh kdaj dočakali penzijo. user posted image

Drugače pa vseeno čestitke za službo. enkrat je treba začet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.