|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.11.2008 5:50:50
|
|
|
|
snorlax
|
Punce, hvala za vaše besede. Saj imate prav, res se bom morala sprijaznit, da otroci odraščajo. Glede tega, da je prespal pri punci, sem tudi jaz razmišljala tako kot barika in teta beta. Za moje pojme (v mojih časih) je šel fant k punci domov, ko je bila to resna zveza (pred poroko ). Samo potem sem razmišljala, če se hočta dol dat, se bosta pa kje drugje, tako da tega preprečit ne moreš. O kontracepciji ve baje več kot jaz (ja, meni je uspelo zanosit s kondomom). Če bi hotela to preprečit, bi se morala ful skregat z njim in uničit najin odnos, ki se mi zdi, da je kar vredu. Do sedaj ni bilo nekih večjih problemov ne v šoli, ne če je kam šel. Lahko rečem, da je vredu fant in da mu zaupam. O punci vem bolj malo, poznam jo na videz, malo sem se pozanimala (poklicna deformacija ), je pa stara 18 let. Ne vem. V glavnem, nekako smo se (napol) sprijaznili s tem. Sem mu pa rekla, da mu bo tamalček hvaležen, ker mu utira gaz. Pri tamalemu bomo že menda vsega navajeni, pa mu bo lažje. Mavo, ne vem, če bom šla na ustanovitev sindikata. Bom še videla. Janeja, a nista vidva letos menjala vzmetnic? No, midva in tavečji imamo ene medicinske vzmetnice (ne vem, kako se jim reče), kupila pa sva jih v Lesnini v Levcu. Od tavečjega je bila 500 EUR, ker je zelo debela. Najina pa je malenkost tanjša, bila pa je v akciji in je bila 300 EUR namesto 500. Za tamalčka smo vzeli en čisto navaden jogi, ker ga bomo še menjali, preden zraste. Pa fajn je, če jogi obrneš vsaj 1x na mesec, da se ne spremeni oblika in da se zrači. Lep dan vsem!
|