|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.10.2008 9:02:14
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla. Tudi mi že poznamo spidrmana in to na tak način, da mali vsake toliko kak stavek izstreli "Spajdeman!!!!" in se to ful zadere in izstreli, če vam je jasno, kaj želim povedat! Pa je star 3,5 - sam zdej hodita v podružnični vrtec in so v spodnjem štuku že prvotriadniki, tak da mi je čist jasno, od kod pobira! Tole z barvanjem stene pa res ni glih dobro, ker po moje bo čez kake par mesecev pa superman na vrsti, pa ninjaželve... sej se res posteljnina dobi z vsem mogočim pa tiste nalepke pa ure tudi, sem jih zadnjič nekje vidla, pa se ne spomnim več - ena reklama je bila in ne vem če ne Neckerman.Mbd - poskusi tam pogledat. Jaz sem jima včeraj v C&A kupla dokolenke - take poslikane z avtomobilčki iz tiste risanke in disnyji, pa sploh niso drage - 4 pari 2,5 €. Je pa tako, da sta našadva ful vroče sorte in so štramplčki zanju še preveč. Tako, da mi je tole super prav prišlo. Ja, zdej sem pa ziher, da imajo ful stvari z motivi risank v Neckermanu. sam kaj ko so zadeve zaradi tega dost dražje! No naj vam še razkrijem, zakaj imam čas tule nakladat - sem na bolniški in sicer zobam ospen 1000! Ja, včeraj sem brez glasu ostala in moj nadrejeni je še vedno imel upanje, da mu danes ne bo treba iskat suplenc zame!! Groza! Pa tak se trudim, da sem zdej prvič na bolniški v vsem svojem življenju. Bolna pa že ene tretjič letos! Evo, tak je to, ko se sam za dnar gre... Juhu, zdej pa še ve kej napište, lahk se pa tudi k meni na kavo oglaste, če se ne bojite mojega vijoličnega grla! Darja sam eno info vprašanje - kaj bi mi ti predpisala v primeru zelo pordelega grla? Me res zanima, če drži, da moja dohtaraca kr tale ospen piše, al je kej drugega bolj učinkovitga? Da ji drugič svetujem. Sej jaz bi si tudi pri tebi kartoteko rezervirala, sam Laško mi je mal predaleč! A boš v Celju odprla? Dej no, jaz bi res imela eno takole odštekano zdravnico.
|