|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
8.10.2008 15:32:17   
HuAnita
No, babnice - lepo vas pozdravlja tudi mammy26 - saj veste, super mama s 3 otroki... Pravi, da nas občasno pošpega, bi pa radi prišli tudi kostanjčkat k Žanek...

A smo že kaj dorekle - kaj & kako? Sicer pa se ne bom rpeveč naprezala, ker vprašanje, če bomo lahko prišli - ati je že nabavil belo barvo za belituser posted image

No, predlagam, da gremo z deco najprej v žanekov gozd nabrati kostanj, pa ga potem damo pečt, da se bodo malo pomatrali zravenuser posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.10.2008 18:47:05   
barika
ej Darja, kdaj ti pa lahko vsi potencialni moški prinesejo kartoteke??user posted image

mene pa hrbtenica boli, kr na jok mi gre, lesena sem pa tak, da se še prepognat ne morem. Zdej sem imela pa vsega poln k** pa sem neprevitega Martina pustila mojmu, da vidi kok je to, pa neki se v kuhni "kregata"user posted image

grem gledat

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.10.2008 19:24:35   
skuštrana
Janeja, hvala tiuser posted image Zdej si me pa dobila da šlampasto beremuser posted image Liza jih ne bi lizala, ampak bi kar cele pogoltnila, kar pa se ne sme...

Ta vikend bo baje lepo vreme pa najboljš da imate piknik kar sedaj user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.10.2008 19:36:56   
skuštrana
Še en MUST HAVE za vaše možeke http://www.bolha.com/oglas2948440/imitacija-prsnih-dlak

user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.10.2008 20:10:36   
darja33
Halo!

No, js sem pa danes popoldan bla na sistematiki.
Punca ima 9600 gramov, pa 73 cm, od prejšnga mesca je zrasla za 7 cm!!? Pa za 1 dobro kilo je šla gor. Prava babika, ni kaj.
Mavo, meni so rekli da sadje in zelenjavo ja, NE krompirja, ker ima škrob?! Torej enmal pazi? Ostala zelenjava pa ni blema. Pa riž.

Grem izkoristit čas, ko ona spi...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.10.2008 20:36:38   
teta beta
Mavo, jaz imam na mailu Veliko paparico in če hočeš, ti jo lahko pošljem (ali pa tudi kateri drugi). Kolikor se jaz spomnim, krompir ni ravno problematičen, ali pač? Sem že čisto pozabila.

Bolančki, pozdravite se!

Jerebica, jaz nisem vedno v vrtcu in ne spremljam, kaj se dogaja. Opozori me, prosim, kdaj bo v vrtcu kostanjev piknik (menda dopoldne; na sestanku so rekli, da lahko starši, ki smo doma, tudi pridemo). Moj pa tudi ne gleda obvestil.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.10.2008 20:45:39   
Jančika_
Bo Žanekova kaj povedala okoli piknika. Mi pridemo, a bomo pozni, ker gre Vasja prej na en rojstni dan. Če nas bojo pri Žanekovih sploh še spustili v bajto - Kajči jim je danes spet skegljal en kozarecuser posted image .

Kar se tiče kostanja, je meni čisto vseeno, če je al ga pa ni. Pečenega ne maram kaj ekstra, imam kuhanega raje, pa tisti rojstni dan, na katerega grem z Vasjo, je v bistvu tudi kostanjev piknikuser posted image . Jaz bom probala kako pecivo spečt.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.10.2008 20:45:39   
Janeja
Darja33, tvoja D je pa res orng babnica. 9,6 kg pri 5 mesecih user posted image , še malo pa bo prehitela Leo.

Uf, me vsak takle podatek spet mal iz tira vrže. user posted image Pa zakaj user posted image se temu našmu drobižku čist nič na kosti ne obesi no. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.10.2008 20:46:09   
Jančika_
Janeja, vidi ti najin tajminguser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.10.2008 20:48:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: darja33
Punca ima 9600 gramov

Vasja je imel toliko pri enem letu. No, še deset dek manjuser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.10.2008 21:01:59   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Janeja, vidi ti najin tajminguser posted image .

Si me pa vseen prehitela za kakšno stotinko sekunde, da si pred mano. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.10.2008 21:14:58   
darja33
Velika paparica, kaj je to?! Bi imela, če je kaj koristnega...

Škrob kao ni kaj prida koristen za otroka, ker so sam kompleksno ogljikovihidrati, ki bolj zasitijo in nič ne koristijo. Sem pa gledala zdejle moje kupljene kašice in je res na vseh opozorilo, da Ne vsebujejo škroba in sladkorja.

Ja velka je naša punca, kak šele bo, ko ji bom začela kaj dodajat, razen jabk. npr banane?

Janeja ne sekiri se. Sej veš, da si nardila vse kar se da. No, poslušaj pa le dohtarje, če ti kaj svetujejo...

Pacientke moje, sej se hecam. Tiste ki se še niste premisle (Ropotuljica, Skuštrana?) se lahk vpišete k meni.

Zdej pa res grem spat...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.10.2008 21:31:38   
teta beta
Darja, Velika paparica za male papavčke je ena knjiga o otroški prehrani, neke stvari o zdravem prehranjevanju ipd in o uvajanju. Pošlji mi mail na z.s., pa ti pošljem. Mah, za prebrat je kot ena informacija več, da bi bilo kaj ekstra pa spet ne. Jaz vem, da bom čim manj komplicirala, ziher manj kot prvič. Začela bom pa 6.m, sadje in zelenjava (ne agrumi, kivi, jagode, paprika in paradižnik) in riževe kašice, če bo šlo še kako polento, ajdo, po 8. mesecu še gluten, mlečni izdelki, rumenjak in meso (ne svinjina), lahko tudi bela riba, po enem letu pa še vse ostalo. No, med in gobe še ne.

Še opozorilo za vse, ki greste po kostanj: V gozdu bodite pozorni na majhne škatlice, če jih slučajno najdete, kot npr. male porcijske marmeladke, in se jih NE DOTIKAJTE! To so cepiva za steklino za lisice in v njih je živi virus stkline, ki je za človeka zelo nevaren, saj skozi kožo preide direktno v telo, brez rane. Evo, nekaj koristnega iz pasje šole user posted image . Da bi se pa moj, ki je tudi jager, to spomnil in mi povedal pa bognedaj. Če bi jaz kaj takega videla, bi ziher šla firbcat in šlatat user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.10.2008 22:18:46   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Skabi, a si bla v ponedeljek v Evropi? Nam ni uspelo priti do tam, oziroma jaz sem bla sama, pa sem raje za Savinjo špancirala, kot pa da bi sama šla not. Če bi bla stoprocentna, da si tam, bi itak prišla, tako mi je blo pa nerodno sama it na kavouser posted image . Ja, kaj moreš, seljak v mestu...user posted image user posted image   Saj se ti bom pa s kamenčki oddolžilauser posted image

Sem bla, ja. Ampak ne sama, tak da sems i upala kavo privoščit user posted image   Potem se je pa moj tamali az Savinjo vozičkal, sta se sigurn srečala. 
Ja, s kamenčki se mi boš lahko oddolžlia user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.10.2008 22:38:14   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
No, predlagam, da gremo z deco najprej v žanekov gozd nabrati kostanj, pa ga potem damo pečt, da se bodo malo pomatrali zravenuser posted image

Tudi lahko, če nam ga ne bodo prej pobrali user posted image . Bo pa lep sprehod, metanje kamenčkov v potok in počitek na lovski preži. Ja takle mamo tukaj pri nas user posted image .

Teta beta, sem ti poslala mail na ZS za Veliko paparico.

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Če nas bojo pri Žanekovih sploh še spustili v bajto - Kajči jim je danes spet skegljal en kozarec .

Bomo premislili user posted image . Hecam se! Seveda ste dobrodošli!

"Bo ali ne bo kostanjev piknik? to je zdaj vprašanje user posted image ". Torej v soboto, z družinami, kdaj?
Dopolnite/popravite:
-          Janeja
-          HuAnita
-          teta beta
-          žanek
-          Jančika
-          Skabi?
-          Naty Taja
-          Jerebica
-          simi73

< Sporočilo je popravil žanek -- 8.10.2008 22:49:29 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.10.2008 22:59:13   
mavo
Teta beta, prosim, jaz bi tudi imela Veliko paparico. Ti bom kar zdasj mail poslala na ZS.
Mi gremo pa jutri v Logarsko dolino na izlet. Držite pesti za lepo vreme.
Darja33, hvala za info. Matr, kaka babnica je tvoja D. Saj ima skoraj enkrat več kil kot naš čukec. Jao...

Sem crknjena, grem se še malo spočit, da bom jutri imela kaj od dneva. Čao

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.10.2008 8:03:33   
marjanaR
Dooooooobro jutro!

Ste še spile jutranjo kavico?

Darja33, čuj, malo nehaj s tistimi steroidi, mogoče pa D. zato tako raste. user posted image Zdaj pa menda šije N..

A se danes kej dobimo? No, saj se ne smem preveč hvalit, bom morda morala peljat avto na servis. Nekaj čudno ropota, kadar je pod štangasom. Sicer pa sem hitra pa do mehanika ni daleč, tak da pridrvim ...

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.10.2008 8:19:34   
blanči
Dobro jutro!

Že nekaj časa se vam nisem oglasila, a vas redno berem, ker ste res taprave čveke.

Z Janičko se srečava v vrtcu. Mogoče še katero poznam, a ne vem.

Imam eno prošnjo. Ali mi lahko katera napiše kakšne so sestavine teh kroglic Munistim. Jaz bi to naročila za našo Anjo, a je alergična na določene stvari in, da ne bi brez veze naročala. Hvala že v naprej.

Odkar je v vrtcu se namreč borimo z zamašenim nosom.

Hvala za pomoč in se tipkamo, mogoče pa tudi kje srečamo.

Lep dan. Sonček bo.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.10.2008 9:38:35   
jerebica
o teta beta jaz bi tudi ono papicouser posted image no knjigo o papici,

mi se tudi lahko považimo naš R ima 6800 in 65 cm pri 3 m.,

MAvo kaj je še na izposojo tisti šlaufek za v vodo. R se že kopa v veliki bani in mu je full všeč, sam zdej morem vedno js zraven pol je pa pri vseh mojih oblinah mal mal prostora za moja fanta in njune eksperimente.

js bom pa jabolčno pito na kostanjev p. prinesla.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.10.2008 9:38:36   
Jančika_
Hej, blančiuser posted image . Zdaj se pa skoraj vsak dan vidiva, ne. Tole je v Munostimu: Ehinacea, Thuja occ., Vincetoxicum, Propolis (pa ne ke cifre so zraven, ki označujejo razredčenost ali kaj že). Če se bom spomnila, ga bom danes dala v torbo, ko grem po otroke v vrtec, pa ti pokažem, če se vidiva.

Darja, jaz se bom ziher k tebi prestavila - daj mi povej, a to lahko grem kadarkoli tja podpisat ali samo takrat, ko si tam?

Skuštrana, vi še imate našo prenosno posteljico, ne? Prosim, ko naslednjič pridete, jo prinesi - mi je sicer ne rabimo, se pa pojavlja povpraševanje. Saj sploh ne vem - a ste jo uspeli potem sploh usposobituser posted image . jaz imam še vedno Rundeka in Haustor, se zadnjič sploh nisem spomnila, da bi ti prinesla.

Zdaj pa grem kam drugam kot bajto pucat. Tiste, ki ste gradile od temeljev gor - ne veste, kako vas občudujem, da ste to prestale/prestajate. Zame to SPLOH NI. Mučna mi je že misel na celoten proces. Že prej sva govorila, da ne bova gradila (izjemoma montažno na ključ), ampak sva imela namen kupit in obnovit. Imava pa res ogromno srečo in neverjetno dobrega tasta, tako da se nama zdaj uresničujejo sanje.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.10.2008 9:39:46   
HuAnita
Blanči: evo, ti preipišem, kar piše na steklenički: Munostim - kompleks 10g globuli,
sestava: Echinacea D1, Thuja occ. D2, Vincetoxicum D12, Propolis D3 aa ad 45,0

Tole je to, od vsega razumem samo, da je notri nekaj vitamunov, pa nekaj strupenega (toxic)user posted image   Ampak nam res pomaga!user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.10.2008 10:37:43   
HuAnita
Napredovanje naše hiške:

http://www.luxhaus.si/hisa_avg_2008/swing_12775.html

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.10.2008 11:09:06   
ksenjak
HuAnita_uau, luptna hiška. Zdaj pa je že dobila pravo podobo. In sploh ne izgleda več tako majhna kot se mi je čisto na začetku, vsaj po slikah sodeč, zdelo. Pa barva, ta pa zbode v oči a mi je všeč.

Lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.10.2008 11:09:29   
ksenjak
Sem mislila luštna in ne luptnauser posted image .

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.10.2008 11:11:50   
Skabi
Huanita, kdo vam beli? Midva sama in lahk ti rečem, bodi ponosna nase, da imat povsod knavf. Ga ej veeeliko lažje pripravit , da se pobarva tak kot hočeš kot kak zaj... omet user posted image

zdjal epa grem premlevat, kako naj v eno sobo spravim spajdermensko rdečo in modro in ninžaželvsko zeleno in oranžno user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.