|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.10.2008 5:27:55
|
|
|
|
snorlax
|
Joj, ste naklofale. Taja, moj tamali je šel z 11. meseci v vrtec. Bil je tak sirotek, da sem bila več v bolniški kot doma. V bolnici sva bila 2x, enkrat zaradi rota virusa, enkrat zaradi tega, ker mu že več noben AB ni prijel in mu je tekel direkt v žilo. Prvo leto je bilo tako hudo, da sem bila na robu živčnega zloma. Poleg tega sem imela v službi velike težave zaradi ponavljajočih se bolniških. Nato je bilo vsako leto bolje. Tudi Bronchomunal smo že imeli. Moje mnenje je, da mora otrok nekako prestat vse te okužbe, kajti vsakič, ko zboli, postaja tudi bolj odporen. Tudi jaz sem začela dajat te famozne kuglice Munostim in se mi zdi, da res pomaga. Tamali je že zdrav, jaz pa že 3. teden na AB. Ko končam z AB, začnem še jaz z Munostimom. Tiste, ki ga jeste, koliko kroglic je treba pojest (mislim, odrasli)? Darja, Teta beta, čestitke za prvi zobek. Skabi, a sta zrihtala vrata za peč? Skuštrana, ultra pametno dete imaš. Janeja, slamnik jem, pa zaenkrat še ni nekih sprememb. Bom še kar vztrajna. A si videla, tam par metrov pred tvojo službo, celo njivo slamnika? Smrček, lepo, da si se javila. Pa čestitke 3-mesečku. Žanek, fajn se strižite! Mi bomo imeli dolge lase, ker se noče stričt, raje gre kri dat, tako da se strižemo 1-2x na leto, pa še to na silo s histeričnimi napadi in dretjem. Lep pozdrav tudi vsem ostalim! Zdaj pa šibam, ker že zamujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
|