Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 22:33:19
|
|
|
|
žanek
|
Hudo mavo . Bo zopet čvek dolgo v noč? Skabi, skuštrana je pri meni pustila MT in škatlico. Kako se bova zmenili?
< Sporočilo je popravil žanek -- 4.10.2008 22:36:42 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 22:38:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo vam enega graditeljsko-renovatorskega: KLIK
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 22:41:58
|
|
|
|
mavo
|
, fajn zabava tole, a ne? Fuzbal? Pa daj nehi ga srat, no
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 22:42:00
|
|
|
|
žanek
|
Fuzbal .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 22:57:21
|
|
|
|
Janeja
|
Tukaj se pa spet dogaja. Žanek, kje ste kostanj nabrali? Men se ga noro lušta pa ga nikjer okoli nas ni.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 23:02:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Pa kak ne marate fuzbala ? Evo, zdaj bo drugi polčas. Po moje bojo prišli do 9:1. Vmes še kak filmček naredim, pol bo pa že serviser doma. Popoln večer .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 23:18:03
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Žanek, kje ste kostanj nabrali? Men se ga noro lušta pa ga nikjer okoli nas ni. Drugače ga imamo tukaj pri nas v gozdu (samo so mi ga pred nosom pobrali ). Tega danes je pa skuštrana prinesla iz Laškega. Smo se pa zadnjič v Tušu pogovarjale, da bi naredili kostanjev piknik za celjske RR čveke z družinami .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.10.2008 23:52:17
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Smo se pa zadnjič v Tušu pogovarjale, da bi naredili kostanjev piknik za celjske RR čveke z družinami . Jaaa, dajmo. Sem takoj za. Samo bi pa tale piknik moral biti eno soboto ali nedeljo, ker čez teden ne vem kako bi se kaj izšlo. A ste se že kaj konkretnega dogovorile?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 0:08:08
|
|
|
|
žanek
|
Je bilo mišljeno čez vikend, vsaj mislim Nismo pa še dorekle datuma. Bi bilo pa fajn v kratkem, dokler je še "lepo" vreme. A se gremo kar dogovarjat ?
< Sporočilo je popravil žanek -- 5.10.2008 0:09:46 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 0:24:03
|
|
|
|
barika
|
Mavo in Jančika Punce, ne mi o kostanju, se mi ga ful lušta, pa nismo šli včeraj (v soboto ) ponj, ker je v petek deževalo, mi pa radi zabluzimo v hosti . Pekla ga boma pa na balkonu (upam) Vidim, da je bilo včeraj pestro tu gor, kr tak naprej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 8:19:18
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Ste me nasmejale za dobro jutro. No, da malo smetim temo, midva sva včeraj naročila karniso za tisto okroglino, ki ni čisto okrogla. Sva kar iz cajteng naredila model. Je stric malo čudno gledal, ker je bilo tako šlampasto zlepljeno, se malo počohal po glavi in rekel, da upa, da bo trofil krivino. Janči, včeraj popoldan sem se vozila mimo tvojega bodočega doma, pa ni nič migalo tam zunaj. Verjetno je ata delal notri. Jutri grem pa nazaj na šiht, tako da ne bom več mogla tule gor viset. Samo zgodaj zjutraj, ob kavici, tam malo čez 4. zjutraj. Lep dan!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 12:22:43
|
|
|
|
nemrak
|
, dober dan še od mene!! Da se malo še jaz javim, sedaj ko imam malo časa. Moj spi, ker je bil v nočni. Mavo, škoda da nisem vidla včeraj, bi te povabla k men na en pir. Ta starejša je v cirkusu z dedijem, ta mala pa spi. Vam rečem luksus. Pol gremo pa še k mojim na kosilo. Vrtec nam je zlaufal. Zjutraj še se zjoče. Ampak potem pa je vse ok. Rada je, tudi spi že v posteljici. Res sem vesela, da nam je v 14 dneh uspelo. Jutri se mi izteče porodniška, tako, da bi morala v torek že v službo. Š esreča, da imam še 3 tedne dopusta. a je katera od vas oz. vaši uporabljala chamodent iz Arnike za težave pri izraščanju zob????? Našo tako mučijo, pa sem razmišljala, da bi nabavila še to. Grem še malo pospravlajt, ko imam čas
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 19:53:31
|
|
|
|
Jančika_
|
'Čer. Nemrak, pri nas z zobmi ni bilo problemov pri nobenem; če bi jih imeli, bi pa 100% nabavila kaj homeopatskega (pa tudi kak Calpol bi jima dala pred spanjem, nimam nekih hudih predsodkov). Jaz pač gledam tako - če pomaga, super, če pa ne, sem pa pač nekaj evrov stran vrgla, škodilo pa ne bo. Nam pridejo jutri menjat okna. Končno imam občutek, da se res nekaj dogaja; do zdaj se mi je zdelo, da samo stvari malo sem in tja prelagamo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 20:12:16
|
|
|
|
Janeja
|
nemrak, se popolnoma strinjam z Jančiko - homeopatska zdravila ne morejo škodit, v večini primerov pa tudi res pomagajo. Če imate probleme z zobki ti kar probaj. Kaj je zdaj glede kostanjevega piknika? A se res zmenimo kar za konkreten datum? Itak ni rečeno da bo šlo skoz z vremenom. A rečemo kar v soboto? Samo kje bomo pa kostanj dobili? A ima katera voljo in možnost po gozdu šetat? Pa po možnosti še kaj kostanja zraven nabrat . Pa kje bi bil kakšen primeren plac za pečt? Snorlax, a si že boljše?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 20:15:24
|
|
|
|
Janeja
|
Mavo ima pa novo slikico na avatarju. Kakšen sonček, da o čupi ne govorim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 20:40:01
|
|
|
|
mavo
|
Janeja, hvala. Ampak pridi ga raje v živo kdaj pogledat, ko boš dopoldne kaj na terenu. Saj smo vsak dan kje na kavi, nas boš že našla . Saj res, a se dobimo jutri v Evropi, pride menda tud Skabi. Saj prideš, a ne? MarjanaR in Darja33, vidve pa gresta dopoldne ven, a ne. Saj res, Darja33, nič nisi povedala, kako si opravla z inšpektorjem. A je preživel zaklenjen s tabo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:35:02
|
|
|
|
Skabi
|
Hja, če bom utegnila, se bom oglasila v evropi - zdaj ko sem vas izsledila Najbrž okrog 11. 30, prej menda ne bo šlo. Pa na hitro. Mavo, kamenčki bodo tud oktobra v redu. Rabim jih pa 6 metrov po 6 cm široko. skuštrana, če imaš akmenčke ti, jih tudi vzamem. Žanek, kaj bova naredili? Najbolj, da se enkrat do tebe zapeljemo, ne? Kdaj maš čas? Jaz navijam bolj za popoldne, ko imam vse tri na grbi. Kak kostanjčkov piknik? Danes se je naš tamali obrnil s hrbta na trebuh. Prvič, da je to naredil zavestno in potem ponovil za očarano občinstvo. Kaka dva meseca nazaj se je obrnil enih dvakrta, potem pa ga ej minilo, mene pa že skrbelo, Ker tavečja sta prio 6 mesecih že plazila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:40:32
|
|
|
|
Skabi
|
Eno čisto hipotetično vprašanje: Če mal tumhajtaš v času ovulacije in nekaj dni zatem dobiš tak krvavkast izcedek in malo krčkov, a bi naj to hipotetično osebo kaj skrbelo? Recimo, 14 mesecev razlike?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:41:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Ropotuljka, tisto sliko oz. hiško na dreveu pa poznam - je bilo v Olymposu, pri Kadirju? Sicer pa moram rečt, da sem si prav čas morala vzeti, da sem vse preblala, fotk pa ITAK nisem mgla zgrešiti. Tudi midva sva (bila) popotnika, zdaj pa so to le še lepi spomini in želja - morda na stara leta, ko bodo deca preskrbeljena (in hiša odplačana ), potem me spet vidijo ti kraji na drugih kontitrentih....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:48:14
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi Eno čisto hipotetično vprašanje: Če mal tumhajtaš v času ovulacije in nekaj dni zatem dobiš tak krvavkast izcedek in malo krčkov, a bi naj to hipotetično osebo kaj skrbelo? Recimo, 14 mesecev razlike? Uuuu . No, po moje so tisti krči in izcedek bili ovulacija. Zdaj je pa vprašanje, kako vzdržljive plavalce ima tvoj mož in če so zdržali do takrat. Če seksaš pred ovulacijo, je večja verjetnost za punčko, ker so tiste semenčice, ki nosijo punce, bolj trdožive kot one, ki nosijo fante (so pa slednej bolj agresivne in če seksaš v času O, je večja verjetnost, da zmagajo). Hja, bom tak rekla, da bomo pri nas očitno imeli same fante - za Vaskota sicer ne vem, Kajetan je bil pa delan strogo na punčko . Tale drugi odstavek sem ti pisala v vzpodbudo, da ne bo pomote .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:51:27
|
|
|
|
HuAnita
|
Pismo, Skabi pa s tako hitrostjo prehiteva po desni - a že 4. bosta naročila????!!!! Bože mili, če si ga želita, vama ga (saj če bo, bo itak dec, K. ima same take plavalce namontirane očitno ) privoščim iz srca! Še ravno praiv čas, da naredite dozidek na novi hiši, da bo še za eno sobo zraven....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:51:39
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, Skabi - kam si hodila na akupunkturo in koliko stane ta špas? Tega še nisem sprobala, pa ne vem, zakaj ne bi. Če sem se pod nož dala in je očitno en klinc zaleglo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 21:58:29
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Aja, Skabi - kam si hodila na akupunkturo in koliko stane ta špas? Tega še nisem sprobala, pa ne vem, zakaj ne bi. Če sem se pod nož dala in je očitno en klinc zaleglo... Pol si si že itak sama odgovorila - čemu hoditi, če ni haska?!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 22:15:05
|
|
|
|
nemrak
|
, jančika, jaz sem hodila na akupunkturo pred porodom, ker sem prvega imela dolgotrajnega. Zase še vedno pravim, da mi je drugič pomagalo. Vem pa, da so takrat k njej hodili tudi zarai drugih stvari. Hujšanje, glavoboli, zaradi kajenja (nehanja)... Ne vem, če ti lahko tu napišem kam. A bo to reklama?? Pa hvala za odgovor glede zobkov. Sem hotela slišati še vaša mnenja. Saj tudi jaz dam Calpol, pa se mi zdi, da ne zdrži tako dolgo. Bom poskusila še s tem.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.10.2008 22:44:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Nemrak, a si k Ocvirkovi hodila? (Reklama bi bila, če bi se Ocvirkova tule gor prilepila in se začela hvalit, torej če bi bila članica in bi si delala brezplačno reklamo na ta račun; takole je pa samo koristna informacija).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.