|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
4.10.2008 22:33:19   
žanek
Hudo mavo user posted image user posted image . Bo zopet čvek dolgo v noč?

Skabi, skuštrana je pri meni pustila MT in škatlico. Kako se bova zmenili?

< Sporočilo je popravil žanek -- 4.10.2008 22:36:42 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.10.2008 22:38:24   
Jančika_
Evo vam enega graditeljsko-renovatorskega: KLIK

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.10.2008 22:41:58   
mavo
user posted image user posted image , fajn zabava tole, a ne? Fuzbal? Pa daj nehi ga srat, nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.10.2008 22:42:00   
žanek
user posted image user posted image user posted image

Fuzbal user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.10.2008 22:57:21   
Janeja
Tukaj se pa spet dogaja. user posted image

Žanek, kje ste kostanj nabrali? Men se ga noro lušta pa ga nikjer okoli nas ni.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.10.2008 23:02:47   
Jančika_
Pa kak ne marate fuzbalauser posted image ? Evo, zdaj bo drugi polčas. Po moje bojo prišli do 9:1. Vmes še kak filmček naredim, pol bo pa že serviser doma. Popoln večeruser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.10.2008 23:18:03   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Žanek, kje ste kostanj nabrali? Men se ga noro lušta pa ga nikjer okoli nas ni.

Drugače ga imamo tukaj pri nas v gozdu (samo so mi ga pred nosom pobrali user posted image ). Tega danes je pa skuštrana prinesla iz Laškega.
Smo se pa zadnjič v Tušu pogovarjale, da bi naredili kostanjev piknik za celjske RR čveke z družinami user posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.10.2008 23:52:17   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: žanek
Smo se pa zadnjič v Tušu pogovarjale, da bi naredili kostanjev piknik za celjske RR čveke z družinami user posted image .

Jaaa, dajmo. Sem takoj za. Samo bi pa tale piknik moral biti eno soboto ali nedeljo, ker čez teden ne vem kako bi se kaj izšlo. A ste se že kaj konkretnega dogovorile?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.10.2008 0:08:08   
žanek
Je bilo mišljeno čez vikend, vsaj mislim user posted image Nismo pa še dorekle datuma. Bi bilo pa fajn v kratkem, dokler je še "lepo" vreme. A se gremo kar dogovarjat user posted image ?

< Sporočilo je popravil žanek -- 5.10.2008 0:09:46 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.10.2008 0:24:03   
barika
Mavo in Jančika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, ne mi o kostanju, se mi ga ful lušta, pa nismo šli včeraj (v sobotouser posted image ) ponj, ker je v petek deževalo, mi pa radi zabluzimo v hostiuser posted image . Pekla ga boma pa na balkonu (upam)user posted image

Vidim, da je bilo včeraj pestro tu gor, kr tak naprejuser posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
5.10.2008 8:19:18   
snorlax
Jutro! user posted image

Ste me nasmejale za dobro jutro. user posted image No, da malo smetim temo, midva sva včeraj naročila karniso za tisto okroglino, ki ni čisto okrogla. Sva kar iz cajteng naredila model. Je stric malo čudno gledal, ker je bilo tako šlampasto zlepljeno, se malo počohal po glavi in rekel, da upa, da bo trofil krivino. user posted image user posted image user posted image

Janči, včeraj popoldan sem se vozila mimo tvojega bodočega doma, pa ni nič migalo tam zunaj. Verjetno je ata delal notri.

Jutri grem pa nazaj na šiht, tako da user posted image user posted image user posted image ne bom več mogla tule gor viset. Samo zgodaj zjutraj, ob kavici, tam malo čez 4. zjutraj.

Lep dan! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
5.10.2008 12:22:43   
nemrak
user posted image user posted image ,
dober dan še od mene!!
Da se malo še jaz javim, sedaj ko imam malo časa.
Moj user posted image  spi, ker je bil v nočni. Mavo, škoda da nisem vidla včeraj, bi te povabla k men na en pir.
Ta starejša je v cirkusu z dedijem, ta mala pa spi. Vam rečem luksus. Pol gremo pa še k mojim na kosilo.

Vrtec nam je zlaufal. Zjutraj še se zjoče. Ampak potem pa je vse ok. Rada je, tudi spi že v posteljici. Res sem vesela, da nam  je v 14 dneh uspelo. Jutri se mi izteče porodniška, tako, da bi morala v torek že v službo.
Š esreča, da imam še 3 tedne dopusta.

a je katera od vas oz. vaši user posted image  uporabljala chamodent iz Arnike za težave pri izraščanju zob?????
Našo tako mučijo, pa sem razmišljala, da bi nabavila še to.

Grem še malo pospravlajt, ko imam čas

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
5.10.2008 19:53:31   
Jančika_
'Čer.

Nemrak, pri nas z zobmi ni bilo problemov pri nobenem; če bi jih imeli, bi pa 100% nabavila kaj homeopatskega (pa tudi kak Calpol bi jima dala pred spanjem, nimam nekih hudih predsodkov). Jaz pač gledam tako - če pomaga, super, če pa ne, sem pa pač nekaj evrov stran vrgla, škodilo pa ne bo.

Nam pridejo jutri menjat okna. Končno imam občutek, da se res nekaj dogaja; do zdaj se mi je zdelo, da samo stvari malo sem in tja prelagamo...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
5.10.2008 20:12:16   
Janeja
nemrak, se popolnoma strinjam z Jančiko - homeopatska zdravila ne morejo škodit, v večini primerov pa tudi res pomagajo. Če imate probleme z zobki ti kar probaj.

Kaj je zdaj glede kostanjevega piknika? A se res zmenimo kar za konkreten datum? Itak ni rečeno da bo šlo skoz z vremenom. A rečemo kar v soboto? Samo kje bomo pa kostanj dobili? A ima katera voljo in možnost po gozdu šetat? Pa po možnosti še kaj kostanja zraven nabrat user posted image . Pa kje bi bil kakšen primeren plac za pečt?

Snorlax, a si že boljše?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
5.10.2008 20:15:24   
Janeja
Mavo ima pa novo slikico na avatarju. user posted image  
Kakšen sonček, da o čupi ne govorim. user posted image  

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
5.10.2008 20:40:01   
mavo
Janeja, hvala. Ampak pridi ga raje v živo kdaj pogledat, ko boš dopoldne kaj na terenu. Saj smo vsak dan kje na kavi, nas boš že našlauser posted image . Saj res, a se dobimo jutri v Evropi, pride menda tud Skabi. Saj prideš, a ne? MarjanaR in Darja33, vidve pa gresta dopoldne ven, a ne. Saj res, Darja33, nič nisi povedala, kako si opravla z inšpektorjem. A je preživel zaklenjen s tabo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
5.10.2008 21:35:02   
Skabi
Hja, če bom utegnila, se bom oglasila v evropi - zdaj ko sem vas izsledila user posted image   Najbrž okrog 11. 30, prej menda ne bo šlo. Pa na hitro.
Mavo, kamenčki bodo tud oktobra v redu. Rabim jih pa 6 metrov po 6 cm široko.

skuštrana, če imaš akmenčke ti, jih tudi vzamem. user posted image

Žanek, kaj bova naredili? Najbolj, da se enkrat do tebe zapeljemo, ne? Kdaj maš čas? Jaz navijam bolj za popoldne, ko imam vse tri na grbi.

Kak kostanjčkov piknik?

Danes se je naš tamali obrnil s hrbta na trebuh. Prvič, da je to naredil zavestno in potem ponovil za očarano občinstvo.  Kaka dva meseca nazaj se je obrnil enih dvakrta, potem pa ga ej minilo, mene pa že skrbelo, Ker tavečja sta prio 6 mesecih že plazila.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
5.10.2008 21:40:32   
Skabi
Eno čisto hipotetično vprašanje: Če mal tumhajtaš v času ovulacije in nekaj dni zatem dobiš tak krvavkast izcedek in malo krčkov, a bi naj to  hipotetično osebo kaj skrbelo?  Recimo, 14 mesecev razlike?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
5.10.2008 21:41:46   
HuAnita
Ropotuljka, tisto sliko oz. hiško na dreveu pa poznam - je bilo v Olymposu, pri Kadirju?  user posted image user posted image

Sicer pa moram rečt, da sem si prav čas morala vzeti, da sem vse preblala, fotk pa ITAK nisem mgla zgrešiti. Tudi midva sva (bila) popotnika, zdaj pa so to le še lepi spomini in želja - morda na stara leta, ko bodo deca preskrbeljena (in hiša odplačanauser posted image ), potem me spet vidijo ti kraji na drugih kontitrentih....

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
5.10.2008 21:48:14   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Eno čisto hipotetično vprašanje: Če mal tumhajtaš v času ovulacije in nekaj dni zatem dobiš tak krvavkast izcedek in malo krčkov, a bi naj to  hipotetično osebo kaj skrbelo?  Recimo, 14 mesecev razlike?

Uuuuuser posted image . No, po moje so tisti krči in izcedek bili ovulacija. Zdaj je pa vprašanje, kako vzdržljive plavalce ima tvoj mož in če so zdržali do takrat.

Če seksaš pred ovulacijo, je večja verjetnost za punčko, ker so tiste semenčice, ki nosijo punce, bolj trdožive kot one, ki nosijo fante (so pa slednej bolj agresivne in če seksaš v času O, je večja verjetnost, da zmagajo). Hja, bom tak rekla, da bomo pri nas očitno imeli same fante - za Vaskota sicer ne vem, Kajetan je bil pa delan strogo na punčkouser posted image .

Tale drugi odstavek sem ti pisala v vzpodbudo, da ne bo pomoteuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
5.10.2008 21:51:27   
HuAnita
Pismo, Skabi pa s tako hitrostjo prehiteva po desni - a že 4. bosta naročila????!!!! Bože mili, če si ga želita, vama ga (saj če bo, bo itak dec, K. ima same take plavalce namontirane očitnouser posted image )  privoščim iz srca!user posted image user posted image user posted image

Še ravno praiv čas, da naredite dozidek na novi hiši, da bo še za eno sobo zraven....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
5.10.2008 21:51:39   
Jančika_
Aja, Skabi - kam si hodila na akupunkturo in koliko stane ta špas? Tega še nisem  sprobala, pa ne vem, zakaj ne bi. Če sem se pod nož dala in je očitno en klinc zaleglo...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
5.10.2008 21:58:29   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, Skabi - kam si hodila na akupunkturo in koliko stane ta špas? Tega še nisem  sprobala, pa ne vem, zakaj ne bi. Če sem se pod nož dala in je očitno en klinc zaleglo...user posted image

user posted image user posted image user posted image    Pol si si že itak sama odgovorila - čemu hoditi, če ni haska?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.10.2008 22:15:05   
nemrak
user posted image user posted image ,
jančika, jaz sem hodila na akupunkturo pred porodom, ker sem prvega imela dolgotrajnega.
Zase še vedno pravim, da mi je drugič pomagalo.
Vem pa, da so takrat k njej hodili tudi zarai drugih stvari. Hujšanje, glavoboli, zaradi kajenja (nehanja)...

Ne vem, če ti lahko tu napišem kam. A bo to reklama??user posted image

Pa hvala za odgovor glede zobkov. Sem hotela slišati še vaša mnenja. Saj tudi jaz dam Calpol, pa se mi zdi, da ne zdrži tako dolgo. Bom poskusila še s tem.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.10.2008 22:44:21   
Jančika_
Nemrak, a si k Ocvirkovi hodila? (Reklama bi bila, če bi se Ocvirkova tule gor prilepila in se začela hvalit, torej če bi bila članica in bi si delala brezplačno reklamo na ta račun; takole je pa samo koristna informacija).

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.