|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
3.10.2008 22:02:45   
Taja339
Ej, sem šla gledat tvoje albume..Pozdravi ga nazaj. Ma, sploh nisem vedela da je on že tako resen Super no
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ej, sem šla gledat tvoje albume..Pozdravi ga nazaj. Ma, sploh nisem vedela da je on že tako resenuser posted image Super nouser posted image

mater milo user posted image user posted image ....user posted image user posted image  le kaki je ta moj dedc mogo bit prej, ko mi skoraj vsaka to reče!
Tudi PikecPokec je bila tega mnenja hahahahahahahahahahahuser posted image user posted image user posted image
Moram povedat, da je tako priden, da še stanovanje dela (... vsak dan ... je sedaj nadaljevala tavelka)

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.10.2008 22:05:08   
Ropotuljica
Babe, ne si želet, da začnem resno fotke gor lepit. Ker pol se me ne boste znebile. Glede lušt pa ... pojma nimate, kakšne imam šele jaz!

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.10.2008 22:07:22   
žanek
Skuštrana, ste šli na Balkan k sorodnikom ali na dopust? Koker sem razumela v kamp (šotor) user posted image Dobri ste, jaz si ne predstavljam da gremo mi kam neorganizirano user posted image

Ropotuljica, ti sam lepi, mi je dolg cajt, za spremembo moja deca že spijo user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 3.10.2008 22:08:23 >

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.10.2008 22:08:08   
skuštrana
Taja,.Mladi in nori pačuser posted image user posted image   Je pač čakal da ga prava baba ukroti, a neuser posted image

Ropotuljica, ti kar lepi...Je zastonjuser posted image .

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.10.2008 22:09:09   
Ropotuljica
Skuštrana, tole je plaža v Turčiji. Te na kaj spominja? user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.10.2008 22:11:20   
skuštrana
Zanek, mi smo šli čisto neorganizirano, no, imeli smo pol avto in šotor, pa 2 frocauser posted image In karto za trajekt do Dubrovnikauser posted image Pol smo pa iskali kamp, ki bi bil ok in ga našli - čisto na juguuser posted image Potem smo bili pa še 1 teden v Budvi v app, pa potem v Mostarju tudi v app, edino v Sarajevu ima M sorodnike, ampak nismo spali tam, smo tudi stanovanje najeli. Je pa tam vse poceni - kamp za 1 teden nas je prišel 75e, app v Budvi 25e/noč (2 spalnici in kuhinja) v Sarajevu pa 40m2 stanovanje 20e noč..Džabe, bi rekel M.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.10.2008 22:12:18   
Taja339

Taja,.Mladi in nori pačuser posted image user posted image   Je pač čakal da ga prava baba ukroti, a neuser posted image

Ropotuljica, ti kar lepi...Je zastonjuser posted image .

ja, pa v Mb si jo je šel iskat ... potem pa jo nasral, pa v Laško preselil.
Vidiš, navali narode ... in smo tuki! user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.10.2008 22:13:16   
skuštrana
Ropotuljica, a si vidla na slikah tiste krave na plažiuser posted image Pa polno kravjekov okoli, že čisto suhih, bi jih lahko že za gradnjo izkoristiliuser posted image Meni je malo žal, da nismo mogli v Albanijo na kaka dan ali dva, ker tam bi šele bil šov..Samo jaz nimam potnega listauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.10.2008 22:14:52   
skuštrana

Taja,.Mladi in nori pač Je pač čakal da ga prava baba ukroti, a ne

Ropotuljica, ti kar lepi...Je zastonj .

ja, pa v Mb si jo je šel iskat ... potem pa jo nasral, pa v Laško preselil.
Vidiš, navali narode ... in smo tuki!

Eh, vidiš, jaz pa mojga ne bi mogla nikoli prepričat da se preseli v Laško..Pa men tudi paše da nisem več tam..Saj je ok, samo...user posted image Saj razumeš, neuser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.10.2008 22:16:03   
Taja339
Vidiš Ropotuljica to je sožitje ... tam ko nam je lepo, je tudi njimuser posted image
Če si nismo fauš, mamo vsi dovolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.10.2008 22:17:33   
skuštrana
Ropotuljica, kako je bilo v Vili Malini? 

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.10.2008 22:17:57   
Taja339
Eh, vidiš, jaz pa mojga ne bi mogla nikoli prepričat da se preseli v Laško..Pa men tudi paše da nisem več tam..Saj je ok, samo... Saj razumeš, ne

Ja, vem o čem govoriš ... Včasih mi je fajn, včasih se počutim popolnoma sama ...user posted image
Kje pa sta sedaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.10.2008 22:17:58   
Ropotuljica
Skuštrana, ja, sem jih vidla :) Sej zato sem pa šla gledat naše fotke, se mi je zdelo, da sva midva tud neki slikala takrat.

No, to je pa najina plaža na Jamajki:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.10.2008 22:19:25   
Taja339
Prava razglednica ... meni je že malo žal, da sem ti rekla, da lepi slike ... tipkovnico moram obrisati, tako mi sline tečejo ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.10.2008 22:20:02   
skuštrana
Kje pa sta sedaj?

Jaz sem šla kar čez mejo, na juguser posted image Rijeka, balkansko dete, kaj češuser posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.10.2008 22:21:02   
žanek
Punce eno čist mimo, sem vas danes pozabla vprašat, tiste, ki imate mireno, ste zadovoljne? Sem jaz tudi razmišljala o njej, sam je zdejle tok tega okrog tabletk ven prišlo, me je kr mal strah user posted image

Uvav kaka plaža user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.10.2008 22:21:07   
Ropotuljica
1. babe nas bojo ubile, ko tako smetimo temo
2. jaz se sploh ne sekiram, ker je zadnje čase forum malo sameval
3. tole je pa pogled iz najinega šotora v turčiji

user posted image

4. zdaj se pa že malo hvalim, a ne? user posted image user posted image
5. no, ampak se bom še malo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.10.2008 22:21:49   
Taja339
Kaj sedaj sta tuki???? Al kak (beri: sem blond) ... nekako mi ne šteka, da je tvoj M danes zunaj v Laškem ...

Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.10.2008 22:23:08   
žanek
Ti kar lepi ropotuljica in nam delaj lušte user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.10.2008 22:23:17   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Prava razglednica ... meni je že malo žal, da sem ti rekla, da lepi slike ... tipkovnico moram obrisati, tako mi sline tečejo ...user posted image user posted image user posted image

Dokler ti samo sline, ni take panike user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.10.2008 22:24:54   
skuštrana
Taja, a blond si user posted image Ja, tu smo, do nedelje, smo prišli kostanje nabiratuser posted image Pa bo menda jutri dež..Blek, nouser posted image user posted image

Ropotulka, dont wori be hapi, če pa kaj ne paše pa naj moderatorji brišejouser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.10.2008 22:24:57   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Punce eno čist mimo, sem vas danes pozabla vprašat, tiste, ki imate mireno, ste zadovoljne? Sem jaz tudi razmišljala o njej, sam je zdejle tok tega okrog tabletk ven prišlo, me je kr mal strah user posted image

Jaz sem jo imela od oktobra, dokler sem dojila, je blo ok, ko sem pa dobla M, sem pa nonj stop krvavela. Julija sem jo dala ven, zdaj se zdravim s KT, da se mi uredijo ciklusi, potem dobim novo (no, to bo že drug teden, ker imam KT že 3 mesece). Potem pa srčno upam, da bo vse ok, ker te KT mi dajejo vetra, da je le kaj. Ti sporočim, kako bo naprej.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.10.2008 22:25:15   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Uvav kaka plaža user posted image .

takle je ... jaz jo imam od 4. mes po porodu.
pa razen tega, da sem se zredila 6 kg nazaj (bemti milo) in da sem imela v začetku izcedek (kar je čisto normalno) nimam nobenih težav. M skoraj nimam, sam nek izcedek ... pa super mi je, ker sem bila pri tabletkah tako nedosledna, da joj. Tukaj pa ničesar ni potrebno jemati, pa si zaščitena.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.10.2008 22:25:38   
Ropotuljica

Ropotulka, dont wori be hapi, če pa kaj ne paše pa naj moderatorji brišejouser posted image

Upam, da je moderatorka avanturistka :)

Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.10.2008 22:26:48   
Ropotuljica
Prenočišče na južni obali Turčije:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.