Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:02:45
|
|
|
|
Taja339
|
Ej, sem šla gledat tvoje albume..Pozdravi ga nazaj. Ma, sploh nisem vedela da je on že tako resen Super no IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ej, sem šla gledat tvoje albume..Pozdravi ga nazaj. Ma, sploh nisem vedela da je on že tako resen Super no mater milo .... le kaki je ta moj dedc mogo bit prej, ko mi skoraj vsaka to reče! Tudi PikecPokec je bila tega mnenja hahahahahahahahahahah Moram povedat, da je tako priden, da še stanovanje dela (... vsak dan ... je sedaj nadaljevala tavelka)
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:05:08
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Babe, ne si želet, da začnem resno fotke gor lepit. Ker pol se me ne boste znebile. Glede lušt pa ... pojma nimate, kakšne imam šele jaz!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:07:22
|
|
|
|
žanek
|
Skuštrana, ste šli na Balkan k sorodnikom ali na dopust? Koker sem razumela v kamp (šotor) Dobri ste, jaz si ne predstavljam da gremo mi kam neorganizirano Ropotuljica, ti sam lepi, mi je dolg cajt, za spremembo moja deca že spijo .
< Sporočilo je popravil žanek -- 3.10.2008 22:08:23 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:08:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Taja,.Mladi in nori pač Je pač čakal da ga prava baba ukroti, a ne Ropotuljica, ti kar lepi...Je zastonj .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:09:09
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Skuštrana, tole je plaža v Turčiji. Te na kaj spominja?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:11:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Zanek, mi smo šli čisto neorganizirano, no, imeli smo pol avto in šotor, pa 2 froca In karto za trajekt do Dubrovnika Pol smo pa iskali kamp, ki bi bil ok in ga našli - čisto na jugu Potem smo bili pa še 1 teden v Budvi v app, pa potem v Mostarju tudi v app, edino v Sarajevu ima M sorodnike, ampak nismo spali tam, smo tudi stanovanje najeli. Je pa tam vse poceni - kamp za 1 teden nas je prišel 75e, app v Budvi 25e/noč (2 spalnici in kuhinja) v Sarajevu pa 40m2 stanovanje 20e noč..Džabe, bi rekel M.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:12:18
|
|
|
|
Taja339
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Taja,.Mladi in nori pač Je pač čakal da ga prava baba ukroti, a ne Ropotuljica, ti kar lepi...Je zastonj . ja, pa v Mb si jo je šel iskat ... potem pa jo nasral, pa v Laško preselil. Vidiš, navali narode ... in smo tuki!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:13:16
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljica, a si vidla na slikah tiste krave na plaži Pa polno kravjekov okoli, že čisto suhih, bi jih lahko že za gradnjo izkoristili Meni je malo žal, da nismo mogli v Albanijo na kaka dan ali dva, ker tam bi šele bil šov..Samo jaz nimam potnega lista
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:14:52
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Taja,.Mladi in nori pač Je pač čakal da ga prava baba ukroti, a ne Ropotuljica, ti kar lepi...Je zastonj . ja, pa v Mb si jo je šel iskat ... potem pa jo nasral, pa v Laško preselil. Vidiš, navali narode ... in smo tuki! Eh, vidiš, jaz pa mojga ne bi mogla nikoli prepričat da se preseli v Laško..Pa men tudi paše da nisem več tam..Saj je ok, samo... Saj razumeš, ne
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:16:03
|
|
|
|
Taja339
|
Vidiš Ropotuljica to je sožitje ... tam ko nam je lepo, je tudi njim Če si nismo fauš, mamo vsi dovolj
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:17:33
|
|
|
|
skuštrana
|
Ropotuljica, kako je bilo v Vili Malini?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:17:57
|
|
|
|
Taja339
|
Eh, vidiš, jaz pa mojga ne bi mogla nikoli prepričat da se preseli v Laško..Pa men tudi paše da nisem več tam..Saj je ok, samo... Saj razumeš, ne Ja, vem o čem govoriš ... Včasih mi je fajn, včasih se počutim popolnoma sama ... Kje pa sta sedaj?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:17:58
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Skuštrana, ja, sem jih vidla :) Sej zato sem pa šla gledat naše fotke, se mi je zdelo, da sva midva tud neki slikala takrat. No, to je pa najina plaža na Jamajki:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:19:25
|
|
|
|
Taja339
|
Prava razglednica ... meni je že malo žal, da sem ti rekla, da lepi slike ... tipkovnico moram obrisati, tako mi sline tečejo ...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:20:02
|
|
|
|
skuštrana
|
Kje pa sta sedaj? Jaz sem šla kar čez mejo, na jug Rijeka, balkansko dete, kaj češ
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:21:02
|
|
|
|
žanek
|
Punce eno čist mimo, sem vas danes pozabla vprašat, tiste, ki imate mireno, ste zadovoljne? Sem jaz tudi razmišljala o njej, sam je zdejle tok tega okrog tabletk ven prišlo, me je kr mal strah Uvav kaka plaža .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:21:07
|
|
|
|
Ropotuljica
|
1. babe nas bojo ubile, ko tako smetimo temo 2. jaz se sploh ne sekiram, ker je zadnje čase forum malo sameval 3. tole je pa pogled iz najinega šotora v turčiji 4. zdaj se pa že malo hvalim, a ne? 5. no, ampak se bom še malo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:21:49
|
|
|
|
Taja339
|
Kaj sedaj sta tuki???? Al kak (beri: sem blond) ... nekako mi ne šteka, da je tvoj M danes zunaj v Laškem ...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:23:08
|
|
|
|
žanek
|
Ti kar lepi ropotuljica in nam delaj lušte .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:23:17
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339 Prava razglednica ... meni je že malo žal, da sem ti rekla, da lepi slike ... tipkovnico moram obrisati, tako mi sline tečejo ... Dokler ti samo sline, ni take panike
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:24:54
|
|
|
|
skuštrana
|
Taja, a blond si Ja, tu smo, do nedelje, smo prišli kostanje nabirat Pa bo menda jutri dež..Blek, no Ropotulka, dont wori be hapi, če pa kaj ne paše pa naj moderatorji brišejo
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:24:57
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Punce eno čist mimo, sem vas danes pozabla vprašat, tiste, ki imate mireno, ste zadovoljne? Sem jaz tudi razmišljala o njej, sam je zdejle tok tega okrog tabletk ven prišlo, me je kr mal strah Jaz sem jo imela od oktobra, dokler sem dojila, je blo ok, ko sem pa dobla M, sem pa nonj stop krvavela. Julija sem jo dala ven, zdaj se zdravim s KT, da se mi uredijo ciklusi, potem dobim novo (no, to bo že drug teden, ker imam KT že 3 mesece). Potem pa srčno upam, da bo vse ok, ker te KT mi dajejo vetra, da je le kaj. Ti sporočim, kako bo naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:25:15
|
|
|
|
Taja339
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Punce eno čist mimo, sem vas danes pozabla vprašat, tiste, ki imate mireno, ste zadovoljne? Sem jaz tudi razmišljala o njej, sam je zdejle tok tega okrog tabletk ven prišlo, me je kr mal strah Uvav kaka plaža . takle je ... jaz jo imam od 4. mes po porodu. pa razen tega, da sem se zredila 6 kg nazaj (bemti milo) in da sem imela v začetku izcedek (kar je čisto normalno) nimam nobenih težav. M skoraj nimam, sam nek izcedek ... pa super mi je, ker sem bila pri tabletkah tako nedosledna, da joj. Tukaj pa ničesar ni potrebno jemati, pa si zaščitena.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:25:38
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ropotulka, dont wori be hapi, če pa kaj ne paše pa naj moderatorji brišejo Upam, da je moderatorka avanturistka :)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:26:48
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Prenočišče na južni obali Turčije:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.