![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:52:48
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Evo še naša spalnica na trajektu Še 2 jogija bi bila boljše, no, vsaj bolj široka Je to tolk ozko da je joj. Na tla bi šla spat Al pa na M
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 3.10.2008 22:53:02 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:53:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Boš mogla počakat da pride M domov pa da neha utripat, noooooooooo zakaj bi pa morala čakat? Sej kdo drug tud zna. Opala, pazi da NE POVEŠ PREVEČ, DA TE NE m ZATOŽIM
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:54:44
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana da se ne veseli Kok so meni smešni, ko bi radi uporabili neko besedo pa jo čist narobe uvrstijo v kontekst Jao, Liza ma tudi take, ne ve kaj je danes, včeraj in jutri..In pol take ven meče, da je joj Pa če je wc deska temne barve to pomeni da je za moške Dans pri kosilu sem ji rekla, da gre na RD in da T. ne bo šel, ker je njena prijateljica samo njo povabla. In je rekla: Ko bo pa T. kak njegov prijatelj povabil, takrat bo pa on Špela in bo ona dojenček in takrat bo on šel na praznovanje, ona bo pa doma ostala. Mislim, ej, sem morala kar dobro pomislit, da sem poštekala, kaj je hotla povedat
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:55:33
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Boš mogla počakat da pride M domov pa da neha utripat, noooooooooo zakaj bi pa morala čakat? Sej kdo drug tud zna. Opala, pazi da NE POVEŠ PREVEČ, DA TE NE m ZATOŽIM Sej ne upaš....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:55:39
|
|
|
|
skuštrana
|
Na tla bi šla spat Al pa na M eJ, SE MI JE ZDELO NA TLEH VSE TAKO FUJA, DA JE JOJ.Pa nisem picajzla, saj veš...Lizo smo dal na vrh spat, pa smo jo z lojtro založil, da ni dol padla, Miro si je pa pomožno ležiđče raztegnil...Ma, čist smo preuredili to kabino
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:58:20
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Boš mogla počakat da pride M domov pa da neha utripat, noooooooooo zakaj bi pa morala čakat? Sej kdo drug tud zna. Opala, pazi da NE POVEŠ PREVEČ, DA TE NE m ZATOŽIM Sej ne upaš.... to ti misliš Ampak bom rajši prišparala pa te bom izsiljevala ob priliki Aja, a veš da bi od M sestrične iz Sarajeva hčerka rada šla v Lj študirat, pa mora slo položit Punca obvlada, veeeeeeeeešššššššššš
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:59:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Zanekova, kam si pobegnila? Pa ja ne spat. Ne, ne, je še prezgoaj zate
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 22:59:22
|
|
|
|
Naty*Taja
|
AU babe, a ste imele danes v Tušu ogrevanje, al kaj! Madona ste naklofale 2 strani za en dan!! Jaz sem na koncu uletela, sicer malo bolj z nepričakovanji, pa sem še vedno ujela Ropotuljico in Skuštrano.. sta imeli že dost čvekanja, tak da ni blo nič od moje kave. Mi jo je tašča doma skuhala, pa je blo. Ropotuljica - imata pa tvoj Tjaž in moj Marcel enaki trenerki! Veš kaj, forum pa ni nič sameval - mogoče samo s tvoje strani! Kaj, a tamle na drevesu sta vidva spala??????? Skuštrana - kak Sveti Štefan je to? Mi smo nazadnje bili na gas. tekmovanju v Svetem štefanu, in vse, kar je blo od vode tam je bil dež!! Madona, kje pa rabiš na trajektu jogi?? E ste ble pridne, Se pravi, da morem jutri zjutraj takoj pogledat, da ne bo tolk dela z branjem.... E Lahko nočko in veliko čvekanja v prihodnje... Aja - kje pa je naša Janči? Jo mal pogrešam, no?
< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 3.10.2008 23:00:22 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:01:32
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Zanekova, kam si pobegnila? Pa ja ne spat. Ne, ne, je še prezgoaj zate Ah kje je ura 2-3 zjutraj. Ropotulko sem iskala na skypu .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:03:24
|
|
|
|
žanek
|
Ojla Naty, kak si? Nočko če že greš spat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:05:20
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Tele so pa kr iz Celja. Direkt iz nasega stanovanja.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:06:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Naty, Jana je bila danes na kavi v Tušu, samo je prej šla... Tole je pa naš kamp
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:07:09
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Naty, Jana je bila danes na kavi v Tušu, samo je prej šla... Tole je pa naš kamp Kr gužva, morm rečt
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:08:12
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Kr gužva, morm rečt
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:10:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Gužva za znort Prve sosede krave in kornjače - želve
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:10:50
|
|
|
|
žanek
|
Bo katera čips ? Sedenje za rač. in basanje s hrano, jao meni in mojim kg
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:11:46
|
|
|
|
skuštrana
|
Tole so pa hiške na kolih - v moćvirju. Do njih ne vodi cesta ampak poti na kolih. Deske
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:12:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Bo katera čips ? Sedenje za rač. in basanje s hrano, jao meni in mojim kg Ja, tvojim kg pa res jao Jaz bi čips in ono omako, njemi...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:14:17
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Skuštrana, jutr prinesem čips. ga mam na tone
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:14:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, kaj planirate za novo leto..Jaz bi šla v Beograd, ampak M ni kaj preveč za - finace pač..Ampak doma pa tudi ne bi bila, sem že par let doma..A ima lkatera kako idejo
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:15:01
|
|
|
|
žanek
|
Prideš?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:16:15
|
|
|
|
skuštrana
|
Skuštrana, jutr prinesem čips. ga mam na tone Kaj pa če bo dež? Ne, ne sme bit, ker bom živčnega dobila... Bomo prišli k vam pa bomo kostanj na balkonu pekli. Oz, tam kjer je bil včasih balkon
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:16:40
|
|
|
|
Ropotuljica
|
kako si se pa ti zdaj na novo leto spomnila. Nič ne planiram, ker sovražim plane. Sam na žalost je treba zdaj kar fejst planirat
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.10.2008 23:17:41
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Skuštrana, jutr prinesem čips. ga mam na tone Kaj pa če bo dež? Ne, ne sme bit, ker bom živčnega dobila... Bomo prišli k vam pa bomo kostanj na balkonu pekli. Oz, tam kjer je bil včasih balkon ja, to bo pa res užitek. Ne vem, če boš mela tolko placa kot na uni postli v trajektu ma ne vem, kaj bomo, če bo dež Skuštrana, dej se prijavi na skype
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 3.10.2008 23:18:01 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.