|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
3.10.2008 23:17:54   
skuštrana
Evo Miro mi je ravno poslal sporočilo Nema me do....In kaj naj to pomeni?user posted image

Taja, hitro daljnogled v roke in v akcijouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.10.2008 23:20:00   
Ropotuljica
Ja, Taja, kje pa si zdaj? Menda res na balkonu špijonira :)

Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.10.2008 23:20:33   
Ropotuljica
jaz sem pa glih dobla SMS, da se ma ful fajn 

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.10.2008 23:24:42   
skuštrana

Tušira se, da je ni v odtok potegnilo user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.10.2008 23:24:53   
Ropotuljica
ajdi, gremo na skype

Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.10.2008 23:26:52   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Tušira se, da je ni v odtok potegnilo user posted image

Ja, šč... (dežuje) že tk, da bi jo lahko :)

Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.10.2008 0:10:08   
Ropotuljica
Babnce, sploh ne veste, kaj zamujate, medtem ko spite :)

Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.10.2008 5:02:44   
snorlax
Jutro! user posted image

Evo, jaz sem pa tako, kot Jančikini otroc. Ko je sobota - ob 4.00 auf in to brez ure! user posted image user posted image user posted image Samo s to razliko, da druge pustim spat.

Lepo ste se načvekale sinoči. Ropotuljica, sem vedela, da sta veliko hodila naokoli včasih, nisem pa vedela, da sta bila že na tolikih koncih sveta. Čudovito! Moje sanje, ki nikoli ne bodo izpolnjene, kajti moj ni za potovanja, tam nekje do Hrvaške, potem se pa konča. user posted image Imam pa vsaj 2 veliki želji, preden se stegnem, in sicer bi rada videla Egipt in pa angleške vrtove. Ne vem zakaj, ampak to si že od malega želim. user posted image Pa enkrat v življenju bi rada novo leto dočakala na peščeni plaži, pod palmami, v kopalkah. Same skromne želje, a ne? user posted image

Mi je kar žal, da vas nisem včeraj videla, sploh Skuštrano, ki je nisem videla od spomladi.

Upam, da so se dedci srečno vrnili domov s feštanja. Pa čestitke Skuštrankinem user posted image za 30 let! user posted image

Lep dan!user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 4.10.2008 5:04:40 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.10.2008 5:59:36   
pikecpokec
Jutro!

Evo, tud jst sem auf že od petih (ampak z budilko!). Itak sam zjutri kej nardim, ko mojadva še spita.
Tamali je ponoči tko kašljal da je bruhal. Po polnoči pa - kot da bi odrezal, je nehal. pol se je pa zbujal kr tko za brez vese - duda, zajc, odejica... user posted image
Tko da zdej kr mal munjena tule sedim in poskušam kej napisat.

No, fajn se mejte!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.10.2008 6:13:00   
snorlax
Jaz grem pa malo nazaj podremat. user posted image V tem je pa čar sobot in nedelj. Tudi, če zgodaj vstanem, lahko grem še malo nazaj pod kouter. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.10.2008 7:59:25   
Taja339
Jutro tudi od mene ...
Ni me potegnilo v odtokuser posted image user posted image user posted image , je pa res, da sem včeraj zaspala "ko krava" in ni blo nič z mojim špijonoranjem user posted image user posted image  Sorry skuštranauser posted image user posted image
Jah, zdaj pa grem gris kuhat za zajtrk - tako so namreč izglasovali ostali člani družine.
pikecpokec - zgleda, da je blo nekaj ponoči - z mojo je bilo istouser posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.10.2008 9:06:48   
Naty*Taja
Oj, čvekice! user posted image Sej vas je luštno brat.
No mi smo že opravli jutranjo rutino. Vstajanje ob šestih, čeprav smo včeraj prišli domov šele ob pol desetih in sem misla, da bosta spala kej dlje! Ni šans. Sem pa tvegala in ju pustila še eno uro sama ter malo podremala. Moj je pa itak spal ko klada. Razen jogurta razmazanega po celi mizi in polulanih plenic sredi kopalnice ni blo hujšga. user posted image E zdej pa pucat...

MONTIGNAC

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.10.2008 9:33:34   
Janeja
Pa saj ne morem verjet. Vsak dan sem tazadnja tle gor, včeraj ko sem šla pa po dolgem času pred 23h spat pa fešta. Sem mislila, da narobe vidim, ko so bile tri nove strani od 21h pa do zjutraj user posted image .
Super slikce, vas je bilo prav fino brat ob jutranji kavici. user posted image
Ropotuljica, tebe pa celo večnost nikjer, potem pa v enem večeru vse notr spraviš. user posted image Vidim, da sta ful uživala po svetu. Midva pa sva taka zapečkarja da je joj. Dokler sva bila še sama ni bilo financ (al pa je to samo izgovor user posted image ), zdaj z mulčki se mi pa ne da it robinzonov. Mogoče, ko bosta malo starejša,...

Žanek, jaz imam Mireno že 3 leta in je super. Na začetku se mi je res tisti izcedek vlekel par mesecev, ampak mi ni žal da sem vztrajala. Čez 2 leti, ko ji bo potekel rok user posted image , se bom sigurno odločila za novo.

< Sporočilo je popravil Janeja -- 4.10.2008 9:35:30 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.10.2008 9:59:25   
pikecpokec
em včeraj zaspala "ko krava"

Ej, jst sem bila včeri spet že ob pol desetih v postli. Kaj pa nej, če sem zvečer tko crknjena. Zjutri mi niti ni problem vstat, ampak zvečer kej nardit user posted image - mission impossible!

Dans bomo jedli francosko solato user posted image . Včeri smo s tamalim brali Pikija Jakoba in je ena pravljica ko je mama delala francosko. Zarven je pa ilustracija. In je M reku da bi pa že bil čas da jo kdaj jemo, tko da se je celo sam lotil rezanja zelenjave user posted image . Sem jo prejle zmešala, pa je tkooooo dobra. Sam nekam malo je je že user posted image . Zravn pa piščančje fingerse, pa pire krompir za tamalčka. Aja, pa česnova juhica.

Joj, včeri je tamali zraven očka kosilal in je na vsak način hotu jest gobovo juho user posted image . Palačinke niso veljale, ker je ati jedu gobovo juho! Najperj sva mu dala čist malo, pa je tko pomlatu tiste gobe, da še dihu ni vmes. Pol je dobil pa še mal repeteja user posted image . Pa eno palačinko čez, plus pol mandarine. In to dve uri po njegovem kosilu v vrtcu, kjer je baje ful pridno jedel. Zdej pa ne vem, al majo tko male porcije, al majo pa vzgojiteljice tko nizek kriterij kaj pomeni pridno jedel user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.10.2008 10:07:14   
Taja339
Evo mene nazaj,

tamala Hana Brina spi (beri: se trudi spat) že 1. rudno (no, saj mora, saj je ob 7.00 bila auf), tavelka me iz računalnika meče, ker hoče igrce igrat ... Jaooooooooooooo meni!user posted image user posted image  
Kje so tisti cajti, ko smo imeli še samo tavelko Aljo - ta otrok je bil meni pisan na kožo - spat hodla ob 21.00, spala celo noč, zbudila med 9.00 do 9.30user posted image user posted image  kaj češ lepšga.user posted image  Bila pridna, se ji je dalo dopovedat, sama se igrala, ...
A smo ga mogli srat in evo jo, Hano Brino!user posted image user posted image user posted image
Ta pa je taki lump, da dol padeš - vedno v akciji, ponoči se ne spi, ker se mora full dogajat, podnevi spat samo za malo, full noret ... bla bla bla, kaj bi vam govorila, dovolj je samo, da rečem PRAVA ŠUSKA JE!user posted image
Vsi trije je ne obvladamouser posted image

Tak, zdaj pa prepustim računalnik otroku za nekaj časa, jaz pičim v trgovino, pa malo počekirat delavce v sp. štuku (kitajo, šmirglajo, rihtajo stanovanje v spodnjem delu bajte, da se bomo končno mogoče letos lahko preselili na svoje JUHUHUHUHUHU).

No, se beremo ...

Aja, še eno vprašanje ... a mislite, da je možno, da je HB alergična na bobi palčke. Kdajkoli ji jih dam - ponoči ful kašlja, kot da ji gor dviguje, nič ne spi, jamra, itd., dvakrat je celo bruhala ... pa se je vidlo, da jih ni ravno dobro prežvečila.
A ima katera takšne ali podobne težave?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.10.2008 10:12:00   
sonček85
Hoj, Sonček! BOm, jo pozdravla, če jo bom kej vidla . Sem v taki gužvi, da mi sploh ne rata nič domov it. Drugače pa tudi ona nima kej dosti časa, ko s svojim kr okrog laufa pa to. Ma ni niti približno tak resna, kot ti . Lepo pazi na pikico in ne kr not miga do roka!
Ok ,hvala lepa in vam še kaj poročam kako in kaj poteka naša nosečnost.

lp,m

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.10.2008 11:42:32   
darja33
He, he .
Kako naj komentiram to, da se je Ropotuljica tak razpisala včeraj?! Treba jo je znat samo razrajcat ( s tapravo temo), pa odreagira... Burn, kot smo videli... 
Torej nič se več pogovarjat o lajšnah, parketih, vzmetnicah....pa bo Ropotuljca še kdaj prišla na dan... Dovoljene teme so kontracepcija, sex, pa izleti, pa masaže, pa ...

Vidim pa da ste z skuštrano včeri bile res v elementu. obe brez dedov, pa mokri. Le zakaj sta pol viseli tu gor? Nič akcije? Sej si rekla da ne rabiš M za servisiranje... So tudi drugi serviserji...

No zdej pa dost.

Skuštrana kak dolgo si v Slo? Bi js tud šla enkrat mal na drink s tabo. Včeri mi ni zlaufal. Oz. sem imela druge pijače že rezervirane. Pa še z Ropotuljco. Pa še s kiro.

Ropotulca v torek si tu? Js bom po 11 fraj. Sej vem, da ne boš verjela dokler me ne vidiš. Priznam da sem večkrat ena navadna piz... Ampak zdej mi je že pol oproščeno ne, ker priznam...

Js častim pijačo, ker sem postala privatnica! Kira pride in kam ter kdaj gremo ven?! Drink for everyone.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.10.2008 14:34:43   
Taja339
user posted image user posted image Bravo za privatnicouser posted image user posted image
A to velja tudi za take, ki so se komaj pridružile - in sodelovale v včerajšnji debati???user posted image user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.10.2008 15:58:59   
mavo
O, sem veliko zamudilauser posted image . Pa skoraj dve ure sem nazaj brala, pa se smejala...pa Darja, čestitke, kar se pa pjače tiče, mene se ne boš otreslauser posted image user posted image , ta teden bom imela ful cajte, ker ima M. dnevno (12 urno) izmeno kar trikrat, v ponedeljek, sredo in petek.

Drugače pa mam en drug problem: naš mali ima že od včeraj zvečer ful rdeče oči, pa stalno mu solze ven tečejo. Malo je tudi prehlajen, ker ima zabasan in mačkast nos. Ostalo je pa OK, nima vročine in je še kar dobre volje.
A bi morala kaj dohtarje klicat za kakšne kapljice, al kaj? Oči ima res čist rdeče, tako da smo kar notri. A gremo lahko vseeno ven? A je bolje, da se mu prej oči pozdravjo? OOOOOOOO, matr, pojma nimam kaj nardit. Help me, saj veste, da sem mal paničnauser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.10.2008 20:57:12   
mavo
Ja, se pa vidi, da je bil lep popoldan, ker niti ene ni blo sem gor. Meni je pa tak dolgcajt doma viset. Ker ni bilo nobenega nasveta, sem kar v dežurno ambulanto klicala, tako da ne rabite kaj komentirat.

Kje pa ste vse? A ste šle na pir, al kaj? Jaz bi zdajle tako stegnla engauser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.10.2008 21:47:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Babnce, sploh ne veste, kaj zamujate, medtem ko spite :)

Jaaaah, ni rečeno, da smo spaliuser posted image , sploh pa ne kaj zamudiliuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Kje pa ste vse? A ste šle na pir, al kaj? 

Ko bi le. Joe je šel nazaj v bajto delat (ne bom povedala kaj, da ne bo kira v luft skočla, da o lajšnah govorimuser posted image ), prej je mene malo poservisiral, zdaj pa gledam fuzbaluser posted image . Če ni pa nič drugega.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.10.2008 22:10:11   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Kje pa ste vse? A ste šle na pir, al kaj? Jaz bi zdajle tako stegnla engauser posted image

Mi smo pa imeli kostanjev piknik user posted image user posted image , ane skuštrana in ropotuljica user posted image . M & M sta ga odlično spekla user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 4.10.2008 22:11:55 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.10.2008 22:28:29   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Js častim pijačo, ker sem postala privatnica! Kira pride in kam ter kdaj gremo ven?! Drink for everyone.

A ste gledale zadnjič Preverjeno, kako ga tile privat dohtarji biksajo? Naša dohtarca je komaj včeraj privatnica ratala, dons je pa že v javnih sredstvih poročanja! Kar poglejte si:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=db5f50b3f5afdf79e11564f616b561e5

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.10.2008 22:29:19   
mavo
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.10.2008 22:30:54   
Jančika_
user posted image user posted image user posted image
Boljš ko fuzbal!

Zdaj gledem ene bumberje - po pol ure je 5:1user posted image . Mislim, ko neka vaška liga al kaj.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.10.2008 22:31:57 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.