Taja339
|
Evo mene nazaj, tamala Hana Brina spi (beri: se trudi spat) že 1. rudno (no, saj mora, saj je ob 7.00 bila auf), tavelka me iz računalnika meče, ker hoče igrce igrat ... Jaooooooooooooo meni! Kje so tisti cajti, ko smo imeli še samo tavelko Aljo - ta otrok je bil meni pisan na kožo - spat hodla ob 21.00, spala celo noč, zbudila med 9.00 do 9.30 kaj češ lepšga. Bila pridna, se ji je dalo dopovedat, sama se igrala, ... A smo ga mogli srat in evo jo, Hano Brino! Ta pa je taki lump, da dol padeš - vedno v akciji, ponoči se ne spi, ker se mora full dogajat, podnevi spat samo za malo, full noret ... bla bla bla, kaj bi vam govorila, dovolj je samo, da rečem PRAVA ŠUSKA JE! Vsi trije je ne obvladamo Tak, zdaj pa prepustim računalnik otroku za nekaj časa, jaz pičim v trgovino, pa malo počekirat delavce v sp. štuku (kitajo, šmirglajo, rihtajo stanovanje v spodnjem delu bajte, da se bomo končno mogoče letos lahko preselili na svoje JUHUHUHUHUHU). No, se beremo ... Aja, še eno vprašanje ... a mislite, da je možno, da je HB alergična na bobi palčke. Kdajkoli ji jih dam - ponoči ful kašlja, kot da ji gor dviguje, nič ne spi, jamra, itd., dvakrat je celo bruhala ... pa se je vidlo, da jih ni ravno dobro prežvečila. A ima katera takšne ali podobne težave?