|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
25.9.2008 22:27:40   
snorlax
Hvala za čestitke.

Zakaj sem imela pa jaz HuAnito blokirano, pa tud ne vem? user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.9.2008 23:49:17   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Snorlax, vse najboljše malemu user posted image . Tebi pa želim, da dobiš čimvečjo vrečo denarja od države nazajuser posted image . Pol pa še zvečer kakšen hupa cupa user posted image , pa boš imela res idealen dan user posted image user posted image user posted image

se podpišem!!!

Jorja, jaz pa tebe ne poznam, ali pa ne vem, da teuser posted image ...kakšen namig.user posted image

Jančika, ti si pa smešna...a zdej ko so sejem postavljal/podiral, pa nisi šla na "težko" mehanizacijouser posted image  (hec).

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.9.2008 23:52:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Jančika, nič zato, hvala vseeno za odgovor. A poročnega pa le nosiš?user posted image  Saj jaz imam pravzaprav samo 2 prstana poleg poročnega pa ne kupujem zase... ampak zdaj ko za darilo rabim, sem si pa vseeno lušte naredila.user posted image  

Ostale ste tudi anti-zlatnina al kako?

jst sem čist anti nakitarka (boga Ropotuljica&co.)user posted image
nosim edino uro, pa še to, ker je bila darilo za prvo valentinovo in ker je res ful lepa ura (ni kičasta), pa ker se brez nje počutim "nago", ampak samo zunajuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
26.9.2008 6:34:47   
Skabi
Marelica, midva  imava njihova poročna prstana. Držita že 6 let user posted image  in srčno upava, da bosta še naprej. Sta pa taka čist anvadna prstana, ker tudi midva nisva na zlato. JAz mam rada nakit, sam tako homemade varianto.

Huanita, kdo pa je na sliki ?  user posted image

Barika, čestitam za diplomo!user posted image   Lahko greva skup zapit, jaz svoje po 10 letih še kar nisem user posted image

PA dobrop jutro vsem! Vidim, da sem taprva user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 854
26.9.2008 8:59:46   
marjanaR
Ojla, čveke.
Spet smo doma, tak da že dva dni poslušam le: "Mami, nos obriši." Grrrrrrrrrr. Pa dobr je, bo že boljš.
Čestitke vsem slavljencem.
Upam, da danes ne bo scalo, da ju kljub vsemu (N. je zdrava) peljem ven.
Mejte se.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 855
26.9.2008 9:30:38   
Marelica
Hvala punce za odgovore, čeprav mi niste kaj dosti pomagale.user posted image  Sem oddala naročilo, ker se že malo mudi zaradi poštne dostave... zdaj bom pa sama videla. No, sem pa vseeno na 50 eur zaokrožila, prstan bo že kar konkreten, če si znam iz slike predstavljat. Za takega bi drugje sigurno od 70 navzgor plačala.

Skabi, kaj nimata zlatih poročnih prstanov? Oprosti, nisem dobro razumela to besedo navaden.user posted image  No, mi2 imava tudi zelo poceni, ampak zlate prstane (30 jurjev sva dala za oba pred 3 leti) in bi bila še vedno kot nova, če bi ju zloščil, z vsemi zarezami vred. Pri enih, ki so dali pa res ogromno pa opažam, da se gravure kar hitro izgubijo. Tako da res ni vse kvaliteta v ceni.user posted image

Zdaj se pa poberem od tukaj, da mi ne boste kakšnega pospeška v tazadnjo...user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 856
26.9.2008 12:41:34   
Skabi
Marelica, sta zlata, samo taka navadna obročka brez gravur al kombinacij z drugimi kovinami. Štekaš? user posted image

Oglasi se še kaj!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
26.9.2008 13:19:32   
mavo
Evo, mi smo opravili s še enim cepljenjem. Tokrat se mali sploh ni zajokal. Sem pa tudi dobila odgovore glede teže.

Pri 4,5 meseca ima 68 cm in 6450g, kar je ravno zgornja meja glede višine in spodnja glede teže. Je pa rekla zdravnica, da ne smem nič dodajat, če imam dovolj mleka, da ga nasitim. Tega je po mojem dovolj, ker se nikoli ne pritožuje za še, ampak po dojenju vedno omaga od sitosti. Pa ponoči spi 10 ur skupaj.
Je rekla, da je pač tak bolj suh, ker stalno miga, da je bolj "športnik". Edino, kar zna bit, je to, da če zboli, bo hitreje potreboval infuzijo, ker nima nobenih maščobnih zalog. Zbolel pa naj nebi, če nadaljujem samo z dojenjem, ker od tega dobi najboljše kar lahko za zdravje in razvoj.

Malo sem zakomplicirala, ampak približno v tem smislu je povedala.

Aja, pa nov telefon sem dobilauser posted image . Se mi je prejšnji vsakič ugasnil, ko sem ga zaprla (je bil na preklop). Zdaj pa imam spet takšnega na preklopuser posted image , so mi pač všeč. Je tak tipičen ženski telefonček, rdeče barve. M. se prav nič ni dopadeluser posted image . Men je pa tak luštkan.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 858
26.9.2008 16:08:41   
snorlax
Hoj!

Midva s tavelkim sva bila danes v MB, je imel kontrolo za celiakijo. Sem pa pozabila it v KIK, ampak nič hudega, kajti končno bo v Celju in to od torka naprej. Imele ste prav. Tam, kjer je bil prej Bigbang, rihtajo na veliko in bo 30.09.2008 otvoritev.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 859
26.9.2008 16:16:44   
žanek
Ojla Snorči, vidim te user posted image . Kako sta zrihtala na kontroli?

Mi smo šli "pofirbcat" v sredo v Bistrico KIK in se res splača. Sem kar 60€ tam pustila user posted image , samo sem pa kar veliko dobila user posted image . Npr. za N. bundica me je prišla v redni prodaji 10€. Fajn, da bo zdej tudi v Celju.

< Sporočilo je popravil žanek -- 26.9.2008 16:22:43 >

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 860
26.9.2008 17:23:50   
Janeja
Ko ste ravno pri KIKu - sem šla včeraj še v KIK v Ljubljani (v sredo pa že v Konjicah) in nisem našla čist nič pametnega več. Vse, kar mi je bilo všeč sem že zadnjič kupila, vse ostalo pa ni bilo ne vem, kaj... user posted image Tak da imam zdaj ene take mešane občutke glede te trgovine. A sem res zadnjič natrofla, ko so jo ravno nafilal z vso novo sezonsko robo? Zdaj pa še teh majčk vseh nimajo več. Pa velika razlika je v izbiri med eno in drugo njihovo poslovalnico. Bomo vidli, kako bo v Celju... 

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 861
26.9.2008 17:56:15   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Jorja, jaz pa tebe ne poznam, ali pa ne vem, da teuser posted image ...kakšen namig.user posted image

nosim edino uro, pa še to, ker je bila darilo za prvo valentinovo in ker je res ful lepa ura (ni kičasta), pa ker se brez nje počutim "nago", ampak samo zunajuser posted image

No, Barika jaz sem pa tista ki tvojo lepo uro popravlja. Upam da zdaj veš katera sem.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 862
26.9.2008 18:05:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

No, Barika jaz sem pa tista ki tvojo lepo uro popravlja. Upam da zdaj veš katera sem.user posted image

a res? ja kok si me pa našla???user posted image user posted image user posted image
no, upam, da je še ene 6 let ne boš (razen baterije), potem bi bila pa fajn spet kakšna novauser posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 863
26.9.2008 18:25:49   
JORJA
a res? ja kok si me pa našla???user posted image user posted image user posted image
no, upam, da je še ene 6 let ne boš (razen baterije), potem bi bila pa fajn spet kakšna novauser posted image

Saj že kar nekaj časa spremljam Celjanke, pa sem že pred časom malo slikce gledala in sem te spoznala. Že ko si prvič prišla k meni sem ti hotela rečt ....potem sem si pa mislila da bom preveč vsiljiva...
No zdaj veva kdo je kdo.Sicer pa tudi stanujema dokaj blizu....jaz sem na Brodarjevi....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.9.2008 18:41:13   
barika
a, potem sma pa itak skor sosedi:) (jaz sem pa blizu trg. Jarh).

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.9.2008 19:04:48   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Saj že kar nekaj časa spremljam Celjanke, pa sem že pred časom malo slikce gledala in sem te spoznala. Že ko si prvič prišla k meni sem ti hotela rečt ....potem sem si pa mislila da bom preveč vsiljiva...
No zdaj veva kdo je kdo.Sicer pa tudi stanujema dokaj blizu....jaz sem na Brodarjevi....

Jorja, jaz sem tud na Brodarjevi doma, sam mene pa verjetno ne poznaš, ker sem priseljenka user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 866
26.9.2008 19:34:48   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Jorja, jaz sem tud na Brodarjevi doma, sam mene pa verjetno ne poznaš, ker sem priseljenka user posted image

Jaz sem doma na 1, pa ti?
Sigurno sma se že kdaj srečale....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 867
26.9.2008 19:59:50   
Jančika_
Jorja, vidve z Mavo sta najbolj narazen, kolikor je mogoče biti v vajini ulici - skrajna dva blokauser posted image . Barika, Marjana in jaz smo pa vmes razporejene. Se nas je nagnetlo tule, ha?

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 868
26.9.2008 20:00:42   
barika
A Marjana je tud iz naših koncev, no to pa nisem vedla.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 869
26.9.2008 20:01:52   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jorja, vidve z Mavo sta najbolj narazen, kolikor je mogoče biti v vajini ulici - skrajna dva blokauser posted image . Barika, Marjana in jaz smo pa vmes razporejene. Se nas je nagnetlo tule, ha?

Ja to bo pa držalo, sam ti nam boš kmalu pobegnila.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 870
26.9.2008 20:12:02   
Jančika_
Barika, Marjana ti je celo najbližje! Jorja, ja, bom pobegnila, ti si pa ravno nazaj prišlauser posted image . Sem zdajle računala, kako dolgo se poznava, pa sem naračunala lepih 30 letuser posted image .

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 871
26.9.2008 20:12:49   
Jančika_
Pa še zmotila sem se in je 31. Uh!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 872
26.9.2008 20:19:19   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pa še zmotila sem se in je 31. Uh!

ja, ja...leta hitro tečejo....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.9.2008 20:45:38   
darja33
Alo!

Dans sem bla pa spet enmal pridna, pa mal smo ga v ZD požingal.

Jančika, zdele sem vidla tvoj SMS. Prepozna ne? Sem dans prvič na GSM pogledla pozno popoldan. Se vidi da je vikend in ga ne pogrešam.

Ropotuljica v ponedeljek pa sigurno. Te že pa res dolgo nisem vidla...

Baje bo vikend lep, zato bom skoz na terenu. Pogrešam luft in sonček.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.9.2008 21:19:11   
Jančika_
Darja, ni panike, sem ti zdaj poslala še sms s tistim, kar sem ti sploh hotela povedatuser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.