|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
23.9.2008 20:52:51   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Ropotuljica, zdej me pa že res skrbi za tebe.... A te je kak močvirnik tak impresioniral, al si res prezaposlena (al pre...?) da se nič ne javiš.... A si v fazi "čokolade in banan"?

Tole me pa prav zanima, kaka faza je to? Slišat je sicer čist fajn, čokolada, pa bananeuser posted image user posted image , samo kaj pomeni, pa ne vem. Samo res, Ropotuljica, kje za boga si ti?????????

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.9.2008 20:53:27   
mavo
Poglej jo, Ropotuljica, ko je prijavljenauser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.9.2008 21:07:58   
nemrak
user posted image user posted image ,
Jančika, a si zaljubljena!! user posted image
Se je meni podobno zgodilo pred par leti. Sem hotela v savno , pa prej na bankomat in sem pozabila pin. Takrat so mi šle po glavi same stare tel št.
Kar iz glave mi je šla št. Se je nikoli več nisem spomnila user posted image

Barika, user posted image  user posted image

Mogoče se vam jutri pridružim pri kavi ( piru) dop. Žana naj bi jutri bila sama do malice v vrtcu. Me pa res zanima ta podvig vzgojiteljice user posted image
Vas pokličem kje ste!!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.9.2008 21:19:15   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

No, dans sem končno zdrla do Janeje. Ima ful lepo hišo, pa fajn moža, pa otročke. Lea je pa en migec. Še enkrat hvala za cotke. Povej ko boš mela čas za kavico...

Hvala za pohvale. user posted image Moram še mojemu koruzniku povedat...  user posted image
Upam, da ti bodo kaj prav prišle oziroma, da bo D sploh še kaj prav, ko je že taka velika punca.
Pa hvala za "poštarske" storitve. user posted image  

Mavo, še enkrat hvala za Munostim.

Jančika, za take primere pozabljivosti imam jaz kar v mobitelu številke kartic napisane - v stilu ene telefonske. Pa ne okol govort. user posted image
Kar se tiče tvojega ne-zdravja, sem pa že brez besed. Tebi se pa res tolk vse tole vleče, da je že prav neverjetno. A si ti tudi na Munostimu?
Barika, čestitke za diplomo. user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.9.2008 21:21:35   
Jančika_
A hočte videt, kaj sem danes sploh počela v Velenju? Tole!

user posted image

In ja, sem zaljubljena. Mater, kakšna mašinauser posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.9.2008 21:24:29   
teta beta
Barika, čestitke!!! 

Darja, a veš da sem bila gor, ampak ravno v času malice, potem pa nisem čakala, ker sem Janoša medtem pustila doma, sem itak samo skočila po en nalog za prevoz, ki me je že čakal. Sicer pa nisem imela tvoje telefonske. Potem pa velja za četrtek, a lahko takrat opravi tudi psihologa? A lahko položnico jaz že prej dvignem, jutri, ali jo dobi na licu mesta?

Saj bi šla jutri na kavo zraven, ampak ob osmih ve še spite, kasneje pa ne morem . Jutri gre stara mama na en pregled v MB, pa moram biti zraven, ko se bo odpravljala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.9.2008 21:31:06   
teta beta
Jančika, a to si ti?! user posted image SIcer mi je zdaj še manj jasno, kaj si počela tam... A bosta z joejem menjala vlogi in boš šla ti delat, on bo pa doma? Plača je ziher boljša kot učiteljska, delovni čas pa približno isti user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.9.2008 21:34:40   
Jančika_
Ja, to sem jazuser posted image . Slikal me je pa jerebičin možek, ki sicer upravlja tisto zgornjo mašino. Izpolnil mi je dolgoletno željo in me je povabil na gradbišče, da sem si malo pogledala stroje. Imam zdaj ene par tak fajnih fotk. U, si grem namizje okrancljat, hihi!

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.9.2008 21:43:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 808
23.9.2008 21:46:24   
nemrak
uuuooooouuu, jančika RAZTURAŠ (Ropotuljica ne brat user posted image )

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.9.2008 22:07:16   
mavo
Nemrak, ti sam jutr poklič za kavo! Jančika, ti si pa čist nora bejba user posted image user posted image user posted image
Janeja, ni za kaj. Meni je čist spotoma kaj iz Loke prinest.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.9.2008 22:09:50   
teta beta
Darja, sprememba plana - zdaj pa moj pravi, da še ne rabi tako hitro in
da bi prišel čez kakšen teden. Ti bom javila in boš povedala, kdaj
lahko.

Jančika, bravo .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.9.2008 22:17:23   
barika
Jančika, super...a je adrenalin, a??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
23.9.2008 22:53:04   
Naty*Taja
Ja Barika iskrene čestitke!!!user posted image  user posted image Je fajn, ko si čist konc, a ne? Al še ni za teboj prišlo?

No ja, Janči, po moje je čist brezveze, da se matraš s faksom - tole ti je na kožo pisano - sam en tečaj pa bo! user posted image user posted image . Si novi mojster Miha!

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.9.2008 23:52:17   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ja Barika iskrene čestitke!!!user posted image  user posted image Je fajn, ko si čist konc, a ne? Al še ni za teboj prišlo?

je fajn jauser posted image
če ti po pravici povem, take stvari mene sploh ne ganejo, pa razne birme in krsti pa valete in maturantski izleti ...to ni za mene. men je samo važn, da je mali zdrav, pa da pri nama vse štima. tale diploma je pa bolj tak...za sprot, pa za živce kravžlat.user posted image (al pa bo vse za menoj prišlo čez čas, ker sem tud rekla, da na podelitev diplom ne grem, pa mi je mentorca tak lepo zaželela, da nej pridem na podelitev...je bilo ful "čarobno"user posted image , ker tist bo pa le uradno....pa sem si rekla, mah qrc zakaj pa ne.)

drugače pa hvala za čestitke!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.9.2008 23:54:37   
barika
aja, še to
naty-taja en moj "skor-sorodnik" hodi v prvi letnik na elektro, pa pravi, da imajo ful zaj.... prof. matematike, da če zamudijo samo  2 min. v razred ne smejo v učilnicouser posted image user posted image ,a si to ti??user posted image  pa njegova mat dela v kuhinji.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.9.2008 5:04:04   
snorlax
Barika, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Pa da ti kar jaz odgovorim, ni to Naty-Taja. user posted image Ona je zaj*** na drugi šoli. user posted image Glede zamujanja in tega imajo profesorji prav. Od začetka si morajo naredit avtoriteto, če ne, jih taki mulci povozijo. Verjemi, imam enega doma, ki je še kar priden, ampak si vseeno ne predstavljam, da moram krotit cel razred takih s hormoni naphanih najstnikov.

Jančika, pa si si le uresničila željo in je prišel do izraza tvoj fetiš na velike mašine. user posted image Faca si!!! A si ga premaknila tudi, ali samo pozirala?

Jaz grem po enodnevnem počitku nazaj na šiht z antibiotikom. Zgleda, da je bila najprej viroza, ki se je razvila v angino. Mi je pa že kar bolje danes, vročine nimam več, počitek je pa tudi pasal. Tokrat sem pa za spremembo res počivala.

Naš tavečji gre danes plesat v Ljubljano, jih bodo snemali za eno oddajo (ne smem delat reklame). Ja, priznam, sem kar ponosna. user posted image Bom povedala, ko bo po TV.

Lep dan! Jaz moram it, novim obveznostim naproti.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.9.2008 8:04:15   
Ropotuljica
Babe, js sem ful v gibanju, nimam cajta tu gor viset. Je pa fajn prebrat, da me tako zelo pogrešate. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.9.2008 14:21:15   
HuAnita
Barika čestitke.
Snorči - pocajsi se, vsaj do sobote odpravi bacile, plis....user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
24.9.2008 17:17:41   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

aja, še to
naty-taja en moj "skor-sorodnik" hodi v prvi letnik na elektro, pa pravi, da imajo ful zaj.... prof. matematike, da če zamudijo samo  2 min. v razred ne smejo v učilnicouser posted image user posted image ,a si to ti??user posted image  pa njegova mat dela v kuhinji.

Po lastnostih ja, po delovnem mestu pa ne! user posted image Jaz sem na bivšem Kidriču, tak da z elektro nimam veze. Sicer pa zakaj bi oni lahko zamujali, mi pa ne smemo? Pa v prvem jih je treba ornge naučit. Če hodjo kasnej itak sam uro zrušjo, znajo pa potem nič ne. Jaz potem tudi koga na WC spustim, sam da je točno v razredu. Se jim pa tudi pri meni zna zgodit, da bodo ostali pred zaklenjeno učilnico. Kaj češ, matematiki smo natančni.
E sej ti je že Snorči napisala! user posted image

Drugače pa sem bila jaz danes skor čist ok - sem zjutri en šilček zvrnila in je zažgal bacile! Ma res si ne morem privoščit bolniške! Je pa pomagalo, resno! Sem bila na šiht in oddelala vseh 6 ur pouka!

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.9.2008 19:49:19   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce moje, z veseljem sporočam, da sem (končno) diplomirala!user posted image

Čestitke tudi od mene!user posted image user posted image
Naj povem še to, da tebe in Janičko poznam osebno , drugih pa še ne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.9.2008 19:56:40   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Jančika, pa si si le uresničila željo in je prišel do izraza tvoj fetiš na velike mašine. user posted image Faca si!!! A si ga premaknila tudi, ali samo pozirala?

En mal sem kabino okoli obračala in dvigovala dvižno rokouser posted image . Bi smela bolj, sam si nisem upala, da ne bi kej pokvarilauser posted image . To so drage stvari.

Aja, mimogrede - Joejeva bančna kartica je tudi nekaj zezala, nikakor ni mogel plačat z njo. In je rekla prodajalka, da jim že nekaj dni nagajajo samo kartice od Abanke. Tako da vendarle obstaja možnost, da nisem jaz taka kokoš s tistim PINomuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 821
24.9.2008 20:01:14   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

En mal sem kabino okoli obračala in dvigovala dvižno rokouser posted image . Bi smela bolj, sam si nisem upala, da ne bi kej pokvarilauser posted image . To so drage stvari.

Aja, mimogrede - Joejeva bančna kartica je tudi nekaj zezala, nikakor ni mogel plačat z njo. In je rekla prodajalka, da jim že nekaj dni nagajajo samo kartice od Abanke. Tako da vendarle obstaja možnost, da nisem jaz taka kokoš s tistim PINomuser posted image .

Si prepozna, sem pred 1 uro izvedela iz prve roke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 822
24.9.2008 20:08:59   
snorlax
Ej, a katera pozna koga, ki izdeluje kovinske karnise po meri - tiste enostavne, ki imajo tak utor, da se potem tisti plastični haklčki vozijo sem in tja. Ne one kovinske, ki imajo krogece na palci. Pismo, sem zakomplicirala, ne vem, če veste, kaj mislim.

Rabim eno dolgo zapigano (ukrivljeno) enotirno karniso za mojo okroglino v bajti, tam, kjer imamo jedilno mizo.

In še nasvet za vse, ki mislite zidat: NIKOLI ne zidajte ničesar okroglega, kajti:

- napol pijani zidar vam ne bo znal pozidat okrogel zid (tako je bilo pri nas in sva pozidala sama),
- južni bratje vam ne bodo znali ometat špalet pri oknih (tako je bilo pri nas in so večkrat popravljali, pa še zdaj ni tako, kot bi moralo bit),
- parketar vas bo klel (ker bo moral rezat lajštne in jih limat na okroglo),
- nazadnje pa boste klele same sebe, ker nikjer ne boste našle ustrezne karnise, če pa jo boste, vas bo koštala toliko, kot vse ostale karnise v bajti skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 823
24.9.2008 20:13:40   
nemrak
jančika, tudi jaz imam Abanko in je mene tudi nekaj zaj...... PIN

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 824
24.9.2008 20:20:30   
teta beta
Jančika, če te resno zanima, se oktobra v Trbovljah začne izpit za upravljanje težke gradbene mehanizacije user posted image . (No, moj se zanima za to, zato pa vem)

Snorlax, a ni tista tvoja okroglina v bistvu polovica osmekotnika in so stene pravzaprav ravne?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.