![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 20:52:51
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Ropotuljica, zdej me pa že res skrbi za tebe.... A te je kak močvirnik tak impresioniral, al si res prezaposlena (al pre...?) da se nič ne javiš.... A si v fazi "čokolade in banan"? Tole me pa prav zanima, kaka faza je to? Slišat je sicer čist fajn, čokolada, pa banane , samo kaj pomeni, pa ne vem. Samo res, Ropotuljica, kje za boga si ti?????????
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 20:53:27
|
|
|
|
mavo
|
Poglej jo, Ropotuljica, ko je prijavljena
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:07:58
|
|
|
|
nemrak
|
, Jančika, a si zaljubljena!! Se je meni podobno zgodilo pred par leti. Sem hotela v savno , pa prej na bankomat in sem pozabila pin. Takrat so mi šle po glavi same stare tel št. Kar iz glave mi je šla št. Se je nikoli več nisem spomnila Barika, Mogoče se vam jutri pridružim pri kavi ( piru) dop. Žana naj bi jutri bila sama do malice v vrtcu. Me pa res zanima ta podvig vzgojiteljice Vas pokličem kje ste!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:19:15
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 No, dans sem končno zdrla do Janeje. Ima ful lepo hišo, pa fajn moža, pa otročke. Lea je pa en migec. Še enkrat hvala za cotke. Povej ko boš mela čas za kavico... Hvala za pohvale. Moram še mojemu koruzniku povedat... Upam, da ti bodo kaj prav prišle oziroma, da bo D sploh še kaj prav, ko je že taka velika punca. Pa hvala za "poštarske" storitve. Mavo, še enkrat hvala za Munostim. Jančika, za take primere pozabljivosti imam jaz kar v mobitelu številke kartic napisane - v stilu ene telefonske. Pa ne okol govort. Kar se tiče tvojega ne-zdravja, sem pa že brez besed. Tebi se pa res tolk vse tole vleče, da je že prav neverjetno. A si ti tudi na Munostimu? Barika, čestitke za diplomo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:21:35
|
|
|
|
Jančika_
|
A hočte videt, kaj sem danes sploh počela v Velenju? Tole! In ja, sem zaljubljena. Mater, kakšna mašina .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:24:29
|
|
|
|
teta beta
|
Barika, čestitke!!! Darja, a veš da sem bila gor, ampak ravno v času malice, potem pa nisem čakala, ker sem Janoša medtem pustila doma, sem itak samo skočila po en nalog za prevoz, ki me je že čakal. Sicer pa nisem imela tvoje telefonske. Potem pa velja za četrtek, a lahko takrat opravi tudi psihologa? A lahko položnico jaz že prej dvignem, jutri, ali jo dobi na licu mesta? Saj bi šla jutri na kavo zraven, ampak ob osmih ve še spite, kasneje pa ne morem . Jutri gre stara mama na en pregled v MB, pa moram biti zraven, ko se bo odpravljala.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:31:06
|
|
|
|
teta beta
|
Jančika, a to si ti?! SIcer mi je zdaj še manj jasno, kaj si počela tam... A bosta z joejem menjala vlogi in boš šla ti delat, on bo pa doma? Plača je ziher boljša kot učiteljska, delovni čas pa približno isti
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:34:40
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, to sem jaz . Slikal me je pa jerebičin možek, ki sicer upravlja tisto zgornjo mašino. Izpolnil mi je dolgoletno željo in me je povabil na gradbišče, da sem si malo pogledala stroje. Imam zdaj ene par tak fajnih fotk. U, si grem namizje okrancljat, hihi!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.9.2008 21:43:54 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 21:46:24
|
|
|
|
nemrak
|
, uuuooooouuu, jančika RAZTURAŠ (Ropotuljica ne brat )
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 22:07:16
|
|
|
|
mavo
|
Nemrak, ti sam jutr poklič za kavo! Jančika, ti si pa čist nora bejba Janeja, ni za kaj. Meni je čist spotoma kaj iz Loke prinest.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 22:09:50
|
|
|
|
teta beta
|
Darja, sprememba plana - zdaj pa moj pravi, da še ne rabi tako hitro in da bi prišel čez kakšen teden. Ti bom javila in boš povedala, kdaj lahko. Jančika, bravo .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 22:17:23
|
|
|
|
barika
|
Jančika, super...a je adrenalin, a??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 22:53:04
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja Barika iskrene čestitke!!! Je fajn, ko si čist konc, a ne? Al še ni za teboj prišlo? No ja, Janči, po moje je čist brezveze, da se matraš s faksom - tole ti je na kožo pisano - sam en tečaj pa bo! . Si novi mojster Miha!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 23:52:17
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Ja Barika iskrene čestitke!!! Je fajn, ko si čist konc, a ne? Al še ni za teboj prišlo? je fajn ja če ti po pravici povem, take stvari mene sploh ne ganejo, pa razne birme in krsti pa valete in maturantski izleti ...to ni za mene. men je samo važn, da je mali zdrav, pa da pri nama vse štima. tale diploma je pa bolj tak...za sprot, pa za živce kravžlat. (al pa bo vse za menoj prišlo čez čas, ker sem tud rekla, da na podelitev diplom ne grem, pa mi je mentorca tak lepo zaželela, da nej pridem na podelitev...je bilo ful "čarobno" , ker tist bo pa le uradno....pa sem si rekla, mah qrc zakaj pa ne.) drugače pa hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.9.2008 23:54:37
|
|
|
|
barika
|
aja, še to naty-taja en moj "skor-sorodnik" hodi v prvi letnik na elektro, pa pravi, da imajo ful zaj.... prof. matematike, da če zamudijo samo 2 min. v razred ne smejo v učilnico ,a si to ti?? pa njegova mat dela v kuhinji.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 5:04:04
|
|
|
|
snorlax
|
Barika, čestitke! Pa da ti kar jaz odgovorim, ni to Naty-Taja. Ona je zaj*** na drugi šoli. Glede zamujanja in tega imajo profesorji prav. Od začetka si morajo naredit avtoriteto, če ne, jih taki mulci povozijo. Verjemi, imam enega doma, ki je še kar priden, ampak si vseeno ne predstavljam, da moram krotit cel razred takih s hormoni naphanih najstnikov. Jančika, pa si si le uresničila željo in je prišel do izraza tvoj fetiš na velike mašine. Faca si!!! A si ga premaknila tudi, ali samo pozirala? Jaz grem po enodnevnem počitku nazaj na šiht z antibiotikom. Zgleda, da je bila najprej viroza, ki se je razvila v angino. Mi je pa že kar bolje danes, vročine nimam več, počitek je pa tudi pasal. Tokrat sem pa za spremembo res počivala. Naš tavečji gre danes plesat v Ljubljano, jih bodo snemali za eno oddajo (ne smem delat reklame). Ja, priznam, sem kar ponosna. Bom povedala, ko bo po TV. Lep dan! Jaz moram it, novim obveznostim naproti.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 8:04:15
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Babe, js sem ful v gibanju, nimam cajta tu gor viset. Je pa fajn prebrat, da me tako zelo pogrešate.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 14:21:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Barika čestitke. Snorči - pocajsi se, vsaj do sobote odpravi bacile, plis....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 17:17:41
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika aja, še to naty-taja en moj "skor-sorodnik" hodi v prvi letnik na elektro, pa pravi, da imajo ful zaj.... prof. matematike, da če zamudijo samo 2 min. v razred ne smejo v učilnico ,a si to ti?? pa njegova mat dela v kuhinji. Po lastnostih ja, po delovnem mestu pa ne! Jaz sem na bivšem Kidriču, tak da z elektro nimam veze. Sicer pa zakaj bi oni lahko zamujali, mi pa ne smemo? Pa v prvem jih je treba ornge naučit. Če hodjo kasnej itak sam uro zrušjo, znajo pa potem nič ne. Jaz potem tudi koga na WC spustim, sam da je točno v razredu. Se jim pa tudi pri meni zna zgodit, da bodo ostali pred zaklenjeno učilnico. Kaj češ, matematiki smo natančni. E sej ti je že Snorči napisala! Drugače pa sem bila jaz danes skor čist ok - sem zjutri en šilček zvrnila in je zažgal bacile! Ma res si ne morem privoščit bolniške! Je pa pomagalo, resno! Sem bila na šiht in oddelala vseh 6 ur pouka!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 19:49:19
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Punce moje, z veseljem sporočam, da sem (končno) diplomirala! Čestitke tudi od mene! Naj povem še to, da tebe in Janičko poznam osebno , drugih pa še ne.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 19:56:40
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Jančika, pa si si le uresničila željo in je prišel do izraza tvoj fetiš na velike mašine. Faca si!!! A si ga premaknila tudi, ali samo pozirala? En mal sem kabino okoli obračala in dvigovala dvižno roko . Bi smela bolj, sam si nisem upala, da ne bi kej pokvarila . To so drage stvari. Aja, mimogrede - Joejeva bančna kartica je tudi nekaj zezala, nikakor ni mogel plačat z njo. In je rekla prodajalka, da jim že nekaj dni nagajajo samo kartice od Abanke. Tako da vendarle obstaja možnost, da nisem jaz taka kokoš s tistim PINom .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 20:01:14
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Jančika, pa si si le uresničila željo in je prišel do izraza tvoj fetiš na velike mašine. Faca si!!! A si ga premaknila tudi, ali samo pozirala? En mal sem kabino okoli obračala in dvigovala dvižno roko . Bi smela bolj, sam si nisem upala, da ne bi kej pokvarila . To so drage stvari. Aja, mimogrede - Joejeva bančna kartica je tudi nekaj zezala, nikakor ni mogel plačat z njo. In je rekla prodajalka, da jim že nekaj dni nagajajo samo kartice od Abanke. Tako da vendarle obstaja možnost, da nisem jaz taka kokoš s tistim PINom . Si prepozna, sem pred 1 uro izvedela iz prve roke!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 20:08:59
|
|
|
|
snorlax
|
Ej, a katera pozna koga, ki izdeluje kovinske karnise po meri - tiste enostavne, ki imajo tak utor, da se potem tisti plastični haklčki vozijo sem in tja. Ne one kovinske, ki imajo krogece na palci. Pismo, sem zakomplicirala, ne vem, če veste, kaj mislim. Rabim eno dolgo zapigano (ukrivljeno) enotirno karniso za mojo okroglino v bajti, tam, kjer imamo jedilno mizo. In še nasvet za vse, ki mislite zidat: NIKOLI ne zidajte ničesar okroglega, kajti: - napol pijani zidar vam ne bo znal pozidat okrogel zid (tako je bilo pri nas in sva pozidala sama), - južni bratje vam ne bodo znali ometat špalet pri oknih (tako je bilo pri nas in so večkrat popravljali, pa še zdaj ni tako, kot bi moralo bit), - parketar vas bo klel (ker bo moral rezat lajštne in jih limat na okroglo), - nazadnje pa boste klele same sebe, ker nikjer ne boste našle ustrezne karnise, če pa jo boste, vas bo koštala toliko, kot vse ostale karnise v bajti skupaj.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 20:13:40
|
|
|
|
nemrak
|
, jančika, tudi jaz imam Abanko in je mene tudi nekaj zaj...... PIN
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 20:20:30
|
|
|
|
teta beta
|
Jančika, če te resno zanima, se oktobra v Trbovljah začne izpit za upravljanje težke gradbene mehanizacije . (No, moj se zanima za to, zato pa vem) Snorlax, a ni tista tvoja okroglina v bistvu polovica osmekotnika in so stene pravzaprav ravne?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.