![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 20:28:05
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak , jančika, tudi jaz imam Abanko in je mene tudi nekaj zaj...... PIN No evo . Matr jim bančniško. Snorlax, kaj si izvedela in od koga ??? Teta beta, jaz sploh z nogami ne sežem do pedal na teh mašinah . Ko sem dvigala roko, je mojster tiščal na gas, jaz sem pa samo na gumbe pritiskala . Mogoče imajo palčki kak tečaj za svojo mehanizacijo? To bi še šlo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 20:31:17
|
|
|
|
jerebica
|
barika čestitke snorlax imaš opis poti na zs en fantek iz našega vrtca ima virusni miningitis, menda je to nalezljivo, ve katera kaj o tem? Darja?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 21:00:32
|
|
|
|
teta beta
|
Joj, a res?? V kateri skupini? Kako to, da se to nič ne ve? Pa sem zadnjič v garderobi slišala, da sta se dve mamici pogovarjali o nekom, ki ima meningitis, ampak seveda nisem vedela, za kaj se gre. Kako pa se kaže? V naši skupini jih precej manjka...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 21:11:50
|
|
|
|
teta beta
|
Jerebica, sem malo poguglala. Virusni menda ni tako nevaren. Ampak vseeno... http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1365
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 21:22:27
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Snorlax, a ni tista tvoja okroglina v bistvu polovica osmekotnika in so stene pravzaprav ravne? Motiš se. Jaz imam rada okrogle. No, v bistvu je bolj ovalna okroglina. Naty in Skabi bi sigurno našle izraz za to obliko. IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Snorlax, kaj si izvedela in od koga ??? He, he, he... Čisto naključno sem srečala Jerebičko in njenega dragega, pa seveda malega velikana, a ta ni nič povedal, je pridno spal.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 21:25:35
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Teta beta, jaz sploh z nogami ne sežem do pedal na teh mašinah . Ko sem dvigala roko, je mojster tiščal na gas, jaz sem pa samo na gumbe pritiskala . Mogoče imajo palčki kak tečaj za svojo mehanizacijo? To bi še šlo . Imam rešitev! Mojstru sediš na kolenih, on pritiska (gas, mislim ), ti pa šlataš, pardon, šaltaš.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 21:59:10
|
|
|
|
Janeja
|
Snorči, si me pa nasmejala za lahko noč. A si spet kavo pila, da ne moreš spat? Dobra si, da funkcioniraš s tako malo spanja. Jaz grem spat okol 23h, pa mal pred 7 komaj ustanem. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 22:22:15
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Elipsasta Snorči! Ja, nočko vsem tudi od mene - morem jutri zgodi vstat!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2008 22:31:14
|
|
|
|
snorlax
|
Čakam, da grem po tavečjega v Celje, zdajle pride z nastopa.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 4:48:43
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Evo mene, spet tu! Danes moj tamali praznuje 4. leta. Pa dohodnina menda končno pride. Če bi bilo še lepše, bi bilo že kičasto.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 8:14:49
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Jutro! Evo mene, spet tu! Danes moj tamali praznuje 4. leta. Pa dohodnina menda končno pride. Če bi bilo še lepše, bi bilo že kičasto. No evo, pa se smejim še za dobro jutro. Čestitke tvojemu junaku za RD. Pa lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 8:21:59
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Tako kot Janeja te tudi jaz občudujem da zmoreš s tako malo spanja.... , čeprav opažam ( očitno so tu že leta) da jaz prav tako vedno manj spim. Včasih si dneva nisem predstavljala brez popoldanskega počitka, zdaj pa kar nekako gre.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 9:28:27
|
|
|
|
mavo
|
Snorlax, vse najboljše malemu . Tebi pa želim, da dobiš čimvečjo vrečo denarja od države nazaj . Pol pa še zvečer kakšen hupa cupa , pa boš imela res idealen dan A danes pa ne bomo mogli nič ven na kavo, al kako? Kaj pa, če bi se kar v kakem centru dobili na kavi? Jaz imam še tako plenice za Darjo33, pa jih je najlažje z avtom pripeljat. Bomo vidli, kakšno bo vreme
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 12:48:56
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Snorlax, a ni tista tvoja okroglina v bistvu polovica osmekotnika in so stene pravzaprav ravne? Motiš se. Jaz imam rada okrogle. No, v bistvu je bolj ovalna okroglina. Naty in Skabi bi sigurno našle izraz za to obliko. Ovalna okroglina??? Men je všeč ČE ej pa strokoven, mi ej pa vseen, ekr sem na porodniški Jančika, a mava podobne fetiše? Jaz sem azdnjič skoraj Merkur podrla S tavelikim sva tekmovala in bila - zadnja. No, en pač moar biti Sam moj stroj ej bil veliko manjši od tvojega ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 13:13:40
|
|
|
|
Skabi
|
Jančika, ti zagoto veš, kje je kak tekaški forum, plis.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 14:00:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Čestitike Timiju! Mavo - na ZS mi napiši mobi, da te zvrcnem, ali pa bom spet malo bolje oprezala. Očitno je sledilna naprava popustila, so šle baterije v maloro -vas nikjer več ne zasledim, ali pa si shujšala kot dr.darja33 skabi: saj nisi jezna:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 14:10:05
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi Jančika, a mava podobne fetiše? Jaz sem azdnjič skoraj Merkur podrla S tavelikim sva tekmovala in bila - zadnja. No, en pač moar biti Sam moj stroj ej bil veliko manjši od tvojega ... Jaz si pa na tole nekak nisem upala it . Pa ne vem, zakaj . Tepka, kaj češ. Čestitke za zadnje mesto .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 14:39:05
|
|
|
|
Marelica
|
Ojla, celjske čvekice, se oproščam, da takole vdiram. Ampak čimprej bi rabila eno mnenje... gre se za zlatarstvo Kragolnik, ki ima poslovalnico v Celju, imajo pa tudi spletno trgovino: http://www.zlatarstvo-kragolnik.com/ Je katera, ki je že bila v njihovi poslovalnici in si v živo ogledala prstane? Imajo res fuuul poceni proti tistim zlatarnam, ki sem si jih šla pred kratkim ogledat, pa še modeli so mi všeč. Gre se pa za te bolj poceni variante do 40 eur. Kako to izgleda v živo, zelo tanek prstan ali čisto vredu??? Res lepo prosim...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 16:17:38
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mavo - na ZS mi napiši mobi, da te zvrcnem, ali pa bom spet malo bolje oprezala. Očitno je sledilna naprava popustila, so šle baterije v maloro -vas nikjer več ne zasledim, ali pa si shujšala kot dr.darja33 Bodo kar baterije krive , shujšala, ja to je res dobra šala . Vedno več me je skupaj Ma, bo že, samo ne še danes, ker sem ravno dve veliiiiiki pici v pečico porinla. Bom jutri začela gledat na kalorije Dobiš cifro na ZS, pa res pokliči enkrat ko se boš po Celju vozila, saj imam Munostim stalno pri sebi, v torbi od malega.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 20:04:03
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica Ojla, celjske čvekice, se oproščam, da takole vdiram. Ampak čimprej bi rabila eno mnenje... gre se za zlatarstvo Kragolnik, ki ima poslovalnico v Celju, imajo pa tudi spletno trgovino: http://www.zlatarstvo-kragolnik.com/ Je katera, ki je že bila v njihovi poslovalnici in si v živo ogledala prstane? Imajo res fuuul poceni proti tistim zlatarnam, ki sem si jih šla pred kratkim ogledat, pa še modeli so mi všeč. Gre se pa za te bolj poceni variante do 40 eur. Kako to izgleda v živo, zelo tanek prstan ali čisto vredu??? Res lepo prosim... Ojla, Marelica. Ej, na žalost ti ne morem čisto nič pomagati, ker v življenju še nisem stopila v nobeno zlatarno, zlat nakit me niti najmanj ne gane. Še poročne prstane sva naročila kar tako na kavi z zlatarjem . Ampak kolikor vem, je Kragolnik na dobrem glasu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 20:36:19
|
|
|
|
Marelica
|
Jančika, nič zato, hvala vseeno za odgovor. A poročnega pa le nosiš? Saj jaz imam pravzaprav samo 2 prstana poleg poročnega pa ne kupujem zase... ampak zdaj ko za darilo rabim, sem si pa vseeno lušte naredila. Ostale ste tudi anti-zlatnina al kako?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 21:14:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Marelica, ja, poročnega pa nosim , je belo zlato in čisto preprost, nobenih okraskov nima. Drugače ne nosim čisto nobenega drugega nakita, razen ene verižice iz pleha in plastike, pa še to samo 2x letno . Na meni pa zlatarji res ne morejo zaslužit .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 21:15:06
|
|
|
|
teta beta
|
Marelica, jaz ti tudi ne vem, kaj pomagat. Mislim, da sem pred kakšnimi desetimi in več leti dobila od tam ene uhane za darilo, ampak jih takrat še nisem nosila in sem zamenjala za obesek. Dela pa menda lepe in tudi kvalitetne izdelke, mogoče da edino niso vedno vsi dovolj spolirani (evo, imam suflerja od zadaj, ki se malo bolj na to spozna ). Snorlax, vse najboljše T.ju!! Ena mi je rekla, da bi naj bilo čez vikend 20° . Men se bolj zdi, da se je jesen pa zares začela. Jaz sem danes že kuhala repo in krompir .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.9.2008 21:42:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Joj, se moram pohvalit, da sem danes zgleda rešila problem histeričnega kruljenja ob čiščenju nosa z baby-vacom (predvsem Pikepokec - beri !). Mislim, kako da se tega nisem spomnila že prej - Kajetanu sem rekla, da naj on meni posesa nos. In mi ga je, nakar je še sebi vdel cevko v nos brez vsakega dretja. Potem smo se seveda enih desetih minut menjavali na sesalcu in si križem kražem pucali nose . Skratka zdaj si oba znata sama posesati šmrklje iz nosa. Juhej . Ampak ostajam zadržano vesela, ker bohved, kaj ju piči jutri.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.