|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
24.9.2008 20:28:05   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
jančika, tudi jaz imam Abanko in je mene tudi nekaj zaj...... PIN

No evouser posted image . Matr jim bančniško.

Snorlax, kaj si izvedelauser posted image in od kogauser posted image ???

Teta beta, jaz sploh z nogami ne sežem do pedal na teh mašinahuser posted image . Ko sem dvigala roko, je mojster tiščal na gas, jaz sem pa samo na gumbe pritiskalauser posted image . Mogoče imajo palčki kak tečaj za svojo mehanizacijo? To bi še šlouser posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.9.2008 20:31:17   
jerebica
barika čestitkeuser posted image

snorlax imaš opis poti na zs

en fantek iz našega vrtca ima virusni miningitis, menda je to nalezljivo, ve katera kaj o tem? Darja?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.9.2008 21:00:32   
teta beta
Joj, a res?? V kateri skupini? Kako to, da se to nič ne ve? Pa sem zadnjič v garderobi slišala, da sta se dve mamici pogovarjali o nekom, ki ima meningitis, ampak seveda nisem vedela, za kaj se gre. Kako pa se kaže? V naši skupini jih precej manjka... 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.9.2008 21:11:50   
teta beta
Jerebica, sem malo poguglala. Virusni menda ni tako nevaren. Ampak vseeno...

http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1365

Neposredna povezava do sporočila: 829
24.9.2008 21:22:27   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Snorlax, a ni tista tvoja okroglina v bistvu polovica osmekotnika in so stene pravzaprav ravne?

Motiš se. Jaz imam rada okrogle. user posted image No, v bistvu je bolj ovalna okroglina. Naty in Skabi bi sigurno našle izraz za to obliko. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Snorlax, kaj si izvedela in od koga ???

He, he, he...user posted image Čisto naključno sem srečala Jerebičko in njenega dragega, pa seveda malega velikana, a ta ni nič povedal, je pridno spal. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 830
24.9.2008 21:25:35   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Teta beta, jaz sploh z nogami ne sežem do pedal na teh mašinahuser posted image . Ko sem dvigala roko, je mojster tiščal na gas, jaz sem pa samo na gumbe pritiskalauser posted image . Mogoče imajo palčki kak tečaj za svojo mehanizacijo? To bi še šlouser posted image .

Imam rešitev! Mojstru sediš na kolenih, on pritiska (gas, mislim user posted image ), ti pa šlataš, pardon, šaltaš.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.9.2008 21:59:10   
Janeja
user posted image user posted image user posted image Snorči, si me pa nasmejala za lahko noč. user posted image

A si spet kavo pila, da ne moreš spat? Dobra si, da funkcioniraš s tako malo spanja. Jaz grem spat okol 23h, pa mal pred 7 komaj ustanem. user posted image

Nočko vsem. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.9.2008 22:22:15   
Naty*Taja
Elipsasta Snorči! user posted image

Ja, nočko vsem tudi od mene - morem jutri zgodi vstat!

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.9.2008 22:31:14   
snorlax
Čakam, da grem po tavečjega v Celje, zdajle pride z nastopa.user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 834
25.9.2008 4:48:43   
snorlax
Jutro!

Evo mene, spet tu! user posted image Danes moj tamali praznuje 4. leta. Pa dohodnina menda končno pride. Če bi bilo še lepše, bi bilo že kičasto. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 835
25.9.2008 8:14:49   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Jutro!

Evo mene, spet tu! user posted image Danes moj tamali praznuje 4. leta. Pa dohodnina menda končno pride. Če bi bilo še lepše, bi bilo že kičasto. user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  No evo, pa se smejim še za dobro jutro. user posted image

Čestitke tvojemu junaku za RD. user posted image

Pa lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 836
25.9.2008 8:21:59   
JORJA
Dobro jutro!
Tako kot Janeja te tudi jaz občudujem da zmoreš s tako malo spanja....user posted image user posted image , čeprav  opažam ( očitno so tu že leta) da jaz prav tako vedno manj spim. Včasih si dneva nisem predstavljala brez popoldanskega počitka, zdaj pa kar nekako gre.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 837
25.9.2008 9:28:27   
mavo
Snorlax, vse najboljše malemu user posted image . Tebi pa želim, da dobiš čimvečjo vrečo denarja od države nazajuser posted image . Pol pa še zvečer kakšen hupa cupa user posted image , pa boš imela res idealen dan user posted image user posted image user posted image

A danes pa ne bomo mogli nič ven na kavo, al kako? Kaj pa, če bi se kar v kakem centru dobili na kavi? Jaz imam še tako plenice za Darjo33, pa jih je najlažje z avtom pripeljat. Bomo vidli, kakšno bo vremeuser posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.9.2008 12:48:56   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Snorlax, a ni tista tvoja okroglina v bistvu polovica osmekotnika in so stene pravzaprav ravne?

Motiš se. Jaz imam rada okrogle. user posted image No, v bistvu je bolj ovalna okroglina. Naty in Skabi bi sigurno našle izraz za to obliko. user posted image

Ovalna okroglina???  Men je všeč  user posted image   ČE ej pa strokoven, mi ej pa vseen, ekr sem na porodniški user posted image

Jančika, a mava podobne fetiše? Jaz sem azdnjič skoraj Merkur podrla user posted image   S tavelikim sva tekmovala in bila - zadnja. user posted image  No, en pač moar biti

Sam moj stroj ej bil veliko manjši od tvojega ...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 839
25.9.2008 13:13:40   
Skabi
Jančika, ti zagoto veš, kje je kak tekaški forum, plis.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.9.2008 14:00:56   
HuAnita
Čestitike Timiju!user posted image

Mavo - na ZS mi napiši mobi, da te zvrcnem, ali pa bom spet malo bolje oprezala. Očitno je sledilna naprava popustila, so šle baterije v malorouser posted image  -vas nikjer več ne zasledim, ali pa si shujšala kot dr.darja33user posted image

skabi: saj nisi jezna:
user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.9.2008 14:07:53   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Jančika, ti zagoto veš, kje je kak tekaški forum, plis.

Vtipkaš v gugl "tekaški forum"user posted image in evo ti ga na: http://www.tekaskiforum.net/index.php

Če te pa kak tuj zanima, je tale OK: http://www.runningahead.com/forums

Timi, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.9.2008 14:10:05   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Jančika, a mava podobne fetiše? Jaz sem azdnjič skoraj Merkur podrla user posted image   S tavelikim sva tekmovala in bila - zadnja. user posted image  No, en pač moar biti

Sam moj stroj ej bil veliko manjši od tvojega ...

Jaz si pa na tole nekak nisem upala ituser posted image . Pa ne vem, zakajuser posted image . Tepka, kaj češ. Čestitke za zadnje mestouser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.9.2008 14:39:05   
Marelica
Ojla, celjske čvekice, se oproščam, da takole vdiram. Ampak čimprej bi rabila eno mnenje...

gre se za zlatarstvo Kragolnik, ki ima poslovalnico v Celju, imajo pa tudi spletno trgovino:  http://www.zlatarstvo-kragolnik.com/ 
Je katera, ki je že bila v njihovi poslovalnici in si v živo ogledala prstane? Imajo res fuuul poceni proti tistim zlatarnam, ki sem si jih šla pred kratkim ogledat, pa še modeli so mi všeč. Gre se pa za te bolj poceni variante do 40 eur. Kako to izgleda v živo, zelo tanek prstan ali čisto vredu???

Res lepo prosim...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.9.2008 16:17:38   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Mavo - na ZS mi napiši mobi, da te zvrcnem, ali pa bom spet malo bolje oprezala. Očitno je sledilna naprava popustila, so šle baterije v malorouser posted image  -vas nikjer več ne zasledim, ali pa si shujšala kot dr.darja33user posted image  

Bodo kar baterije kriveuser posted image , shujšala, ja to je res dobra šalauser posted image . Vedno več me je skupaj user posted image
Ma, bo že, samo ne še danes, ker sem ravno dve veliiiiiki pici v pečico porinla. Bom jutri začela gledat na kalorijeuser posted image user posted image user posted image

Dobiš cifro na ZS, pa res pokliči enkrat ko se boš po Celju vozila, saj imam Munostim stalno pri sebi, v torbi od  malega.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 845
25.9.2008 20:04:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Ojla, celjske čvekice, se oproščam, da takole vdiram. Ampak čimprej bi rabila eno mnenje...

gre se za zlatarstvo Kragolnik, ki ima poslovalnico v Celju, imajo pa tudi spletno trgovino:  http://www.zlatarstvo-kragolnik.com/ 
Je katera, ki je že bila v njihovi poslovalnici in si v živo ogledala prstane? Imajo res fuuul poceni proti tistim zlatarnam, ki sem si jih šla pred kratkim ogledat, pa še modeli so mi všeč. Gre se pa za te bolj poceni variante do 40 eur. Kako to izgleda v živo, zelo tanek prstan ali čisto vredu???

Res lepo prosim...user posted image

Ojla, Marelica. Ej, na žalost ti ne morem čisto nič pomagati, ker v življenju še nisem stopila v nobeno zlatarno, zlat nakit me niti najmanj ne gane. Še poročne prstane sva naročila kar tako na kavi z zlatarjemuser posted image . Ampak kolikor vem, je Kragolnik na dobrem glasu.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 846
25.9.2008 20:36:19   
Marelica
Jančika, nič zato, hvala vseeno za odgovor. A poročnega pa le nosiš?user posted image  Saj jaz imam pravzaprav samo 2 prstana poleg poročnega pa ne kupujem zase... ampak zdaj ko za darilo rabim, sem si pa vseeno lušte naredila.user posted image  

Ostale ste tudi anti-zlatnina al kako?

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 847
25.9.2008 21:14:50   
Jančika_
Marelica, ja, poročnega pa nosimuser posted image , je belo zlato in čisto preprost, nobenih okraskov nima. Drugače ne nosim čisto nobenega drugega nakita, razen ene verižice iz pleha in plastike, pa še to samo 2x letnouser posted image . Na meni pa zlatarji res ne morejo zaslužituser posted image .

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 848
25.9.2008 21:15:06   
teta beta
Marelica, jaz ti tudi ne vem, kaj pomagat. Mislim, da sem pred kakšnimi desetimi in več leti dobila od tam ene uhane za darilo, ampak jih takrat še nisem nosila in sem zamenjala za obesek. Dela pa menda lepe in tudi kvalitetne izdelke, mogoče da edino niso vedno vsi dovolj spolirani (evo, imam suflerja od zadaj, ki se malo bolj na to spozna user posted image ).

Snorlax, vse najboljše T.ju!!

Ena mi je rekla, da bi naj bilo čez vikend 20° user posted image . Men se bolj zdi, da se je jesen pa zares začela. Jaz sem danes že kuhala repo in krompir user posted image .

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.9.2008 21:42:59   
Jančika_
Joj, se moram pohvalit, da sem danes zgleda rešila problem histeričnega kruljenja ob čiščenju nosa z baby-vacom (predvsem Pikepokec - beriuser posted image !). Mislim, kako da se tega nisem spomnila že prejuser posted image - Kajetanu sem rekla, da naj on meni posesa nos. In mi ga je, nakar je še sebi vdel cevko v nos brez vsakega dretja. Potem smo se seveda enih desetih minut menjavali na sesalcu in si križem kražem pucali noseuser posted image . Skratka zdaj si oba znata sama posesati šmrklje iz nosa. Juhejuser posted image . Ampak ostajam zadržano vesela, ker bohved, kaj ju piči jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.