Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.9.2008 14:07:46
|
|
|
|
marjanaR
|
Smrček, šit, sem sele kako uro po tem, ko sem sedela pod kostanji, opazila tvoj sms. Oprosti ...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.9.2008 20:49:33
|
|
|
|
teta beta
|
Vidim, da je kava uspela. Jaz sem bila skoraj dve uri v tisti neonatalni (izvid bp) in potem nisem več imela časa, da bi se pridružila. Šibala sem v Žalec in tako komaj zrihtala vse, kar sem se namenila oz. vsega sploh nisem, ampak vsaj ta glavno sem. V knjižnici sem spet fasala zamudnino , sem pa med knjigami za odpis našla Maksipes Fik . Se ga spomnite? Darja, baje da se vidimo na krstu . Ugani, kdo je še tretji na tisti dan!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.9.2008 21:29:35
|
|
|
|
jerebica
|
o sem šla včeri z maksom laufat na kladivar, maks 2 kroga js pa po enmu krogu tk zmatrana, da zvečer nisem mogla niti na net .... in tako sem zamudila kofe pa drugič sm pa celo mal popucala doma Teta beta jao js morm tud v knjižnico se mi je tud ziher zamudnine nabral janeja držimo pesti za tvojo taščo darja33 mi že tud mamo cotke za rudija, joj kak bo cart. sm mu v H&M kupla tak lušn telovnik pa jopček.... no sej se bomo vidl, baje še s teto beto.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.9.2008 22:22:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, Pikec, jaz poznam - prisilo! Jaz sem mu enostavno grobo dopovedala, da zdej bova vzela sirup, da mora odpret usta in pojest zadevo. Pa je palilo...Aja, čist human pa ni, no ja, pa sej je hudič, ko jim ne moreš razložit... Simi - tole s kupčki je pa čist možno res! Poslušaj malo, kako je in ko slišiš zamolkel požirek jo dvigni in podri kupček pa naprej... pri naši Maruši je tole palilo, ker pri Marcelu smo se nevedneži matrali do konc joškanja! No ja, sicer pa glede na tvoje pisanje - mogoče pa ima mala premalo močno hrano in zato joka? Ne no čist zares vzet pediatrinje! Poskušaj malo sama, pa če ji paše ni treba čakat glih 6 mesecev. Onega okreganja se pa izogneš tako, da ji pač ne poveš vsega, če ni treba! Sicer pa lahko je govorit, ko imaš že iskušnje in dva otroka! Potem vidijo, da nima smisla kvasit neumnosti...(včasih, se razume). Darja, Teta-beta in Jerebica bodo skup na krstu!! Sem ugotovila, a? Pa da boste kako skupno naredle in jo objavle. Mi imamo pa takrat na kladivarju gasilsko občinsko tekmovanje, tak, da če bo takrat ktera tam za kafe, se čujemo... E zdej grem pa pripravo naredit in spat...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 5:38:40
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Držte pesti, prosim, danes za mojega tavečjega, da naredi izpit za skuterja.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 7:42:19
|
|
|
|
smrček
|
Držim pesti za L, da postane pravi motorist. Škoda za včeraj, da ste se tako pozno zmenle za drugo lokacijo, ker sem jst pol sama pri TF pila kavo.... Pri nas je pa udaril pravi vrtčevski sindrom. Zjutraj imam pravo štalo: ta večji se dere, da se ne bo oblekel in da ne gre v vrtec, tamala vpije, da hoče danes kikico (kiklco), pa noče jopce imet.... jojme, itak da se vmes še Luka zbudi in hoče zizo..... Pol pa pride ati domov s čarobno paličico in sta v trenutku oba dobre volje in celo pot do vrtca pojejo pesmice Me izsiljujeta mal, a? Kdaj pa imate krst? Midva se še nisva šla niti za datum zmenit. Sam če hočemo ujet kakšen lep jesenski dan, se mi zdi, da bi treba začet z pripravami.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 8:06:11
|
|
|
|
darja33
|
Pa ne mi rečit! Da bomo na krstu vse tri RRovke z naraščaji. Jerebica ti nisi komplicirala z klasiko, ne? V HM si vzela komplat ki ga bo verjetno še pol lahk nosil. Ni čisto bel?! Moja ne bo bela, bo bolj pisana, klinc, taki so novi časi... Teta beta et tu?! ha, ha , bo fajn. Sam ne mi rečit da še gremo pol na kosilo v isto gostilno... Dans pa jutri so še zadnji dnevi poletja (baje..). Torej punce na plano! Moja D že žnara da bi šla ven. Grem počasi...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 8:23:45
|
|
|
|
blanči
|
Pozdravljene čvekice, upam, da se me še spomnite, ker se že nekaj časa nisem oglasila. Naša je začela z vrtcem in sem pozitivno presenečena. Prvi dan sva bili v vrtcu 2 uri skupaj, da je spoznala novo okolje, drugi dan pa sem jo že pustila do malice samo. Nobenega problema, tako , da je tretji dan že ostala do kosila, sva skupaj pojedli kosilo in odšli domov. V ponedeljek pa sem jo pustila, da je spala. Super. Tako zdaj gre ob 7.30 v vrtec in grem ponjo ob 14 uri in nobenega problema. Imajo pa res super vzgojiteljico in pomočnico. Janička: Mislim, da sva se danes srečali zjutraj pri vrcu na Nušičevi in še pozdravili smose. Si bila ti? No pa še ena fotka naše princeske: LP, se tipkamo in mogoče kdaj vidimo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 8:52:58
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanči Janička: Mislim, da sva se danes srečali zjutraj pri vrcu na Nušičevi in še pozdravili smose. Si bila ti? Ja, po slikici od tamale sem ziher, samo se srečali. Ti je tam pri pasjem wc-ju nekaj na tla padlo? Zgleda, da se bomo zdaj vsak dan videvali . V kateri skupini pa je pupika? Pa saj v našem vrtcu so vse vzgojiteljice fajn!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 9:45:06
|
|
|
|
blanči
|
Janička: Naša je v skupini Slinčki. Pa tvoji? Ste letos prvič? Joj sploh ne vem oz. nisem videla kje je pasje stranišče. Ne nič mi ni padlo na tla. No pa se kaj vidimo na Nušičevi.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 16:35:18
|
|
|
|
snorlax
|
Oj! Naš je naredil izpit, tako da bodite pazljive v prometu. Upam, da še bo kaj lepega vremena, da mu bo tudi nucalo, da je naredil.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 18:56:42
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Oj! Naš je naredil izpit, tako da bodite pazljive v prometu. Upam, da še bo kaj lepega vremena, da mu bo tudi nucalo, da je naredil. Čestitke! Pa varno vožnjo Naš mali je pa še kr bolan . Po moje je zdej še kako virozo nabasal, ker mu je začelo tečt iz nosa pa kašlja ful. Pa vročino še ima. Greva jutri nazaj k P., da mu pogleda ušesa če slučajno antibiotik ni prijel. Ker Sumamed bi pa po treh dneh že mogu dat kake učinke Eh....
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 19:37:37
|
|
|
|
mavo
|
ojoj, naš mali mojster je podedoval eno čudno lastnost po svojemu atu: boji se sesalca Sem hotla dons (končno) mal posesat, pa se je že takoj po vklopu začel dreti kot sraka. Sem ga šla potolažit, spravit v smeh, nato pa sem ponovila vajo, in glej ga zlomka: uauuuuuuuuuuuu Ja, tako je življenje; ni le dolg kot ati, še njegove strahove je podedoval...kaj bo šele, ko bo šel prvič k zobarju, jao meni....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 20:09:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Snorlax, čestitke mlademu motoristu. Zdaj pa po pameti! (Ampak sem res že stara, da take talam ). Blanči, aja, potem smo se pa pri ograji srečali, ne? Ker eno mamico s punčko sva srečala pri igrišču, potem pa še eno pri zelenici, na kateri je pasje stranišče (zelen koš za kakce). A imaš slikico od tamale na omarici? Ker po obrazku mi je zelo znana. Moj Kajetan je pri Tulipanih, Vasja pa je že "velik" in je na drugi strani pri Ciklamah. Kajči je v vrtcu drugo, Vasja pa tretje leto. U, kolektivni RR krst v "naši" fari . Če bomo tam, bomo po moje prišli špegat pred cerkev, to je pa že kr dogodek. Piki, pozdravite se. Upam, da se mu ne bo vleklo. Simi, samo da te pozdravim . Pa toliko, da ti povem, da naših otrok potem vendarle niso selili na I.OŠ, ker bi bila prevelika investicija. Jaz sem naraščaj danes peljala k Žaneku in smo se imeli super. No ja, mulci so kljub prav profesionalnemu igrišču zunaj hoteli biti noter in so navijali avte do nezavesti . Ampak vam povem, da bi bilo dobro izkoristiti še kak topel večer in imeti tam en čvek, ker je res luštno zrihtano.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 20:33:47
|
|
|
|
teta beta
|
Pravzaprav nimamo mi krsta, temveč moj brat. Pa dvomim, da gremo v isto gostilno, mi gremo namreč na aerodrom slovenj gradec. Se pa vsekakor vidimo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 20:34:47
|
|
|
|
simi73
|
Samo na hitro vas pozdravim, ker zgleda, da bom dežurala ponoči . Naša je nekaj zakuhala, je mela prej vročine čez 38, pa sem ji kr krompir na podplate privezala, pa upam, da bo kaj boljše. Drugače ne kašlja, nos je v redu, edino vročino ima in bolj sitna je bila prejle, sam ne vem, če od tega, ker je čez dan bolj malo spala . Upam, da ponoči ne bo prehudo, če bo vročina narasla ji bom kasneje še svečko dala, kaj drugega pa že ne vem . Jančika , vem da so se odločili, da vendarle ne dajo vrtca k nam, ker so se starši zbunili na sestanku, da malčki ne morejo biti skupaj v isti stavbi še s srednejšolci, ki bojo pri nas imeli malico. Pa so se čisto prav odločili. Snorlax, čestitke tvojemu tavečjemu za izpit . Pikec, pozdravite se . Evo, spet jok, šibam... mejte se!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.9.2008 20:48:56
|
|
|
|
jerebica
|
bravo L za izpit Jančika vi kr pridte, ubistvu je krst po maši. Mi bomo meli kr catering doma. js sm bla pa dans ful pridna, da se mal považim sem kopalnico u nulo zglancala, tk da sem si zaslužla, da grem, ko mladina zaspi, u miru eno pivo z možem spit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.9.2008 5:03:49
|
|
|
|
snorlax
|
Ojoj, pozdravite se vsi bolančki!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.9.2008 8:17:50
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Bom probala še na tem forumu pobarat jerebico, če mi lahko da kakšno kontaktno številko od športnega društva v Petrovčah. Lp
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.9.2008 16:11:27
|
|
|
|
darja33
|
Teta beta, a Toni ima krst z B.? Al maš še kakega drugega brata?! To bi bil hec, da bo Toni tam, ko ji je na svet pomagala in jo prej videl kot js in Miha.... Mavo, js še nisem testirala sesalca... Naj še mal počaka.... Ropotuljica kako LJ? Jančika, a praviš da je lepo pri Žanek... Js je še sploh ne poznam, pa bi blo res fajn en jesenski večer še uloviti. Preden bo zima (ta vikend?). Gremo na sprehod za Savinjo... Ko se biba zbudi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.9.2008 20:42:12
|
|
|
|
teta beta
|
Imam sicer še enega brata, a ta še nima otrok. Pa kaj sploh sprašuješ, saj sem ja napisala, da gremo v SG na kosilo . Najbrž se ne bi kar tako vozili tja. Jerebica, ful si pridna, jaz še nisem prišla tako daleč. Bom pa šla zdajle likat.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.9.2008 21:47:44
|
|
|
|
jerebica
|
Ksenjak evo frišn podatek: telovadba se bo začela oktobra, vsak torek in četrtek od 17 do 18 ure v telovadnici OŠ Petrovče. obvestila bodo menda po vrtcih v naslednjem tednu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.9.2008 22:16:26
|
|
|
|
teta beta
|
Samo za informacijo. Seveda nisem šla likat, ampak že drugi dan gledam slike tort in berem recepte. Se pripravljamo na tretjo svečko, zdaj se mi pa že takoooo cedijo sline... Bova z Dašo jutri verjetno eno spekle za probo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.9.2008 8:50:50
|
|
|
|
Meggi
|
Tako pa imamo hladno jesensko jutro! Mi smo danes na prosto soboto imeli vstajanje ob 7h. Med tednoim vstajam ob 5h- eto in potem v soboto nardijo male bibe uzbuno,.. ponoriš. Sedaj so se že razkripil. Dec na tenis- upam da bodo šle prekle dol, da jih prežene . Male pa k babici, jst pa pucnbajtn.. Nč ne slišim o Skabi, Huaniti... rihtajo gnezda. Pridne. Mi med tednom kr neki letamo sem in tja, pride vikend pa vse za nazaj za porihtat. Lep vikend želim! Mi lahko poveste kakšna nora gužva je kaj sedaj v času sejma do mesta Celja prid? Kater čas naj grem- moram v bolnico na obisk? Snorči še spi?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.9.2008 9:19:05
|
|
|
|
Janeja
|
Prokleto vreme. Jan ima danes ob 15h zabavo za RD s prijatelji in to zunaj ... Že par dni na netu gledam samo vreme, pa radarske slike padavin, pa napovedi,... Sem že skor profi . Najbolj mi je všeč pa ena stran pro-vreme, kjer za danes popoldne za Celje napovedujejo samo oblačno in vetrovno, ne pa tudi deža. Drugje so povsod pesimisti in imajo padavine napovedane. Držte pesti, da nam uspe še tole spelat brez dežja. A bo katera popoldne v Cityju? Saj vem, da bo zarad sejma gužva, sam domov se mi pa ne bo dalo vozit za 3 ure.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?