|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.9.2008 9:58:33   
Jančika_
Smrček, moja izkušnja z Montijem med dojenjem je bolj slaba. Namreč dol ni šlo čisto nič, kljub temu, da sem se strogo držala, obenem pa mi je začelo pošteno primanjkovati mleka in sem ga komaj spravila nazaj s sezamom. Skratka pri meni je tako, da nimam kaj praskat, dokler dojim. Na Hujšanju sem pa zasledila vsaj dve, ki jima je uspelo na tak način. Z Ropotuljico sva se pogovarjali, da bi verjetno bilo drugače, če bi že v nosečnosti jedla tako in potem po porodu ne bi bil tak šok za telo.

Ne vem, za probat je; čisto možno, da bi pri tebi delovalo. Saj če ti bo šlo po mleku, še vedno lahko nehaš.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.9.2008 10:24:43   
Naty*Taja
Snorči  - tole je bilo srečanje cele žlahte. Nobenga posebnega vzroka razen želja po spoznavanju! user posted image

Smrčka, ti ne priporočam, da zdej začneš - tudi meni se je zgodilo isto, kot Jani.

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 602
15.9.2008 11:44:25   
pikecpokec
Dan!

Ej, Naty-Taja, še na tisti sliki ko si zraven, se pa skrivaš. Tititi user posted image ! So pa tele slike čisto ni+ek drugega kot une v časopisu

Naš tamalček je pa menda dokončno zdrav (le kako dolgo user posted image ). Je pa vredu da je dans še doma ostal. Aja, celo lulal je na kahlo - čisto sam od sebe user posted image . Potem je pa še mal z roko not brodil, ko glih nisem gledala user posted image . Pa včeri je dobil nek nov avtoček in zdaj divja naokoli.

Sem mu včeri šla kupit eno prehodno jaknco v H&M. Tako lepo karirasto sivo-črno sem našla, pa niso meli številke. In sem šla vprašat, če jo majo še kje v skladišču. In je rekla trgovka: ne gospa, teh dekliških jaknic pa nimamo več. Sem jo potem ful preučila če je kje roza barve al kej takega in sem ugotovila da bi jo komot nosil tud fantek. Ampak, gospodična se ni dala prepričat in je trdila da so to dekliške jakne, ker visijo na oddelku za punčke (poglejte, gospa, da ima belo etiketo-to pomeni da je za punčke) in da jih fantje RES ne morejo nosit user posted image . Matr, sem zahojena user posted image .
Fantovske majo pa same neke dolgocajtne barve: sivo, rjavo, olivno zeleno, temno modro. Pa dobr, sem mu kupila tapravo jakno ZA FANTE user posted image , tko da je zdej opremljen za mraz.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.9.2008 12:02:54   
HuAnita
Sem mu včeri šla kupit eno prehodno jaknco v H&M. Tako lepo karirasto sivo-črno sem našla, pa niso meli številke. In sem šla vprašat, če jo majo še kje v skladišču. In je rekla trgovka: ne gospa, teh dekliških jaknic pa nimamo več. Sem jo potem ful preučila če je kje roza barve al kej takega in sem ugotovila da bi jo komot nosil tud fantek. Ampak, gospodična se ni dala prepričat in je trdila da so to dekliške jakne, ker visijo na oddelku za punčke (poglejte, gospa, da ima belo etiketo-to pomeni da je za punčke) in da jih fantje RES ne morejo nosit . Matr, sem zahojena .

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

user posted image user posted image user posted image    Poznam to, ja. Ko me zgrabi, naberem in nakombiniram kose za deco - pa potem vidim, da sv. modre hlače niso za fantka, bež majčka pa ne za punčke.... Kot da so mi všeč le tiste šaraste, orto roza s princeskami za punčke.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 604
15.9.2008 12:06:20   
HuAnita
Nati-Taya --- tudi moj stric se tako piše! Pa dvomim, da je bil tam, morda pa ni žlahta... user posted image    Izvira pa iz Vojnika, lep čas so živeli na Ljubečni.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 605
15.9.2008 13:51:08   
Naty*Taja
NE Huanita - to je ena druga veja. Sicer živi en od tehle stricev v Vojniku (Jože, pa sina Vilkota ima) drugi pa niso naše žlahte. A je taprav?No bi bil hec, poem bi si bile pa še v priženjeni žlahti!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 606
15.9.2008 14:13:53   
Skabi
NAty, fajn je met tako žlahto, ne? Nas je tud enih tolk kot vas in se tud vsake tolk dobimo - da se spoznamo user posted image

Naš tamali hodi v vrtcu v tazadnjo skupino rped šolo, je sicer najmlajši, spalo pa bi jih kar nekaj. Samo ne morejo, ker gostujejo v eni majhni hišici pri našem zlatem župniku. tam je tok mal prostora, da sploh nimajo garderobe, kje da bi kake ležalnike tja vlekli.  zdaj pripravlljamo akcijo za nov vrtec, ker čakamo nanj že nekaj let - Huanita, nas boš medijsko pokrila?

smrček, jaz tudi ne šla hujšat. Men so se kile mal ustavle po prvem mesecu, pol so šle gor, zdaj pri petih pa pooočasi izginjajo same od sebe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
15.9.2008 14:15:30   
Skabi
aja, do jutri imam 4 zastonj kave pri sparu na arclinu. pridete?user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 608
15.9.2008 17:20:22   
simi73
Da na hitro mal poročam... smo včeraj zvečer prišli iz bolnice, kjer sem bila s tamalo noter od petka. Po tistem, ko je zakuhala, je še drisko fasala, pa me je njena P kar v bolnico poslala. Hvalabogu je mala ves čas imela apetit, tak da ni bilo prevelike panike, je pa v petek zvečer vseeno dobila 3dl infuzije. Včeraj je bila potem ves dan brez vročine, pa korenček jo je malo zaprl, pa sem potem sfehtala, da sva šle domov, ker je bilo kriza za spanje v bolnici. Danes mi že skor cel dan po obrokih spi, pa kr nekaj sitnari, pa upam, da se bo porihtala. 
Je bila pa od sobote v sosednji sobi ena mamica s fantkom ok. 2 leti starim noter, pa je mali veliko jokal, ona se je pa non stop nekaj drla nanj, ga zmerjala, mu grozilauser posted image ... kriza, pa taki imajo otrokeuser posted image .

Naty, vas je pa kot Rusovuser posted image .
Smrček, jst na tvojem mestu bi že zaradi mleka počakala s hujšanjem... bo že moral I. potrpeti.
Pikec, super, da ste zdravi!user posted image

Pa eno vprašanje imam... a ima mogoče katera kak vzorec pogodbe za služnost za cesto? Rabim nujno kot dopolnitev vloge za gradbeno, pa nekaj ena očetova sestrična komplicira, ker je do polovice ceste ona lastnicauser posted image .

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 609
15.9.2008 20:05:42   
snorlax
Simi, upam, da boste zdaj zdravi. Ja, vem, kako je v bolnici  s tamalčki. Ko sem bila jaz z mojim tamalčkom noter, je bila v sosednji sobi ena malčica, čisto sama in je kar naprej jokala. Potem mi je ena sestra povedala, da je "stalna stranka" in da jo starši pustijo in grejo. user posted image Groza.

Naty, a ti veš, da učiš brata od tvoje bivše sošolke, moje bivše sosede, o kateri sva se pred kratkim pogovarjale, da je rodila? user posted image Sem tako zavozljano napisala, pa upam, da veš, koga mislim. Piše se tako kot jaz, ime pa mu je na J.

Smrček, a ni bil tvoj svoje cajte tudi tapeciran? A zdaj ga pa par mesecev po porodu motijo tvoje obline. user posted image Mislim, da Monti ne škodi, če dojiš, samo zna ti zmanjkat mleka. Menda, ker je telo tako sprogramirano, da v hudi sili (pri izgubljanju teže) ukine vse funkcije, ki niso nujne in posledično zna presahnit mleko.

Skabi, jaz bi rade volje spila kofe s teboj, pa ne vem, kdaj. Je tudi meni že propadlo nekaj teh bonov. Prej, ko je tavečji vozil v avtošoli, sem ga čakala in tačas šla s tamalčkom na kofe in sok.

Joj, danes si je naš lolek končno zrihtal papirje in se na vsak način hotel zdajle v tej temi in mrazu in deževnem vremenu peljat na plesne s skuterjem. Ful me je strah, ker je šel prvič sam v Celje. user posted image   Nazaj pa pride ob 22.30, upam, da živ in zdrav. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 610
15.9.2008 20:37:47   
teta beta
Snorlax, zdrži! Verjamem, da ti živčki delajo.

Simi, jaz imam nekje takšno pogodbo. Moram poiskat.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.9.2008 21:13:36   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Janeja, kje pa je ta otok? V tvojih koncih? Ker zgleda ravno tako kot na jezercu na Proseniškem. A je to mišljeno bolj za OŠ otroke? Naš je verjetno še premajhen pri 4 letih za tole. A potem otroke tam pustiš in greš, al kako?

Saj je na Proseniškem jezeru. user posted image

Mal pejt še nižje dol od otočka na isti strani in našla boš vse podatke. Zabave organizirajo za otroke od 4 do 12 let. In ja, ti jih samo pripelješ tja, tam jih prevzamejo animatorji, ti pa jih prideš iskat čez 3 ure. Vmes pa oni na polno uživajo kot indijanci (al pa kaj drugega, kar si pač zamisliš), ti pa tud kje na kavici user posted image . Super zadeva, res.

Pa kar mirne živčke, saj bo previden na svoji prvi samostojni vožnji.

Smrček, ti pa tvojmu kar lepo povej, da po treh otrocih telo pač ne more bit kot pri najstnici, pa še to par mesecev po porodu user posted image . Tile dedci so pa včasih res za prebutat no. A on je pa čist fit? Na dieti boš lahko še celo življenje, če ti bo pasalo, zdaj pa mislim, da je vajin user posted image in tvoje mleko zanj  bolj pomembno kot pa kakšna kilca.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.9.2008 22:03:43   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Sem morala jezik stegnit, ker sem cel dan šarila po slovarju in pripravljala glagole z različnimi predponami za moje tečajnike, pa dovršne in nedovršne pare ... no, sej nima veze. hotla sem samo rečt, da se zdaj pa prav šla pogledat (ker imam seveda SSKJ še odprt), kako je s tem "ozdraveva". A ste vedle, da se "postajati zdrav" z eno besedo ne reče "ozdravevati", ampak "ozdravljati"?
Torej: Gal ozdravlja (primer v SSKJ: mati je počasi ozdravljala od hude bolezni).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, danes ponoči me bodo tlačile more, da sem spet v srednji šoli in pišem test iz slovnice...al bom pa pred tablo stala, popolnoma osramočena, ker ne bom znala ločit glagola od pridevnika, al pa kaj še bolj banalnega (to namreč celo znamuser posted image ) Sicer pa je glavno to, da je Gal zdaj zdrav, pa naj bo po ozdravljanju, al pa po ozdravitviuser posted image user posted image .

Mi smo bili pa včeraj na Koroškem, tako da Snorlax, res je precej mrzlo gor. Bolj kot v Celju. Ja, pa čestitke za izpit, čeprav boš verjetno še nekaj časa cvikala, da se mu ne bo kaj zgodilo. Ne se sekirat, po mojem je to čist normalno.

Dons smo šli pa malo na izlet v MB, se je šel moj možek vpisat v drugi letnik faksa - izredno, da ne boste mislile, da imam takega mladca. No, saj ni star, ampak med rednimi študenti bi pa malo izstopal. Pa sva spet ob denaruser posted image user posted image , ampak saj je za dobro stvar, tako da bomo že nekako.

Teta beta, a veš, da jaz bi pa imela IKEA katalog za 2009, saj menda že obstaja, a ne? Če se slučajno spomniš (če niste že bili, ker ne vem točno, za kdaj si napisala, da greste), mi vzemi en izvod, če jih še brezplačno delijo. Če se slučajno spomniš, ni pa nujno. Hvala

A gre katera jutri kaj ven dopoldne? A bo sploh vreme za vozičkat? Moj čukec rata kar živčen dopoldne, če ne greva ven, tako da bova verjetno šla tudi, če bo malo rosilo. Saj imam dežno prevleko za voziček.

A vas lahko še za eno mnenje vprašam: kdaj menite, da je primerno, da dava malega v svojo sobo spat, jaz bi pa samo babyfon imela pri sebi ponoči? A bi bilo zdaj še prezgodaj, četudi spi celo noč (od osmih zvečer do petih ali šestih zjutraj)?

Pa še nekaj: v soboto smo šli v center Celja, ker smo mislili, da bo bolšji sejem na trgu. Pa ni blo nič, samo predvolilna kampanja. A sploh so še štanti ob sobotah, ali sem lani slučajno dve soboti to videla, zdaj jih pa ni več? Al pa jih samo zaradi sejma in strankarskih štantov ni bilo? Nujno bi nekaj morala kupit, ki se dobi samo še na bolšjem sejmu.

No, če bo tole vse ratalo objavit, sem pa itak zmagalauser posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
15.9.2008 22:17:16   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO:
Naty, a ti veš, da učiš brata od tvoje bivše sošolke, moje bivše sosede, o kateri sva se pred kratkim pogovarjale, da je rodila? user posted image Sem tako zavozljano napisala, pa upam, da veš, koga mislim. Piše se tako kot jaz, ime pa mu je na J.

A bejž no? No, zdej boš pa iz prve roke zvedla, kak zmaj sem! user posted image A mi boš kej zatožla?

Oj Mavo, škoda, da se nismo srečal - smo se tak drl po mestu, da bi nas skor mogla opazit! Pa ne zaradi volilne kampanje, ampak zaradi neubogljivosti in beganja naših otrok.. user posted image Groza no. Tak ti je to, če seljak dolazi u grad... Sej res, kje pa je naša Rečanka?

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.9.2008 22:36:46   
mavo
A ste bli tud v soboto v mestu? A ste dobili balone, pa rožice, pa kar so še talali? Rečanka pa je po mojem na dopustu, dol nekje na jugu, kjer so temperature (upam, da) bolj ugodne. Naty taja, jaz imam pa zate kopalke, ki si mi jih posodila za na morje. Jih sploh nismo nikoli rabili, ker se je naš M. kar nag kopal v bazenčku. Resda bi bilo škoda menjat 300 litrov vode, če bi se vanj pokakal, sam smo imeli srečo in se ni nikoli. Tako da, naslednjič ko se vidimo, ti dostavim še kopalkice.

Neposredna povezava do sporočila: 615
15.9.2008 22:47:11   
simi73
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Simi, jaz imam nekje takšno pogodbo. Moram poiskat.

Sem že dobila vzorec, pa vseeno hvala!user posted image Upam, da se še nisi vrgla v iskanje.

Naša je pa že bolje tudi z drisko... jo je korenje kr nekam zaprlo, tak da sam gosto kakauser posted image . Ker sem jo pa mela kr velik na joški, ko je driskala, mam pa tak naval mleka, da se že bojim, da bom spet kak mastitis fasala, ker mala ne poje vsega. Upam, da bo ju3 kaj bolje.

Imejte se, pa kaj lepega sanjajte!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 616
16.9.2008 5:13:10   
snorlax
Mavo, saj Ropotuljica ni mislila nič slabega.user posted image Poklicna deformacija, pač.  Tako kot jaz, ko gre moj otrok zvečer ven, pa mislim, da ga bodo povozili, napili, ugrabili, zaštihali ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Janeja
, a veš, da malo premišljujem o tem otoku. Samo ne vem, a je tam kaj ograjeno? Mislim, da ne bi kateri v vodo padel. (No, vidiš, spet poklicna deformacija user posted image ). Naš tamalček ima čez 10 dni rojstni dan. Je pa kar drago, 10 EUR po osebi. Samo jaz še moram potem doma pripravit fešto za starše teh otrok in žlahto, tako da premišljujem, da bi jim kar doma pripravila nekaj takega, da bi se otroci zunaj zamotili. Ampak bi rabila eno animatorko.

Jančika, včeraj nisem šla potem nič nazaj v Celje, ker se je mulc sam peljal. Danes pa grem prej iz službe, ker grem na pogreb. Jutri grem k tvojem atiju, tako da pred četrtkom ti ne bom mogla pripeljat moke. A bo vredu?

Skabi, a ti prideš po slamo? Če ne, jo bomo vso porabili.user posted image Potem pa ne bova mogli prazne slame mlatiti. user posted image

Naty-Taja, je rekel, da si teč...no, stroga, se je takoj popravil. user posted image user posted image user posted image Ne moreš zamerit, saj veš...otroci.

Lep dan vsem! user posted image

P.S.: Monti rula! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 617
16.9.2008 6:16:19   
Skabi
dobro jutro!

snorči, je L prišel cel domov? na slamo sem pa čist pozabila. zdaj mamo zrihtano prikolico in se bi res lahk en popoldan pripeljala. Kdaj maš čas? Prazno slamo bomo laho brez skrbi mlatili, je v moji glavi še dost rezerve user posted image

Mavo, a veš, da na Ikeinih katalogih piše, da jih moraš vrniti po nakupovanju? Mene sta meggi in huanita poučili, da jih slovenčki v bistvu krademo. jaz sem zadnjič 3, ampak so že raztalani.

danes je naš tamali celo noč sitnaril. prvič odkar se je rodil. se mal bojim, da bo zbolel user posted image

simi, pikec, ste zdaj zdravi?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 618
16.9.2008 8:22:58   
marjanaR
Hojla!

Da se malo javim. K. je zdrava. Danes imava zobarja, tako da je še doma. Sicer pa je še vedno zaprta, tako da sem ji včeraj v juho zmešala pol tablete dulcolaxa, svečke praktično niso prijele oz. se niso dobro raztopile in je pokakala le tri drobne "kamenčke", zdaj pa čakamo. Včeraj sem jo filala s suhimi slivami in vsem šitom, ki odpira, pa še nič. Bomo videli, sicer gremo nazaj k dohtarju.
N. je sicer o.k., vsake toliko časa se ji le pocedi iz nosa.
Okoli enajstih bova danes s K. v mestu. Če boste kje na kavi, javite.
Lepo se imejte. Se beremo.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 619
16.9.2008 8:40:40   
Naty*Taja
user posted image Veš Snorči, ti izdam eno skrivnost - men je tole zdejle všeč! Zato, ker če jih na začetku ne pridržiš strogo, potem že kr začnejo svoje meje iskat, in da bi imela tk džumbus, ko lani v teh prvih, mi pa ni. Zgleda, da ona ni bila tak stroga - jaz imam pa fajn mentorco. In do zdaj sem edino pri matematičarkah opazla red in tišino med urami. Drugje pa se vedno kej bučnega dogaja... Taki pač so tile otročki. Čist različni od kake gimnazije al pa tehnične šole. Tak, da zdejle morem bit tečna, da bo potem  kej iz njih, da bodo znali, imeli napisano snov, prilepljene liste...

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 620
16.9.2008 9:22:01   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

aja, do jutri imam 4 zastonj kave pri sparu na arclinu. pridete?user posted image

Jaz imam pa 8 bonov za ponucat - do včeraj!user posted image   Toliko o tem, pismo, zastonj mi dajo kufe, pa ne izkoristim. Pa še z Megii sva se pred vrtecm srečali - po moje je možeka včeraj ful ful nakurila user posted image  -- bi lahjko šli na Arclin...user posted image   Eh, k.-.., možgani mi preveč delajo te dni...

Ropotuljica - tudi mene kaj tako štiha, da grem v SSKJ gledat, samo meni je talke ta zandji sskj ful preveč liberalen - pol naglasov in besed, ki so bile prej iber narečne, je zdaj dovoljenihuser posted image

smrček - jaz po Montiju nisem shujšala niti grama ne ko sem dojila, ne zdaj. Sem se nehala sekirati - bom pa še naprej taka, z ljubkim trenuščkom, kot da sem nosečauser posted image    Evo, od. 1. semptembra sem bila strogo na Montiju, pa NIČ!!!! Tako da sem v petek z mirno vestjo naredila pregreho - 82% čokolado sem požrla, 50g, ko sem jo malemu dajala proti driski. Ne vem, kaj naj še... Pa pazim na kombinacije in dovolj tekočine... Po moje je res samo rekreacija tisto, kar rabim. Za to pa sploh trenutno - štala doma, mama zlompljeno nogo, stara starša nepokretna - M. itak da cele dneve dela, vse kar mora, pa kar mu naložijouser posted image  -- nimam časa....

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 621
16.9.2008 9:28:29   
mavo
oj,
Skabi, saj vem, da ne smeš tistih katalogov jemat, ki so znotraj trgovine. Jih moraš na blagajni vrniti. Ampak vseeno lahko dobiš katalog, če rečeš zanj pri okencu za izdajo pohištva, vsaj tako se mi zdi, no. Vsaj lani je bilo tako. Pa saj ni panike, ker so vsi artikli na internetu, samo tako fajn je po katalogu brskat.

Snorlax, jaz sem se sam hecala glede slovnice, saj mislim da Ropotuljica to ve. Kje pa upam zares kakšno čez profesorje reči tu na forumu, ko je tako polovica učiteljicuser posted image user posted image user posted image . Me bodo živo pojedle. Sicer pa, kaj bi brez njih? Kdo bi pa potem naše mulčke kaj naučil? Zaslužijo si največje spoštovanje, sploh tiste, ki delajo z osnovno in srednješolci, saj znajo biti pravi user posted image . Ja no, saj pri meni tud ni bilo tako hudo, sem bla še kar pridna učenka user posted image .
No, dovolj samohvale, grem počasi ven. Greva z malim v HM vrečo za spat kupit, pa malo na prehod. Če bo katera blizu Citija, naj pokliče za kak kafe.

Neposredna povezava do sporočila: 622
16.9.2008 9:30:23   
simi73
Skabi, mi smo zaenkrat kar v redu. Danes se gremo še k njeni P pokazat, driska pa ne več. Začuda ima celo obdobje, ko celo ponoči v redu spiuser posted image . Upam, da ni to samo pomanjkanje spanca iz bolnice in da se bo to še nadaljevalo. Upam, da ti tvoj mali ne bo zbolel.
Glede Ikeinih katalogov so pa tisti, ki so notri v trgovini na kupih res samo za sposojo, za domov jih pa dobiš pri unih pultih, ko čakaš na robo oz. na reklamacije (servis za stranke). Tam so ob enem stebru naloženi in jih pač vzameš.

Naty, saj imaš prav, da si stroga. Lažje potem ob koncu leta popustiš.

Na, pa mi je že sitna tamala, ker je predolgo časa sama. Moram it. Uživajte!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 623
16.9.2008 9:30:29   
mavo
jao, Huanita, brez komentarja... dihajuser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 624
16.9.2008 9:32:01   
mavo
Evo, Simi, se mi je zdelo, da je tako user posted image . Pozdravte seuser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?