|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
9.9.2008 15:41:47   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Mavo, POZDRAVLJENA. Poslušaj. A boš, prooooooooooooosim, šla še z mano kdaj na kavo, proooooooooosim? Pa še kako drugo bi lahko povabile ...user posted image

user posted image user posted image user posted image
O, saj ti si tud še živa user posted image . Kar jutri se lahko dobiva pri prvem kandelabru, pa jo skup mahneva na kavo (okol pol desetih). Saj verjetno se bo tud Darja33 pridružla, če ne bo šla v Žalec na kake čevape in kajmak user posted image , pa Jančika in Ropotuljica. Slednja ima sicer zelo natrpan urnik, mora teste pripravljat in štekarje pucatuser posted image user posted image . Ampak menda si bo vzela pol urce, a ne?

Teta beta, se strinjam s tabo glede tvojega komentarja. Smrček, a pri vas mate pa krče, ojoj. Naj hitro mine. Kako pa kaj Jerebica? Upam, da so vsi trije korenjaki zdravi in da še kdaj pridejo kofetkat v Top fita. Avgusta sem jih edinkrat vidla, sem imela prav srečo, ker so bili ravno vsi trije tam. Kaki cukri!

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.9.2008 16:48:52   
pikecpokec
A pozna katera kakšen učinkovit in human način dajanja sirupa otrokom? Z žličko - no way! Z brizgo je pa tud pogruntal da podstavi jezik in potem lepo ven špukneuser posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.9.2008 17:05:23   
darja33
Daaan!

Ja dans sem zabluzila. Se opravičujem Ropotuljici, Jančiki in Marjani, ker se nismo doble.

Jutri je nov dan!!! Gremo babike na kavo. Mavo sploh ne bom vabla, ker itak nima pametnega zgovora, da ne bi šla.

Ropotuljica ti bodi dans pridna, pa se jutri vidmo.

Jančika, dans sem se zmenla za čas. Bo zelo fleksibilen. Zdaj sem 2 krat bla popoldan, od 2 do 5 pa je D spala skoz! Mi je pasalo, ker nisem imela občutka da me pogreša (med spanjem), pa še za dojenje se fajn izteče.

Marjanca jutri te jaz vabim na kavo, prooooosiiiim pridiiii(ta). Sicer bo 2:2.

Smrček, a ima krče ne glede na to kaj ješ, mislim če se greš na izločanje (mleko in ml.izdelki ipd). Kdaj se ti lahk oglasim po jajco?!

Torej jutri v mestu. Mavo pravi okol pol 10. Meni je vseeno.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.9.2008 17:09:53   
darja33
Aja
Jerebica js ji bom dala eno roza oblekco, pa kapo, pa štunfe. Nič čičkastega, tak da še bo lahk kdaj ponosla.

Teta beta, praviš da pri vas to botra kupi?! Moja očitno ni seznanjena s tem običajem....

Krst mamo 21.9.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.9.2008 17:12:50   
darja33
Mavo, ne jutri ne grem v Žalec, sem danes pojedla vse kar je blo in sta se mi  srbska kuhinja in refošk za en čas (kratek?) zamerla. Zdele sem pa pogoltnala še 2 zrezka, pa široke rezance pa solatko. Moja dva spita, js pa sem napadla kekse in srfam po netu...  Kdaj se mi bo ta apetit že zmanjšal? Moj pravi da imam trakuljo...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.9.2008 17:18:18   
mavo
o, halo, Darja...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.9.2008 17:19:52   
mavo
ta tvoja trakulja se ti bo kmal zagozdla, če jo boš tako pitala...piškoti, njami....moja kuhinja je pa tako prazna, da bi še miši pocrkale notuser posted image  Bo treba počas po nakupih...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.9.2008 17:23:09   
mavo
zdej grem pa 8 evrov v pikapolonico zapravit, sem našla dobropis med položnicami, pa velja samo do 15.9. Še dobro da jaz skrbim za račune, dokumente... M. bi sigurno stran zagnal, ker bi mislil, da je kaka reklama (saj sem sama tudi skoraj to storilauser posted image ) Ajde, se vidimo jutri, se bom odtrgala stran od pucanja in peglanja. Moram se pohvalit, da sem že ful napredovala od včeraj ... pobrala sem žehto, hura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.9.2008 17:25:16   
mavo
Pikecpokec, a si že probala s slamco? Z usti mal not potegneš, pol pa tamalmu spustiš v usta sirup. Sem vidla pri kolegici, se je tamalmu ful dogajalo, ko sta z mamico iz iste slamce pila (kao). Saj je isto, kot da bi mu s kapalko dala, nobene sline mu ne daš v usta

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.9.2008 18:19:31   
snorlax
Ahoj.

Meni je sestra na pediatriji pokazala, kako se malemu daje sirup, da ne špukne ven. Sicer zgleda grozno, pa ni, če drugače ne gre, saj nekaj moraš naredit, a ne? Skratka malega v pol-ležeči položaj, sirup v brizgo (jaz mu vedno dajem z brizgo, nikoli po žlički, ker že pol polijem, preden pride žlica do ust) in stisneš sirup v kot ust (tam, kjer se sklepata zgornja in spodnja čeljust). Od tam težko špukne ven. Lahko si pomagaš tudi tako, da ga primeš za kratek hip za nos in potem refleksno mora pogoltnit, da pride do sape.

Sicer, ko tole prebereš, zgleda nehumano in grozno, ampak dejansko ni tako. Če je treba požret zdravilo dol, potem ni druge možnosti, razen z injekcijo v žilo, kar pa spet ni fajn.

Mene so to naučile v bolnici in je šlo super. Zdaj je itak že tako velik, da rad popije sirup, pa zraven imam pripravljen kozarec soka, da hitro poplakneva dol.

Pozdravite se vsi bolni. user posted image

Za nas pa tudi držite pesti, ker mi tamali ful smrka in je cel prehlajen, da zdržimo do petka in se vsaj za silo pocajtamo čez vikend.

Pa lepo kofetkajte! user posted image Pogrešam čvek z vami. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.9.2008 20:20:29   
teta beta
Pikecpokec, naša ima zelo rada sirup, tako da nimamo težav s tem.

Kava - Janoš ima ob 9 kontrolo ledvic; koliko časa traja, nimam pojma, potem pa bomo videli, kako bo. Bi se pa zelo potrudila priti, če bi katera potencialna kofetkarica imela za posodit polnilec za Sony Ericson. Ne morem nafilat telefona, zdaj imam sicer drugega, ampak ima na tistem nekaj številk, ki jih rabim.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.9.2008 21:06:23   
Janeja
Oj čveke, mi je komaj vse uspelo prebrat user posted image .

Najprej hvala za lepe besede in želje za mojo taščo. Snorči, njen tumor ni rakast, je samo "nenevarna" tvorba, ki pa je "živa" in še kar raste. Mal čudno napisano ampak tako je. Nevarna je torej zato, ker nihče ne ve do kakšne velikosti lahko zraste in je pač v takšnem delu lobanje, da lahko kmalu začne pritiskat na kakšen del, ki bo pustil posledice... Operacija pa je zelooo tvegana, pa še prej kot v enem letu po prvi, si je ne upa nihče delat. To pa je še 6 mesecev. user posted image Zdaj pač upamo na kakšen čudež bioenergije, ker druge možnosti itak nimamo. Sem jo šla pa danes popoldne mal obiskat, ker sem bila ravno tam okrog po terenu in je super. Ne vem od kod jemlje vso energijo.

Darja, glede na tvojo težo se pa res nimaš kaj sekirat za tak apetit. Ti si kar privošči in uživaj.

Pikecpokec, vneto uho pa res ful boli. Po AB bo sigurno boljše. Pametne metode ti pa ne znam svetovat. Jaz sem jima dajala kar z brizgo dokler sta bila še majhna.

Smrček, super da si našla, pa četudi med čevlji user posted image . Pa hvala za dobro informacijo glede bioenergije. Vsaka pozitivna izkušnja nam da kanček upanja.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.9.2008 21:26:04   
darja33
Ste me pa res tako potolažle, da sem spekla pecivo in se ravno hladi. Čez 15 minut pa hopsnem po njem! Pol pa spat ko top. Lahko noč.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.9.2008 22:07:52   
mavo
Jutr ga prinesi sabo na kavo, da ocenimo tvoje kuharske sposobnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.9.2008 22:28:22   
barika
čer

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Jutr ga prinesi sabo na kavo, da ocenimo tvoje kuharske sposobnosti user posted image user posted image user posted image

a ti misliš, da bo tega do jutri še kaj ostalo???user posted image user posted image user posted image

jaz bi vas tudi prišla pogledat, pa bo moj mali verjetno spal do ene 10. ali pa še dlje. a boste v top fitu??

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.9.2008 22:30:29   
simi73
Čer na hitro še od ene bivše dopustniceuser posted image !
Smo prišli v soboto z Lošinja, kjer smo maksimalno uživali, pa še vreme nam je služilo, tak da smo se tud načofotali za nekaj časa.
Vidim, da ste bile v tem času ful pridne, pa ste nčvekale kar nekaj strani, ki sem jih bolj na hitro preletela, zato bom samo povzela za vse: Janeja, upam da bo tvoji tašči pomagala bioenergetska terapija, je pa že pozitiven pristop tisti ta najbolj pomemben!
Smrček, naj vam krčki hitro minejo. Vem, kako je lahko hudo, našo Z. še vedno precej napenja čez dan in tudi ponoči in ful joka, potolaži je pa nič ne, pa tud nobene kapljice ne pomagajo... ko sem pediatrinji omenila, mi je rekla, da naj kupčke podirauser posted image , pa to tud nič ne pomaga, tak da bomo morali potrpetiuser posted image . Upam, da bo kaj boljše, ko bo začela jesti gosto hrano.
Vsem tekačicam in podmladku čestitkeuser posted image user posted image user posted image !
Pikec, naj se ti sinko čim prej pozdravi, kako mu dati sirup pa ti ne znam svetovati, ker naša zaenkrat še vse poje, kar ji dam v ustauser posted image .
Skabi, a ti že kar konkretno daješ GH? Jst pa še kar mal ne upam, da mi ne bi P čez tri tedne preveč težila. Sem ji sicer že dala za pokusit korenček, pa bučke, pa blitvo in banano (ne vse hkrati), pa je vse pojedla brez problema, še protestirala je, ker ji nisem dala večuser posted image . Ne vem, bom počasi še kaj poskusila dat, da se še navadi kakšnega okusa v tem času, potem pa bolj konkretno, ko bo imela posvetovalnico.
Huanita, hvala ti za vašega mojstra za temelje. Ga bomo tud mi verjetno angažirali za zidvo, ker je zelo ugoden.
Se pa moram kar malo pohvalit, ker so nam presenetljivo odmerili zelo nizek komunalc, tak da se mi je kar smejalo v ponedeljek, ko sem šla iskat odločbo. Sem pričakovala vsaj 5x višjega glede na zapufanost celjske občine in lokacijo naše parcele.
Mavo WB! V kakšni prihodnosti se vam na kaki kavi pridružim.

Eh, sem vas ziher cel kup spustilauser posted image , bom pa drugič kaj več z vami. Grem počasi v horizontalo, ker itak vem, da bo ponoči spet sirena, pa potem nekaj časa tolažbe, da šraufanje mineuser posted image .
Nočko!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.9.2008 5:03:48   
snorlax
Jutro!

Samo na brzino se javim, preden grem v službo.

Lep dan! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.9.2008 6:39:45   
Skabi
simi73, naš še ni konkretno na GH. Za dopoldansko malico mu dam malo sadja al pa korenček, pa za večerjo mlečno kašico. Zdaj bom počasi še en obrok dodala. Vedno ga pa še podojim zraven in tud sicer je mleko glavna hrana zanj.  Zdi sem nesmiselno čakat na posvetovalnico - kaj mu bodo prebavila pogledali in pol požegnali GH ?  Tamali je vedno zravne nas pri mizi in kaže ful zanimanja za vse, kar pojemo. Odpira usta kot kak ptiček user posted image   Če je kaj primernega, mu dam malo za poskusit in ej navdušen. Ful rad cuza surovi ananas.

Janeja, občudujem tvojo taščo in vse vas. Veliko poguma in ljubezni user posted image

Pikecpokec, vnetje ušes zeeelo boli. Naš tavelik je šel v vrtec pri 18 mesecih in je več kot eno leto imel kar naprej vneta ušesa.  Poskusi mu AB predsaviti kot nekaj fajnega, ne kot zdravilo. Naša sta jih vedno brez problema pojedla, sploh, ekr so take lepe barve in tako zelo sladki... Drugač pa tako kot pravi SNorlax - zgleda grozno, v resnici pa ni.

Vse kofetarice, jaz bi šla jutri na kavo po akupunkturi - okrog 10, samo imam problem. Ne vem, kam naj med aku, dam tamalega?? Bi ga lahko aktera pazila med 8.45 in 9. 45? Če ga pustim pri mami, moram domov takoj pa aku.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.9.2008 7:53:56   
smrček
Jutro!

Torej, kdaj pade kavica? Jst imam nekje do 10. avto na razpolago, pol mi pa ostaneta samo še peš honda in peg perego prikolica.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.9.2008 8:09:08   
marjanaR
Smrček, a prideš? Ti prinesem marelo nazaj.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.9.2008 8:09:27   
smrček
Darja33, se bomo danes zmenle za jajco.
Glede krčev: iz hrane sem črtala vse sumljivega - mleko, surovo sadje in zelenjavo... Pa je že kakšen dan malo boljše, potem pa naslednji dan zopet sranjeuser posted image  Kadar ga ne zvija, je dobrovoljček in lepo spi, kadar ima pa krče, se pa samo dojiva in dojiva in ..... saj ga edino to malo pomiri.

Skabi: po pravici povedano, si ga ne upam vzet, ker bi verjetno z mojim kr v duetu kakšno "zapela".

MarjanaR: pridem že kmalu po deveti. A pride še katera tako kmalu? Plis...

< Sporočilo je popravil smrček -- 10.9.2008 8:11:38 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.9.2008 8:10:38   
marjanaR
Mavo, poklič me, preden boš štartala.

Zdaj grem pa hitr zlikat. Moj G. zadnji teden ni nič in nimamo kej oblečtuser posted image .

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.9.2008 8:49:05   
darja33
Z Mavo sva se zmenle, da se dobimo okol 10 v mestu, v pivnici (pod kostanji). Tam majo fajn pir, pa še dojimo lahko....

Sicer pa pokličte, pa lahko tud kje drugje v mestu...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.9.2008 8:51:51   
Jančika_
Pridem mimo. No, ne sam mimo, tja pridemuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.9.2008 8:52:05 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.9.2008 9:01:54   
mavo
Marjana, računaj da te pokličem ene 20 čez 9, ko štartam od doma, pa se kar na vogalu dobiva. Zdaj pa šibam zrihtat sebe in tamalga... Ostale pa pridte, nouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?