|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.9.2008 22:30:29
|
|
|
|
simi73
|
Čer na hitro še od ene bivše dopustnice ! Smo prišli v soboto z Lošinja, kjer smo maksimalno uživali, pa še vreme nam je služilo, tak da smo se tud načofotali za nekaj časa. Vidim, da ste bile v tem času ful pridne, pa ste nčvekale kar nekaj strani, ki sem jih bolj na hitro preletela, zato bom samo povzela za vse: Janeja, upam da bo tvoji tašči pomagala bioenergetska terapija, je pa že pozitiven pristop tisti ta najbolj pomemben! Smrček, naj vam krčki hitro minejo. Vem, kako je lahko hudo, našo Z. še vedno precej napenja čez dan in tudi ponoči in ful joka, potolaži je pa nič ne, pa tud nobene kapljice ne pomagajo... ko sem pediatrinji omenila, mi je rekla, da naj kupčke podira , pa to tud nič ne pomaga, tak da bomo morali potrpeti . Upam, da bo kaj boljše, ko bo začela jesti gosto hrano. Vsem tekačicam in podmladku čestitke ! Pikec, naj se ti sinko čim prej pozdravi, kako mu dati sirup pa ti ne znam svetovati, ker naša zaenkrat še vse poje, kar ji dam v usta . Skabi, a ti že kar konkretno daješ GH? Jst pa še kar mal ne upam, da mi ne bi P čez tri tedne preveč težila. Sem ji sicer že dala za pokusit korenček, pa bučke, pa blitvo in banano (ne vse hkrati), pa je vse pojedla brez problema, še protestirala je, ker ji nisem dala več . Ne vem, bom počasi še kaj poskusila dat, da se še navadi kakšnega okusa v tem času, potem pa bolj konkretno, ko bo imela posvetovalnico. Huanita, hvala ti za vašega mojstra za temelje. Ga bomo tud mi verjetno angažirali za zidvo, ker je zelo ugoden. Se pa moram kar malo pohvalit, ker so nam presenetljivo odmerili zelo nizek komunalc, tak da se mi je kar smejalo v ponedeljek, ko sem šla iskat odločbo. Sem pričakovala vsaj 5x višjega glede na zapufanost celjske občine in lokacijo naše parcele. Mavo WB! V kakšni prihodnosti se vam na kaki kavi pridružim. Eh, sem vas ziher cel kup spustila , bom pa drugič kaj več z vami. Grem počasi v horizontalo, ker itak vem, da bo ponoči spet sirena, pa potem nekaj časa tolažbe, da šraufanje mine . Nočko!
|