|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.9.2008 8:42:07
|
|
|
|
teta beta
|
Mavo, sem prebrala (sem na porodniški in nimam opravičila) . Z napisanim se strinjam, z uporabo policijskih klofut pa seveda v primernih situacijah, skrajnih, ne kar vsevprek. Predvsm pa mislim, da je največ na starših. Jaz sicer nikoli nisem imela ure v sr. šoli, pa sem ogromno prežurala, ampak sem bila že zadosti pametna, v šoli in doma, da sem vedela, kje je meja. Najpomembnejše, kar pa manjka danes, pa je spoštovanje, in to na vseh ravneh, do vseh in do vsega. Pa malo straha mladini tudi ne bi škodilo (ne le do policije, tudi pred starši oz. njihovo kaznijo - pa ne nujno telesno). Meggi, enako kot Naty-Taja, sem si vedno sama urejala vse stvari in še danes jih. No, pri nama položnic ne plačujem, ker ima to moj čez (v isti hiši je zgoraj še njegova mama s prijateljem in naj se to sama zmenita, kako si bosta delila, nočem se vmešavat), jaz imam pač vse ostale stroške. Doma pri naših pa sem vedno jaz pisala vse vloge, pa za del. dovoljenja za sezonce, prijava, zavarovanja, davčne napovedi, plačevala položnice itd. In še zdaj to delam za njih, ravno jutri moram it dat Romune zavarovat (ostali bodo že končali, mi pa smo šele začeli obirat hmelj, klasika ). Naty-Taja, to je plesni teater igen, poglej si link na migajmo skupaj. Je od 2,5 let naprej, ob pon. od 16-16.45, 22 evrov na mesec, prvič pa še ni treba plačat, ker ni nujno, daje otroku sploh všeč. JE pa bilo včeraj že drugič, tako da če boš, moraš malo pohitet z vpisom Bilo je kakšnih dvajset otrok, od tega dva fantka. Če jih bo ostalo toliko, bodo naredili dve skupini. Prva dva meseca, se pravi do konca oktobra so starši še lahko zraven v učilnici. V bistvu pa res še nič ne rabiš, zdaj so lahko še bosi, ker je toplo, oblečeno pa je imela naša majčko in kr. hlače. Večina deklic je res imela bodije s kiklcami oz.. volančki, ampak če si Daša res ne bo izrecno tega želela, ji ga vejretno tudi ne bom kupovala, nujno ni.
|