|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
8.9.2008 9:17:18   
Janeja
Zdaj sem pa vse raztalala. user posted image  Super, da bo kateri še kaj prav prišlo.
Mavo, WB. user posted image

Skabi, dobiš škatlico.

Če boste jutri zjutraj kje na kofetku uletim za par minutk. Ampak tam okrog 8.30 do 9.00, kasneje ne. Zmente se in mi povejte, da vem kje in kdaj vas najdem.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.9.2008 9:28:33   
teta beta
Nemrak, imaš zs.

Janeja, meni so po telefonu rekli, da rabi dres ali bodi, žabice in mehke copatke. Bomo pa videli danes.

Mavo, WB!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.9.2008 13:50:54   
tevža
samo na hitro....če še katera ni videla; odličen link.....

http://www.youtube.com/watch?v=1cfZi07GZDo

lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 503
8.9.2008 19:13:53   
pikecpokec
Matr user posted image , ven me je vrglo, pa cel roman sem napisala.

Obnova: dobila sem službo, delovni čas super, šef super, plača bedna, ampak za prvo zaposlitev bo za prežvet, pa še sam za eno leto je. Tamali je še kr bolan, vročina nič ne pade. Jutr grema k zdravniku.
Dogaja nam sto na uro!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.9.2008 21:02:57   
Meggi
Noben Celjanka nič ne poroča. Ok bom jaz natvezila še tule- ko so ravno gradbinke na kupu!

A bo imela katera luknjo za perilo v pralnico? Se kateri sanja kako to izgleda? Premore katera kakšno sliko?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.9.2008 21:14:26   
Janeja
Pikecpokec, čestitke za službo.  Pa bogi mali no. Mogoče bo pa zjutraj že boljši.

Punce, pri nas je pa spet psihično napeto. Nisem vas hotla s tem morit, ampak zdaj pa res moram mal iz sebe dat. user posted image
Tašči je 4 mesece po prvi operaciji spet zrasel tumor v glavi. Po vseh preiskavah, slikanjih in kontrolah, so zdravniki dali roke v zrak. Nihče si je ne upa več operirat. user posted image Novembra ima novo slikanje glave, do takrat pa so ji predpisali samo morfijeve obliže proti bolečinam.
Ker nima kaj izgubit, mi jo je končno uspelo prepričati, da poskusi z bioenergetikom. Jutri začne 4 dnevno intenzivno terapijo 2x dnevno. Iskreno upam, da bodo terapije kaj pomagale. Preostane nam samo še upanje na čudež. Medicina je obupala. Vsi poskušamo misliti pozitivno, najbolje se pa itak tašča drži. Kot da ji nič ni. Pa vem, da jo boli, da se sekira, na ven je pa ful močna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
8.9.2008 21:16:03   
teta beta
Pikec, čestitam!! user posted image Pa še sami so te poiskali, bravo!

Mi smo bili danes na plesnih in je bila Daša zelo navdušena, tako da kot kaže bo kar hodila. Mislim, da sem ob odhodu videla tudi Marjano (??). No, očitno bo tako zdaj hodila kar na dva tečaja, ker plavanje smo ji pa najprej obljubili in se mu prav gotovo ne bo hotela odpovedat. Pa tako sem bila pametna, kako tako majhen otork ne rabi ne vem koliko  krožkov, tečajev ipd. user posted image

Darja, kolikor jaz vem, obleko za krst kupi boter oz. botrica. Vsaj pri nas je bilo tako. Anita je Daši kupila še štramplce in bodije (pa hlače, tuniko, jopico, krstno obleko za čez in kapico). Je pa oblačila kupila v C&A, v Avstriji. Kdaj pa imate krst?

Neposredna povezava do sporočila: 507
8.9.2008 21:18:58   
teta beta
Janeja, upam, da bodo terapije kaj pomagale! Držim pesti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
8.9.2008 21:51:24   
Jančika_
Janeja, tole je pa hudič s taščouser posted image . Držim pesti, da bi terapije pomagale.

Piki, čestitke za službo, čeprav je denar bolj beda. Ampak super delovni čas in super šef, to pa tudi nekaj odtehta.

Meggi, nimamo te luknje in je tudi ne bomo imeli (čeprav bi bila glede na lokacijo kopalnice in bodoče pralnice možna) . Saj je praktično, ampak če samo pomislim, kaj vse bi mi mulca tam dol zmetala - ne, hvalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 509
8.9.2008 21:57:20   
Naty*Taja
Janeja - se priporočam za bodije od 92 dalje, če jih nimaš kam dat. Mi je glupo kupovat, ker itak ne bo dolgo rabla. Eh sem vidla, da si že vse oddala.. pa vseeno, če se ti še kej založi.
Eh, Janeja, upajmo na najboljše, kar je možno v situaciji tvoje taščice! Si sploh ne predstavljam, kako bi takole zadevo prenesli pri nas...
Janči in Ropotuljica svaka čast!!user posted image user posted image In seveda mala Špela (sej je, a ne?) zasluži pa user posted image user posted image

Nemrak in Teta - mene pa zanima kej več o temle plesu. Kje, kdaj, kako, kolk stari....

Tevža - hvala za spot. Včeraj ravno, ko se je vrtel, sem hotla brat, pa je imel moj na nekem čudnem panoju in se ni vidlo! Super spot. Jaz prav obožujem tele repreje, ker tak tesnico govorijo, ko se ob glasbi vrtijo...user posted image . Sam tista reklama nakonc...no ja! Ko pridejo na oblast jih vedno vse dnar požre in pozabjo na takele zadeve... Preverjeno...

Pikec čestitke!

eh, mene tile množični pojavi raka kr v rahlo depro vežejo! Mi je čist nelagodno na šiht, ker sem namest ene s takimi problemi in je situacija skrajno resna... Kaj pa vem, mi kr na pamet pride, da lahko jutri doleti tudi mene ali moje najbližje in ... ful je šit sprejet tako zadevo in se sprijaznit, da boš mogu vse zapustit... ah....

Janči, a mi boš kej zaupala tvojega dragega zarad strokovnega?

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.9.2008 22:01:19   
mavo
Najprej vsem hvala za dobrodošlico. Janeja, držte se, bodite ob njej, pa upajte na najboljše.

Jaz se počasi spravljam skup, berem maile za nazaj, prebiram bloge, itd. Zdaj pa vam pošiljam en članek, pa me prav zanima, a ga odobravate, glede na to, da ste vse mame in imate verjetno izoblikovana mnenja glede vzgoje mladine. Je še kar dolg, tako da naj ga prebere le tista, ki ima dovolj časauser posted image user posted image user posted image .

http://vojc.blog.siol.net/2008/07/31/bodoci-intelektualci/

Snorlax, to je Zvone napisu, na svojmu blogu, če boš kaj brala, je not tud kar nekaj policajskih...

Ja, sem rekla, da bom danes doma pospravljala cote, brisala prah, .... pol sem pa žedopoldne popustila pritiskom Darje (me je rabla ful prosituser posted image user posted image user posted image ) in šla sam na eno hitro kavico....beri: 3 ure! ****tišššš, zdaj bom pa jutri morala pucat, prat, .... (razen če bo spet katera name izvajala pritiske user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 511
8.9.2008 22:10:06   
Meggi
Naty, neki berem o cotkah.

Ma jaz imam neki bodijev še v omari. Mala jih ne nosi več so pa tam od 80 dalje verjetn. Pogledam, pa če jih hočeš .. komot. Se mi posrav omara. Res pa niso glih za na ples. Morda za doma, pa za preoblečt, ko se polijejo, polulajo...

A ja še neki me zanima! Kdo se ukvarja z domačo papirologijo pri vas doma. Ne mi rečt da se vam ni treba. Medtem ko moj gleda tv.. se jaz utapljam tule med položnicami, papirje taki in onaki.. pa nimam nobenga s.p...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.9.2008 22:56:43   
Naty*Taja
Meggi, valda vzamem. Ti sam spaki pa prid na kak kafe v mesto al pa povej, kje se dobimo in kdaj, da boš ziher utegnila!

Papirologija - cel život sem se sama ubadala z vsemi vlogami za svoje otroške, štipendija, študenta, vozovnice....user posted image Pa sem zdej zadevo čist (mogoče včasih celo preveč) prepustila dragemu! Kar se tiče položnic in tega. Kar se tiče pa datumov raznih pregledov pa to, pa jaz šturiram, da se kaj ne pozabi. Imam pa svoje dokumente in dokumente otrok skrbno sortirane in v fasciklu, da vem, kje kej ven potegnat, ko rabim. Zdej je še posebej zbrka, ko imam tolk teh šihtnih zadev!

Mavo WB in hvalabogu, da si vzameš čas za čvek! COte bodo že počakale. Sploh pri vas, ko rabte bolj uniforme (te maš ziher čiste po dopustu user posted image ) Vidva sta pa itak bolj kot ne doma, tak da ti kr uživi, boš potem norela s cunjami, ko boste nazaj na šiht in v vrtcu...user posted image

E zej pa grem spat!

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.9.2008 5:03:43   
snorlax
Mavo, Zvoneta je kot vedno zelo fajn brat. Napiše točno tako, kot dejansko je, s tem, da vse skupaj začini s kančkom humorja in ironije. Všeč mi je tudi njegov stil pisanja. Se ga da fajn brat, čeprav vedno napiše cele romane. Res, kapo dol.

Janeja, zelo mi je žal za tvojo taščo. Pa kaj zdravniki pravijo, da ne morejo operirat, al kaj? A je tumor na takem mestu? Res držim pesti, da se bo pozdravila. Vem, kako se počutite. Saj veš, da je pred časom bitko z rakom izgubila mamina sestrična. Ona je imela tako močno voljo, ko so tudi že vsi zdravniki zdavnaj dvignili roke od nje, pa se je borila z rakom 16 let. Njen zdravnik je rekel, da je fenomen in da jo je gor držala njena močna volja do življenja in pozitivno razmišljanje. Poleg vseh poskusov medicinskega zdravljenja je tudi sama preizkusila vse živo, od bioenergetika, homeopata, raznih kamnov....jaz mislim, da zgubit nima kaj. Če pomaga ne, tudi škodi ne.

Držte se, punce. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.9.2008 8:32:31   
marjanaR
Hojla, ženske!

Najprej TEKAČICE - ČESTITAM, SUPER STE!

Teta Beta, se mi je zdelo, da sem te videla na plesnih, pa nisem bila prepričana, če si taprava. Naslednjič te pocukam za rokav. Kako je bilo všeč D.? Naša K. je bila ful navdušena (sploh nad OLE MAJOLE, cel popoldan sem poslušala sam to), pa tudi meni je bilo všeč, predvsem pristop učiteljice.

Mavo, POZDRAVLJENA. Poslušaj. A boš, prooooooooooooosim, šla še z mano kdaj na kavo, proooooooooosim? Pa še kako drugo bi lahko povabile ...user posted image

Včeraj smo imeli posvetovalnico - naša sraka je dogla 69. oz. 70 cm in tehta 8100 g. K. prekaša skoraj za kilo in za 4 cm pri tej starosti.

Janeja, žal mi je ...

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.9.2008 8:42:07   
teta beta
Mavo, sem prebrala (sem na porodniški in nimam opravičila) user posted image . Z napisanim se strinjam, z uporabo policijskih klofut pa seveda v primernih situacijah, skrajnih, ne kar vsevprek. Predvsm pa mislim, da je največ na starših. Jaz sicer nikoli nisem imela ure v sr. šoli, pa sem ogromno prežurala, ampak sem bila že zadosti pametna, v šoli in doma, da sem vedela, kje je meja. Najpomembnejše, kar pa manjka danes, pa je spoštovanje, in to na vseh ravneh, do vseh in do vsega. Pa malo straha mladini tudi ne bi škodilo (ne le do policije, tudi pred starši oz. njihovo kaznijo - pa ne nujno telesno).

Meggi, enako kot Naty-Taja, sem si vedno sama urejala vse stvari in še danes jih. No, pri nama položnic ne plačujem, ker ima to moj čez (v isti hiši je zgoraj še njegova mama s prijateljem in naj se to sama zmenita, kako si bosta delila, nočem se vmešavat), jaz imam pač vse ostale stroške. Doma pri naših pa sem vedno jaz pisala vse vloge, pa za del. dovoljenja za sezonce, prijava, zavarovanja, davčne napovedi, plačevala položnice itd. In še zdaj to delam za njih, ravno jutri moram it dat Romune zavarovat (ostali bodo že končali, mi pa smo šele začeli obirat hmelj, klasika user posted image ).

Naty-Taja, to je plesni teater igen, poglej si link na migajmo skupaj. Je od 2,5 let naprej, ob pon. od 16-16.45, 22 evrov na mesec, prvič pa še ni treba plačat, ker ni nujno, daje otroku sploh všeč. JE pa bilo včeraj že drugič, tako da če boš, moraš malo pohitet z vpisom Bilo je kakšnih dvajset otrok, od tega dva fantka. Če jih bo ostalo toliko, bodo naredili dve skupini. Prva dva meseca, se pravi do konca oktobra so starši še lahko zraven v učilnici. V bistvu pa res še nič ne rabiš, zdaj so lahko še bosi, ker je toplo, oblečeno pa je imela naša majčko in kr. hlače. Večina deklic je res imela bodije s kiklcami oz.. volančki, ampak če si Daša res ne bo izrecno tega želela, ji ga vejretno tudi ne bom kupovala, nujno ni.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.9.2008 8:48:57   
teta beta
Daša je atiju predvem kazala, kako je dvignila nogo in skakala. Je itak ponavadi na fedrcih in ima na posteljah treninge (beri: skače). Še dobro, da nismo kupili kakih ekstra fajn (in dragih) jogijev user posted image . Se vidimo naslednjič.

Pozabila sem vprašat, če je katera imela z otrokom kontrolni UZ ledvičk pri dveh mesecih. Midva imava jutri, pa nisem čito ziher, če je to res kar v porodnišnici.

Neposredna povezava do sporočila: 517
9.9.2008 8:56:23   
pikecpokec
Punce, jst začenjam sumit da tamali malo izsiljuje s tole svojo vročino. Namreč, ima samo vročino, nič drugega mu ne fali. Pa že celo jutro se prou histerično in izsiljevalsko DERE! Pit noče ama ništa, jest tud ne. Men se je že mal strgalo, tko da je zdej M. pr njemu in ga prepričuje da naj pije.
Po moje si je tole vročino pridelal zato da mu ni treba v vrtec user posted image . Grema popoldne k zdravniku, pa da vidmo kaj je. Verjetno mu bojo dali kri pregledat. Majkemi, skor stoprocentna sem da je to zarad vrtca. A mislite da tak mali že to kapira? Mislim to, da če bo bolan, bo lahk doma ostal?

Janeja, držim pesti za tvojo taščo. Mogoče bo pa bioenergetik res pomagal, sploh ker je tko pozitivno ''naštelana''

Neposredna povezava do sporočila: 518
9.9.2008 9:23:04   
Naty*Taja
Ja, Pikec, tole je čist možno, sam glede na to, da vaš noče nič jest in pit, bi lahko bila tudi kaka angina? Po moje je kr dobro, da ga pelješ k dohtarju.

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 519
9.9.2008 9:30:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Pozabila sem vprašat, če je katera imela z otrokom kontrolni UZ ledvičk pri dveh mesecih. Midva imava jutri, pa nisem čisto ziher, če je to res kar v porodnišnici.

Tole sem imela s Kajčijem. Greš v porodnišnico, pa pri vratih vprašaj za napotke, je kar komplicirano. Z liftom dol, pa pol po onih hodnikih nekam v nepovrat...vsaj dve leti nazaj je bilo tako.

Pikecpokec, se strinjam z Naty-Tajo, da bi lahko bila tudi kakšna angina, če noče ne jesti ne piti.

Neposredna povezava do sporočila: 520
9.9.2008 9:41:47   
smrček
Na hitro se vam javim, predno se mi sirena v spalnici vklopi, ker ga še vedno fuuuulllll zviiiiijjauser posted image , jojme, kdaj bodo minili tile krčiuser posted image

Janeja: Žal mi je za tvojo taščo, upam, da ji bo bioenergija pomagala (pri nekaterih je naredila čudeže: dokaz je moja mama).
Včeraj sem delala "inventuro" med cotkami in veš kaj je v škatli na katero sem nalimala listek Gašper čevlji... no raje nebiuser posted image .

Evo ga, malega..... grem dojit.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.9.2008 10:12:00   
pikecpokec
Možno je, da je angina. Ampak včeri ga je ena zdravnica pogledala v grlo, pa je rekla da ni kakih znakov, razen da ma mandeljne rahlo povečane.
Še vedno mislim da je to vrtčevski sindrom. Ker se naju prav histerično oklepa in ne smeva stran niti za meter. Čeprav zdejle je pri babici, pa se čist lepo z enim šparovčkom igra. Ko sma mu rekla da bo moral it v vrtec, je pa začel nenenene. Sam mislim da mu ni blo kej zlo hudega tam, ker je rekla vzg. da čez dan nič ne joka, sam zjutri ko sem ga pustila tam. S tem da je v petek samo še čisto malo zajokcal, pa tud jedel je kosilo (no, sam juho user posted image ). Jaz obema vzgojiteljicama 100% zaupam, tko da tamali ni mogel od mene pobrat kakih slabih občutkov.
Ne vem, no, bomo vidli kaj bo P. rekla. Po eni strani upam da mu je res kaj, ker če glumi, potem znajo bit še hudi problemi.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.9.2008 12:19:12   
pikecpokec
OK, da me ne boste narobe razumele (ker so me na eni drugi temi že totalno opljuvale): Ne mislim da tamali že 4 dni glumi vročino, sumim pa da je za vsem skupaj tudi precej psihičnega ''dogajanja''. Samo toliko, da me ne bo katera obtožila da grdo ravnam s svojim otrokom.
Se pa vedno bolj žoka po ustih, tko da je verjetno res kaka angina

Neposredna povezava do sporočila: 523
9.9.2008 13:31:25   
marjanaR
Pikec pokec, naša K. ni jedla, ker je imela afte, rdeče pike po ustih, bolijo kot samuser posted image .

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

Neposredna povezava do sporočila: 524
9.9.2008 14:03:25   
pikecpokec
Gal ima rahlo vneto levo uho, lahko bi bilo tudi virozno. Karkoli že to pomeni user posted image . Tko da je dobil Sumamed za 4 dni, pol bo pa kot nov!

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?