|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.9.2008 21:23:44   
nemrak
user posted image user posted image ,
jančika, a bi še meni prosim napisala o Munostimu?! user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.9.2008 21:50:28   
HuAnita
Vidim, da bo Munostim spet vroča roba to jesenuser posted image user posted image user posted image   Katera ga že nosi - Janeja? se priporočam za novo zalogo, ta je na 3/4 prazna....
Mi smo pa danes garali - delali smo ozemljitev okoli hiše in pripravo za drenažo. Veselo, sploh z 2 nademudnežema - roke v beton, pa mešat, pa v vodo..user posted image user posted image user posted image   Jaz enostavno vsakih 10 min pop$#$)$#"%, ker v miru ne morem iti 30 m stran, da osprem vodo ali grem delavcem po piruser posted image user posted image user posted image   Ta dva sta res, no, mislim......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne moreš ju pustiti sama, ta mali je že imel beton v laseh, čim sem se obrnila stran....
Nja pa s epohvalim, sex v mestu sem šla v Merkur. S kr. hlačami, ki so že 'lozne' na riti - tj. da se že ven vidi vse - ampak za parcelo in delo je menda ok. Valda sme pozabila, da sme oblečena kot vojna sirota, neko majico bedno gor. PA me M pošlje po cementuser posted image user posted image user posted image   In naj grem z avtom od kolega, ki mu je pomagal, ker ima prikolico,.... Eh, bom že, a ne... No, potem sem sprem trgovino komaj zmanevrirala, da sem bila s ceste - tkao,, čez 3 pakrplace, ker obrniti avto s prikolico ---- user posted image user posted image user posted image   In s tisto lozno ritjo....user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.9.2008 22:00:15   
Jančika_
HuAnita, Joe in jerebičin M. sta danes samo omare nosila iz pritličja na podstrešje, pa tamalih dveh niti slučajno nisem pustila tam, čeprav sta to predlagala, ker to je pol sama štala. Tako ko mate pa vi, si pa sploh ne znam predstavljatuser posted image . Če smo mi vsi na bajti, lahko dela samo Joe, jaz pa otroke stran vlečem, da ni kake nesreče. Enkrat sva nesla eno omaro, pa pogledava dol, pa stojita mulca pod omaro in jo "pomagata nesti"user posted image . Pa da ti kaj dol pade...ne ne ne. Je kr hudič to, ja. V bistvu en drek narediš, če se ti otroc pod nogami motajo. Ampak jih je prvič težko komu poturit, pa še vidiš jih pol nič. Pa maš dilemo, evouser posted image .

Je pa M. izrazil tudi globoke dvome glede otrok na pikniku ob vodi in je imel kar pravuser posted image . Ampak še vedno mislim, da bi bila večja štala, če bi ostala tam in "pomagala" delat na bajti. Od Kajčijevega padca v vodo je vsaj nekaj dobrega  - sta se kr mal pokakala in nista več tak pogumnauser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.9.2008 23:04:57   
HuAnita
V bistvu en drek narediš, če se ti otroc pod nogami motajo.

Točno to! Pa še vsa nervozna sem zraven, ko ju gledam. Jezi me le, ker se redko spomnita kaj res 'normalnega, ne, pri nas je to vrtenje glavnega stikala za elektriko (Žal je omarica zunaj in ne gre drugače, kot da je odprto, da lahko elektrika dela), skakanje čez kanale, valda slej kot prej eden pridela praske in buške, metanje grobega peska, že kar kamenja v avteuser posted image user posted image user posted image  ali vsaj v fasado...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.9.2008 7:39:07   
snorlax
Oj, ste naklofale, da sem komaj prebrala vse.

Pikec, upam, da se je dedec vrnil in to v normalnem stanju. user posted image Pa pozdravite se!

Ropotuljica, fajn, da je uspelo. Pri nas je tako, kot pri Žanek. Morajo bit moji lasje, čeprav ne dišijo vedno. user posted image

Skuštrana, pri meni je bilo tako, da sem dojila cca 10 mesecev, po prenehanju pa sem po kakih 2 ali 3 tednih dobila Muser posted image . Ampak ni bilo nič izcedka, kar začelo se je in ulivalo tako, da sem mislila, da bom izkrvavela. Pa ne pretiravam, ker sem morala nosit Pamperske od tamalega, pa kar vrtelo se mi je v glavi od slabosti. To je trajalo še naslednji mesec, nato so mi vstavili Mireno. No, potem sem tudi z njo imela probleme, tako da sem jo dala po 2 letih ven. In tudi zdaj imam kar močne M.user posted image , samo se umirja. Imam pa zdaj take čudne, kot ti opisuješ. Cca 5 dni izcedka, nato 2 dni orenk uliva, nato pa še par dni izcedka.  Kaj ti še sploh nisi imela po porodu? Potem zna bit to. Saj, če prej nisi imela problemov, bo verjetno samo prvi mesec tako čudno. Jaz imam že skoz neke frontalne motnje na tem področju.

HuAnita, kaj naj rečem. Vem, kako zgleda delat bajto, pa deco gledat zraven. A misliš, da bi ostala pri nas par uric in se igrala z našim tamalčkom? Samo med tednom sploh ne morem, ker vsak dan vozim tavečjega na treninge in mi mali je, spi, vse v avtu in je že on čist zmešan. Soboto ali nedeljo pa lahko kamot. Pokliči me, če boš rabila in se bova zmenile. Naš bo vesel družbe, jih bom že nekako zamotila. Glede slikce, sem pa razočarana nad seboj, ko sem se vidla na sliki in sem se šla od jeze in žalosti najest sladkarij. Ja, saj vem, napačna reakcija. user posted image Ti bom poslala na mail, samo ne vem, če ga imam. Ne znam pomanjšat fotk.user posted image

Jančika, sreča, da ni bilo nič hujšega. Včasih se res morajo kaj prestrašit, da si potem zapomnijo. Če pa ziljonkrat rečeš, naj ne počnejo tega, pa nič ne pomaga.

Naty-Taja, včeraj sem videla naraščaj od K. Sem ji prenesla tvoje pozdrave in te pozdravlja nazaj. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.9.2008 8:46:21   
Naty*Taja
Super Snorči! Je lep, a ne? Pa kaj je zdej ona doma?

Kar se tiče dela in otrok - mi smo na istem, kot Janči in Huanita! Tast kr naprej kej dela okrog hiše in to z malto, tremblici...in podobnimi zelo zanimivimi stvarmi, ki privlačijo otroke, kot drek muhe! Čist ob naši meji, na koncu travnika za kozolcem je po novem tudi gradbišče - si sodedovi otročki hišo delajo. Zaenkrat je izkop (2-3m globok na eni strani) s temeljno plato, tak da kljub temu, da ne delamo mi, mormo non stop čekirat, če koga od tamalihdveh kej tam zanima! Še dobro, da bomo mi preko ceste delal in bosta lahko maladva kr pri tašči. Ko bo seveda...

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.9.2008 9:06:29   
darja33
Alo!

Js sem po starem. Vidim, da vedno več pišete. Tak da bom tud js zdej bolj pridna.

Skuštrana, sma se pa dobivale, a ne? Tak da je na koncu jajčka pristala pri Smrčiki. Ha, upam, da bo boljš ko spet prideš.

Smrček, te pokličem

Ropotuljica, si še kr v Lj? Pa pijača?

Mavo, pa gdje si bogati isusovega??!! Dej že prid kaj v civilizacijo! Po zimsko konfekcijo..

Jančika se lahk kej juri dobima, da kako rečema.

In seveda ostale...

Moja pupa pa zdej že cel teden spet ob 3 vstaja in joka za zizo. Sem šla in včeri nabavla riževo Novalac kašo. Torej kako začnem? POSTOPOMA? Vsak dan več? Po 1 merico v flaško z mlekom?! Al kaj?

Sicer mi je Ropotuljica dala celo dizertacijo o uvajanju goste hrane... Grem brat. dijo.

Neposredna povezava do sporočila: 482
7.9.2008 11:40:55   
pikecpokec
Gal je pa kr ornk zakuhal, ponoči na 39, zdej pa tud skoz nad 38. Kr spi, pa malo drema, pa joka, jest noče, pije pa tud bolj švoh. Sem mu zdle dala Calpol, pa krompir na podplate, pa upam da mu malo pade. Sam ko se nič ne poti user posted image . Ko bi se vsaj ornk spotil, pa bi blo po moje ful boljše.
Ima pa sam vročino, nič ne kašlja, smrka tudi skor nič. Ne vem, ni mi jasno tole user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.9.2008 19:39:43   
Jančika_
Darja, se slišiva zjutraj.

Piki, po moje nimaš kaj, dej mu še Calpol, al pa Voltaren, če bo ful bogi, pa še kak dan počakaj, če se bo kaj razvilo. So pa bogi taki mali, ko jih zvije.

Zdaj bom pa malo pohvalila naju z Ropotuljico. Sva bili danes na Ptujskem malem maratonu in je Ropotuljica odtekla svoj prvi uradni tek na 7kmuser posted image , jaz pa svoj prvi mali maraton (21km). Vroče je bilo ko user posted image user posted image , sonce me je pošteno žvajznilo, ampak sem si izpolnila željo in se mi tak fajn zdiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 484
7.9.2008 19:48:23   
skuštrana
Darja, gosta hrana ne garantira celonočno spanjeuser posted image Preverjeno, lahko pa poskusiš. Jaz sem začela šele po 6 m in to z zelenjavo, ker ga tele kašice full zapirajo.

Snorlax, hvala za tvoje izčrpno poročilo, jaz sem malo razmišljala in mogoče je tole bila prva ovulacija, ker sedaj je ok. Pri Lizi sem po porodu tudi imela par full bolečih ovulacij. Zdej pa pričakujem tetko s Krvavca čez kaka 2 t...

Pikecpokec - user posted image user posted image saj bo...Mogoče samo kakšna viroza.

Darja, lupinica je malo umazana, nisem imela imela časa za pranje. Sorry.user posted image

JANEJA, NIMAM POJMA KOLIKO IMA ŠT. NOGE, BOM PROBALA IN ČE BO OK JIH VZAMEME, DRGAČ JIH BOM PA KAM NAPREJ DALA. - pardon črkeuser posted image

Huanita in Skabi - kaj odštevatauser posted image Kako gre vajino uvajanje v vrtce.A je že kaj boljše?

Mi pa pakiramo še zadnje stvari, pa po zalogo zdravil moramo k naši zdravnici (pa ne k Darji, imamo tu tudi takšne kot darjauser posted image ), potem pa jutri ob 8 zvečer odrinemo. Gremo pa s trajektom do Dubrovnika, potem pa naprej do Budve in mogoče do Ulcinja. Nazaj grede pa se bomo ustavili v Mostarju in v Sarajevu, tako da pridemo nazaj šele konec mesecauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 485
7.9.2008 20:16:54   
Janeja
Pikecpokec, upam, da bo tale vročina čim prej minila in bosta oba spet zdrava. Malemu pa le daj še kakšen Calpol, da se ne bo preveč matral. user posted image
Jančika user posted image in Ropotuljica user posted image . Kapo dol obema.  Mene bi pobral že znotraj prvega km. user posted image

Skuštrana, a vi tole kar v neznano štartate ali imate kje kaj rezervirano? Zdaj pa vidim, da smo mi res hudi zapečkarji in ziheraši, ker si sploh ne predstavljam s tamalima dvema it na tako potovanje.

Moja generalka po otroški je končana. user posted image Mater se mi fajn zdi, ker tole je bil pa poseg. user posted image Sva tud omare prestavljala in selila in imata zdaj dost več prostora za igranje. Spraznila sem jih pa tud tako, da imam prvič odkar sta oba, dve polici prazni. Pa saj ne bosta dologo... user posted image Par vreč cotk imam že oddanih. Imam pa še en kiup bodijev od št 80 do 104. Nekaj je punčkastih, nekaj pa tud čist unisex. A bi kateri slučajno prav prišli? Za tist kombinezonček sem pa mal butast številko napisala - je za 18 mesecev starega fantka.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.9.2008 20:50:46   
teta beta
Pikecpokec, čimprej se pozdravite!

Ropotuljica in Jančika, čestitke, dobri sta!!

Skuštrana, uživajte na dopustu! Mislim, da boste imeli kar srečo z vremenom.

Janeja, če ni druge kandidatke, bi jaz vzela kombinezon, ker je Daša imela roza komplet. Če bi pa katera že letos rabila, pa ji prepustim mesto v vrsti user posted image . Pa mogoče te bom prosila za kak bodi, če se bomo odločili in bo šla Daša na plesne. Bodijev že namreč eno leto ne nosi in smo ostali pri št. 92. Če bo pa zdaj plesala, bo pa rabila bodi ali pa če bi kupili dres.

Nemrak, če boš še danes kaj gor, mi povej, kako se ti kaj zdi ta plesna pripravnica. Odločili se bomo pa itak do jutri popoldne, ampak najbrž bo šla vsaj pogledat.

Včeraj smo bili na pikniku v Presarjah (Braslovče), za ribnikom. Super plac. Smo malo potegnili, ker se s temi prijatelji zadnje časa bolj malo vidimo, otroka pa sem malo zvečer zapeljala z avtom, da sta zaspala. Klinc, saj jima ni škodilo.

Zdaj pa spat. Lahko noč!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.9.2008 20:56:29   
darja33
Jančika in Ropotuljica, noro!! Pravi profesionalki sta.
Js se pa še kr spravljam na fitnes. Nimam prave motivacije... Le od kje jo vidve pobirata ob 2 otrokih?! Pa gospodinjstvu. Js vidim da cele dneve prekofetkam, pa crkujem, ne kuham, ne likam, nimam težav z otročkom (še ne?)... Pa se mi vseen ne ljubi čisto nič drugega. Zdej celo v šoli kosilo jemljem, pa še pucačico imam. Mogoče bi najela še osebnega trenerja pa enga da bi me forsiral k pisanju podiplomca.

Janeja za kako 80 se tud js priporočam! Zdej nosi št 74, tak da pričakujem 80 čez kak mesec ali 2 najkasneje. 68 ji je zdej že premalo! Kaj punčakstega ali nevtralnega.
Aja, pa če nisi vrgla stran tistega za robčke not dat, bi tud mela. Že neki cajta iščem to po trgovinah. Nimajo.

Pikec, verjetno je viroza. Torej zbijat vročino...

Če je jutri slab vreme, grem mal v kak center in se kaj vidmo?!

Mavo, javi se!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.9.2008 21:02:37   
nemrak
user posted image user posted image ,
teta beta, a veš, da ne vem kako naj bi potekala ta pripravnica. Naša je bila stara 2 leti, ko je začela plesati. Pa takrta ni bilo pripravnice.
Lahko pa jaz jutri zjutraj pokličem eno, ki tam uči plesat in jo vprašam.
Pa te potem pokličem. Pusti mi tel na zs, pa ti javim, če želiš.

Nam je zelo všeč in res pleše sedaj že 4 sezono in komaj čaka, da gre.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.9.2008 21:08:59   
Janeja
Teta beta - zmenjeno za konbinezon. Če ga katera pa že za letos rabi se bosta pa znemile. Bodiji 104 pa ne vem če bi bli ravno za plesne user posted image A tam taka oblačilca nosijo? Če pa misliš da ja pa ni problema.

Darja, zate imam pa vse našteto že od prej v "tvojem paketku" (bodiji, škatlica,...). Zdaj se morva samo še dobit enkrat, da ti vse dam.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.9.2008 21:12:58   
darja33
Janeja, ti sam pokliči pa grema na kavo!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.9.2008 21:13:35   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Zdaj bom pa malo pohvalila naju z Ropotuljico. Sva bili danes na Ptujskem malem maratonu in je Ropotuljica odtekla svoj prvi uradni tek na 7kmuser posted image , jaz pa svoj prvi mali maraton (21km). Vroče je bilo ko user posted image user posted image , sonce me je pošteno žvajznilo, ampak sem si izpolnila željo in se mi tak fajn zdiuser posted image .

jančika, pozabla si na najbolj zagreto tekačico, ki je tudi danes tekla svojo prvo tekmo:

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 7.9.2008 21:14:04 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.9.2008 21:37:21   
skuštrana
Janeja, ****t ga, mi smo Robinzoniuser posted image Aja, bomo pa v kampih, razen v sarajevu, tam ima m žlahto pa bomo tam. Se pa jaz tudi priporočam za kaj nevtralnega v št.80 in 86. Zimskegauser posted image

Ropotuljica, zdej pa naj še kdo reče da Š in L nista telepatsko povezaniuser posted image Liza je tudi bila včeraj na svoji prvi dirki, sicer s kolesom in rolami, pa je tudi dobila medaljo ( no, saj so jo vsiuser posted image ) in jo je danes pokazala vsakemu, ki je imel 5 min časauser posted image Špela, bravo user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.9.2008 21:40:36   
jerebica
user posted image user posted image user posted image   bravo, vsem trem puncam ki ste tekle!!!!

Ropotuljica ful mi je všeč kako ste rešili problem s spanjem upam da bo trajal.

skuštranka lep dopust pa lepo vreme

o mene še tud čaka da skidam otroško sobo in odstranim vse premale cote, joj kak ti otročki hiter rastejo.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.9.2008 21:46:58   
darja33
Ojla Jerebica, Mi je Jančika povedala da bomo skupi na krstu... A ti boš svojga Rudija v klasiko oblekla? Mislim vse okranclano in tako? Js nisem za kaj takega. Pa morem iti v šoping po nekaj cartastega in ne preveč kičastega...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.9.2008 21:54:21   
Skabi
Oh, ste se načvekale in pohvalile. Jaz se lahk pohvalim edino, da sem v soboto suvereno pripeljala domovb pol tone cementa. A to šteje?

Pa skuštrano familijo sem videla! Pa ji mal pojamrala, tak da vam zdaj ne bom...

Janeja, če še maš kkao škatlico za robčke, bi jaz eno mela. Men sta tavečja dva obe sunila in jih  zdaj  uporabljata za prenosne računalnike user posted image  

meggi, kdaj?

Huanita, kak popoldan lahk tvoja dva jaz ahtam. Samo ne ta torek, sredo alui četrtek, ek rimamo sestanke v šoli /vrtcu.

Uvajanjae- se zelo bojim jutrišnjega dne, ko bo spet tulil ko zverina. Se je že dans odločil, da bo jokal user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.9.2008 22:05:29   
jerebica
A ti boš svojga Rudija v klasiko oblekla? Mislim vse okranclano in tako? Js nisem za kaj takega. Pa morem iti v šoping po nekaj cartastega in ne preveč kičastega...

hey,  ne vem morem it ta teden mal pofirbcat kaj bi kaj, bolj me skrbi kaj bom seb gor na rit dala ker sem še kr ....bla bla ,....lahk greva tud skup

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.9.2008 1:25:16   
mavo
Halo, Mavo is back! Sem vam malo osvežitve pripeljala user posted image . Smo ravno prispeli, zdaj sem pa tako zbrihtana, da sploh ne morem zaspat. Prebrala sem zadnjo stran in videla, da Jančika in Ropotuljica maratone tečeta, Darja pa še vedno kofetka po Celjuuser posted image user posted image user posted image . Pa cel kup enih blagovnih menjav... Saj jaz sem tud mal zato domov prišla, ker je M vse cunje prerasel. Zdaj me pa čaka cel kup pranja in sortiranja user posted image  juhu, to bo veselo. Sem en stroj že nafilala...
Drugače pa je pri nas vse v redu. Mali še vedno spi celo noč, v povprečju 9 ur ponoči, brez da bi se zbudil. Čez dan odspi eno dolgo (3 ure) ali pa dve krajši rundi po uro ali dve. Hrani se izključno z joško in prav upam, da bo tako še kaka dva meseca.
No, tako, grem zdaj malo pospat, jutri bo itak dež in malo moram pucat, prat in peglat, v torek pa bo tudi vreme že boljše in se lahko kaj dobimo. Čao

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.9.2008 5:19:59   
snorlax
Mavo, dobrodošla nazaj! Pa glej, da spet ne uideš kam za tako dolgo časa. user posted image

Ropotuljica, Jančika in dete od Ropotuljice! Kapo dol, samo to lahko rečem.

Jaz sem pa danes zjutraj dokončno ugotovila, da sem stara. Prestara za tobogane. Včeraj popoldne smo bili v Čateških in sva se s tamalim peljala enih ž-krat po toboganu, danes zjutraj pa me vse boli. Pismo, kondicije nobene. user posted image user posted image user posted image

Lep dan! Jaz moram šibat na šiht.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.9.2008 7:52:33   
darja33
Mavo!!!!

Baje se bo dans kmalu zjasnilo, pa če boš mela luft med pranjem, skočma di top fita, prav?
Te že celo večnost nisem videla!!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?