|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.9.2008 7:39:07
|
|
|
|
snorlax
|
Oj, ste naklofale, da sem komaj prebrala vse. Pikec, upam, da se je dedec vrnil in to v normalnem stanju. Pa pozdravite se! Ropotuljica, fajn, da je uspelo. Pri nas je tako, kot pri Žanek. Morajo bit moji lasje, čeprav ne dišijo vedno. Skuštrana, pri meni je bilo tako, da sem dojila cca 10 mesecev, po prenehanju pa sem po kakih 2 ali 3 tednih dobila M . Ampak ni bilo nič izcedka, kar začelo se je in ulivalo tako, da sem mislila, da bom izkrvavela. Pa ne pretiravam, ker sem morala nosit Pamperske od tamalega, pa kar vrtelo se mi je v glavi od slabosti. To je trajalo še naslednji mesec, nato so mi vstavili Mireno. No, potem sem tudi z njo imela probleme, tako da sem jo dala po 2 letih ven. In tudi zdaj imam kar močne M. , samo se umirja. Imam pa zdaj take čudne, kot ti opisuješ. Cca 5 dni izcedka, nato 2 dni orenk uliva, nato pa še par dni izcedka. Kaj ti še sploh nisi imela po porodu? Potem zna bit to. Saj, če prej nisi imela problemov, bo verjetno samo prvi mesec tako čudno. Jaz imam že skoz neke frontalne motnje na tem področju. HuAnita, kaj naj rečem. Vem, kako zgleda delat bajto, pa deco gledat zraven. A misliš, da bi ostala pri nas par uric in se igrala z našim tamalčkom? Samo med tednom sploh ne morem, ker vsak dan vozim tavečjega na treninge in mi mali je, spi, vse v avtu in je že on čist zmešan. Soboto ali nedeljo pa lahko kamot. Pokliči me, če boš rabila in se bova zmenile. Naš bo vesel družbe, jih bom že nekako zamotila. Glede slikce, sem pa razočarana nad seboj, ko sem se vidla na sliki in sem se šla od jeze in žalosti najest sladkarij. Ja, saj vem, napačna reakcija. Ti bom poslala na mail, samo ne vem, če ga imam. Ne znam pomanjšat fotk. Jančika, sreča, da ni bilo nič hujšega. Včasih se res morajo kaj prestrašit, da si potem zapomnijo. Če pa ziljonkrat rečeš, naj ne počnejo tega, pa nič ne pomaga. Naty-Taja, včeraj sem videla naraščaj od K. Sem ji prenesla tvoje pozdrave in te pozdravlja nazaj.
|