|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
4.6.2009 9:46:18   
Jančika_
Punce, a mogoče katera ve, koliko morajo biti otroci stari, da jih vzamejo na nogomet? Vasja teži sto na uro, pa se mi zdi, da morajo biti stari najmanj šest. Ne bi mu rada obljubljala nekaj na pamet. Kolikor sem gledala, recimo trenutno igrajo v Žalcu pri mlajših cicibanih letniki 99-01user posted image . Kar bi potem pomenilo, da bom še tri leta poslušala vsak dan teženje, ajajajuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.6.2009 11:45:32   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ravno zdej sem se spomnila, a veš, da bo vaša sorodnica tudi imela septembra dojenčka B od Mimi.

Ja, vem user posted image .

Naty HVALA glede vrtca! Žan se vam bom septembra pridružil v Kompolah user posted image . Si dala piko na i user posted image .
Sej smo v bistvu na spisku imeli več prednosti za Kompole in več slabosti za Štore. Smo pač mislili za Štore, da bo prednost ta, da bo s sosedom v vrtcu in potem v šoli (glede prevoza, nalog če kdo zboli, ...). Pa nam to ni več tako pomembno. Smo tudi za šolo slišali kako so preobremenjeni v Štorah in tako... Eh, bi lahko cel roman napisala user posted image .

Jančika, glede nogometa. Naš Ž. tudi komaj čaka da bo lahko šel, že tudi sto na uro teži user posted image . Dali ga bomo v Celje, takoj ko bo vpis. Načeloma sprejemajo otroke s šestimi leti, vendar če kdo pokaže prej interes ga vzamejo že pri petih. Tako je bilo nam rečeno.

Mene se pa od včeraj nekaj loteva. Skoz mi je slabo in na bruhanje me sili. Ali razhaja kakšna gripa? Glede na to kakšne spremembe vremena so, tako ni čudno da je toliko bolanih. Nič grem nazaj v posteljo.

< Sporočilo je popravil žanek -- 4.6.2009 11:48:21 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.6.2009 16:39:03   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Naty, pozabila sem ti dat navodila zraven slinga user posted image A jih rabiš ali ti pošljem kaka link do filmčkov, ki so ok za pogledat. Na You Tube...?

Ni panike, ti bom rekla, če bom, ko bom kej rabla! Pa sej je vse na netu, ne?

Huanitka - dej ti men pošlji kako tole ponudbo, pa da vidim kaj ponujate. MOgoče pa lahko jaz kaj sforsiram za naše otroke na svetu staršev al pa v svetu zavoda. Dok mi mandat ne poteče še lahk kej zrihtam - upam. Bi blo kr fajn, če bi se kje tu blizu kej dogajal. Pa glede na to, da bodo igrišče delali pa to...

Žanči - me veseli! Drugače je blo pa meni pred približno 8 meseci takle slabo...user posted image , pa ni bla gripa pa tudi pojedla nisem nič takega...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.6.2009 20:50:28   
teta beta
V našem vrtcu pa so bili letaki za svizca, ampak samo v lanskem šolskem letu na začetku leta, letos pa ne. Sem prav gledala, če bodo kje, pa jih ni bilo.

Jančika, meni se zdi, da je od kolegice nečak treniral nogomet že eno leto pred vstopom v šolo in sicer v Žalcu. Lahko jo še vprašam in ti za ziher povem.

A sem povedala, da smo bili zadnjič na izletu v Velenju? Priporočam. Mi smo šli z namenom se malo rolat in kolesarit (tu pri nas ni ravnine), pa sva šla midva z rolerji in Daša s kolesom (janoš pa v vozičku in pes na povodcu user posted image ) v Sončni park, za otroke začetnike je fajn speljana potka, malo gor, malo dol. Potem smo šli pa še na Jezero, malo smo se sprehajali okrog, z D. pa sva še še na tamkajšnjo igrišče, kjer je bilo pa najbolj zanimivo spuiščanje z zajlo. Pravi hit. Tak luštn poldnevni izletek.

Moram it, alarm... user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4354
4.6.2009 21:17:11   
skuštrana
Ali razhaja kakšna gripa?

Prašičjauser posted image user posted image
Ma, tole vreme je katastrofa, res...En trenutek rabiš bundo, čez pet minut pa kopalke.WTF...Jaz sploh ne vem kake cote naj nesem za malčka palčka v porodnišnico, najboljše vse, od zimskega pajaca do kopalkuser posted image user posted image

Teta Beta, si mi dala idejo kam bi lahko šli, če se bo moj možek kaj naslikal v Slovenijiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
4.6.2009 21:58:16   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
A sem povedala, da smo bili zadnjič na izletu v Velenju? Priporočam. Mi smo šli z namenom se malo rolat in kolesarit (tu pri nas ni ravnine), pa sva šla midva z rolerji in Daša s kolesom (janoš pa v vozičku in pes na povodcu user posted image ) v Sončni park, za otroke začetnike je fajn speljana potka, malo gor, malo dol. Potem smo šli pa še na Jezero, malo smo se sprehajali okrog, z D. pa sva še še na tamkajšnjo igrišče, kjer je bilo pa najbolj zanimivo spuiščanje z zajlo. Pravi hit. Tak luštn poldnevni izletek.

Jaz tudi priporočam!! V naših koncih je res lepo user posted image . Sprehod ob Jezeru, igrišče z igrali, labodi, račke, ..... Škoda, da me nisi poklicala. Mi smo tam vsak vikend pri mojih, kadar je lepo vreme smo na Jezeru, ker imamo tam vikend - "kinta kunte" user posted image . Ne vem pa, kje je ta Sončni park user posted image misliš park pri kino dvorani user posted image

Naty ... držim pesti, da boš kej zrihtala!! Bi pasalo pri nas nekaj takega za naše otročke.

Moja gripa, hehe, mogoče je prašičja, trebušna, user posted image ... nimam pojma, gre pa na bolje. Tista devet-mesečna pa ziher ni!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.6.2009 22:49:39   
HuAnita
Nati, ti pejd rodit, pa zo zrihtaj, ok?
Če te bo ob 3. dudaču še mikalo se s tem ukvarjat, pa z vesljem posredujem
hvala

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
5.6.2009 7:37:40   
Naty*Taja
Jao Huanita - zdej mam še čas, ko sta tavečjadva v vrtcu in mali v bušiju!! Tole lahk še kake tri tedne komot traja, tak da ni panike. Jaz sem pa tudi še kr na dost visoki ravni z energijo. Tak da še kr rihtam takale zadeve od sestankov do gasilskih... Če se boste kej kmal zmenle za srečanje pri tebi pridem še k teb hišo preverit, da se potem dokončno lako odločmo, al pride v poštev tudi montažna, al ne. Sem nagledala eno od Marlesa pa ko mi je teta tam cenik poslala sem vidla, da imam najvišja možna merila za zapravljanje denarja! user posted image (beri: izbrala sem najdražjo, oz. take visoke cene niti ena še blizu nima...user posted image ) Je pa res, da je 300m2, tak da je itak res prevelika. Je pa načrt dober.

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
5.6.2009 9:33:21   
Bethany
Naty, bodi je opran in zlikan in pospravljen! Ga res ne rabiš?? Če ne ga bo še Elina mal ponosila, dokler ji je še prav... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4359
5.6.2009 14:23:49   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Jančika, meni se zdi, da je od kolegice nečak treniral nogomet že eno leto pred vstopom v šolo in sicer v Žalcu. Lahko jo še vprašam in ti za ziher povem.

Ni treba, hvala; glavno, da vsaj približno vem. Bom itak poklicala, samo nisem hotela izpast posiljen kekec, če bi jih slučajno jemali šele pri osmih letih ali kaj. Ga bomo pa po moje dali v Žalec, ker je blizu.

Žanek, si kej boljše?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
5.6.2009 18:21:40   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Naty, bodi je opran in zlikan in pospravljen! Ga res ne rabiš?? Če ne ga bo še Elina mal ponosila, dokler ji je še prav... user posted image user posted image

Ja resno - ga lahko kr ima!

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
5.6.2009 21:20:50   
Janeja
Jančika, v Žalcu se lahko na nogomet prijavijo otroci eno leto pred vstopom v OŠ, trenirajo pa v skupini skupaj s prvošolčki. Poznam trenerja osebno, če kaj rabiš ga komot vprašam.

Jutri pa ima naš Jan tekmo. Komaj čaka, mi pa tudi, da gremo navijat za našga fuzbalerja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
5.6.2009 21:28:40   
Jančika_
O Janeja, saj sem se spomnila potem na Jana in sem te mislila poklicat, če kaj veš. Super, potem mu lahko potrdim novico, da bo jeseni lahko šel na nogomet. Sem mu danes rekla, pa je bil čisto preč. Sicer ga imam malo na sumu, da si bo kaj premislil v zadnjem trenutku, no, ampak dejmo mu možnost. A jutri imate pa tekmo, super, lepo se imejte!

Vam moram povedat, da sem naročila in včeraj dobila Angel Sounds, napravico za poslušanje srčka, tako da smo danes na veliko poslušali dojenčka in seveda tudi vse naše srčkeuser posted image .

Naty-Taja, meni je pri slingu ful pomagala tale stran, ti svetujem, da si jo shraniš: http://zolowear.com/Wearing.aspx#1

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
5.6.2009 22:06:20   
teta beta
Žanek, ja, menda je tam kino na koncu parka. Pač park ob cesti, ko se pelješ proti jezeru. A tam imate enega tistih luštnih bungalovov? to je pa res super lokacija. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
5.6.2009 22:21:43   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Žanek, si kej boljše?

Boljše, boljše. Nimam pojma, kaj je to bilo, dvo dnevna gripa user posted image

Teta beta, ja, to je ta park, sem prav vprašala naše če se teko imenuje. Spet vem nekaj novega user posted image . Ja, tam imamo vikend, čisto ob vodi. Tistim hiškam pa se reče kinta-kunte. Če boste še kej okrog hodili pokliči.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.6.2009 10:59:12   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ja resno - ga lahko kr ima!

Ok, kul! Hvalaaaa! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.6.2009 20:53:47   
Skabi
Buuuuuu, Skabi je tu!

Še vedno nimam neta in vas nimam časa brat :(((
Če bo kako srečanje, me obvestite, plis.  Pogrešam vas in naše čvekanje, babe moje. Lepo bodite

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.6.2009 22:19:40   
Jančika_
Spet zatišje. No, nič ne de, vam bom pa jaz prilimala sliko. Takole je Vasja narisal našo družino:

user posted image

Od leve proti desni: Kajetan, Vasja, mami z dojenčkom v trebuščku, roža in ati.user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.6.2009 7:17:53   
Naty*Taja
Lepo, Janči - neki takega, kot naš. Sam mi še nismo imeli mrež po trebuhu.user posted image Mi je pa blo zlo zanimivo, da ni pozabil na dojenčka. Pa smo bili takrat še čist na začetku.

Skabi, jao, sem se zdej spomnila na tvoj sms pred časom...sorry, se mi je tolk dogajalo. Pa takrat itak nisem imela prevoza.Se boš mogla civilizirat in si net napelat!!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
9.6.2009 8:11:07   
katja_p
Janči, ful dobra slika :) Ti z dojenčkom si najboljša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
9.6.2009 10:38:31   
bela vrtnica
Jančika, slikica je pa fenomenalna. Nisem pa vedala, da ima rože tako rad. Je samo rožo pobarval. Tudi dojenči v trebuščku je super.

Kako se kaj počutiš? Sporoči ko bote imeli kej čase, da se malo dobimo in da te vidim s trebuščkom. Da mi ne boš prej rodila, sej veš kako čas hitro teče.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.6.2009 11:56:07   
Jančika_
Bela vrtnica, imaš ZS. Počutim se zelo vredu, slabo mi ni nič več (pa že v osnovi mi ni bilo fejst, niti približno tako kot pri Kajetanu recimo). Tudi tista ubijajoča utrujenost je mimo; zadnje dni celo spim boljše, ker do zdaj sem cele noči samo nekaj bluzila in komaj kaj spala. Skratka fajn jeuser posted image .

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.6.2009 12:05:59   
skuštrana
Hm, pa je res zatišjeuser posted image   Kje pa ste vse?

Janči, vidiš, kljub temu da jamraš da Joa nikoli ni je na slikci še vedno večji kot tiuser posted image user posted image

Mi smo ok, čakamo, pa čakamo, pa izgleda da bomo  rok dočakali. Danes imam ob 8 zvečer pregleduser posted image , madona, čas za spat it ne pa za preged....

Jaz sem ok, sedaj se je še Amy vrnila iz ZDA ( ona bo šla z menoj, če slučajno Miro ne pride pravi čas - a katera ve če lahko imaš v Ce 2 spremljevalca???) in lahko grem rodit user posted image Ah, sem danes pop mislila it v porodnišnico pogledat in povprašat pa nimam varstva za malčka palčka, tako da nič..Če izdržim v kosu do naslednjega torka pa takrat..Drgać pa - go with the flow user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.6.2009 12:07:09   
skuštrana
Janči, me full veseli, da si ok in da nosečnost super prenašaš user posted image user posted image Kar tako naprej...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.6.2009 12:08:49   
skuštrana
Žanek, moja teta je imela tam vikend, ko sem bila manjša..Pa so ga prodali. Mi je pa simpa, ja...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?