|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.6.2009 8:18:38
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Naty-Taja ... včeraj smo dobili odgovor iz vrtca. Ž. je bil sprejet v Kompole. Sedaj smo pa v dvomih, ali se naj pritožimo ali ne Kakšne so vaše izkušnje glede na to, da ste imeli malčka v obeh vrtcih? Oglasi se kej na kavico, bodo mulčki skakali na trampolinu, midve bova pa kakšno rekli o vrtcih in ostalem . Žanči, nič naj te ne skrbi! Nimaš se kej pritoževat, ker potem bi se mogla tudi meni... Namreč vpisa je dost in če te glede na bližino dajo sem, sprejmeš, al pa zavrneš in si brez! Jih je še nekaj na listi za vama. Sorry, da ne bo pomote, nič zlonamernega sam če je pa tu plac in bodo letos še eno skupino dojenčkov v Kompolah odprli - a ni to pohvalno? Sej konec koncev je tu še bolje. Jaz osebno sem s Kompolami dost bolj zadovoljna! Tam v Štorah jih je tolk, da je vedno gužva, pa velikokrat se skupine mešajo, ko so kake bolezni in jih je po skupinah manj pa so otroci potem čist zmedeni in popoldan tečni za znoret! Pa vsi so enake starosti in kar se razvoja tiče je mešana skupina po moje boljša. Našadva sta tu ful napredovala. Pa več se ukvarjajo z njimi, hodijo na sprehode v gozd, živali gledat...super je, ker nimajo tv in posledično nič risank in živčkov! Je pa zato več pravljic in ustvarjanja. Razen ene do zdaj se meni, kot predstavnici ni noben od staršev kaj bunil, pa še tisto je bilo po mojem prepričanju čist neupravičeno. Sej koneckoncev morš pa razumet, da jih imajo 17 in ne sam enega, tak kot nekateri. Ko imaš dva ali vač tudi doma, pa če še v šolstvu delaš ti je to čist kristalno jasno. Se pa da vse zment z vzgojiteljicama in se zadeve sprot razčistjo. Tak da vzdušje je meni tule ful bolj všeč. Tudi potem za šolo! Smo se ravno zadnjič pogovarjali, da glede na to, da je malo otrok imajo v bistvu individualni pouk, kar je za današnje malčke idealno, sploh v prvi triadi! Se več naučijo. Jaz res vidim več prednosti, kot slabosti. Tak da nič ne paničari - sej ti je bližje, pa še večkrat se bova vidle. Boš lahko že zjutraj z NIkico zavila gor k meni na kavico!!! a ne? Ravno zdej sem se spomnila, a veš, da bo vaša sorodnica tudi imela septembra dojenčka B od Mimi. Huanita - sem zadnjič po TV vidla tegale vašga Svizca. Kolk pa morajo bit stari mali, da se vključjo in kako poteka tale fiskultura?
|