|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
30.5.2009 17:49:49   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Meni so pa šle kile z dojenjem dol, jedla sem seveda vse po vrsti, v normalnih količinah, nisem se obremenjevala ne z enim ne z drugim, šlo je pa dol samo od sebe. Sem pa res že po naravi bolj šlank in se tudi sicer s tem ne obremenjujem. No, trebušček seveda imam, pa še mehek je, prav lepo se ziblje, ampak kaj zato.

Ma ja...sej je čist odvisno od posameznice. Jaz sem tudi bila zelo šlang. Nosila sem številko 34, tko da...ampak mi z dojenjem ne gre nč dol. Sem zgleda v tisti skupini, ki zgubijo težo, ko prenehajo dojiti. Čeprav košarico sem imela vedno C, sedaj pa je ornk D. Po mojem mam ziher dodaten kg v joškah. user posted image
Mah...sej zdej je hvala bogu poletje, tko da bodo pač kratke hlače bolj ozke...do jeseni pa upam, da bom že lahko oblekla kake svoje hlače, heh.

Lep vikend vam želim...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 30.5.2009 17:51:01 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
30.5.2009 21:33:57   
skuštrana
Babe, žabe, dajte že pustit te kile na miru user posted image user posted image Rajši pokomentirajte HuAnitino sranje pred Hoferjemuser posted image user posted image Jao, Huanita....

Drgač pa - kile so tudi meni šle z dojenjem dol, sicer ne en, dva , tri, ampak v roku enega leta je bilo pa vse na mestu, no, po drugem porodu bolj mehko, ampak who caresuser posted image Sem pa zadnjič reševala glupi kviz na facebooku in sem trenutno 3 kile stran od idelane težeuser posted image user posted image user posted image No, čez kak  teden, dva ko rodim bom pa na idelani teži, upamuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
31.5.2009 0:50:23   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Rajši pokomentirajte HuAnitino sranje pred Hoferjemuser posted image user posted image Jao, Huanita....

Kaj pa je bilo user posted image

Dojenje
... Ž. se je dojil do 14 meseca in sam od sebe nehal, N. se pa pri 16 mesecih še vedno doji

Srečanje ... kdaj bomo rekle, na plano z datumi? Tudi pri meni se lahko dobimo seveda, po želji.

Mi se pa odločamo o nakupu trampolina z varnostno mrežo. Imate kakšne nasvete, izkušnje, ... vse info. bodo prišle prav.

< Sporočilo je popravil žanek -- 31.5.2009 0:58:34 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
31.5.2009 7:38:36   
Naty*Taja
Ja Skuštrana - kaj je blo s Huanito?
Žanek - za vašga Žana je po moje tale trampolin čist ok, za našadva hiperaktivca sem pa jaz zaključla, da bi se mi na tistem polamala! user posted image Tak da sem rekla ne!

Kile - klinc gledda kile! Sicer pa zdej v času recesije je dobro imet kako več, za vsak slučaj če ne bo kdaj denarja pa to. user posted image

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 31.5.2009 7:39:35 >

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
31.5.2009 10:35:20   
skuštrana
http://www.ringaraja.net/forum/Sekteri_v_Hoferjih%2C_Lidlih/m_4203760/tm.htm

Huanita, sorry, mogla sem user posted image user posted image

Mi2 z Arsenom sva pa danes sama, Liza je šla nekam na mašo z mamo, na en hrib....Jo je mama včeraj vprašala, Liza a greš z menoj v cerkev jutri, Liza jo pa gleda in reče, ne vem kaj pa je to user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
31.5.2009 22:16:09   
Jančika_

Babe, žabe, dajte že pustit te kile na miru user posted image user posted image

Lahk je tebi govorituser posted image . Mene je že zdaj groza, da bom po porodu hodila okoli eno leto s telesom, ki sploh ni moje. Ko sem končno prišla nazaj na svoje kile in na postavo, približno podobno prejšnji (obseg pasu je 10 cm večji, joške cifro manjše, kolikor je to sploh možno pri moji srovšni), sem ugotovila, da se do takrat v bistvu sploh nisem gledala v ogledalo. Nisem se mogla, res.

Žanek, nimam pojma za trampolin. Ga bomo pa prišli preizkusit, to pa ziheruser posted image . Ej, ta teden imamo spet peklenski, ne vem, če nem bo kaj uspelo prit okoli. Te pokličem.

Grem zdaj brat HuAnitino zgodbo.

Neposredna povezava do sporočila: 4331
31.5.2009 22:36:45   
Janeja
Kile - no comment! Se poskušam ne obremenjevat z odvečnimi, pa je!

Žanek - trampolin je zakon. Za kurjenje odvečne energije pri otrocih nimaš boljšga. Mulce daš gor in iz senčke in udobnega ležalnika opazuješ kako uživajo. user posted image Toplo priporočam! Jaz sem samo slabe volje, ker ga doma nimamo kam postavit, ker ima poleti bazen pač prednost. Smo pa zato redni gostje pri mojih doma in otroci se vedno najprej na trampolin zaženejo.

Mogoče nam pa rata kdaj še kakšno parcelo okoli naše bajte kupit. Potem bo trampolin sigurno prva stvar, ki bo stala gor. Ampak to je že druga zgodba.....  user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
1.6.2009 8:30:55   
Naty*Taja
user posted image  user posted image  user posted image Huanita!! MEne pa še nikol ni tak, da nebi mogla zadržat.... Je pa res zoprno, ko te potem cel dan muči... 

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
1.6.2009 9:48:43   
HuAnita
Ja, s prazno ritjo je fajn govort
V bistvu se zdaj bere smešno, ampak sproti so mi pa solze jeze in sramu tekle, da ne bo pomote
Krist.us Jez.us
saj nisem normalna, če pomislim
Ampak da bi se pa v hlače, pa potem šla delat????

Neposredna povezava do sporočila: 4334
1.6.2009 22:27:15   
Jančika_
HuAnita, jaz te občudujem, da si se znašla tako, kot si se. Pogumno. Pojma nimam, kaj bi jaz naredila. Resnično si ne znam predstavljat.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
1.6.2009 22:46:59   
skuštrana
Jančika, ti boš mogoče vedela - a po novem ne dobiš na mail, da si dobil novo ZS? No, jaz ne dobim...
Drugače pa - se ti pridružujem v nespečnosti, hvala bogu za internet, drgač bi gledala v luft in štela ovceuser posted image user posted image Lahko se pa zmeniva pa greva kam venuser posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
2.6.2009 7:54:51   
Naty*Taja
Na Skuštrana, še tule, če slučajno zgrešiš... okrog 10:30 v Tušu...pa če ima še katera čas za kako kavico jo tudi sprejmeva, a ne? 

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4337
2.6.2009 9:01:22   
Jančika_

Jančika, ti boš mogoče vedela - a po novem ne dobiš na mail, da si dobil novo ZS? No, jaz ne dobim...

To si moraš po moje nastavit v profilu.

Ja, sem šla gledat - Profil - Nastavitve, pa tam obkljukaš, da ti naj pošiljajo mejl.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.6.2009 9:03:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 4338
2.6.2009 17:17:06   
skuštrana
Na Skuštrana, še tule, če slučajno zgrešiš... okrog 10:30 v Tušu...pa če ima še katera čas za kako kavico jo tudi sprejmeva, a ne?

Naty, a bi šlo v Šparu? Moram v DM, pa še jungla je blizu, če bo Liza slučajno zraven.

Jaz sem bila danes na pregledu, vse bp, rekla je da MOGOČE pa bo kaj prej..Ampak samo mogočeuser posted image Ima pa mali 2900, približno isto kot je imela Liza tak čas, Arsen bajsi je imel isti čas celo 3300 user posted image user posted image Tako da, hvala bogu, tokrat ne pričakujemo kakašnega velikana....

Neposredna povezava do sporočila: 4339
2.6.2009 18:13:20   
katja_p

Naty, a bi šlo v Šparu? Moram v DM, pa še jungla je blizu, če bo Liza slučajno zraven.

Babuške, kter dan? Mogoč rata tud men prit ...

Neposredna povezava do sporočila: 4340
2.6.2009 18:14:24   
katja_p
skuštrana: tale tvoja Liza je pa od sile user posted image  sodeč po tvojem podpisu

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
2.6.2009 21:18:19   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Jutri, okoli 10.30 v šparu, pri jungli. Samo jaz ne bom ostala ne vem kakao dolgo, ker pridem z mamao in tamalimi. Skratka, cela delegacija user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
2.6.2009 22:57:09   
jerebica
Žanek mi imamo tranpolin in je res fajn še mali R. je ful rad notri in poskuša skakat kot M. pa ful se reži, no skratka  mi smo zadovoljni

HuAnita, kar je treba je treba, ane.
Škoda, da se je v soboto vreme sfužilo, naš M. je bil cel žalosten, ker ni mogu laufat. je pa padla medalija v skoku v daljino 2,10muser posted image .

Meni se izteka porodniškauser posted image , mam še sicer 14 dni dopusta. Zdej R. navajamo, da bi šel samo 1x dnevno spat, pa to malo dlje, tko kot je v vrtcu, da potem ne bo težav. Danes nam je prvič uspelo, je spal od 11.30 do 15.10. zmaga!!! Tako da mene jutri ne bo na čvek, da mu ne poderemo ritma, se pa fajn na čvekite.!

Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.6.2009 9:18:34   
katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Jutri, okoli 10.30 v šparu, pri jungli. Samo jaz ne bom ostala ne vem kakao dolgo, ker pridem z mamao in tamalimi. Skratka, cela delegacija user posted image

NE bom mogla prit, ker bo ravn takrat tamala zaspala in jo dam najrajš kr v postlo. JS morm pa zuni par stvari nardit, ker je ju3 dež napovedan. user posted image  Pa drugič, ko ne bosta več noseči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.6.2009 9:20:37   
HuAnita
Jerebica, pošlji mi mail, imam nekaj fotk, kjer se vidi vaš bodočći šampion v metu diska
Če imaš ti kaj fotk, bi te tudi prosila zanje, da jih dmo na splet, ker letos smo vse drugo uredili, na fotografa pa pozabili
Ja, škoda za vreme, ne vprašaj, kak minus smo potolkli
Upam, da je bil M kljub temu zadovoljen z eno medaljouser posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.6.2009 11:08:06   
žanek
Punce hvala za info. glede trampolina. Smo ga včeraj nabavili in zvečer že skakali vsi 4je na njemu user posted image . Zaenkrat je res user posted image . Me pa še nekaj zanima, ali ga v dežju s čim pokrijete ali ni panike?
Vabljeni k nam na skakanje user posted image .

Naty-Taja ... včeraj smo dobili odgovor iz vrtca. Ž. je bil sprejet v Kompole. Sedaj smo pa v dvomih, ali se naj pritožimo ali ne user posted image Kakšne so vaše izkušnje glede na to, da ste imeli malčka v obeh vrtcih? Oglasi se kej na kavico, bodo mulčki skakali na trampolinu, midve bova pa kakšno rekli o vrtcih in ostalem user posted image .

Nič, otročka me že preganjata, da gremo skakat pred dežjem user posted image . Papa.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.6.2009 22:17:48   
barika
Huanita, a ima slučajno tvoj šolo rolanja na Golovcu?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.6.2009 8:18:38   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Naty-Taja ... včeraj smo dobili odgovor iz vrtca. Ž. je bil sprejet v Kompole. Sedaj smo pa v dvomih, ali se naj pritožimo ali ne user posted image Kakšne so vaše izkušnje glede na to, da ste imeli malčka v obeh vrtcih? Oglasi se kej na kavico, bodo mulčki skakali na trampolinu, midve bova pa kakšno rekli o vrtcih in ostalem user posted image .

Žanči, nič naj te ne skrbi! Nimaš se kej pritoževat, ker potem bi se mogla tudi meni...user posted image Namreč vpisa je dost in če te glede na bližino dajo sem, sprejmeš, al pa zavrneš in si brez! Jih je še nekaj na listi za vama. Sorry, da ne bo pomote, nič zlonamernega sam če je pa tu plac in bodo letos še eno skupino dojenčkov v Kompolah odprli - a ni to pohvalno? Sej konec koncev je tu še bolje. Jaz osebno sem s Kompolami dost bolj zadovoljna!
Tam v Štorah jih je tolk, da je vedno gužva, pa velikokrat se skupine mešajo, ko so kake bolezni in jih je po skupinah manj pa so otroci potem čist zmedeni in popoldan tečni za znoret! Pa vsi so enake starosti in kar se razvoja tiče je mešana skupina po moje boljša. Našadva sta tu ful napredovala. Pa več se ukvarjajo z njimi, hodijo na sprehode v gozd, živali gledat...super je, ker nimajo tv in posledično nič risank in živčkov! Je pa zato več pravljic in ustvarjanja. Razen ene do zdaj se meni, kot predstavnici ni noben od staršev kaj bunil, pa še tisto je bilo po mojem prepričanju čist neupravičeno. Sej koneckoncev morš pa razumet, da jih imajo 17 in ne sam enega, tak kot nekateri. Ko imaš dva ali vač tudi doma, pa če še v šolstvu delaš ti je to čist kristalno jasno. Se pa da vse zment z vzgojiteljicama in se zadeve sprot razčistjo. Tak da vzdušje je meni tule ful bolj všeč. Tudi potem za šolo! Smo se ravno zadnjič pogovarjali, da glede na to, da je malo otrok imajo v bistvu individualni pouk, kar je za današnje malčke idealno, sploh v prvi triadi! Se več naučijo. Jaz res vidim več prednosti, kot slabosti. Tak da nič ne paničari - sej ti je bližje, pa še večkrat se bova vidle. Boš lahko že zjutraj z NIkico zavila gor k meni na kavico!!! a ne?
Ravno zdej sem se spomnila, a veš, da bo vaša sorodnica tudi imela septembra dojenčka B od Mimi.

Huanita - sem zadnjič po TV vidla tegale vašga Svizca. Kolk pa morajo bit stari mali, da se vključjo in kako poteka tale fiskultura?

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.6.2009 9:05:10   
skuštrana
Naty, pozabila sem ti dat navodila zraven slinga user posted image A jih rabiš ali ti pošljem kaka link do filmčkov, ki so ok za pogledat. Na You Tube...?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.6.2009 9:08:11   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Huanita, a ima slučajno tvoj šolo rolanja na Golovcu?

Njet. Mu je en očitno v zelje skočiluser posted image   Itak si mislim, kdo
Je moj M šolnik, pa več v tujini in šoli v naravi, tako da so mu zdja zaradi obveznosti odpaldi že ene 3 tečaji

Nati-Taja - smiselno je baje - jaz nisem stručko - otroka usmerjeno izobraževati, kar se športa tiče, od 3. leta naprej
Kolikor pa vem, pa ne v Šentjurju ne v Štorah niso bili nikoli pripravljani niti na predstavitev projekta, kaj šele, da bi pustili recimo razdeliti staršem prijavnice, tako da po mojem je tudi edino svet staršev tisti, ki lahko kaj sforsira
Saj sama vidim, ene ravnateljice z odpritmi rokami vse sprejmemo, samo da je otrokom prijazno, druge pa razen zavarovanj ob začetku leta ne dovolijo obseiti niti plakata

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!