|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
18.5.2009 16:02:28   
HuAnita
Mi že pakiramo kopalke za na morje, ker se je Capinka z lizo zmenila, da lhako pridemo k njej na morje spat :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
18.5.2009 22:41:42   
skuštrana
Mi že pakiramo kopalke za na morje, ker se je Capinka z lizo zmenila, da lhako pridemo k njej na morje spat :-)

Kr, sploh naslednji teden, sem samohranilka z dvema mulcema in tik pred porodomuser posted image
Glede tistega, kar si mi poslala SMS - nič kaj takšnega, ne se sekiratuser posted image Prijazno šimfanje, vešuser posted image

Joj, kaj je danes meni Liza rekla. Je rekla pičko materno ( verjetno bo cenzura ampak ono materino p, saj veste) in jaz sem enkrat prebrala da vzgojiteljice v vrtcih, če otroci grdo govorijo rečejo otrokom, da naj to stvar nariše, pa da vidimo kaj to je...In jaz to predlagam Lizi, najprej sem jo vprašala, če ve kaj je to in je besedo ponovila, ko sem ji pa rekla da naj to pm nariše je pa malo razmišljala, rekla da ne zna in me  vprašala : A ti pa znaš to narisat?user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.5.2009 6:36:57   
Naty*Taja
Hojla babe! Jaz sem pa čist zgrešila tole user posted image Smo bili v petek na ekskurziji s šihtom in me je tak zmatralo, da sem cel vikend skoz ležala, pa še kr so ble noge ko hlodi.
Skuštrana, kok to misliš, da te upa samo pustit... mene bi pa mal panika, če bi me zdejle samo pustil z obema. Pa jaz imam še spodnji štuk poln ljudi...kaj pa ti? A maš koga v bližini? Namreč, če bo vse skup tak ekspresno, kot pri tamali, nima možek časa se kje daleč obirat, če hoče bit zraven! user posted image Kako je pa kaj z mojim slingom?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4278
20.5.2009 9:03:52   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A ti pa znaš to narisat?user posted image user posted image

No, a znaš?user posted image

Sicer je pa to dobra ideja, si bom zapomnila in uporabila, če (kmh...KOuser posted image ) bo treba.

Neposredna povezava do sporočila: 4279
20.5.2009 10:30:17   
skuštrana

VABILO NA FAMILYLAB-ov SEMINAR: KAJ?     »Pomagajmo otroku zgraditi zdravo samospoštovanje« KDAJ?   3.  junija 2009 (MARIBOR) in 5. junija 2009 (CELJE)  KJE?    "KIBLA" v Mariboru  /  »Provitalis«  v CELJU (Cesta na grad 10) KAKO DOLGO?  Od 18h do 21h Obvezne predhodne prijave na: mojca.familylab@gmail.com  Vstopnina: 25 evrov
Če slučajno katero zanima user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
20.5.2009 10:41:40   
skuštrana
HuAnita, ma, kje ste sedajuser posted image Smo včeraj imeli krst morja in je toplo ko user posted image . Če bo šlo tako naprej bo do pravega poletja močvirjeuser posted image

Jana, Miro je umrl od smeha, jaz sem ji pa rekla, da ker pač tega ne znam narisat, te besede ne uporabljam..Ma, kak imajo tile mali, nooouser posted image

Naty, sling je v Slo, jaz imam pregled 2.6 in takrat ostanem v Slo, pa se bova dobilina kavi. user posted image pA NE PREJ RODIT, NO, ČE BOŠ TI GA PA V PORODNIŠNICO DOSTAVIMuser posted image
Glede tega, da bom sama - kaj pa najj. M gre v Dalmacijo, ma, če kaj pride bom že nekako. Samo itak da ne smeuser posted image

jANEJA,imašZSuser posted image

Nič, moram it pogledat kaj tamala2 delata, danes sem se spet pustila prepričat da je Liza doma, ker gremo malo kasneje na kopanje. Ma, kaj mi je le bilouser posted image

Eh, še tole..A kupi katera našega Zappa??' Jaz bi nov voz, pa moram najprej tega prodatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 20.5.2009 10:42:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4281
20.5.2009 11:12:57   
žanek
Eh, še tole..A kupi katera našega Zappa??' Jaz bi nov voz, pa moram najprej tega prodatuser posted image user posted image

Kakšne barve pa je in cena?
Meni je tale Zapp full všeč, samo je smotano, ker ne gre v ležeči položaj user posted image . Zato se s temu spogledujem (je podoben Zappu in gre v ležeči položaj) http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-zelen-i16531.shtml. Bi pa tudi svojega rada prodala, preden novega nabavim, pa mi ne rata user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 20.5.2009 11:13:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4282
20.5.2009 11:25:12   
Jančika_
Se mi zdi, da je rabljene vozičke težko prodat, razen po čisto simbolični ceni. Jaz gruntam, da bi prodala tandem, samo še nisem čisto odločena. Ful mi je težko rečt, da tega pa nikoli več ne bom rabila. Smotka sem.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
20.5.2009 11:33:52   
skuštrana
Žanek, oranžen je. Sicer je voziček super, mi tega naklona nismo pogrešali, amapk jaz sem se ga naveličala. Bi imela tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175759 , ampak ne novega. Sem našla enega za 120e, samo mi M ne pusti dokler ne prodam Zapp. Imam že 3 interesente, držte pestiuser posted image

Jančika, hm, to je pa še moja druga stvar,  ki jo kao moram imet - http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/specialSeats Madona, čist sem noter padla, moram nehat gledat te stvari user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
21.5.2009 12:02:43   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Kakšne barve pa je in cena?
Meni je tale Zapp full všeč, samo je smotano, ker ne gre v ležeči položaj user posted image . Zato se s temu spogledujem (je podoben Zappu in gre v ležeči položaj) http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-zelen-i16531.shtml. Bi pa tudi svojega rada prodala, preden novega nabavim, pa mi ne rata user posted image .

žanek - sem jaz kaj zgrešila?????? A novegauser posted image  pričakujete?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.5.2009 12:04:21   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Se mi zdi, da je rabljene vozičke težko prodat, razen po čisto simbolični ceni. Jaz gruntam, da bi prodala tandem, samo še nisem čisto odločena. Ful mi je težko rečt, da tega pa nikoli več ne bom rabila. Smotka sem.

Huh, meni pa ne!!!
Vse lepo razšenkam naprej, samo da je manj navlake
Se pa trudim lepše stvari tudi prodati, pa očitno nimam filingauser posted image
Ali pa nimam lepših stvariuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
21.5.2009 12:17:03   
skuštrana
Se pa trudim lepše stvari tudi prodati, pa očitno nimam filingauser posted image

He, he, meni daj ti bom prodalauser posted image
Moj Zapp že ima novega lastnikauser posted image user posted image in to za celih 100e (mi2 sva pa za njega dala junija 2005 150euser posted image ).
Žanek, če bi imela zappa se ti splača po bolhi pogledat, jih najdeš že za 70e.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
21.5.2009 13:50:43   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
žanek - sem jaz kaj zgrešila?????? A novegauser posted image  pričakujete?

user posted image sem se lepo nasmejala. Ne. Za N. rabimo eno marelo, ta voziček ki ga imamo sedaj, nam pol prostora v avtu zavzame.

He, he, meni daj ti bom prodala

Jaz se tudi priporočam user posted image ! Prodaš našega user posted image ?
Tukaj imam oglas http://www.bolha.com/oglas3688125/vozicek-abc-design-novus-4

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
21.5.2009 21:29:14   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Vse lepo razšenkam naprej, samo da je manj navlake

Jah, jaz bom večino še rabila, ne. Za tale tandem je pa tako - prej sva mislila, da bo že mad Kajčijem in naslednjim tako mala razlika, da ga bomo še rabili. Zdaj ga pač ne bomo, ampak nekak ne moreva rečt, da ga pa NIKOLI VEČ ne bomo rabiliuser posted image . Sem včeraj rekla Joeju, da bi ga prodala, pa ni bil za. Huhuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.5.2009 7:40:51   
Naty*Taja
Naty, sling je v Slo, jaz imam pregled 2.6 in takrat ostanem v Slo, pa se bova dobilina kavi. user posted image pA NE PREJ RODIT, NO, ČE BOŠ TI GA PA V PORODNIŠNICO DOSTAVIMuser posted image
Glede tega, da bom sama - kaj pa najj. M gre v Dalmacijo, ma, če kaj pride bom že nekako. Samo itak da ne smeuser posted image

A potem si skoz tu, v Slo? No jaz imam pa 3.6. ob 8:30 pregled, pa se lahko kr takrat dopoldan kje dobiva. Si hecna, jaz ne morem it še rodit do takrat - imam še preveč dela...user posted image čeprav so najine junjike že konkretno začele!! Je že Tinca84 rodila včeraj!

Kar se vozička tiče, sem si jaz brez slabe vesti privoščla novga PegPerego Skata!! On naš prejšnji je bil kupljen po liniji najmanjšega odpora (ni blo dnarja) pa še uničli in znucali smo ga v nulo!! Se sploh sedež ni dal več odmontirat do, ko sem teh naših 30 kil skup na njem vozla!user posted image Pa sem ga eni posodla in ji ga kr pustila...

Ti Skuštrana, a nebi ti kr tegale od Jane nabavla? Tistale druga stvarca v linku men deluje, kot on dupli od Jančike.

Janči, kaj češ - mogoče pa še takoj en rata po temle, pa boste spet rabli tole zadevco. Jaz je na tvojem mestu še nebi prodala - sej zdej imaš kje skladiščit, ko si v hiši. Pa potem, ko boste res čist zaključli. Jaz sem se tudi odločla, da bom zdej talepe stvari kr pršparala, ker imam eno slabo izkušnjo s posojanjem...sem cotke vse tak čist scufane (slab prašek) nazaj dobila. No pa po drugi strani sem imela pa izgovor, da sem lahko zdej kej novga kupla. Eno rundo stvari pa še čakam in me kr mal skrbi. No ja, drugače pa bom nabavla novo...

Evo, zdej pa grem moje zaostale kupe perila napast....

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.5.2009 8:10:21   
skuštrana

Ti Skuštrana, a nebi ti kr tegale od Jane nabavla? Tistale druga stvarca v linku men deluje, kot on dupli od Jančike.

Naty,Jaz ta voziček na linku že imamuser posted image (Mutsy urban rider), manjka mi samo dodatni sedež, ki nov pride okoli 150e, kar ni tako zelo veliko..Pa še tax free vzamem, samo se nekako ne morem odločit. Bom videlauser posted image Sicer mi je Amy obljubila tandema, ampak tale stvar na linku se mi zdi pripročna, ker če grem kam z obema imam dodatni zic gor, če grem pa samo z enim ga pa dam dol pa je.
Ja, junijke pa full rojevajo pred rokom, so se vročine ustrašleuser posted image

Punce, jaz grem pa danes k frizerju, po doooolgemmmm času user posted image user posted image Komaj čakam, čeprav me je groza sedenja tam...Ampak za lepoto se potrpiuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.5.2009 9:48:41   
Jančika_
Punce, jaz grem pa danes k frizerju, po doooolgemmmm času Komaj čakam, čeprav me je groza sedenja tam...Ampak za lepoto se potrpi

Jao, jaz se moram it pobarvat. Do zdaj nisem imela živcev uro pa pol tam čepet, smao tole, kar imam zdaj na glavi, pa tudi ni ničemur več podobno.

Aja, včeraj sem imela nuhalno in zgleda, da je vse OK. Mednožja pa ni hotel pokazat; smo ga malo požokali, pa nam je obrnil hrbetuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.5.2009 21:00:26   
Janeja
Ko ste že ravno pri frizerju: danes sem našo Leo prvič peljala na striženje. Pri 4 letih je imela še vedno prve laske user posted image Pa zakaj samo naši punci laski ne rastejo? user posted image Pa tako rada se češe, pa čopke bi si delala, pa ji nimam kaj v gumico spet. user posted image   Zdaj ima pa res čisto kratke, ker naj bi ji bolj močni zrastli. Samo kako dolgo bo trajalo? Eh, res sem žalostna zaradi teh njenih laskov.

Jaz se pa vedno doma barvam. Nimam živcev, da bi pri frizerju  2 ure sedela.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.5.2009 8:06:46   
Naty*Taja
Oh punce, frizer ja!!! Jaz sem prav grozna, kar se tega tiče. Sem orng potrebna frizerja že kake dva meseca, pa vedno najdem kak izgovor, da ne gre. Sicer ni tako dolgo za čakat, ker se prej naročim, sam ... bi blo tudi kako barvanje potrebno.
Drugače pa niste nič kej zgovorne.
Kje se kaj naša Snorči potika? Ni rekla, da svoj kompjuter dobi? Bi jo rabla... Snorči, a maš kej moke za prodat????

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.5.2009 8:41:41   
katja_p
Jančika, user posted image  za nuhalno! Navijamo za punco! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
25.5.2009 21:24:03   
Janeja
Uh kakšen dolgčas je pa tule zadnje dni. user posted image

Jančika, seveda čestitke za nuhalno in dober rezultat. Je pa seveda punčka, če je takole sramežljiva. Saj veš da so fantje bolj "odkriti". user posted image

Jaz sem pa na bolniški zaradi Jana. Revež je staknil angino user posted image   Najhuje je bilo včeraj, ko je cel dan kuhal do 39, bruhal in nič jedel. user posted image   Danes je že malo boljši, dobil je AB za 3 dni in naj bi bil jutri že dober. Upam da res!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
25.5.2009 21:40:52   
teta beta
Oh, itak, da bodo imeli pri Jančiki punčko, jaz sem že zdavnaj napovedala, da bo strelka user posted image .

Naš fant je tudi dobil danes AB. Že od sobote ima vročino, nad 38, driskal je prej že 10 dni in posledično ima glivice na ritki. Za zraven mu pa še zobki rastejo in je zares bogi. Za vsak zob je huje. Pogledali so mu kri in je na meji, da težko reče, ali je viroza ali bak. vnetje, zato je dobil hiconcil. Nima pa vnetih ne ušes in ne grla. Daša pa AB kapljice za uho, ima čisto malo vneto. Eh, bogi so tamali, ko so bolani, hvalabogu nista velikokrat in upam, da tudi  bodoče ne bosta.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.5.2009 7:36:34   
Naty*Taja
Oj, punce, bogi bolančki. Našimadvema tudi kr naprej nek gnoj iz nosov teče. Pa mi ni več jasno zakaj!? Pa nobenega drugega znaka (vročina...) Pa kaj je to tako blesavo vreme, al kaj. Več kot kratke hlače in majco ne moreš met pri 30-32, ko pa popiha je pa kr mel zoprno... pa vedi, kaj nardit!

Janči - pa ti si sploh želiš pupo? Si večkrat rekla, da bi kr tri fante mela...tak da sploh ni panike, če ni pupa, a ne?

Jaz pa zdej uživam doma, tak da če ma ktera čas in voljo, se lahko oglasi na kako pijačo...

MONTIGNAC

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.5.2009 8:37:37   
m_m
Ej naty-taja js te vsepovsod iščem user posted image
maš na zs user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.5.2009 9:41:23   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

...

Jaz pa zdej uživam doma, tak da če ma ktera čas in voljo, se lahko oglasi na kako pijačo...

Naty, kaj si že na porodniški? user posted image joj, kak čas hiti, se mi zdi, da si komi bila na začetku nosečnosti. Hm, men pa ta porodniška tako hitro teče, da me je groza...

No, zdaj se pa res mormo enkrat oglasit. Al pa če se dobimo kje na kaki pijači, ha? Se potepate kdaj kje po mestu ali parku?

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.