![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 9:07:51
|
|
|
|
Dali*
|
Jančika ...čestitke Jah, te selitve in urejanje stvari med nosečnostjo niso redke. Mi smo že dober teden na novem naslovu, po rojstvu Etiena pa smo bili v hotelu Mama in je super pasalo. Sedaj pa že uživamo v našem novem domeku.. ki pa seveda še ni čisto dokončan. Mah, bo že...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 9:54:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Pikecpokec, vidim te . Vse najboljše, bejba!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 11:13:13
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Pikecpokec, vidim te . Vse najboljše, bejba! Hvala, hvala! Naš tamali je pa zbolel. Že med prazniki je mel take čudne učke, kr neki mu je teklo ven, pa čiso rdeče so bile. Evo, dans je pa zakuhal. Tko da sem melo podaljšala praznike in sem lepo doma. Zdej pa morm iti ker me že kliče iz postle: maaaaamicaaaaaa
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 14:25:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Vsem preseljenim- mirne živčke... Mi imamo še po 4 mesecih pravo štalo notri Vsem, ki ste praznovale - Vse naj naj! Vsem - čestitke!!!! Vsem bolančkom - pozdrave. Vse, ki se pa v teh opisih niste našle, ste si pa same krive (glej točko 3.!!!)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 20:21:39
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Letošnje velikonočne:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 20:41:10
|
|
|
|
Meggi
|
Dej Huanitka, čist fensi imate, sploh zdej ko že splanirano okolico. Smo nekateri še večji flosarji, če ni razmetan notri je pa uzun blata obilo. In ste se najedle potice in jajčk? Velikonočne so po vremenu bile že skor poletne počitnice. Tud zame konc počitnic. Čeprav smo podirali-rušili kar so predhodni žulji ustvarjali, so bili prijetni dnevi. So ene skor morje zavidale, jaz pa farbo, ki sem jo na strehi fasala, kjer razkrivala sama zaradi prhlosti lesa- bolj da mene zabriše! Lepe nove delovne dni. Za dobre 14 dni bo tako spet mal oddiha!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 20:59:36
|
|
|
|
Janeja
|
Ropotuljica, super slikce. A takole ste že uživali na morju? Pa ni voda mrzla? Otroci so ozdraveli? Munostim te pa še kar čaka! A se kaj vidimo? Še dobro, da je konec praznikov - zarad žrtja mislim. Sem danes en velik kos orehove potice dala v skrinjo, ker je videt več ne morem. Sem jo sama spekla, raztalala okrog več kot pol, pa še jo je doma ostalo čist preveč. Da o kuhanih pobarvanih jajcih, ki jih imam še vedno 6 v hladilniku ne govorim. Že nimam več idej, kje bi jih še porabila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 21:14:37
|
|
|
|
katja_p
|
Ropotuljica: tole so ble pa res super velikonočne! Jančika: v četrtek na pregledu! Pa upamo, da sta naštimala punčaro :)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 21:18:25
|
|
|
|
jerebica
|
In vprašajte jerebico, v kakem je živela tik pred prvim porodom, ko sta njen in moj mož steno ven metala in nista prej pospravila stojala s cotami, ki so se sušileuser posted image . ooooo jančika sem kr kurjo kožo dobila, ko sem se tega spomnila, moj mož se je naučil teren pripravit za delo, šele zdej ko je že skor vse kolker tolk poštimano no tokrat se je lotil delat novo gugalnico, bomo imeli zdej železno, da bo imela daljšo življensko dobo, hvala bogu to delo poteka izven hiše naš R. je pa nekaj zbolel ima drisko in bruha , no popoldne ni več smo imeli pa ponoči veselico, upam da je pred nami mirna noč. Bogo dete že tak komaj kaj poje zdej pa še to. Ropotulica pravi umetniki ste pri vas! Pikecpokec vse naj, naj!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 21:26:17
|
|
|
|
Janeja
|
jerebica, držim pesti za mirno noč. Bogi otročki, ko jih takole bolezen zmatra. Pikecpokec, vse naj naj tudi od mene.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.4.2009 9:49:12
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Ropotuljica, super slikce. A takole ste že uživali na morju? Pa ni voda mrzla? Otroci so ozdraveli? Munostim te pa še kar čaka! A se kaj vidimo? Oj, ja tamali so pravi korenjaki. Nam je bila voda mrzla, moj M in Skuštranin M sta se dva dni spravljala v vodo, pa jima ni uspelo. samo noge sta namočila. Jaz sem se šele drugi dan opogumila in sploh šla probat, kakšna je voda. In me je skor kap, ker se mi je zdela ful mrzla. Tamali pa nič. Ampak očitno jih ni zeblo, ker moja Š je drugače ful zmrzljiva, pa niti enkrat ni rekla, da jo zebe. Tamali nam je prvi dan cel in oblečen pikiral v vodo - pač padel je. Malo ga je zalapnilo, potem pa smo ga hitro preoblekli, pa je blo. ja, ozdraveli načeloma smo, mali še ima AB do petka, potem pa kontrola. Upam, da se na morju nista prehladila, zaenkrat kaže dobro. Je pa morski zrak zdravilen, s tem se tolažim. Po Munostim pridemo v kratkem. Se bomo zmenili. kdaj prideš ti med tednom iz službe? Ta vikend pride moja sestra, tako da takrat najbrž ne bomo mogli.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.4.2009 21:05:44
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Hoj punce! Odkar sem v službi sploh ne najdem časa za rr. Mi ti dnevi tako šibajo,da sploh ne morem verjet, da sem že četrti teden v službi. Drugače se imamo super. Zara je pridna pri babici in sploh ne joče. Se mi zdi, da me sploh ne pogreša, smrklja mala. Ko me vidi, se razveseli, pol pa kar po svoje. Ta vikend praznujemo prvi rojsnti dan. Res ta čas kar leti. Jančika čestitke za tvojo nosečnost. Upam, da se dobro počutiš in da bo vse ok. Pa seveda super,da ste se že preselili. Ob priliki upam, da se kaj dobimo. Nisem kaj veliko brala za nazaj tako da to bi bilo zaenkrat. Uživajte. Aja a ima mogoče katera kakšen nasvet kako naj na torto narišem Tweetyja? Bom kar sama spekla torto, pa bi ji rada Tweetyja narisala, ker ga ima tko rada. Skratka prosim za kakšen nasvet (kakšne barve se kupijo in kje...)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.4.2009 21:18:17
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Po Munostim pridemo v kratkem. Se bomo zmenili. kdaj prideš ti med tednom iz službe? Ta vikend pride moja sestra, tako da takrat najbrž ne bomo mogli. Jaz pridem domov ob 17h. Jutri imam "frizerski" obisk na domu, v petek se pa lahko oglasite, če ti paše. Drugače pa naslednji teden, sploh ni panike.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.4.2009 21:37:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Bela vrtnica, ful sem vesela, da si se javila - ko se mi je pokvaril telefon, so mi šle vse številke, ki so bile na njem, ne na kartici, tako tudi tvoja. Prosim, pošlji mi kak sms, da si spet shranim tvojo cifro. Zasebna sporočila nekaj štekajo, vsaj meni .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.4.2009 21:46:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Živijo! Evo tole pa počemo mi... Treniramo bodoče šahovske prvake pa malo mučimo mamo nato en skok na plažo na druženje s frendi Pa hitro na gugalnico, mama pa na zaslužen kafe in nato je dneva konec
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.4.2009 21:47:48
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, prav ste ugotovile, res nam je težko
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 7:12:42
|
|
|
|
katja_p
|
skuštrana, imaš ZS
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 7:14:18
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla Skuštrana, kak je teb fajn!! Sem ti kr mal fouš - morje, sonček pa fraj cajta kolkr hočeš... A prideš v Slo zdej ta vikend, kot sva se dogovarjali za sling pa tubija?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 9:20:27
|
|
|
|
skuštrana
|
Naty, imaš ZS
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 9:24:30
|
|
|
|
skuštrana
|
fraj cajta kolkr hočeš.. He, he, si ga moraš vzet Pa moža poslat delat Ma, Liza je tateden doma, tukaj so počitnice, pa itak ne morem nič delat z obema...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 9:58:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Dobila sem idejo, da bi se, ko se bo skuštrana kaj primajala čez mejo, dobile spet kje z deco. Kak tak piknik, na izi? Zdaj je že fino toplo, deca večinoma že dovolj velika (vsaj moja), da bom lahko kavo v miru spila...?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 10:08:38
|
|
|
|
smrček
|
Pozdravček po dooolgem cajtu. Tudi jst sem začela že delat, tako da mi za net res zmanjka cajta škoda. Jančika: selitve ti sploh ne zavidan v tvojem stanju. Midva vsa se selila, ko sem bila z prvim noseča 6 mesecev.... ojej, raje ne razmišljam. Dobim vse možne napade, ko pomislim, da se bomo še 1x selili Bela vrtnica: jst sem spekla ta večjemu eno preprosto torto, jo oblila z belo čokolado, čez kakšno mehko podlago sem položila sliko - sprintano iz neta, po obrisih sem pa naredila z zobotrebcom luknjice, potem sem položila sliko na torto in luknjice še enkrat prepikala. Obrise sem potem naredila z čokolado, pobarvala pa s smetano, ki sem ji dodala malo barvila. Jedilne barve imajo v Tušu, Šparu... Lahko uporabiš tudi tiste v tubici, baje se dajo lepo vmešat med smetano.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 10:17:33
|
|
|
|
smrček
|
Bela vrtnica: takšen je bil končni izgled
< Sporočilo je popravil smrček -- 16.4.2009 10:23:24 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 10:18:31
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrček Bela vrtnica: takšen je bil končni izgled , zelo lepa je!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 12:25:29
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Huanita super ideja - kr v petek se dobte, jaz se vam pa priključim po službi ob 14! Bi mi kr pasalo, ja - Skuštranka sem ti že odgovorila! Smrček - hvala za super idejo, jo bom kr izkoristila. Naša tamlada namreč peče super torto iz pz pirine moke in nesladko skutino strnjenko. Pa jo bova še okranclali sami za našga tavečjega, ki praznuje drug teden! Bi on nekega vlakeca mel,al kaj že! No zdej se grem pa zrihtat in počasi proti LJ....držte pesti, da skinem tale zadnji izpit...(strokovni namreč)
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.