|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.2.2009 22:18:27   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

-berem par strani nazaj, pa nisem nikjer srečanja zasledila - kje&kdaj?!

Dva posta gor poglejuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.2.2009 23:04:24   
mavo
Huanita, a ti zrihtam službo v naši firmi? Rabimo take bojevnice, kot si ti! Še grafite boš lahko pisala, pa make up bo bolj naravnih barv (rjavo zelen), pa če boš hotela, se boš lahko pred vsemi zakamuflirala. Samo da ne boš vsa zamaskirana iz grmovja skakala in zobarje strašilauser posted image  Daj no, saj bo!   

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.2.2009 23:16:37   
mavo
Ropotuljica, jaz sem se odločila, da ne bom hujšala po Montignacu. Spodnja dieta se mi bolj dopadeuser posted image

Dorucak: jedan keks i jedan seks. 
Rucak: dva keksa i dva seksa. 
Vecera: tri seksa, bez keksa.  

Savjet : ukoliko ova dijeta ne daje rezultate, pojacajte veceru.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
11.2.2009 6:36:31   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Naty-Taja, nekje se mi valja Voltare, sam ga šparam za zvečer. Mali je prišel malenskost k sebi, je prilezel k meni na kavč, prej me je pa skoz ven iz sobe naganjal. Zdaj se pa z hrbtom stiska k meni, lubica mala.

Pa še nekaj, Naty-Taja. Sem te našla na FB, prek moža, ki sem ga našla pri enem znancuuser posted image . Zdej pa pejt kej gor pogledat.

U, mali bi jedel. Aleluja. Gremo torej jest.

Janči, sem prijavljena tam ja, to je pa tudi vse. Sem enkrat mal čekirala pa mi je plafon dvignalo, ker najdeš vsega boga gor. Od mojih dijakov, do takih neprimernih oseb...tak da sem bla kr mal razočarana. Sem pa takrat, ko sem se prijavla našla gor eno izgubljeno sošolko iz sš. Tak da, je tudi uporabno. Moj ma bolj cajt gor bit, ja!user posted image

Bethany - če rabiš kej iz Mladinske ti kr na Markotov račun kupi.. sam rečeš, da na člansko izkaznico Marko K in bo. Men vedno uspe brez izkaznice..sej imajo not podatke. Pa povej, če boš skoristla, da nam ni treba potem kupovat. Do 20.2. je pa rok!

Smrček
, pri nas je zaleglo to, da sem ga postavla v tuš in se je mogu sam spucat (kao) Se ni nikoli več v hlačke pokaku!

Ja, Mavo, ti kr hujši tak...men pa trenutno bolj paše Montignac...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
11.2.2009 10:23:38   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Ropotuljica, jaz sem se odločila, da ne bom hujšala po Montignacu. Spodnja dieta se mi bolj dopadeuser posted image

Sporoči, ko bojo rezultati user posted image Čeprav mam filing, da se boš od tega spet zredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
11.2.2009 10:42:39   
bela vrtnica

No, te diete bi se pa mogoče tudi jst lahko držala. Da o zadovoljnem možu sploh ne govorim.user posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
11.2.2009 10:42:53   
Ropotuljica
Srečanje ..... nič ne obljubim. Tisti vikend mam pa fajn zabasan. Se pofočkam kak dan prej. 

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
11.2.2009 11:50:36   
katja_p
Madonca je spet neko bedno vreme ... user posted image

Pa naša je neki tečka ... pa kr non-stop si roke v usta tiši pa se slini. More kr skoz slinček met gor ... Pa menda to niso še zobki ... sej ima šele 2 meseca ...

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
11.2.2009 12:16:37   
HuAnita
Ja, srečanje, imam namen iti v soboto z M. smučat navsezgodaj v AUT, tako da če že, potem raje navijam za soboto zvečer... Ampka ne ozirajte se name, ker če ne bo, mi bo pa kdo zbolel, nekaj bo že, da ne bom mogla iti...user posted image

Pomembno vprašanje - imamo bon za Merkur, ker smo pretekle mesece res veliko tam kupovali, a katera kupuje kaj večjega, da bi zataušali ta bon? Saj za ca 60 eurov sem ni nagledala stvari, za več pa pojma nimam, kaj naj vzamem... Tako da če gre katera v kratem tja po kaj večjega, bi ji bila zelo hvaležna za 'tauš'.

smrček - glede pleničke - po mojem je to prehodno, pa bolj se boš ob tem jezila slabše bo. Recimo naš zločko je suh od 2 let, v vrtcu mu še izjemoma uide, morda 1-2x mesec, doma pa non-stop?!? Pove, ko mu že teče, ker pač nima časa?!? Hočem pa to rečt, da so deca različna - mali ima ponoči še plenico, pa je zdaj že skoraj ves mesec suhauser posted image , Capinka pa ima - sem se že navadila in spijaznila - enkrat na mesec 'teden lulanja' - ko se vsako noč vsaj 2x požehta. To je ta teden...user posted image user posted image   Tako da kaj pametnega ti nimam reči v tej zvezi...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
11.2.2009 14:19:37   
Ropotuljica
Joj, ne mi o lulanju v nepleničke!! pri nas bo kmalu dve leti, kar smo brez plenice, pa še kr naprej problemi. Ponoči večkrat lulat, vsakih nekaj dni v posteljo - na polno, da je treba še majčko preoblečt, podnevi tud kdaj ... Ma ne vem no .... Ponoči sva jo ful začela oblačit, sem mislila, da jo zebe. Pa ne vem, če je kaj dosti bolje. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
11.2.2009 19:17:06   
migulja
Hoj, naš mali se tudi ful slini že od drugega meseca, pa seveda še nima zobkov. Je pa zdaj odkril rokico in si jo do komolčka potisne v ustauser posted image Pa vse si tlači v usta, če nima nič drugega, pa žveči svojo majčko, tako da je hitro premočena. Baje lahko zobki začnejo poganjati šele pri devetem mesecu - pri dveh mesecih pa je res skoraj neverjetno. Verjetno sedaj, ko je bolj pokonci, gravitacija opravi svoje - prej je slino požiral, ker je ležal, zdaj pa kaplja ven, ker je še ne zna pogoltniti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
11.2.2009 19:48:19   
mbd0411
Čist možno je,da so zobki tudi pri 2 mesecih.Poznam eno.Pri 3,4,pa sploh zelo pogosto.Za deveti mesec je pa že nuja,da souser posted image .Naš tavečji jih je dobil pri 9 mesecih,pa tud mal slinu se ni,mali se pa slini,pa svojo majčko je,pa slinček in pleničko,pa roke,če je možno obeuser posted image user posted image user posted image .Kaj čemo,to mora bit.Aja,pa slini se in pljuva.A vaši tudi??Prav pljuva in dela mehurčke.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.2.2009 19:53:01   
skuštrana
Hojla...

Srečanje - meni je ok user posted image Petek ali soboto, whatever...Do Skabike pa tudi znam pridet, samo upam da ne bo snegauser posted image

Lulanje - Smrčka, čimmanj se sekiraj pa bo najboljšeuser posted image Resno. Pa ne delat presinga na Ančko, ker bo samo še slabše..No, mi imamo mir, ampak smo imeli eno epizodo, ko je lulala v hlače, pa sva vse živo probala, ampak šele ko sem se sprijaznila in se nehala sekirat je bilo okuser posted image
Eh, edini probleme, ki jih imamao z lulanjem so zvečer, ko gre spat pa se ji še kao ne da in potem mora lulat 10 krat user posted image user posted image In ko ji lepo razložim, da se tega ne počne, da bo morala k zdravniku na pregled me pogleda in reče :Veš mama, če ne bom šla zdejle lulat se bom polulala ali pa mi bo trebušček poknil..Mislim, kaj ji naj potem rečemuser posted image

Aja, punce, slinjenje je normalno za dojenčke in ni vedno znak, da bo zob zrasteluser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 11.2.2009 19:58:48 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.2.2009 20:04:01   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Čist možno je,da so zobki tudi pri 2 mesecih.Poznam eno.Pri 3,4,pa sploh zelo pogosto.Za deveti mesec je pa že nuja,da souser posted image .Naš tavečji jih je dobil pri 9 mesecih,pa tud mal slinu se ni,mali se pa slini,pa svojo majčko je,pa slinček in pleničko,pa roke,če je možno obeuser posted image user posted image user posted image .Kaj čemo,to mora bit.Aja,pa slini se in pljuva.A vaši tudi??Prav pljuva in dela mehurčke.

Ja ja ja, naša tudi... user posted image user posted image poleg papanja rokic in pleničke, skratka vse kar ji pač pride do dosega ust. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.2.2009 20:45:49   
teta beta
Srečanje - govorimo o marcu, kajne? Za tako daleč naprej še nimam planov, tako da verjetno lahko pridem.

Vozičkanje - jaz sem zadnjič morala prešpricat, ker me včeraj ni bilo cel dan doma in danes tudi ne, za jutri še nisem ziher, če bom, in v glavnem, sem morala doma malo pospravit in spedenat stvari.

Z D. sva bile danes pri zdravniku, ker jo že dalj časa boli trebuh. Pravzaprav že več kot en mesec. Pa nekaj časa ja, pa spet ne itd. Jutri greva dat vodo in kri na tešče, potem moram prinesti še tri zaporedne kakce in še bris ritke. Ji bodo naredili komplet teste. Upam, da bodo kaj odkrili (in da ne bo kaj smotanega).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.2.2009 20:49:38   
teta beta
Mavo, kul dieta user posted image ! Jaz sem tudi dobila zadnjič eno po mailu in ker je tule kar nekaj hujšaric, jo delim z vami.

Za vse ki mate kako kilo preveč! Preveč sedite? Po službi ni časa za telovadbo in ostale fizične aktivnosti? Se vam maščoba kar zažira pod kožo in so vse diete, ki ste jih že kdaj probali drage, neučinkovite ali pa slabo vplivajo na vaše počutje?

Idealna rešitev je dieta dvoletnikov.
Otroci, starosti okrog dveh let, so vsi po vrsti fit. Nabiti so z energijo, njihova hrana je polnovredna, dobro spijo in se ne redijo. Taka dieta je zdrava, koristila pa bo tudi vsakemu starejšemu.

Ponedeljek
a.. Zajtrk: Zmešan jajček, košček toasta z marmelado. S pomočjo prstov pojej dva grižljaja jajčka, ostalo vrži na tla. Pojej grižljaj toasta, potem pa razmaži marmelado po obrazu in obleki.
b.. Kosilo: Štiri voščenke (barva ni pomembna), pest čipsa in kozarec mleka. Popij tri požirke, ostalo polij.
c.. Malica: Bobi plačka, dva kovanca, štiri požirke postanega piva.
d.. Večerja: Popeci toast in ga vrzi po tleh.

Torek
a.. Zajtrk: Poberi toast od prejšnjega dne s tal in ga pojej. Popij pol steklenice arome vanilije in zavitek zeliščne paste.
b.. Kosilo: Pol pasirane šminke in ogorek cigareta, ka ga je nujno pojesti. Kocka ledu po izbiri.
c.. Malica: Liži liziko, dokler ne postane lepljiva. Pojdi iz hiše in jo vrzi v prah. Poberi jo in znova liži, dokler ni čista. Potem jo prinesi v hišo in vrži na tepih.
d.. Večerja: Kinder jajček. Čokolado stopiš v rokah in jo razmažaš po steni. Igračko poješ košček za koščkom.

Sreda
a.. Zajtrk: Sendvič s Poli salamo in sirom. Sir vržeš na tla, salamo poješ, kruh zdrobiš in si ga zatlačiš v uho.
b.. Kosilo: Liziko od včeraj pobereš s tepiha, poližeš vse dlačice in jo vržeš v školjko. Pobereš ven in jo odneseš v najbližji čevelj. Zraven pliješ sok.
c.. Malica: Plastelin in jabolko, ki ga zribaš na radiatorju.
d.. Večerja: Krožnik čokolešnika zvrneš na mizo in ga poližeš. Kar ostane, probaš spravit med lase.

Četrtek
a.. Zajtrk: Kos pizze in par požirkov vina. Kar je pač ostalo na mizi od včeraj.
b.. Kosilo: Drobtine s kuhinjskih tal in lizika iz čevlja.
c.. Malica: Pomaranča. Najprej tolčeš z njo po mizi, nato jo olupiš in njene koščke stisneš z rokami nad usti. Majico, ki je mokra od soka, ožameš na mizo in posrkaš.
d.. Večerja: V kozarec cedevite stlačiš kos kruha z ribjim namazom in popiješ.

Petek
a.. Zajtrk: Čaj in nekaj briketov iz pasje posode.
b.. Kosilo: Piščanec in pire krompir, ki si ga tlačiš v nos, špinačo zmečeš na tla.
c.. Malica: Jogurt.
d.. Večerja: Še vedno jogurt. Ješ z zobotrebcem.

Sobota
a.. Dan za post

Nedelja
a.. Zajtrk: Kava, ki jo poliješ po hlačah in kruh z marmelado. Skorjo pustiš.
b.. Kosilo: Skorja od zjutraj.
c.. Malica: Bonbon. Najbolje dva naenkrat, da slina lepo teče po bradi. Obrišeš v zaveso.
d.. Večerja: Četrt tube paste za zobe stisneš v dlan in poješ. V skledo kosmičev streseš pol skodele sladkorja, preliješ z mlekom in z mešanico nahraniš psa.

Pa dober tek!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.2.2009 20:55:43   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Čist možno je,da so zobki tudi pri 2 mesecih.Poznam eno.Pri 3,4,pa sploh zelo pogosto.Za deveti mesec je pa že nuja,da souser posted image .

Glede teorij, kdaj mora kaj bit, pa povem še jaz ta svoje: So mi rekli, da je nosečnost lahko dolga do 42 tednov...naš mali M. je privekal na svet v 43. tednuuser posted image  BTW, na Ringaraji se tudi neha opis nosečnosti po tednih pri 42. tednu, pa še to zadnje tri tedne lahko prebereš le: "zdaj verjetno že zibate svojega sončka... (ful dobro za psiho, če si še doma in to berešuser posted image ). Potem so rekli, da mora podvojit težo pri šestih mesecih... naš jo je pri osmihuser posted image  Zdaj slišim, da mora dobit prvi zobek do devetega meseca... no, naš mali M. je že zakorakal v desetega, pa ničuser posted image . Jao, kaj šele bo? Upam, da v šoli ne bo kak mesec prepozno nalog nosiluser posted image , naj bo vsaj tam kaj po meniuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
11.2.2009 21:06:52   
Janeja
Mavo, vaš mali je pa res nekaj posebnega user posted image . Hecam se!
Otrok pa res ne moremo v neke kalupe metat. Tale "do zdaj bi pa že moral..." mi gre pošteno na živce.

Naša Lea je za odtenek boljše, kašelj se je malo umiril. Zdaj sem pa jaz zbolela user posted image . Danes sem bila še veselo v službi, na WC sem hodila vsakih 30 minut, ko sem prišla domov, so me začele pa ful ledvice bolet, pa vročina mi narašča. Mal berem Družinski zdravstveni vodnik in vsi simptomi se ujemajo z okužbo ledvic, pomagal naj bi pa samo AB. A katera ve, če Darja jutri dela? Mavo, ti jo imaš bolj "pod kontrolo" user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
11.2.2009 22:04:52   
jerebica
lepo, da se nam obeta en babji žur, jaz sem zraven.!

Janeja eno vprašanje (2): za alergijo na cvetni prah v Rogaški smo še pravi čas, če se zdej naročimo? kolikokrat pa je potrbno it? Gre za moža, pa bi moral mal vedet zaradi dopusta in to..

zobki: R. jih tudi še nima, planičke pa še imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
12.2.2009 7:58:47   
Janeja
A Darje danes ni? Kaj naj pa zdaj naredim?

Jerebica, za Rogaško je še čas, če gre takoj! Ker če se bo tole toplo vreme nadaljevalo, bo hitro začelo kaj cvetet, potem bo pa prepozno. Če bo šel, naj se proba zmenit za čim bolj pogoste termine, ker oni radi dajo 1x na teden, potem se pa to vleeečeee. Z Janom sva hodila 2x na teden, gotov je bil pa po 5 terapijah. Pa eno kontrolno še imava v sezoni, ko bo zunaj že vse cvetelo.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
12.2.2009 8:08:01   
biser
Dobro jutro vsem!

Sem nova na tej temi, pa bi se vam rada pridružila. Sem iz Celja oz okolice (Škofja vas). Živim skupaj s fantom v hiši in imava dva otroka (Saro in Timoteja). Moj delovni dan doma je bolj kot ne skrb za Saro (Tim je v vrtcu),čiščenje, kuhanje, ko pride Tim domov pa kuhanje kosila, igranje... v glavnem nimam časa za sebe, da bi lahko malo "odklopla" in šla ven. Dnevi so bolj kot ne enkaki, tako, da sem tudi jaz osamljena in si želim družbe. Tako pač je, če imaš, majhne otroke.

Upam, da bomo malo počvekali in mogoče se lahko tudi kaj dobili na kakšni kavici.

LP
     Nataša

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.2.2009 8:57:48   
mavo
Dobrodošla, Biser!

Punce, jaz sem ravnokar probala oblečt mojo službeno uniformouser posted image user posted image user posted image user posted image buhuuuhuuuu

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.2.2009 9:38:42   
Bethany

Dobrodošla, Biser!

Punce, jaz sem ravnokar probala oblečt mojo službeno uniformouser posted image user posted image user posted image user posted image buhuuuhuuuu

In ti je prevelika, a ne?!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.2.2009 9:43:38   
katja_p
Aha, vidim, da imamo probleme s prednosečniškimi oblačili ... user posted image  Js sm dans ponoč se spomnla, da bom mogla neki si kupit, da bom mela kaj za oblečt za krst ... user posted image
Madonca, če ti boki nečejo it skup ... user posted image

Dans sm se odločla, da probam Lidlove plenice (so jih ene kr hvalile)... ker sm včeri ugotovila, da preveč zapravim za te Pamperske user posted image  Bom probala še kake druge, da vidim, če naši ogovarjajo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
12.2.2009 9:58:02   
migulja
Pozdravljena, Biser!

Dobrodošla na RR, tukaj je super. Tudi sama sem se šele pred kratkim včlanila na tale forum, pa sem kmalu našla družbo.Prej sem bila že kar malo depresivna, ker se je svet vrtel samo okoli dojenčka, ampak potrebuješ družbo oseb, katerih besedni zaklad je vseeno bogatejši od izrazov guuuu, booo, eaaaa user posted image -

Midva s trimesečnim O-jem se praktično vsak dan sprehajava za savinjo, tako da se kar pridruži. Mavo, bomo šli danes tudi kaj za savinjo? Tole z uniformo je pa zoprno. jaz krivim mehčalce in te agresivne pralne praške user posted image   Meni že malo manjka čvek ob kavici (: Darja tako ali tako uživa na smučišču - ful fajn, nasmučaj se še malo zame ((:

Janeja, tole meni ful smrdi za vnetje čašic, še posebej zaradi povišane tel. temp. Verjetno boš res potrebovala Ab, zato je najbolje, da greš do izbranega zdravnika, do takrat pa veliko pij. baje pomaga brusnični čaj, čeprav je pomembno, da piješ vsaj 2-3 L katerekoli brezalkoholne tekočine. upam, da bo zdravstveno stanje kmalu boljše.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?