|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.1.2009 13:07:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Je življenje najbrž kr lažje, ko si enkrat na flaški in gosti hrani ... predvidevam ... hM, NO, JA...Meni je najlažje dojenje, ziza je vedno pripravljena Sedaj, ko Arsen zjutraj ne ziza več se moram pa vstat, pa mešat in pripravljat hrano on pa že ves živčen - kaj še ni...Kaj bi dala za tiste dni, ko samo zizo ven daš in voila No, za večerjo je še tako Pa ko packaš tisto prvo hrano potem pa nič ne poje...Grr. Mi gremo pa k frizerju, ker smo imeli včeraj frizerski session in imata oba frizuro ala fanta (se spomnite tiste reklame??). No, takšna sta naša2 danes.... Dojenje in grizenje - Arsen je imel tako fazo, ko so mu začeli zobki rast in so ga dlesno srbele pa mu je pasalo da grize..Po moje ne moreš nič, če je bilo prehudo sem ga umaknila in rekla NE, samo ni nič kaj pomagalo. Je bilo obdobje ko me je bilo strah it dojit, ker me je najprej dobro ugriznil, malo pregnetel in šele potem jedel..Brrr. Je minilo samo od sebe, sedaj ko ima že full zobov me niti enkrat več ne ugrizne. Aja, Liza te faze ni imela... Snorlax, tvoj pubertetnik je full ok, jaz si takšnega samo želim Zdaj mu moram že malo besednjak spiliti, da ne bo govoril, da mrtve spečejo . Ma, v em da se iz tega ni norce dela, ampak meni je tole full smešno
|