|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
29.11.2008 7:46:56   
marty5
da je pediatrinja mojih punc in tudi moja osebna zdravnica veliko boljša, bolj naklonjena, posluša, svetuje in predvsem ne špara na preiskavah in podobnih zadevah

Leni5 - te lahko vprašam, h komu hodite? Mi imamo tudi družinsko varianto, ma gre še letos v penzion in iščem drugo/drugega. Pa ravno tako iščem, kot opisuješ user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.11.2008 9:09:52   
fujdo
hvala za dobrodoslico in za odgovor.se pravi da ni  dobra?kr jst o njej nisem nic dobrega slisala.komu pa vi hodite?
kako naj jo zamenjam?lpuser posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.11.2008 9:14:16   
aleži
fujdo dorodošla!!!user posted image user posted image user posted image

Leni oz. Vita, pa še -Mihael (malo sem pozabila mu voščit user posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image  

Sire: kaj so ugotovili??? ni nič kaj resnega????

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.11.2008 9:39:54   
leni5
III........hvala aleži!? Vita je včeraj prvič sama vstala ob opori!? Če gre tako naprej bo tudi ona shodla pri 10ih kot Taja. Upam, da ne, že tako nimam mira.

Marty, jaz sem v Luciji pri Danevovi, ma ne sprejema novih. Mene je vzela, ker sta obe punci in moj user posted image pri njej. V luciji sta še dve pediatrinji Rostan in Sabadin in sem tudi slišala, da sta o.k. Full je težko pridet do dobrega zdravnika, ker so vsi zasedeni!

Fujdo, menjaš lahko tako, da najdeš novega prostega pediatra, ki bi vzel tvojo pupiko. Kartone si pošljejo med sabo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.11.2008 10:14:12   
amaya
Vajti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in eno user posted image za napredek user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.11.2008 10:47:13   
Lara Croft
Kaj maste dež tudi v Kopru?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.11.2008 10:59:34   
fujdo
ne prav lep soncek sije

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.11.2008 11:05:45   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: fujdo

ne prav lep soncek sije

user posted image user posted image user posted image  ma kje? Pri nas je oblačno, rosilo je!!! imamo "la nuvola di fantozzi"user posted image user posted image

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.11.2008 11:06:06   
Lara Croft

ne prav lep soncek sije

Hvala.... pol se pa kr odpravim.... tle je prow žalostno... user posted image

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.11.2008 11:07:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

ne prav lep soncek sije

user posted image user posted image user posted image  ma kje? Pri nas je oblačno, rosilo je!!! imamo "la nuvola di fantozzi"user posted image user posted image

Ma moj tata je reku tudi da ga ni.... ma jst grem vseeno.... če ne drugam pa malo v Mercator.... 

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.11.2008 22:25:29   
deja87
pozdravljene sjore!user posted image

una domanda: me kje se dobavate v supernovi? gor al dol?user posted image
da pridm zravn tud jst ko grem kaj tam mimo....user posted image

poglejte temo v dojncek>pozor kitajci
kaj mislite vi ki ziviste tu...ki greste kdaj ob cetrtkih v muggio nakupovat al pa ve ki greste v trst?user posted image
bwah...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
30.11.2008 10:56:34   
amaya
ponavadi se dobimo v Supernovi (če je dež ali pa slabo vreme)...če ne pa kar po Kopru

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.11.2008 19:48:34   
amaya
večer...kje smo?

jutri zopet gnilo, al kaj? Jaz bom verjetno štrajkala, ker nisem še 100 %. Res pa je, da bi mogla it po futter

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.11.2008 21:59:49   
leni5
Ja, mene tudi ne bo, ker imam ene opravke...

Sem skuhala kakijevo marmelado...sem poskusla še vročo in je bla finaaaauser posted image ...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.11.2008 22:00:30   
leni5
Bom se še malo potrudla, ker bi rada dobila še eno štellino in mi manjkajo še 3 postiuser posted image !

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 990
30.11.2008 22:01:55   
leni5
No, tudi če je blo vreme škifo, smo se zabavali ta vikend! Včeraj je smo šli na r.d. od Tajine prijateljice iz vrtca, danes pa smo bili na kosilu pri sestri, ki je skuhala pasulj...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 991
30.11.2008 22:02:47   
leni5
Se prav bojim it v dnevno, kjer so plinske posledice pasulja, ki ga je moj pojedel miljardouser posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 992
30.11.2008 22:04:44   
leni5
Ma kaj lahko??? Al ne vidim več nič in rabim očala, al so mi zbili par postov??? Mah...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.12.2008 0:48:35   
sirenetta
Smo dobili rezultate analize in moj sonček ima kalici virus, mine samo, zdravila ni, je pa še kar dolgotrajen, je rekla P da je glih imela eno punčko, ki ga je imela 3 tedne. No, pri nas sta 2 tedna že mimo samo za postavit diagnozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hja, no, tako je to zgleda v našem zdravstvu user posted image buhvari da je zares kaj narobe z otrokom.

Glih se oddahnem glede tega in evo ti danes faše vročino 38,6. Smo šli k dežurnemu (je bil en moški, ki mi bi bolj pasal v veterino kot v zdr.dom, pa ne za bit žaljiva, ampak res je tako zgledal, prisežem!) in ga v 2 minutah pregleda in izjavi, da to so zobki, da kaj ne vidim, kako se slini in kako je siten zaradi zob. user posted image user posted image user posted image
BTW slini se non stop od 3 meseca dalje kot fontana, o zobkih pa ni bilo duha vse do 7 meseca, siten je odkar se je rodil. Ma mamma mia.

In mu rečem, da če ušesk pa ne bo pogledal (ker za njega je bilo z diagnozo zobki pregleda konec). In on: a, ja ja, lahko pogledam še ušesa, ja (tipo:"saj res"). Mislim to še jaz vem, pa nisem dohtar, da je ušesa treba pogledat!
In ja, ajde, so malo rdeča, pa vam dam antibiotik user posted image user posted image user posted image .

Sem mu dala paracetamol svečko, ko smo prišli domov in kapljice(antibiotik) v uho zvečer mu je padla na 37. Ob polnoči, ko se je zbudil za se dojit sem mu zmerila in je imel 36,1.
Čemo videt jutri.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.12.2008 0:50:15   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ma kaj lahko??? Al ne vidim več nič in rabim očala, al so mi zbili par postov??? Mah...

Sem ti jih jaz čulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam tri zvezdice ti pa ne ti pa ne tralali tralale user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.12.2008 0:55:15   
sirenetta

Vitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesecev!

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hiter razvoj, ma ne da ki bo shodila, ta ti bo zgleda že plesala pri 10 mesecih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.12.2008 6:59:48   
aleži
Dobro jutro user posted image ,

vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image
Z enodnevno zamudo Matiji za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi danes ne gremo iz hiše, ker fulllllllllllllll piha in dežuje.

se beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
1.12.2008 14:30:22   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Sem ti jih jaz čulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam tri zvezdice ti pa ne ti pa ne tralali tralale user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Piflarka, piflarakauser posted image user posted image user posted image !!!!

Sem vesela, da z Mihijem ni nič hujšega!!! Tole z zdravniki pa je itak standar, sploh če samo dežurajo al pa nisi njihov pacient! user posted image user posted image user posted image Za Mihija!

Imam končno par minut časa, da malo posurfam pa netu! Vita namreč spi, ko je budna pa se itak samo zaletava v pohištvo, pleza, zgubi ravnotežje in pade, tuli...konec miru pri naši hišiuser posted image ! Še dobro, da imam Tajo, ki mi jo popazi vsaj toliko, da skuham kosilo!

Jutri grem po špežo v HM, mislim, da imajo tudi na igračke jutri popust, če katero zanima. Tako da jaz bom, pokličte, če pride še katera.

Neposredna povezava do sporočila: 998
1.12.2008 17:14:04   
Lara Croft
Jutri grem po špežo v HM,

Kje je ta HM???

user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.12.2008 19:56:13   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jutri grem po špežo v HM,

Kje je ta HM???

user posted image

Merkator center

kaj jutri????

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?