sirenetta
|
Smo dobili rezultate analize in moj sonček ima kalici virus, mine samo, zdravila ni, je pa še kar dolgotrajen, je rekla P da je glih imela eno punčko, ki ga je imela 3 tedne. No, pri nas sta 2 tedna že mimo samo za postavit diagnozo hja, no, tako je to zgleda v našem zdravstvu buhvari da je zares kaj narobe z otrokom. Glih se oddahnem glede tega in evo ti danes faše vročino 38,6. Smo šli k dežurnemu (je bil en moški, ki mi bi bolj pasal v veterino kot v zdr.dom, pa ne za bit žaljiva, ampak res je tako zgledal, prisežem!) in ga v 2 minutah pregleda in izjavi, da to so zobki, da kaj ne vidim, kako se slini in kako je siten zaradi zob. BTW slini se non stop od 3 meseca dalje kot fontana, o zobkih pa ni bilo duha vse do 7 meseca, siten je odkar se je rodil. Ma mamma mia. In mu rečem, da če ušesk pa ne bo pogledal (ker za njega je bilo z diagnozo zobki pregleda konec). In on: a, ja ja, lahko pogledam še ušesa, ja (tipo:"saj res"). Mislim to še jaz vem, pa nisem dohtar, da je ušesa treba pogledat! In ja, ajde, so malo rdeča, pa vam dam antibiotik . Sem mu dala paracetamol svečko, ko smo prišli domov in kapljice(antibiotik) v uho zvečer mu je padla na 37. Ob polnoči, ko se je zbudil za se dojit sem mu zmerila in je imel 36,1. Čemo videt jutri.
|