|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
25.11.2008 20:44:12   
leni5
Juhu!

Mi se gremo jutri piknit, pa nas ne bo...se pa priporočam v četrtek v mandariniuser posted image na rogljičku in kafetu!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 951
26.11.2008 13:12:58   
aleži
Amaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  etiennu

mandarinauser posted image user posted image  -   pomarančauser posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 952
26.11.2008 14:14:05   
amaya
Jaaaaaaaaaa...ma sem skori pozabla! user posted image Moja žaba ima danes 9 mesecev user posted image mamma mia kako čas leti user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 953
26.11.2008 14:14:34   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Juhu!

Mi se gremo jutri piknit, pa nas ne bo...se pa priporočam v četrtek v mandariniuser posted image na rogljičku in kafetu!

brez povabila in to...lepo lepo...pa veš da sem noseča in vedno pronta za piknike user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 954
26.11.2008 20:16:50   
aleži
dober večer čvekice,

jut3 nas ni, se vidimo v petek, če bo katerauser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 955
26.11.2008 20:31:26   
amaya
ja mene tudi jutri nema na broju...me kliče Torri...moja sestra tečnari za eno šjarpo...pa ajde...gremo. Sem bla danes na bioresonanci in Etienne je zdrav kot suza. Nobene alergije, ništa! bOOOO...zobi user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 956
26.11.2008 21:19:40   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Juhu!

brez povabila in to...lepo lepo...pa veš da sem noseča in vedno pronta za piknike user posted image

Ma si res nosečauser posted image ! Ne tendiš neč!!! Ma kaki piknik, piknit!!! Smo se šli cepit!

No prav, pa bom tudi jaz doma. user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 957
26.11.2008 21:22:05   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Amaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  etiennu

mandarinauser posted image user posted image  -   pomarančauser posted image

Vem, vem se šalim!

Etiennkolooo! vse naj naj za 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa , če me jutri slučajno ne bo...
Sarikaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za devetkico!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 958
26.11.2008 23:10:33   
sirenetta
Ojoj ojoj user posted image user posted image user posted image se mi je naredil herpes na ustih in sem zdaj šla brat po internetu kako je pri otrocih in me je zvilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Menda je full nevarno za dojenčke, visoka vročina in razjede po ustih nevarnost meningitisa možganskih poškodb itd.

Jaz sem to tako ležerno jemala, niti nisem posebej pazila čez dan, nisem glih dajala lupčke na usta Mihaelu, ampak kak cmokec na čelo mi je pa zbežal, pa on tudi skozi maha in krili s tistimi svojimi rokicami in ene parkrat me je ziher mahnu po ustih. Sem si mislila ben v najslabšem primeru, če faše še on se bo pač še njega mazalo pa je. Zdaj me je pa groza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi prej vedela bi valjda bolj pazila, pa se mi ni niti sanjalo, da se pri otroku herpes pojavi s full visoko vročino, razjedah po ustih in z možnostjo še česa hujšega.

Poleg tega imamo blato na analizi v mikrobiološkem testirajo na viruse in bakterije ker mi kaka sluz in krvave nitke že od prejšnje sobote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj se podpišem: Obupana namesto Sire user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem v skrbeh

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 959
26.11.2008 23:14:03   
sirenetta

Etienčku
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj za 9 mesecev in

vnaprej Sari čestitkice za devetko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

P.S. Amaya kje ste delali bioresonanco? To vas je pediatrinja napotila ali ste šli sami? Kako poteka pregled?

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 26.11.2008 23:16:43 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 960
27.11.2008 15:16:30   
amaya
1. SARI ZA 9 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Sire: Bioresonanco sem delala v Izoli in to privat. če želiš ti posredujem tel št. gospe, ki to dela. Kaj danes bazen? Moj Garmin je rekel, da gre z mano, zdej me pa kliče, da je bolan in da pride domov....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav žalostna. pa tako sem se veselila, da bo zraven user posted image

3. mene dajejo hormoni 100 km/h. jaz ne vem....opazila sem da sem tako nepotrpežljiva pri Etiennu. Predvsem ko ima za it spat. če mi ne zaspi se mi kr strže in moram iz sobe, ker če ne bi posteljico zrukala...vidim da je zaspan, a ne vem kako....mislim, da to meji na obup in nemoč pri meni...potem me pa prime za jokat in guncam poslo sm in tja in se zraven cmizdim, kako sem boga, debela, nimam nič za obleč ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 961
27.11.2008 15:16:53   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ojoj ojoj user posted image user posted image user posted image se mi je naredil herpes na ustih in sem zdaj šla brat po internetu kako je pri otrocih in me je zvilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Menda je full nevarno za dojenčke, visoka vročina in razjede po ustih nevarnost meningitisa možganskih poškodb itd.

Jaz sem to tako ležerno jemala, niti nisem posebej pazila čez dan, nisem glih dajala lupčke na usta Mihaelu, ampak kak cmokec na čelo mi je pa zbežal, pa on tudi skozi maha in krili s tistimi svojimi rokicami in ene parkrat me je ziher mahnu po ustih. Sem si mislila ben v najslabšem primeru, če faše še on se bo pač še njega mazalo pa je. Zdaj me je pa groza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi prej vedela bi valjda bolj pazila, pa se mi ni niti sanjalo, da se pri otroku herpes pojavi s full visoko vročino, razjedah po ustih in z možnostjo še česa hujšega.

Poleg tega imamo blato na analizi v mikrobiološkem testirajo na viruse in bakterije ker mi kaka sluz in krvave nitke že od prejšnje sobote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj se podpišem: Obupana namesto Sire user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem v skrbeh

ma dej...pa kaj je s tabo????

Neposredna povezava do sporočila: 962
27.11.2008 16:44:06   
amaya
user posted image user posted image user posted image zdej sem še jaz zbolela.....ma deeeeeeeeeeeeeeeeej...to je vse Garmin kriv, ki mi nosi bolezni iz vrtca domov user posted image Samo da žabo ne prime kaj....Jaz sem štracasta in glava me boli že od včeraj...ma sem mislila, da je od pritiska....pa vidim da niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 963
27.11.2008 19:36:55   
aleži
danes sva pohajale na user posted image

Amaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdravite

Hvala user posted image od Sare

< Sporočilo je popravil aleži -- 27.11.2008 19:37:21 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 964
27.11.2008 20:00:50   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ma dej...pa kaj je s tabo????

ma ne jaz, Mihael ima na analizi blato, on ima krvave nitke in sluz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.11.2008 20:54:06   
leni5
Sire, upam, da bo vse v redu in da to ni nič hujšegauser posted image user posted image user posted image ! Herpes pa bi verjetno že dobil, če bi ga nalezla, kaj ne?

Vita je tudi celo noč cvilila in tulila in cel dan je tečka iz nosa pa ji teče voda kot iz špine. Ne vem kaj je; reakcija na cepljenje, zobi, prehlad...al vse po malo!

Tako, da jutri nas ne bo, se bomo cajtale.

Sari še enkrat vse naj naj...

Neposredna povezava do sporočila: 966
27.11.2008 23:03:30   
Lara Croft
đizus nooo..... kr grem, da se še česa ne nalezem... user posted image

Pupe... pozdravte se čim prej....  herpes se hitro pozdravi, če mažeš z ušesnim maslom... ja škifo, ma pomaga.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.11.2008 0:03:55   
sirenetta
Leni sigurno so zobki! user posted image user posted image user posted image Je imel Mihi isto pred par tedni preden je zrastla prva enkica, se full zbujal ponoči, med dojenjem je vlekel un šmrkelj gore in dole medtem ko je čučal bogi in zjuraj je bil ves poln muhic okoli noska. In je bil zobek. Pravijo, da če teče voda iz nosa, da je od zobkov.

Nič, mi čakamo na izvide jutri, da vidimo če je kakšen virus ali bakterija, v bistvu upam da je to. Če ne ostanejo same user posted image variante, od alergije do intolerance dalje ali še kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Šperiamo bene.
Predvsem šperiamo da mi čimprej kaj pametnega povejo! Ker ubogi revež zdaj že skoraj dva tedna tako kaka! GH smo ukinili, ker naj bi bil na dieti, na teži je zgubu.
Če mi jutri ne povejo kaj konkretnega jih user posted image . Se vleče že v nedogled to postavljanje diagnoze.

Ma mislim, da bom kar uporabljala obliže za herpes, ušesno maslo naj ostane lepo tam, kjer je user posted image . Ta je pa dobra, Lara C., te še res nisem čula! Si me vsaj malo nasmejala. Predvsem so mi ok obliži, ker pokrijejo mozoljčke in mi sento un po piu tranquilla, da se zmanjša možnost prenosa. Zdaj je menda najbolj kužno, ko so mozoljčki preden se zaceli rana. Leni veš kako mi manjka lupčkat mojega malega mišeka, joj, danes sem se skoraj razjokala, ko smo se odpravljali ninat in sem rekla Robiju naj mu daje poljubčke povsod, ki mali full uživa in se vedno zvija od smeha zraven, ko ga cmokamo. Astinenza di baci, hujše kot če ne smeš jest čokolade.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 28.11.2008 0:09:13 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.11.2008 0:29:47   
sirenetta
P.S. Predvsem je problem, ker bi morala čakat, da se mi nabere ušesno maslo user posted image . Se mi bo prej herpes pozdravil dokler bi čakala! Mogoče bi mogla it pogledat, kako je pri Robiju če bi imela tam kaj več sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  ma zgleda da mi to od ušesnega masla prav ne gre iz glave...bueno, sem vsaj preusmerila pozornost drugam in malo heca iz tega naredila, da ne delam samo iz muhe slona user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
28.11.2008 16:10:01   
Lara Croft
Mogoče bi mogla it pogledat, kako je pri Robiju če bi imela tam kaj več sreče

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja pupika pa tok prdi danes.... ku kaki star dec...user posted image user posted image

kak ste rekle... sezam kuham koliko cajta? Sicer sem si pa danes s5 kupla tist čaj za otto evro....

Neposredna povezava do sporočila: 970
28.11.2008 17:53:11   
fujdo
punce pozdravljene jst sm iz kopra in imam puncko staro 2 meseca.hodimo k pedijatrinji vandi hempt.zanima me ali se katera hodi k njej in kaksno mnenje ima o njej?hvalezna bom za vse odgovore.lep pozdrav

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.11.2008 18:05:31   
amaya
Ejla...mi smo boljši. Mama je šla danes malo ven, ker sem že dva dni notri zaprta in se mi že blede user posted image

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.11.2008 20:41:59   
leni5

Leni veš kako mi manjka lupčkat mojega malega mišeka, joj, danes sem se skoraj razjokala, ko smo se odpravljali ninat in sem rekla Robiju naj mu daje poljubčke povsod, ki mali full uživa in se vedno zvija od smeha zraven, ko ga cmokamo. Astinenza di baci, hujše kot če ne smeš jest čokolade.

Verjamem, jaz poljubčkam moje pupe vsaj 100x na dan in če sem kaj bolna jih lupčkam zadaj po glavci na laske, ker drugače ne zdržim!

Drugače je vita še vedno sitna in skozi stiska ustnice. Zgleda kot en stari nonouser posted image ! Sem šla malo do mojih danes in je bla vsa happy, ko jih je vidla. Al je bla že mene tako štufa al pa rada pohaja kot jazuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 973
28.11.2008 20:45:25   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: fujdo

punce pozdravljene jst sm iz kopra in imam puncko staro 2 meseca.hodimo k pedijatrinji vandi hempt.zanima me ali se katera hodi k njej in kaksno mnenje ima o njej?hvalezna bom za vse odgovore.lep pozdrav

Najprej ciao in dobrodošla, če boš čakulala še naprej z nami.

Hemptova mislim, da je bila celo moja zdravnica v O.Š. Verjetno je to ista!? Ker sem bila otrok neke prave predstave nimam, vsekakor pa se mi zdi, da je pediatrinja mojih punc in tudi moja osebna zdravnica veliko boljša, bolj naklonjena, posluša, svetuje in predvsem ne špara na preiskavah in podobnih zadevah!

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 974
28.11.2008 21:50:01   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: fujdo

Oj.. jst imam tudi pupiko dva meseca staro... user posted image

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?