|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
20.11.2008 20:45:37   
Lara Croft
Ma meni je blo tudi fajn.. user posted image user posted image Pridem še.... Pa še šolde imam kje zapravit... Sem čupla en kup reči moji pupiki.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.11.2008 20:50:01   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jut3 naju ni, ker grem v izolo.

lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2. meseca in lepo te je bilo spoznatuser posted image

kaj ti v Izoli? tudi jaz grem!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.11.2008 7:57:39   
marty5
Dobro jutro,

očitno res samo meni ne uspe prit na "spoznavanje", ampak na žalost je tako, da je moj Jernej veliko  več doma kot v vrtcu - ta teden je bil natanko en dan in že imamo vnetje srednjega ušesa user posted image . Za znoret - non stop je revež bolan. Tudi če ni nič posebnega, je močno prehlajen V oktobru je bil celih 9 dni v vrtcu, novembra bomo verjetno stolkli rekord. Če ne bi šla delat "sredi" šolskega leta, bi ga kar doma imela....Ok, pravijo, da bo drugo leto 100% boljše. Lahko da res, ma kaj ko bo Matija spet začel jovo na novo....me zanima v kateri službi te gledajo, če si tolko na bolniški user posted image .

No, da samo ne jamram user posted image . Primorke čakulone, čakulajte še za mene, kaj da rečem user posted image . Ta porodniška itak gre tako hitro, da se niti ne zavedam. Matija ima skoraj 6 mesecev, je zelo priden, se mi zdi, da raste tako - bolj sproti. Jernej ga obožuje, vsake toliko ga seveda tudi uščipne in malo preveri meje bolečine user posted image . Ampak ok, spada vse pod bratsko ljubezen.

Eko, to sta moja dva:

< Sporočilo je popravil marty5 -- 21.11.2008 7:59:00 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.11.2008 7:59:34   
marty5
Ok, ne znam dat gor - pridejo slike čez cel ekran user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.11.2008 10:58:35   
mamima
Čau marty5! Ma sem te spoznala veš, po Jerneju in Matiji!!!
Jaz mam Nežo, Grega je od Damjana kolega...
daj javi kaj, pa gremo kaj na sprehod! Jaz sem se enkrat dobila z temi čakulonami, so faaajn punce! Samo jaz sem malo prelena za jutranje sprehode, moram se malo bolj organiziratuser posted image !
Upam da si me prepoznala:)
Čau

biba leze biba gre, dokler ne pride do gore, do gore do biser gore, kamor nihče drug ne more

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 930
21.11.2008 13:53:51   
marty5
Ma veš, da sem študirala zdej ene 15 min kdo si user posted image . Tisti Grega mi ne šel v račun, dokler nisem pogruntala, da je to P.... kot ga vsi kličejo in mi po imenu ni lih poznan - sej se ne motim, ne?

Ja, jaz sem bolj slabo mobilna kot vidiš (Jernej je bolan) - lihkar sem dala oba spat. Ste pa dobrodošli k nam na user posted image  - edini problem je, da nas ulovite v zdravih dneh user posted image . Mi je drugače Damjan rekel, da ste se videli v nedeljo.

No, no... kje te najdem user posted image . Pozdravi doma user posted image

(odgovor članu mamima)
Neposredna povezava do sporočila: 931
21.11.2008 14:46:42   
mamima
marty5, sem ti poslala zasebno sporočilo!

biba leze biba gre, dokler ne pride do gore, do gore do biser gore, kamor nihče drug ne more

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.11.2008 16:23:07   
aleži
Daša vse naj naj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamima)
Neposredna povezava do sporočila: 933
21.11.2008 20:05:11   
Azzurra
user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.11.2008 8:17:06   
aleži
Krasno vreme je danes. A niso rekli,d a bo grdo?user posted image

Jernej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.11.2008 8:25:30   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Daša vse naj naj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Mihiju tudi za 7 mesecev!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.11.2008 19:45:20   
amaya
Mihi in Daši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.11.2008 23:58:28   
Lara Croft
Čestitke vsem, ki te dni praznujete.... user posted image

Jst in Lara pa sva danes pohajali po Qlandiji... ma kaj pr oštji je tu za eno ime?? Ku da bi šla v kak bazen se mi zdi... hahaha

Ma glavno, da sem zapravla en ćup šoldu.... user posted image

Sem si pa včeraj naročila nov laptop... po treh letih si zaslužim novega.... in danes zjutraj sem ga že dobila... ma kako so brzinski... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Joj, kaka važička sem.... user posted image

Zdej grem pa spat, ki sem zmartrana za krepat...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 938
23.11.2008 11:50:31   
amaya
ojla...kje pohajate danes? jaz bom verjetno malo v Izolo zarinla, da vidim kaj moj počne....pa do tasta bom skočla, da se mala žaba igra malo s svojim stricem user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 939
23.11.2008 18:58:54   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ojla...kje pohajate danes? jaz bom verjetno malo v Izolo zarinla, da vidim kaj moj počne....pa do tasta bom skočla, da se mala žaba igra malo s svojim stricem user posted image

Mah samo en đireto po Sežani sva naredili..... nisem nikamor šla, ker še nisem preobula avta.... včeraj pa sem šla pohajat s sposojenimi verigami, ki sploh ne bi šle na moje gume.... user posted image Ma ki sem vedla, da ne bo snega...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.11.2008 23:28:44   
sirenetta
Ragazze hvala za čestitkice za Mihija user posted image (hvala Leni, ki si se prva spomnila! user posted image user posted image user posted image ).

Jaz pa malo z zamudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dašici za 9. mesecev user posted image pridkana lepa pupika, cmok cmok na ličko user posted image user posted image user posted image

Eh, mi smo te dni bolj lutali naokoli, malo sprehodi dokler je še lepo vreme, malo obiski in vikend je tik tak minil, ma kaj ne bi bilo fajn če bi vikend imel še en dan? Jaz bi se kar v politiko vrgla pa dala predlog, da se vikend razširi še na ponedeljek (gospodarstvo je itak v puser posted image tko da en dan gor en dan dol bomo vsaj zadovoljni če ne drugo).

Marty
full sem vesela da si spet malo med nami! Pošljam eno user posted image da odnese proč vse bolezni daleč stran od Jerneja. Dej napiši še kaj o Matiji, kako gre uvajanje GH, se dojite, je zdrav ali si z Jernejem bratsko delita tudi vse kar bratec prinese domov iz vrtca (no, itak da upam da ne, tako da še Matiji za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Amaya kako je Etienne? Je že pokukal kak nov zobek? Ima še vročinico? Na plavanju sem povedala Maji, da vaju ni zaradi vročine, pa vaju lepo pozdravlja, Brigite pa ni bilo, ker je tudi ona zbolelauser posted image , ni kaj je štajon.

Ostale ste ok? Izkoristile lepo vreme? Vaši sončki so v redu?

Lepo mirno noč vsem tiste, ki berete zjutraj pa dobro jutro! user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 23.11.2008 23:41:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 941
24.11.2008 8:41:58   
marty5
Dobro jutro!

Joj ste pridne s temi obmesečnicami - jaz še za svoje pozabim user posted image . No edino za 6 mesecev ponmavadi praznujemo en mini RD - bolj za hec - spečemo pol tortice user posted image . Smo Jerneju, bomo morali tudi Matiji, da ne bo ljubosumja.

Matija je drugače velik, priden in še večji mamin sinko kot Jernej user posted image . Ima 2 zobka (spodnji enkici) in očitno nas čakajo še enkice zgoraj, ker si non stop riba tisti predel. Z dojenjem smo pred 10imi dnevi totalno prenehali (pred tem je bilo itak vsega skupaj bolj malo), ker sem jemala močne tablete (težave z enim zobom) in si pol nisem upala dojit - sem probala neki črpat in vržt stran, ampak sem po dobri uri stiskanja tiste črpalke in pogledu na 20ml v flaški obupala in zašlatala vse nekam.....
Gh uvajam že cca en mesec in zdaj smo že na 2eh ali 3eh obrokih dnevno. Sadje gre brez težav, zelenjava pa odvisno - če mu pripravim bolj  po odraslo (beri: ne samo prekuhano) poje z užitkom, če ne pljuva. Obožuje pa plasmon jogurtke, pa paštico...
Spimo pridno - se ponoči ponavadi zbujamo zaradi Jerneja in ne Matije user posted image . Z zdravjem se zaenkrat držimo (tok tok - me je prav strah to na glas rečt....).
Skratka, vloga casalinghe mi je zaenkrat prav všeč in bi bila takoj za, da se porodniška podaljša za kako leto user posted image .

No, zdaj je končal vlakec Tomažek, pa Mojster Miha in Jernej me že kliče na raport - sestavljat puzzle od Čebelice Maje. Sej sestavim že z zaprtimi očmi - samo ta vikend smo ga ziher 10× user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 942
24.11.2008 15:59:32   
leni5
Hej hoj!

Sire!!! Sem dobila revijo z receptom za spol!!! Allora, ti samo na pamet obnovim kako to gre!

Punčka:

- pogosti spolni odnosi, 24 ur pred predvideno ovulacijo se seksa vzdržiš
- moški naj nosi oprijeto spodnje perilo in hlačeuser posted image user posted image user posted image !!!????user posted image user posted image user posted image
- oba naj vživata veliko mlečnih izdelkov in kisle hrane
- ženska naj ne bi doživela orgazma in moški naj ne bi bil pregloboko...

Evo, poskusi, pa bomo vidli, če deluje!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 943
24.11.2008 18:14:34   
amaya

Punčka:

- pogosti spolni odnosi, 24 ur pred predvideno ovulacijo se seksa vzdržiš  MA JAZ SE ČULA OBRATNO
- moški naj nosi oprijeto spodnje perilo in hlačeuser posted image user posted image user posted image !!!????user posted image user posted image user posted image   ALLA TONY V SUTERDAY NIGHT FEVER
- oba naj vživata veliko mlečnih izdelkov in kisle hrane CACIKI???
- ženska naj ne bi doživela orgazma in moški naj ne bi bil pregloboko...AHHHHHHHHHH....EN UŽITEK IN ŠE TA NAM JE VZET...TRPI ŽENA

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 944
24.11.2008 19:06:20   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Punčka:

- pogosti spolni odnosi, 24 ur pred predvideno ovulacijo se seksa vzdržiš  MA JAZ SE ČULA OBRATNO
- moški naj nosi oprijeto spodnje perilo in hlačeuser posted image user posted image user posted image !!!????user posted image user posted image user posted image   ALLA TONY V SUTERDAY NIGHT FEVER
- oba naj vživata veliko mlečnih izdelkov in kisle hrane CACIKI???
- ženska naj ne bi doživela orgazma in moški naj ne bi bil pregloboko...AHHHHHHHHHH....EN UŽITEK IN ŠE TA NAM JE VZET...TRPI ŽENA

user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj tebi je sneg udaru v glavo.

Mi smo sitni ko driske. Ana je zaspana, ma ne it spat. Materuser posted image . Zdej jo je Mia zvelkla v njeno sobo. Kaj bo ratalo tam nimam pojma. Mahhh samo da je mir user posted image

Allora smo se zmenle za tumorov. HM u 9 uri?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 945
24.11.2008 19:53:15   
Lara Croft
Našo pupko sva delala po tem receptu:

Sex nekaj dni pred ovulacijo.....

Tik pred ovulacijo baje ratajo fantki...

http://kofetek.com/component/option,com_womancalendar/Itemid,351/

Tega sem se držala... nam je ratalo.... user posted image

Sem se tako troštala sprehoda po snegu danes.... ma je bil samo zjutraj... pol, proti 11h je že padal dež..... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.11.2008 19:58:17   
amaya
mene pa to vreme že malo psihira...ne maram toliko dežja naenkrat!!!! pa mraz!!!!!user posted image

Ja jutri HM ob 9. Če bo dež bom jaz kr čakala v Bellaviti, ker me bo Garmin kr tam pustil.

Mala žaba spi. Njega tako vreme zdela in ponavadi spi kr cel dan. Danes mi je zjutraj spal 2 uri in pol: od 11.30 do 14. Jaz sem pa tačas brala knjigo user posted image Ke gušt!!! Sem prav pogrešala samoto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
24.11.2008 20:29:24   
marty5
No, ko že govorite o receptih - mi smo tudi kao naštudirala recept za user posted image  in smo bili pripravljeni na štart, pol pa nas je vse skupaj malo presenetilo za kak mesec ali dva po prvotnem planu in smo dobili našega zlatega Matijo - tako da malo zgubljeno, veliko dobljeno user posted image  . Skratka, tisto o seksu pred O za nas ne velja, ker lahko dam roko v ogenj, da je Matija ratal s user posted image vsaj 3 dni (glede na prve UZ pa celo 4 ali 5 dni) pred O, ko smo se trudili NE zanosit user posted image  (pa še s testi sem takrat preverjala kdaj imam O). Jaz mislim, da je en cel kup dejavnikov vmes - pri enih pali nekaj, pri drugih nekaj drugega. Al pa ti je usojeno, kaj vem.  Tisti ki pa bo naštudiral 100% recept za določanje spola, bo pa bogat user posted image .

Probat pa ni greh user posted image  - lahko z malo sreče rata, vsaj veš, da si probal. Sirenetta malo si pogooglaj po netu imaš receptov juhuhu o tem - sploh, če greš na angleške strani.

A, pa malo za hec malo zares - če veste točno, kdaj ste user posted image  naštimali, vam na tem linku en tip pove, kaj nosite. Smo se v službi enkrat zabavale (je bil naval user posted image  lani pri nas). Če pa še nisi noseč, ti kao izračuna, kdaj moraš sexat za določen spol. Meni je napoved obakrat zadel user posted image :

http://www.cosmitec-astrological-compatibility-advice.com/baby-gender-prediction.html

No, malo za hec in krajšanje cajta user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 24.11.2008 20:42:03 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 948
25.11.2008 16:39:08   
Lara Croft

Ja jutri HM ob 9. Če bo dež bom jaz kr čakala v Bellaviti, ker me bo Garmin kr tam pustil.

Ma kašen HM pr oštji?! user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 949
25.11.2008 18:32:50   
amaya
HM-hiper merkator user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?