|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
1.12.2008 21:59:11   
Azzurra
1000. post za čakulone! dobro vam gre!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
1.12.2008 23:34:23   
Lara Croft

Merkator center

Ma zakaj HM?user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.12.2008 12:42:55   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Merkator center

Hiper Market

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.12.2008 15:18:31   
marty5
LP

Leni, hvala za odgovor. Bomo videli, kaj bomo. Za Lucijo sem za vse 3 slišala ogromno pohval. Če bo treba, se bomo tudi tja vozili....naša gre definitivno v penzijo še ta mesec. Najlepše pa je, da nihče ne ve odgovorit, kako bo stvar potekala potem, ker nadomestila ni user posted image .

Hvala za čestitke za 6 mesecev - res ste dobre, da se vseh spomnete. Mi smo v nedeljo imeli tortico - vsaki en košček user posted image  - ta sigurno ne redi user posted image

Matija ga zadnje dni nekaj svira s spanjem in danes sem od P dobila potrditev, da že rinejo ven zgornje enkice. Ti zobi švigajo ven en za drugim, brez premora. Danes smo dobili 2. pikico - smo se cepili komaj zdaj drugo rundo, ker nam še ni uspelo, da bi bili vsi v familiji zdravi. Ima pa mere velikančka:
10170g in 70cm. Najboljše, da ga košarko naučimo igrat in ga poščljemo v NBA po denar user posted image .

Šibam kuhat za ostala dva moža, ki prihajata domov.....Lp

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.12.2008 19:01:34   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Merkator center

Hiper Market

Haha... sem danes zjutraj poslušala radio in je bla reklama za Hiper Market... in takrat mi je kapnilo.... user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.12.2008 20:10:15   
amaya
user posted image user posted image user posted image

Danes sem bla v posvetovalnici. Imam doma orjaka: 9800 g in 80 cm. Je bla pa neka druga zdravnica. Pa niti toliko, da bi se predstavila. Mi je bila pa bolj všeč kot moja...samo ne vem kdo je user posted image Ful bolj ga je pregledala: če vam povem, da mu je tudi jajca pregledala user posted image . Ček up v nulo user posted image Še zobe je štela....

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.12.2008 20:19:52   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image  Etiennuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa bubani. Spet je prehlajena, kašlja in komaj mi je zaspala. Me čaka krasna nočuser posted image . Jut3 nas ni, se bova cartale.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.12.2008 20:20:41   
aleži
Amor real user posted image  napiši kaj..... ti vedo!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.12.2008 22:04:14   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Danes sem bla v posvetovalnici. Imam doma orjaka: 9800 g in 80 cm. Je bla pa neka druga zdravnica. Pa niti toliko, da bi se predstavila. Mi je bila pa bolj všeč kot moja...samo ne vem kdo je user posted image Ful bolj ga je pregledala: če vam povem, da mu je tudi jajca pregledala user posted image . Ček up v nulo user posted image Še zobe je štela....

Ama, če je imela očala in temno rdeče lase, je bila dr. Soban, če sem si prav zapomnila in dela specializacijo iz pediatrije (torej naša bodoča P user posted image user posted image user posted image ), je bila ko sem imela pred nekaj tedni posvetovalnico za Mihija, če je to to. Je bila temeljita in zelo natančna tudi pri nas, tako da predvidevam da je to to.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Etiennu za take mere!!!

Kako pa napreduje izbira imena za sestrico? user posted image Imate že kaj izbrano?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.12.2008 22:08:30   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ma kaj lahko??? Al ne vidim več nič in rabim očala, al so mi zbili par postov??? Mah...

Sem ti jih jaz čulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam tri zvezdice ti pa ne ti pa ne tralali tralale user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Piflarka, piflarakauser posted image user posted image user posted image !!!!

Sem vesela, da z Mihijem ni nič hujšega!!! Tole z zdravniki pa je itak standar, sploh če samo dežurajo al pa nisi njihov pacient! user posted image user posted image user posted image Za Mihija!

user posted image   user posted image user posted image user posted image

Hvala za pikepoke za Mihija, danes je že dobro, vročina je padla. Edino s trebuščkom so še težave, v ponedeljek gremo na pregled h gastroenterologu.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
3.12.2008 7:05:47   
pina-1
Jutro.

Mi smo še živi. Se nismo en cajt nič oglasli, ma je blo izrednos tanje. z ančko sva ble prehlajene, pa še mia si je vzela dopust.

ZDej pa že nujno rabim it i bajte, tako da če je danes kafe v giru, midve prideva.

aleži, vi tudi nimate sreče s temi virozami in prehladi. Upam,d a se čim prej pocajtate. user posted image user posted image user posted image user posted image za sarico.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 3.12.2008 7:06:46 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.12.2008 11:10:56   
aleži
hojla,

nao no katastrofa: cartanje, dranje, kaljanje,.... da smo e ob 8h bile pr P in je rekla, da ima psevdokrup. ni kaj, namesto, da bi pohajale na sonku moremo biti doma, je pa sitna, ker jo vse moti!!user posted image

uivajte brez nas

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.12.2008 11:11:35   
aleži
mi user posted image  vse z stresicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.12.2008 14:21:16   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

hojla,

nao no katastrofa: cartanje, dranje, kaljanje,.... da smo e ob 8h bile pr P in je rekla, da ima psevdokrup. ni kaj, namesto, da bi pohajale na sonku moremo biti doma, je pa sitna, ker jo vse moti!!user posted image

uivajte brez nas

kaj je to?????

dejte se pozdravit user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
3.12.2008 14:22:14   
amaya
Sire: kako je šel pregled???? Kdo je ta P, ki bo tudi bodoča moja ? definitivno menjam!!!!! No v glavnem, včeraj je bila Puknova (al nekaj takega) in aplavz za njo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
3.12.2008 15:09:58   
aleži
evo, tole sem našla kaj pomeni... nimamo prav seh znakov, nekaj pa

Psevdokrup (subglotični laringitis ali spastični laringitis) predstavlja obliko virusne okužbe zgornjih dihalnih poti, pri kateri so najbolj prizadete glasilke in strukture grla pod glasilkami, tako, da ti znaki prevladujejo v klinični sliki. Prisoten je lahko tudi rahel nahod, toda laringitis se pogosto pojavi izolirano. Za psevdokrup so značilni nenadni napadi, zelo pogosto ponoči, po nekaj urah mirnega spanja. Otrok se zbudi z značilnim kašljem, ki se primerja s pasjim lajanjem, hripavostjo in oteženim in slišnim vdihom. Te znake spremlja določena stopnja nemirnosti otroka, zvoki, ki spremljajo dihanje, pa znajo pogosto zelo vznemiriti tudi starše. Povzročitelji psevdokrupa so številni virusi, ki napadajo dihala. Od velikega števila otrok, ki se okužijo z istim virusom, bodo samo nekateri reagirali s sliko psevdokrupa, medtem ko se bo pri drugih pojavil le nahod ali manjša hripavost. Otečejo tudi sluznične strukture grla, krčijo se mišice pod glasilkami, kar povzroča zožitev dihalnih poti in od tod značilni zvoki pri kašljanju in dihanju. Psevdokrup se velikokrat ponavlja pri otrocih, ki imajo pogoste okužbe dihal in sicer pri majhnih otrocih do 6. ali 7. leta starosti. Napad poteka najpogosteje brez zapletov, umiri se po nekaj urah. Redko je potrebno zdravljenje v bolnišnici, izredno redko pa pride tudi do prenehanja dihanja, ki zahteva vstavitev cevke, skozi katero otrok diha nekaj dni, dokler se vnetje ne umiri. Pri zdravljenju psevdokrupa je najbolj pomembno, da se otrok umiri z namenom čim manjše porabe kisika, pomaga tudi svež zrak, od zdravil se najpogosteje uporabljajo kortikosteroidna zdravila ali adrenalin.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
3.12.2008 15:19:51   
aleži
Sobanovo dela v bolnišnici na oddelku pediatrija vsako sredo ter v Zd Kp in Lj (drugače je od gor). Zd jo hoče imet pri njih, bolnica enako.... in se bo morala odločit kje bit user posted image  (tako mi je rekla Rončevič). Drugače sem bila pri njej že pred 1 letom v bolnišnici, ker ima alergološko, pulmološko,.... ampak vsem se odločila in šla na Debeli Rtič, ker biti pink ponk žogica se mi ni dalo glede stanja na njega. Tako vsaj vem,da je Deisingerjeva tam in ne bo šla nikamor, ona pa ne vem. Preveč obveznosti ima pomojem in vsak jo hoče na svoji strani.
Upam, da se bo prav odločila.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
3.12.2008 15:45:15   
amaya
ah tej P....menjala bom pa sigurno!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
3.12.2008 15:45:40   
amaya
kaj pa moram naredit za menjat P?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
3.12.2008 17:34:28   
aleži
Po mojem samo pokličeš določeno P in vprašaš, če sprejema nove paciente.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
3.12.2008 19:46:04   
amaya
aha...ja no, jaz malo kompliciram v svoji glavi user posted image

mi smo pa danes bili v supernovi, ker je prišel Miklavž. Luštno, ker je bil prej še en lutkar in je bil etienne kar fasciniran nad lutkami in celo predstavo. potem pa so pršli Parkeljni in ga srali okoli, da mi je tamali jokal. Pa strašli so te otroke kot f.u.k.njeni user posted image Sem ga že čekirala in če bi pridivjal zopet mimo Etienna (naj povem, da je samo tam okoli mene skakal) bi ga kr s komolcem user posted image user posted image

no, to je to...jutri se pa grem šišat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
3.12.2008 21:24:58   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

hojla,

uivajte brez nas

Ma boga Sara! Srčno upam, da se ni še Vita včeraj kaj nalezla....user posted image user posted image user posted image

pa tudi Mihiju enga lupčka, ki nima sreče s trebuščkomuser posted image !

Jaz pa sem šla danes v bošk nabrat mah za jaslice, skuhala golaž in spekla piškote. Od kod mi vsa ta energija nimam pojmauser posted image user posted image user posted image ! In še user posted image sem dobila po 16 mesecihuser posted image !

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.12.2008 19:01:06   
Lara Croft
Đizus.... sem si skuhala sezam... ma ke škifo... no sezam še gre dol, ma voda?! AJutooooooooooooooooo...

Bi blo bulš, če bi pila tinto... hahaha

Ma kaj
moram bi jst tko štornirana in met mleko samo v eni joški?

Pa še to vam moram povedat.... moja mačka je fenomen.... je bla zaprta na balkonu in ker ni imela kam it scat, je šla v ajmar od močota... user posted image user posted image user posted image Jst pa iskala, kje pri streli se je uscala, ki je tako smrdelo....

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.12.2008 20:53:50   
amaya

Đizus.... sem si skuhala sezam... ma ke škifo... no sezam še gre dol, ma voda?! AJutooooooooooooooooo...

Bi blo bulš, če bi pila tinto... hahaha

Ma kaj
moram bi jst tko štornirana in met mleko samo v eni joški?

Pa še to vam moram povedat.... moja mačka je fenomen.... je bla zaprta na balkonu in ker ni imela kam it scat, je šla v ajmar od močota... user posted image user posted image user posted image Jst pa iskala, kje pri streli se je uscala, ki je tako smrdelo....

ah, tudi jaz imam podobne izkušnje z mucami user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.12.2008 19:47:19   
leni5
ma kaj je to zatišjeuser posted image ??????????????

Je kriv Miklavž, da ni nobeneuser posted image ?

Mi smo zaenkrat o.k., miklavž nam je prinesel darilca. Tudi meniuser posted image , sem bla pridna!

Jutri še ne vem, če bom prišla na kafe, ker grem po darilca...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?