|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
28.10.2008 8:13:08   
Bimba80
Grazie ragazze:))))
Sem vedla, da mi boste pomagale........ja oblekice....nekaj jih je sposojenih, nekaj pa si nisem mogla kaj in sem jih kupla......ker tiste sposojene so od punce, ki je ima dva fantka tako, da neki malega si bom pomagala prevec pa ne........moram na podstresje, ker je vse gor, da vidim kaj je sploh primerno za prve mesece in ce ni vse samo modro..........

Še eno vprašanje......za domov s porodnišnice ste vi prej kupile ali ste koga poslale? Pa kakšno številko ste kuple?

Ma sem prav smotana........samo neki težim z mojimi vprašanji........če vam gre na živce mi kar povejte........

Glede očetovstva, pa so mi rekle naj pridem samo enih 10 dni pred PDP, ker se je že zgodilo baje, da so to toliko prej urejali in je bilo potem kaj narobe......nevem kaj narobe, ma naj bi bilo zakonsko, da to lahko le 10 dni prej.......zakaj nam koruznikom ne verjamejo?:=)))))))))))))))))) joke

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 751
28.10.2008 10:09:39   
sirenetta
Ni problema Bimba, ti kar vprašaj user posted image .

Oblekice za user posted image za iz porodnišnice:
jaz sem kupila en kompletek (v HM v LJ; če greš kaj v Lj ali Go ali Ce, se ti splača it nakupovat v HM, imajo full lepe in kvalitetne in poceni v primerjavi z BC stvari),
sem kupila številko 62 (se mi je zdelo, da bo fantič velik, če pa bi se slučajno rodil full mičkin, pa bi dragega poslala, da mi gre kupit en manjši kompletek pa na brzino opere posuši in spegla, saj ima 4 dni časa, bi mu že ratalo user posted image user posted image user posted image ).

Če je otrok povprečno velik ob rojstvu skoraj nima smisla kupovat 56 številko, ker tik tak preraste. Mi smo večino kupili 62. Pa na začetku ima otrok široko povijaje kar vzame kar nekaj centimetrov oblačilca, rokavčke pa malo zavihaš če je treba pa je.

No, če je slučajno otročič veliko manjši, pa ga oblačilca že počakajo, pa se naknadno dokupi manjše. Taka je bila moja politika, raje kupit večje, ki lahko počaka da otročič zraste in v skrajni sili kupit po rojstvu manjša oblačilca (poslat koruznika v nabavo), kot pa kupit premajhno oz. tako da v parih tednih preraste.

Moram it, je upalu sireno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.10.2008 10:28:00   
Bimba80
Hvala sirenetta:=))))

Mene taka sirena še čaka.......ke lepo komaj čakam.......zdaj......potem verjetno bom imela že dovolj tega.......hecam......komaj čakam da vidim te majhne rokice in nogice, ki se premikajo v meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj oblekic sem prav v H&M, ker so mi ble najlepše in res zgledajo kvalitetne.....še dobro da so odprli tudi v Trstu H&M ali pa v Gorici v QLandii, trako naj je bliže.........sem v soboto kupla mičkene roza žametne hlačke v Trstu v H&M in sem se odločila, da bom te dala za iz porodnišnice, če ne bo user posted image  šel kaj kupit.........če bo preveliko........ma mislim, da ne bo tako majhnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.10.2008 12:43:30   
aleži
Bimba ti raje si kupi kakšen kompletek št. 56, ker nikoli ne veš.
Pri Žigcu sem imela vse št. 62, ker takrat imaš drugačno predstavo koliko je otrok velik, koliko zraste,........ da je mogel user posted image , ko smo prišli domov iz P user posted image  v Ariel takrat po št. 56, ker mu je bilo vse preveliko. Bil je dolg namreč 51 cm, ma preden zraste gre mimo cca 1 mesec. Iz P je šel kot en kloven, vse velikooooo!!!
Pri Sari, ki je bila dolga 50 cm, sem se pa že prej organizirala in vzela majhne stvari, da je prišla domov kot princeska user posted image  in ne kot klovenuser posted image
................user posted image user posted image "osel pade samo enkrat na led"user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 28.10.2008 12:44:35 >

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.10.2008 12:45:45   
aleži
Ma sklepam, da boste pestvali user posted image ?

Spet samo user posted image ....Etienne in Mihael bosta imela kaj zbirat!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 755
28.10.2008 13:07:53   
Bimba80
Oj......ja, ja......nekaj bodijev in hlack, pa te hlače za iz porodnisnice sem kupla 56 št., upam da bo v redu......

Ja, ja bomo pestvali user posted image ........opažam, da se je malo obrnilo in da je po dolgem obdobju več user posted image  prišlo obdobje več user posted image .........

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 756
28.10.2008 13:12:47   
aleži
Pa še to vam posredujem za tiste katere imate rade sneg

http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_03_11_2008.htm?WT.z_src=main

mi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 757
28.10.2008 20:37:00   
aleži
Ojla, jutri me ne bo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sara ima vročino v ritki 38,1. .....je pa bila živahna, vesela,....user posted image  nimam kaj je to. Mogoče, mogoče bo pa zobek, čeprav nič ne vidim......user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 758
28.10.2008 22:31:01   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ojla, jutri me ne bo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ma jst bi se tudi prištulila.... samo ne vem kam.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.10.2008 22:32:05   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Pa še to vam posredujem za tiste katere imate rade sneg

http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_03_11_2008.htm?WT.z_src=main

mi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sam ti ne pomaga pri 19 stopinjah.... user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.10.2008 18:04:59   
leni5
Aleži, kako je Sara??? Upam, da ni nič hujšega.

Vita je pa full hripava...boga pokašljuje kot en stari nono. Ji pa je uspelo danes reč mamauser posted image ( s takim bas glasom). Danes ima 6. mesecev in nobena se ni spomnila...kakšne steuser posted image !!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 761
29.10.2008 18:18:52   
amaya
Evo mene user posted image

Torej:

1. Da ne bo user posted image user posted image user posted image : SARI ŠE PREKO RAČUNALNIKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA 8 MESECEV.
2. Aleži: danes sem srečala tvojega user posted image . Ne skrbi je bil priden user posted image
3. Lara: v Kopru se dobimo. Ko si kaj na Obali pokliči. Ti pošljem tel. št. preko ZS
4. Leni: ma kaj vsi bolani user posted image Jaz sem danes štekala kaj je moji žabi!!! Ker toliko poliva....mu hodi ven TROJKA user posted image Ma ni to malo zgodaj????user posted image
5. Azzu: user posted image Ki si ti žena...oglasi se kaj
6. Mixi: piši recepte
7. Bimba: anka jaz bom imela user posted image . Sem se tako odločila user posted image user posted image
8. Sire: si dobila sušilni?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 762
29.10.2008 18:19:14   
amaya
Marsy: KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? kAKO JE Z MALO KAJO????????????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 763
29.10.2008 18:20:13   
amaya
DRAGA VITA!

Danes si praznovala 6 mesec. Še malo pa boš šla v šolo user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 764
29.10.2008 18:48:55   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

3. Lara: v Kopru se dobimo. Ko si kaj na Obali pokliči. Ti pošljem tel. št. preko ZS

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... sem dostkrat v kp.... ti sigurno javim.....user posted image

Marsy: KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? kAKO JE Z MALO KAJO????????????

Ti jaz povem, da sta fajn..... in da se te dni odpravljata na primorsko.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 765
29.10.2008 19:03:17   
Lara Croft
moja bejbika pa že 6 dni ni kakala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
29.10.2008 19:29:46   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

moja bejbika pa že 6 dni ni kakala.user posted image

če dojiš pomaga da ti spiješ malo portalaka zjutraj na tešče. Jaz sem tako naredila in se je lepo skakal. Ali pa ful sladka kamilica.

Neposredna povezava do sporočila: 767
29.10.2008 20:02:03   
aleži
Nisem pozabila user posted image : Vita user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev.

Sara ima spet vročino 38,1 in je še pokoncih. Si mislite? Polna energije user posted image  in ič ne kaže znakov zaspanosti.
Čez dan je ni imela, je bila malo bolj sitna.... ma fata je vse naredila user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 768
29.10.2008 20:03:44   
aleži
Amaya: Mi je povedal user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 769
29.10.2008 21:03:54   
Lara Croft

če dojiš pomaga da ti spiješ malo portalaka zjutraj na tešče. Jaz sem tako naredila in se je lepo skakal. Ali pa ful sladka kamilica.

Kaj je portalaka in kje to dobim? Ma cuker ji pa ne bi rada dajala...

Držim pesti, da bo punčka.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 770
29.10.2008 21:13:40   
Azzurra

5. Azzu: user posted image Ki si ti žena...oglasi se kaj

ma jaz sem tu, kje češ da sem? user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 771
30.10.2008 11:12:10   
Bimba80
amaya tako, po fantku pride punčka.......user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa naj bi imela PDP.....če sem prav razumela je to sveže ali se motim?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 772
30.10.2008 12:03:12   
Bimba80
aleži upam, da je s Saro kaj boljše........ne moreš pa verjet, da kljub taki vročini imajo toliko energije.......jaz bi bla že v postelji vsa boga in brez volje.........

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 773
30.10.2008 12:40:28   
aleži
hvala user posted image user posted image
sem pa ugotovila, da ima 6. otroško bolezen!!!!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.10.2008 10:39:20   
aleži
user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?