|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
24.10.2008 16:45:17   
amaya
aaaaaaaaaaaaaa OK! Sem potolažena, ker sem se počutla res bad user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.10.2008 20:13:08   
aleži
Sire kaj si rešla? Upam,da  si ga kupila!!!!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.10.2008 20:29:46   
aleži
Ma kakšno zatišje, boste dobila diplomo za čvekanje!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.10.2008 20:39:20   
mixi
evo mene sem se prišla samo pohvalit kaj sem dobrega kuhala za večerjo kremno špinačno juho in palačinke z orehi in čokoladno kremo, zdaj pa grem ker bo kmalu začel film in ga bom gledala mogoče pridem več ksno. 

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.10.2008 20:43:14   
aleži
Mixi: si prav gušte naredila. Ej, ti ki imaš moža kuharja, kakšen dober recept za hitro naredit kosilo, večerjo, slaščico,.... bi pa lahko napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.10.2008 20:51:52   
amaya
user posted image

nehajte o hrani user posted image user posted image user posted image ker bi samo jedla in jedla....se ne upam na vago user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.10.2008 8:53:02   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
etiennček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mesecev
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.10.2008 9:14:15   
Bimba80
Dobro jutro:)))

Ma ja na CSD nisem nic resla, grem jutri zjutraj......sem pa zvedla vceraj, da za ocetovstvo lahko resimo sele 10 dni pred PDP in nic prej.......bom sla pa samo z mojimi papirji......

Kako ste kaj vi? Upam, da ste uzivale vceraj v soncku......jaz bolj malo, ker sem imela dan za pucanje stanovanja.......vsaj malo bolj kulturno je:)))))

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.10.2008 11:12:26   
sirenetta
Etiennčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.10.2008 11:22:00   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Sire kaj si rešla? Upam,da  si ga kupila!!!!!!!

Ma deeeej user posted image user posted image user posted image . Kaj misliš, da so kaj rešili, ko sem prišla nazaj? Sploh nič. Sem jim malo zatežila, da moram otroka nahranit, previt, skopat in dat spat in da če mislijo, da naj to tam pri njih naredim? In so mi potem v petih minutah nekaj zimprovizirali, cioe so mi dali račun za kr en drug stroj, ki stane isto kot tisti, ki sem ga jaz kupila (oz. hotela kupit pa ni šlo) glih toliko da sem pokasirala dvojne pike in dobila dokument in pustila šolde tam. Ko mi pripeljejo stroj naj bi šofer prinesel pravi račun in mu vrnem ta "zasilni" račun ki sem ga dobila v petek.
Če ni nobeni nič jasno, ni panike, komaj da je meni jasno.
Ben, vgl. stroj sem kupila in mi ga pripeljejo te dni, ne glede na čaranje z računom.

Leni
sem se takoooo nasmejala včeraj user posted image user posted image user posted image . Rade volje bi ostala še klepetat s tabo in tvojim "ne tako iztrošenim" priležnikom user posted image user posted image user posted image . Res si me nasmejala full, prav dobre volje sem ratala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amaya
tvoj Etienne si bo moral poiskati novo punco, razen če se sprijazni z okrnjenim haremom, če mu torej Sara, Daša, Ana, Nara...niso dovolj; Vitka se je namreč fuuuull ogrela za Mihaela, ne Leni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Azzurra torej velja za jutri user posted image

Mixi javi se ko si da queste parti user posted image

Bimba držim pesti, da lepo rešiš na CSD user posted image

Punce, ste prestavile orolođote nazaj?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.10.2008 13:44:44   
Lara Croft
Punce, ste prestavile orolođote nazaj?

Ne vseh..... dobro, da se na leptopu in telefoninotu spremeni samo.... user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.10.2008 18:30:58   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

Dobro jutro:)))

Ma ja na CSD nisem nic resla, grem jutri zjutraj......sem pa zvedla vceraj, da za ocetovstvo lahko resimo sele 10 dni pred PDP in nic prej.......bom sla pa samo z mojimi papirji......

Kaj res? Jaz sem rešla en mesec pred PDPjem? Ma so čudni!?!

Sire, jaz pa sem prav imela občutek, da te zadržujem...ma kaj čem, ki moj jezik ko zaštarta v peto, ga ne ustaviš več user posted image user posted image user posted image !!! Vidiš, da se pre malo šetkaš z nami!?

Etienneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maaa... kaj že 8. mescev ima???

Mi 3 bejbe jurti pridemo v KP, če bo katera okrog me pokličte...

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.10.2008 18:55:13   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Sire, jaz pa sem prav imela občutek, da te zadržujem...ma kaj čem, ki moj jezik ko zaštarta v peto, ga ne ustaviš več user posted image user posted image user posted image !!! Vidiš, da se pre malo šetkaš z nami!?

Ma kaki zadržuješ user posted image . Komaj da sem se odlepila od tam! user posted image Bi ostala anka eno uro mi je bilo prav fajn, ma ki sta mama in Robi tam ostala sama sedet ko dva čuka user posted image , sem imela slabo vest, ki me ni bilo tako dolgo nazaj user posted image . Mogoče se ti je zato zdelo, da me zadržuješ, ker me je zaradi občutka krivde vleklo nazaj k njim. Ma sta preživela anka brez mene in Mihaela, prav lepo sta se zadebatirala sem na koncu ugotovila. In ja, itak da sta nas kontrolirala. Da ki me ne vidijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, moj jezik ima tudi pet prestav....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.10.2008 20:48:49   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

evo mene sem se prišla samo pohvalit kaj sem dobrega kuhala za večerjo kremno špinačno juho in palačinke z orehi in čokoladno kremo, zdaj pa grem ker bo kmalu začel film in ga bom gledala mogoče pridem več ksno. 

Mixi
pliz recept za župico! user posted image

In tudi jaz bi kakšen receptek za hitro in dobro kosilo, večerjo, mljaskete user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.10.2008 11:42:57   
Bimba80
Dobro jutro rožice in dobro jutro tudi vašim sončkomuser posted image user posted image user posted image
No jaz sem bila že na CSD-ju in oddala moje papirje, za dragega pa ne še, je rekla, da bo moral to sam poskrbet ko bom jaz v porodnišnici, da bo tako najboljše.........

Ta teden sem se odločla, da bom začela prat oblekice......kako ste vi kaj prale oblekice......stopinje, prašek......

Neposredna povezava do sporočila: 740
27.10.2008 12:56:37   
amaya

Dobro jutro rožice in dobro jutro tudi vašim sončkomuser posted image user posted image user posted image
No jaz sem bila že na CSD-ju in oddala moje papirje, za dragega pa ne še, je rekla, da bo moral to sam poskrbet ko bom jaz v porodnišnici, da bo tako najboljše.........

Ta teden sem se odločla, da bom začela prat oblekice......kako ste vi kaj prale oblekice......stopinje, prašek......

komplicirajo BREZ VEZE!!!! Jaz sem v Izoli to rešila 1 mesec pred PDP-jem pri Bojani. Moj je potem drugi dan po rojstvu samo javil, da sem rodila ter ime in priimek otroka in so oni potem poslali vse na Občino. Mater so fleksibilni...kot stare preperele gume.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.10.2008 20:33:56   
sirenetta

Bimba, ni glih tko. Očetovstvo on sam ne more urejat, ker moraš TI podpisat, da je on oče.
Mi smo tako naredili: smo se narisali v zgornjem štuku CSD-ja, številke sobe žal ne vem. No, tista na šalterju nas je napotila, smo pač povedali, da smo prišli uredit očetovstvo in nas je napotila v zg.štuk, povedala št. sobe.
In smo se narisali v pisarni ene precej zakomplicirane in sitne ženske, ki nam je spredavala vse zakone po katerih naj bi se očetovstvo urejalo PO rojstvu otroka in da kdo nam je rekel, naj pridemo k njej že sedaj.
Pa sem jaz naivno rekla, da sem na internetu zvedela. In smo je lepo razumevajoče poslušali da pove do konca in ji pridno prikimavali.
Na koncu je rekla: no naj vam bo, bomo spisali in boste vi podpisala da vam ne bo treba hodit prve dni po porodu sem, bo takrat prišel samo mož in prinesel odpustnico iz bolnice s podatki o otroku in uredil stvar do konca (in istočasno uveljavljal očetovski dopust). Tako nama je spisala papirje za priznanje očetovstva, nama jih dala za podpisat in sajonara.

Tako je bilo to, ne vem, če sem ti kaj pomagala, lahko kopipejstaš postopek, ki smo ga mi izvedli. Nam je ratalouser posted image .

Ne vem, ali sta s tvojim bila prav pri tej isti v zg.štuku, pri kateri sva bila midva. Mislim, da sta dve, ki urejata očetovstvo, mogoče sta naletala na ta drugo (ki je še bolj rigidna kot tista, ki sva jo imela midva). Ali niti nista poskusila it do nje, ker vas je že po tel. odvrnila od tega? No, če nista šla tam do nje osebno odločena da zdaj bi uredila očetovstvo, bi jaz na vajinem mestu probala. Tko izgubit nimaš kaj.

Ah, ta birokracija...

No, razen če sta poročena, potem vama očetovstva ni treba urejat, ker se po zakonu smatra za otrokovega očeta soproga. V tem primeru je menda treba edino imet poročni list s sabo v porodnišnici in to je to.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.10.2008 20:37:35   
sirenetta
A ja, tvoj user posted image ima pa pravico do 3 dni izrednega dopusta ob rojstvu otroka, vlogo da delodajalcu oz. ga zaprosi in ta mu jih je dolžan odobrit. In pa poleg tega 11 dni očetovskega dopusta, za kater da vlogo na CSD.

Tako za vsak slučaj napišem, če ti niso povedali...

Neposredna povezava do sporočila: 743
27.10.2008 21:06:22   
leni5

V materinski rečejo, da moreš dat pol manj praška kot sicer in dobro prelikat stvari...za stopinje pa ne vem...sem upoštevala to kar je na etiketi oblačil. Pleničke in belo pa sem na 95 stopinj. Ma se nisem dolgo držala tega...

Sara, še preko internetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 8. mesecev

In mislim, da ima Kaja od marsy tudi danes svoj 1. mesecuser posted image !

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.10.2008 21:12:37   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

No, razen če sta poročena, potem vama očetovstva ni treba urejat, ker se po zakonu smatra za otrokovega očeta soproga. V tem primeru je menda treba edino imet poročni list s sabo v porodnišnici in to je to.

ni potrebno. Zanimivo pa je to, da poročeni smo dobili domov rojstni list, koruzniki pa v porodnišnici.  

Neposredna povezava do sporočila: 745
27.10.2008 21:15:22   
aleži
Leni, hvalaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj ena, ki se je spomnila user posted image  moji Sarici. Zlata si!!!!!!!! za druge bom pa kar user posted image user posted image user posted image user posted image

Marsy  Kaji za user posted image mesec

Pa kje si se ti skrila? Zdaj ko si doma, se nič več ne ogalsiš. Napiši kaj kako ste,... in kdaj prideš v Izolo

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.10.2008 21:19:56   
aleži

Če imaš izposojene oblekice ni potrebno jih prat na 40C, samo na 30C. Jaz nisem uporabljala kake 3-4 mesece mehčalca, ločujem še vedno njene stvari od ostalih in dajem tekoči prašek persil za otroke. Bele stvari kot so tetra plenice..... pa sem jih dala na 95C in likala, likala.....
Lahko pa si kupiš v IT Napisan, ki je tudi zelo v redu glede pranja.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.10.2008 21:59:40   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Leni, hvalaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj ena, ki se je spomnila user posted image  moji Sarici. Zlata si!!!!!!!! za druge bom pa kar user posted image user posted image user posted image user posted image

Marsy  Kaji za user posted image mesec

Pa kje si se ti skrila? Zdaj ko si doma, se nič več ne ogalsiš. Napiši kaj kako ste,... in kdaj prideš v Izolo

Aleži user posted image user posted image user posted image oprosti....Sara vse naj naj naj za dopolnjenih 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Marsy, tudi Kaji user posted image vse naj za prvi mesec user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.10.2008 22:08:36   
sirenetta
A ja, perilo: tetra plenice in belo na 90 stopinj, oblekice tako kot piše na etiketi torej bodisi 30,40,60 stopinj (na začetku sem imela bodije in hlače vse z oznako na etiketi 60 stopinjm, tako da sem prala oblekice na 60, zdaj imam pa vsega pomešano, tako da se držim 30 stopinj).

Ja, v MŠ so pa nam rekli, da naj nafilamo malo manj pralni stroj, naj ne bo nabasan in naj uporabimo kakšen manj agresiven prašek (jaz sem uporabljala in še uporabljam Frosch iz Milerja), pa brez mehčalca, ker zna nadražit nežno otroško kožo ali pa kako alergijo povzročit.

Prvih nekaj mesecev sem ločevala, sedaj pa edino tetra plenice perem posebej, oblekice pa perem skupaj z našimi oblačili.

Likala sem vse, zdaj pa je cca. en mesec ko sem obupala nad tetra plenicami in samo zložim in v predal, oblačilca pa še vedno likam. Ampak ne več dolgo! Sušilni stroj prihaja!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 27.10.2008 22:11:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 749
27.10.2008 22:21:52   
sirenetta
Aleži še nekaj za Sarico za se oddolžit ki sem pozabila user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?