Azzurra
|
Bimba - dosti imajo za povedat čez babico Nato. Jaz sem jo imela pri porodu. Zjutraj je bila sicer ena druga, Danica. Ta me je sprejela, nardila klistir in me priklopla na flašo (sem imela sprožen porod), in potem je nekje ob 11. uri, ko so mi našopali malo več kapljic umetnih popadkov, izjavila da gre k zobarju. In med vrati vidim Nato. Mene je skoraj kap, samo sem rekla mojemu potiho: Evo, zdej smo ga pa najeeebali. No, ne bom rekla, da se od nje cedi med in mleko od prijaznosti, predvsem se mi zdi, da ima nek svojevrsten smisel za humor in če ga češ razumet - razumi ga Mogoče sem imela to srečo, da sem bila kljub vsemu razpoložena za štose, mogoče ker sem bla po svoje zaradi posebnosti v nosečnosti malo "raccomandata" (in me je zato Lovšin hodil čekirat ves čas tudi med popadki, ne samo pri iztisu) - moram rečt, da meni ni bla slaba. Ko je nastopilo tisto ta pravo, torej iztis, pa mislim, da je fenomenalno vodila porod in sem bila presenečena kako hitro je potekalo in da me ni bilo potrebno nič rezat. Na koncu me je pohvalila, da sem tudi lepo sodelovala in sledila navodilom. Moram rečt, da moja izkušnja z njo ni bila slaba. Sem pa slišala od drugih, da zna bit osorna, v smislu, da porodnice včasih, razumljivo, za pozabit malo bolečino, sprašujejo in se hočejo pogovarjat, pa vprašajo Nato recimo "kaj vi imate kaj otrok", ona pa čisto nesramno nazaj zabrusi nekaj v stilu "ja, čez tisoč je mojih"...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|