|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
4.10.2008 12:09:59   
Naja30
nena, daj ji karkoli kar ima rada za pit. Zelo je važno, da pije, da ne dehidrira. Če ima kakšen sok ful rada ali podobno. Za jest pa tudi, naj je kar ji paše in kar ima drugače rada. Ko so boalni, jih moramo razvajat. user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.10.2008 12:19:35   
n€na
jo bom še bolj razvajala kot jo že in upam da se ne navadi, ker bomo pa pol mi gogiuser posted image user posted image user posted image
Se mi zdi da bi Zala full rada jedla pa se boji da bo bruhala. Je bila sinoči tako boga na koncu ni imela več kaj za bruhat in še vseeno je bruhalauser posted image user posted image user posted image
Si je za zajtrk zaželela pašteto in na koncu je spravila vase samo košček, pol si je zaželela banano in isto, vase je spravila samo en grižljaj. za pijačo ji pa sploh ni., čeprav je zjutraj kazalo da bo vsaj pila.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.10.2008 12:20:02   
n€na
zdej me je pa ven zabrisaluser posted image user posted image user posted image  

zdej pa res ne razum več tega najprej me ven vrže pol pa vidim post tam kot je trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.10.2008 12:30:09   
Naja30
Glede na to, da je bruhala in da ima drisko, ji daj npr. kakšen riž, krekerje za glodat, banane... kaj takega, ki zapira.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.10.2008 12:41:24   
n€na
ji dajem tisto kar se mi zdi da zapirauser posted image

Za kosilo je pojedla riž s korenčkom in sedaj že veselo spi. Mi je pa full čudno da njeno obnašanje sploh ne deluje da bi ji kar koli manjkalo, nima vročine.

A je možno da ima samo kakšne prebavne motnje oz ima težave zaradi hrane, ki jo je zaužila včeraj?

smo bili pa tudi včeraj na enem praznovanju roj.dne in tam je pojedla veliko čipsa in smokija, drugače ga pa ne je dosti?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.10.2008 12:53:28   
Naja30
Seveda je možno, da ima težave, ker je jedla tisto, kar ni navajena.
Drugače pa - moja je včeraj imela vročino, pa je bila čisto običajno živahna - z 38,5 vročine! user posted image  Če ne bi bil čas za spanje, ji ne bi dala svečke.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.10.2008 13:07:05   
n€na
pa še to me zanima, te samo gnjavim danesuser posted image   Sem rekla tašči, da ne vem kaj je z Zalo in da naj raje njena hči z otroci ne hodi danes gor, da se mali star 2 meseca nebi česa nalezel. A misliš da me kaj upoštevajo NIČ. Valda bo pršla gor. In kaj mi rečejo: "če se je mel kej za nalest se je nalezu včeraj!"user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še starejši bo ostal tukaj do jutri in je ppravi mali vragec ne da 2sekundi mira.  kaj misliš ti o takih ljudjeh ki ne upoštevajo tvojega mnenja. za mene so en d user posted image

pa naj povem še eno veselo. V ponedeljek popoldne dobim kopalnico in pol še čez 9tednov kuhinjo pol bo pa feštauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.10.2008 14:03:10   
helenav
nena Klara je tudi včeraj bruhala-in to že v vrtcu. Pa ni noben nič poklical!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jo je ob 15h kot ponavadi mož šel iskat in je bila ena druga vzgojiteljica, Klara se je drla....una p ani vedla nič povedat...kdaj je bruhala....kakšno je bilo počutje...kaj je jedla...če je sploh kaj jedla..ali je spala....tako sem bila jezna.... Meni so to ful pomebni podatki, ko pridem iskat otroka...sploh pa po takem dnevu, ko je bruhala, bi lahko dobila malo več informacij, da se vem organizirat popoldne....

no včeraj je potem še fajnnnnnnnn driskala in zvečer še enkrat bruhala..najbrž ostanke kosila.

sem ji pa pripravla rižek na vodi s krompirčkom..danes je jedla juhico s pustim piščankčkom...pije šipek čaj...bruhanja ni več..ima pa še vedno drisko...

in nena kot si rekla ti..počutje je pa super....takoj ko zbruha je 5 minut malo mirna , pol pa akcija.

Včeraj sem klicala P in pravi da so prehodne kratke virozice, ki jih je v vrtcu ogromno...

upam, da bo do ponedeljka zdrava.

Jaz pa sem fasala mastistitis in to neke čudne sorte..bradavičnega....maj sentito...ampak bradavica boli za umret...si mažem z nekim mazilom in pijem antibiotik...včeraj od bolečin nisme mogla niti roke dvignituser posted image user posted image Ko končam z zdravljenjem , pa bom res vzela tiste tablete, ki pokončajo mlekouser posted image .

grem počivat, dokler je še vse mirno.

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.10.2008 14:25:23   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Evo, to je od mojega včerajšnjega izletauser posted image  V glavnem žalost. Imam filing, da so šele začeli dobivat robouser posted image

zame???

Zala in Klara user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.10.2008 16:29:16   
n€na

.najbrž ostanke kosila.

da ni bilo pol kosilo krivouser posted image user posted image meni je že enkrat bruhala po kosilu ki ga je jedla v vrtcu, Tisti dan je jedla prvič v vrtcu in so jedli kalamare.

Ma ob 14:30 sem jaz šla po Zalo je bila Klara videtu uredu. Edino je začela jokat ko jo je tatjana dala na tla ko je šla previt Zalo, ki se je pokakala.

Klarauser posted image user posted image user posted image

Helenav ti pa upam da se čimprej rešiš mastitisa. si ne morem predstavljati kako to boliuser posted image user posted image

Glede informacij v vrcu jih moraš pa se mi zdi kar sama zaslišat, drugače ti nič ne povejo

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.10.2008 18:44:19   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Evo, to je od mojega včerajšnjega izletauser posted image  V glavnem žalost. Imam filing, da so šele začeli dobivat robouser posted image

zame???

Ja, ja sem. Sem pozabla napisat scusa. Sem si spomnila kasneje, pa nisem našla časa napisat. Sem ti vzela oboje robčke, vendar sem si ene Pampers obdržala, da vidim kakšni souser posted image  Sej ti jih ne bom računala teh, ki sem si obdržalauser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.10.2008 21:04:02   
thaiss

zame???

Ja, ja sem. Sem pozabla napisat scusa. Sem si spomnila kasneje, pa nisem našla časa napisat. Sem ti vzela oboje robčke, vendar sem si ene Pampers obdržala, da vidim kakšni souser posted image  Sej ti jih ne bom računala teh, ki sem si obdržalauser posted image user posted image

a Sole Luna si si zadržala, to naj ti bo za uslugo!!!?? Jaz jih že neki časa kupujem v Famili, so res malo manjši, ma za v torbo so super!!!
Se zmenimo za prevzem!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.10.2008 7:22:07   
helenav
jutrooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nena kako je??????????????...mi smo pokonci že od 5huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in sedaj je zspana ,ampak ona brez melka noče zaspatuser posted image user posted image user posted image mleko pa je bruhnila zjutraj ven....čeprav ga včeraj ni...ne zjutraj, ne popoldne, in ne zvečer..

danes bo pa sitnauser posted image user posted image user posted image .

in mi gremo v BCpogledat katere marele so v akciji, ker naš voziček je za v kanto. Včeraj ga je mignonu celega pobruhala in tudi tisti del, ki se ga ne da oprat in smrdi ko vrag in to če ne opereš za rav ne gre dol...pa še iz blaga je voziček....ah...ja....

Jutri bo tata na bolnški....bodta šla do P pogledat kaj pravi...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.10.2008 8:51:23   
n€na
jutro,

mi smo pa danes zelo dobri, veliko pijemo in nič ne jemouser posted image . Zjutraj je kakala še malo mehko in mislim da bo danes vse okuser posted image . Vsaj upam tako. Naša noč je potekala kot ponavadi brez zbujanja in smo spali do 7-ih kot ponavadiuser posted image

Helena in Klarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej dobro.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.10.2008 10:07:58   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

pa še to me zanima, te samo gnjavim danesuser posted image   Sem rekla tašči, da ne vem kaj je z Zalo in da naj raje njena hči z otroci ne hodi danes gor, da se mali star 2 meseca nebi česa nalezel. A misliš da me kaj upoštevajo NIČ. Valda bo pršla gor. In kaj mi rečejo: "če se je mel kej za nalest se je nalezu včeraj!"user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še starejši bo ostal tukaj do jutri in je ppravi mali vragec ne da 2sekundi mira.  kaj misliš ti o takih ljudjeh ki ne upoštevajo tvojega mnenja. za mene so en d user posted image

pa naj povem še eno veselo. V ponedeljek popoldne dobim kopalnico in pol še čez 9tednov kuhinjo pol bo pa feštauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti včeraj prehitro zbežala. user posted image
Da ti odgovorim na vprašanje - če se drugi ne pobrigajo toliko, da bi zavarovali svojega otroka, nimaš kaj. Saj si jim rekla, da je mala bolana, kaj več pa ne moreš naredit.
3x hura za fešto! user posted image user posted image user posted image

Tija ima virozo. Smo bili danes pri dežurnem, ker sem imela občutek, da ima vneta ušeska. So samo rdeča in grlo tudi, vročina okoli 38,5. Ponoči sva spali - NIČ! Tako da grem počivat dokler tudi ona spi.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.10.2008 19:19:21   
n€na

[/quote]

Sem ti včeraj prehitro zbežala. user posted image
Da ti odgovorim na vprašanje - če se drugi ne pobrigajo toliko, da bi zavarovali svojega otroka, nimaš kaj. Saj si jim rekla, da je mala bolana, kaj več pa ne moreš naredit.

[/quote]

takole mi je rekla tudi moja mami.

Nam se je stanje poslabšalo in bo zala jutri ostala doma. 

Tijauser posted image user posted image user posted image user posted image

A je dobila kakšna zdravila za virozo?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.10.2008 19:27:39   
thaiss
čer,

Matia gre čez 5 minut v banjo, in  potem pančkat! Smo cel dan pohajali,vreme je bilo super!!

mela ste bili v Zooju???

Majrim kako pri vas???

Zala in Tija user posted image user posted image

helenav kako je Klara?? Ste kupili vozek???

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.10.2008 19:37:03   
Naja30
Ni dobila nič za virozo. Samo zbijat s calpolom ali svečkami, namakanje v banji, če je treba in veliko tekočine in čiščenje noska. Bogica je cel dan bila tako brez energije in spala je veliko... Tako da ta teden ni vrtca.
Smo misli it v ZOO, ampak na žalost je odpadlo. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.10.2008 20:03:27   
helenav
čer....Klara stoka v postelji....kriza bo danes, ker je že cel dan brez mmleka...in ne vem če bo sploh uspela zaspat...ampak mleko na njen želodec je najslabše, kar ji lahko dam....je jedla pašto in bianco in popilamalo čajčka...upam, da zaspi...

čez dan je samo enkratbruhnila ob 11h....in prej se ji je pašta zataknila..sicer sploh nebi....in driskala je enkrat....

upam, da bo kmalu bolje....ta viroza z bruhanjem mi ni prav nič všeč....

pa še P je cel bogi bogi....

thaiss ja smo vzeli enega v akciji

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.10.2008 20:08:29   
Naja30
helenav, torej tudi pri vas vrtec jutri ne pride v poštev? Boga Klara, naj se pozdravi. Verjamem, da ji je hudo brez mleka. Tija je tudi navajena na mleko, da ga vsak dan pije.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.10.2008 20:27:20   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

upam, da bo kmalu bolje....ta viroza z bruhanjem mi ni prav nič všeč....

pa še P je cel bogi bogi....

o bogi, tudi njega je ujelouser posted image
Se mi prav smilite vsi s temi bruhajočimi in driskajočimi virozami!! Mi smo dali to aprila skozi in res nobenemu ne privoščim!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.10.2008 21:11:53   
majrim
evo še meneuser posted image user posted image ...obiskov je konec in ni lepše kot ostati sam  v svojem miruuser posted image user posted image user posted image
najprej en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse,ki imate viroze user posted image ...hvala bogu je to za nami in upam,da bo zdej neki časa mirauser posted image user posted image
a zato ni bilo danes nobene po Izoli???user posted image user posted image ...mi je blo kar čudno,da nisem nikogar srečala..user posted image ...helenav...pozdravi P in naj se čimprej spravi v reduser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.10.2008 21:14:27   
thaiss
aja majrim, ti si imela taščo na obiskuuser posted image user posted image
Mi smo pohajali po kopru, do žusterne

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.10.2008 21:24:43   
thaiss
Majrim, kaj tudi Neža mora jutri prinest fotografijo v vrtec??????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.10.2008 21:44:51   
majrim

Majrim, kaj tudi Neža mora jutri prinest fotografijo v vrtec??????

ne user posted image user posted image user posted image ...ni nihče nič rekel zaenkrat user posted image ...a bodo dali na omarce slike al kaj??user posted image ...tako kot pri meliuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!