dskubin
|
dskubin kako mali atlet??? Od katerega leta dalje pa imajo športne aktivnosti za naše malčke??? Kaj pa plavanje??? Dokler sem bla tam, je blo OK, je celo pretekel en krog na stadionu in telovadil, čim sem šla okrog ovinka, je samo stal in gledal, kaj delajo drugi. Pol pa je doma pokazal, kaj že zna Zaenkrat smo tam tolk, da sploh vidim, če ga to zanima oz. če se bo uspel vklopit - načeloma je od 4+, ampak je letos kar nekaj mlajših. Samo sej veste kako je, pri tako majhnih se vsak mesec dosti pozna, Drža pa nima še 3. Tko da, bomo vidli, če bo šlo, če ne pa drugo leto. Ja, res so pozimi v telovadnici in tudi zdej zunaj se grejo igrice. Tako se pač začne pri tako majhnih - z igro. Ma za začetek je najbolj važno, da nekaj miga, pa da zna slediti navodilom oz. da posluša. Za plavanje se pa moram še pozanimat, od kake starosti naprej gre, sem pa čula samo pohvale. Pripelješ tja otroka in ti ga vrnejo nazaj na vratih oblečenega, posušenega,.. Hong Kong - nič carine in davka, ker se zdilaš, da napišejo na škatlo manj, kot si v resnici plačal, al pa, da je darilo Samo gumijastih škornjev ziher ne bom naročila, sem kupla u Hoferju za 5 al 6 evrov in so čisto OK za une 4x, k jih bosta imela. Sem kupla Dražu spomladi, pol pa dežja sploh ni blo in zdej so premajhni Ej, v rit bi se brcnila, če bi dala še tolk keša za njih. IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Je še pri kateri tako? Kje pa, sploh ne vemo, o čemu govoriš. Naši so FUL pridni. Hodijo zraven noge, na ukaz se obrnejo in mirno hodijo v drugo smer. Če odpreš usta, takoj vprašajo kaj bi rada in to takoj storijo in pol še vprašajo, če je u redu Dej nehi govorit neumnosti, a bi rada šla en popoldan z nami na sprehod - če ne zaradi druzga, da se boš vsaj ti boljš počutla.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.10.2008 14:33:51 >