asso
|
Ojla punce, kaj včeraj zvečer ste vse omagale Ja Zrak zjutraj sem bila v Udinah oz. jaz grem za cel dan... in posledično zjutraj nisem mogla videt tvojega posta. Ampak itak niso imeli bodijev tako, da ti nisem kupila. Imeli so samo tiste pakirane po 7 in še to ne številke od Eneia Mi pa gre na živce v H&M-u, ker imajo vso možno robo, od poletne, jesenske, zimske in spomladanske tako, da preden kaj najdeš No, nekaj sem dobila. Eno majčko za Nastio z muco in eno za Tarin na srnico in dve navadni za Tarin. Vse skupaj pa ni bilo glih poceni - 30€ Sem kar neki zapravila včeraj. Dobila sem pa dosti za Tarin. Full nekih majčk (za 3 majčke sem dala 5€). Pa trenirkico.... Jaz sem tudi gledala bundice, a nobena mi ni bila všeč. Jaz čakam, da dobijo še kar robe. Druga leta sem vedno kupovala v Idexe, ker so najcenejše in lepe, ampak letos nimajo kaj dosti izbire. Roza in takšen material, ki greš samo mimo ene vejice se strže. Pa tudi tiste lanske, ki sem kupila prvič ko sem oprala mi je šla sponka od zadrge tako, da gledam drugje, ampak drugje so cene ajajaj Iana ima full lepe, ampak 60€ dat, ne hvala. Lani sem Nastii lepo puhovko kupila v Prenatalu za ene manj kot 40€ in ji bo še letos v redu. Za fantke pa v Idexe imajo res več izbire. Naja absolutno bundica. Plašček ti bo prišel zelo malo v poštev. Mela bunda na gumbe Sej mogoče jo boš dobila, ampak je zeloooo zelooo nepraktična. Povem ti s prve roke in še občutek imaš, da jih med gumbi vse prepiha. Zame nisem skoraj nič kupila. V planih sem imela ne vem kaj, na koncu sem le dvoje hlač (bolj tako) in dve majčki. V Espritu sem provala miljon hlač, majčk, jakenco... in na koncu ugotovila, da ne delajo za moj štamp Ali mi je bilo preveliko ali premajhno tako, da ali dam eno kilo gor, ali eno dol oz. začnem telovadit - Zrak help. Eno bundico sem skoraj kupila od Geoxa, ampak je bil za 10 cm prekratek model... v glavnem kriza... Pa tudi igrač mi ne manjka. Spet je bilo nekaj ugodno in seveda, sem kupila za vse možne rojstne dneve, novo leto... Nastia si je želela Barbiko s konjem in sem imela takšno srečo, da sem jo dobila za 12€ (no ni prava Barbika - kaj pa ona ve - prava stane 60€ ) Evo, to je od mojega včerajšnjega izleta V glavnem žalost. Imam filing, da so šele začeli dobivat robo