|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
3.10.2008 8:58:26   
zrak
hellloooo melčiiiii..
si pogledala kaj v poštni nabiralnikuser posted image

V idexe so dobili lepe bundice po cca 26€, tako da mi smo rešeni za zimo..

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.10.2008 9:08:08   
thaiss
zrak kaj si mu že kupla bundo??user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.10.2008 9:14:23   
zrak
ja valda... pa zdaj je izbira... jaz se opremim pred vojno.. med vojno zmanjka orožjauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.10.2008 9:15:07   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

hellloooo melčiiiii..

To sem tudi včeraj vidla. Ful imajo poceni bundice.

Jaz se pa ne morem odločit ali naj ji kupim bundo ali plašček? Kaj pravite? user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.10.2008 9:23:45   
zrak
Naja koliko otrok imaš ti??? Zdaj sem gledala tvoj listek, da vidim koliko je stara tvoja čebelica in imaš tam ene tri datume???

Po pravici sem jaz bolj za bundice.. saj plašček je lep, ampak ne za vsak dan.. jaz sem bundico vzela za vsakodnevno rabo.. in eno imamo za zamnjat, ko bo ta prala..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
3.10.2008 9:24:56   
zrak
Naja štupida io... a imaš dva nosečniška.. sem na hitrco pogledala...bolje da se koncentriram v delo.. ker pol naredim same piz....user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.10.2008 9:26:37   
Naja30
2 sta nosečniška, ja. user posted image  Eden je tedenski, eden pa odšteva. Da vem, do kdaj moram diplomirat. Aaaaa! user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.10.2008 9:50:12   
thaiss

ja valda... pa zdaj je izbira... jaz se opremim pred vojno.. med vojno zmanjka orožjauser posted image

ma ja sej maš prav da se zdej oborožiš... mi pa čakakmo, zbiramo, se zmišljujemo...in na koncu ostanemo brezuser posted image

Jaz se pa ne morem odločit ali naj ji kupim bundo ali plašček? Kaj pravite? user posted image

kupiš oboje pa jeuser posted image user posted image  Ma sej zdej majo tako lepe bundice, puhovke ki so malo daljše in pridejo lepo ko plašček.

Naja koliko otrok imaš ti??? Zdaj sem gledala tvoj listek, da vidim koliko je stara tvoja čebelica in imaš tam ene tri datume???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si faca zrak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eden pa odšteva. Da vem, do kdaj moram diplomirat. Aaaaa! user posted image
Brava, bravauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.10.2008 10:10:54   
zrak
Thaiss pa ti itak ne rabiš.. imate tisto lepo rumeno, ki je vredna za 3 iz Idexe

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.10.2008 10:12:04   
zrak
user posted image Pa zdaj sem opazila, da se je naš listek ustavil na 1 letu.... uff tudi to moram spreminjat..

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.10.2008 10:22:26   
melaverde

hellloooo melčiiiii..

sem pogledala takoj ko sem prišla domov in ti...PRAZNO !!!!

hvala za info...kakšne barve ???

a je katera vidla kje bundo na gumbe??? thaiss se sigurno smeje ampak...v ponedeljek sem peljala Vala v vrtec in  je vzgojiteljica najprej vprašala kaj mu je bilo user posted image  na vratu je imel tako rajso, kot bi mu vratne žile hotla prerezat user posted image  prav kri mu je tekla user posted image

Naja, jaz sem za bundo, veliko bolj praktična !! Pa itak res potrebuješ dve...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.10.2008 10:24:41   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
ma ja sej maš prav da se zdej oborožiš... mi pa čakakmo, zbiramo, se zmišljujemo...in na koncu ostanemo brezuser posted image
ta mi je nova, ti brez ???????????? user posted image user posted image

kupiš oboje pa jeuser posted image user posted image  Ma sej zdej majo tako lepe bundice, puhovke ki so malo daljše in pridejo lepo ko plašček.
sem pričakovala takšen odgovor user posted image user posted image  lepe puhovke samo v Chiccotu, če hočeš prisilni jopič greš v Okaidi, niti rok ne premakne user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil melaverde -- 3.10.2008 10:25:02 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.10.2008 10:30:43   
thaiss

Thaiss pa ti itak ne rabiš.. imate tisto lepo rumeno

sej za začetek bo imel to, kaseneje mu bom pa še eno vzela.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.10.2008 10:31:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ta mi je nova, ti brez ???????????? user posted image user posted image

sem pričakovala takšen odgovor user posted image user posted image  lepe puhovke samo v Chiccotu, če hočeš prisilni jopič greš v Okaidi, niti rok ne premakne user posted image user posted image

a ti mene malo nateguješ.....

na botone...hm, kupi mu kapotuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.10.2008 10:44:30   
zrak
HAHAH MELA , KUPI "MONTGOMERI" AL KAKU SE REČEuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.10.2008 10:47:43   
zrak
ma kaj asso je šla zjutraj v udine???  saj veste moja spominska celicauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.10.2008 11:13:50   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ...matr ste v akcijiuser posted image user posted image ....se vidi,kdo je v službi user posted image
najprej čestitke Tinkari za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dej cuma javi se kej,da boš poročala user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.10.2008 11:55:27   
melaverde

a ti mene malo nateguješ..... niti malo zakaj ?? sej si bla z mano, ko sva gledali zeleno puhovko v Okaidiju??? user posted image user posted image

ne, bom dala mojega prat na 90... user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
3.10.2008 11:56:21   
melaverde

HAHAH MELA , KUPI "MONTGOMERI" AL KAKU SE REČEuser posted image

ma ti se meni samo smeješ... user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.10.2008 12:12:11   
majrim

a ti mene malo nateguješ..... niti malo zakaj ?? sej si bla z mano, ko sva gledali zeleno puhovko v Okaidiju??? user posted image user posted image

ne, bom dala mojega prat na 90... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra idejauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.10.2008 9:01:47   
zrak
hitro iz druge strani...., ciaoooo. .ja zopet se vidi kdo dela user posted image user posted image user posted image

Ja Mela Valda se ti smejim , če si mi smešna.. faca siuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.10.2008 9:17:19   
asso
Ojla punce,

kaj včeraj zvečer ste vse omagaleuser posted image

Ja Zrak zjutraj sem bila v Udinah oz. jaz grem za cel dan... in posledično zjutraj nisem mogla videt tvojega posta. Ampak itak niso imeli bodijev tako, da ti nisem kupila. Imeli so samo tiste pakirane po 7 in še to ne številke od Eneiauser posted image  Mi pa gre na živce v H&M-u, ker imajo vso možno robo, od poletne, jesenske, zimske in spomladanske tako, da preden kaj najdešuser posted image  No, nekaj sem dobila. Eno majčko za Nastio z muco in eno za Tarin na srnico in dve navadni za Tarin. Vse skupaj pa ni bilo glih poceni - 30€user posted image

Sem kar neki zapravila včeraj. Dobila sem pa dosti za Tarin. Full nekih majčk (za 3 majčke sem dala 5€). Pa trenirkico....

Jaz sem tudi gledala bundice, a nobena mi ni bila všeč. Jaz čakam, da dobijo še kar robe. Druga leta sem vedno kupovala v Idexe, ker so najcenejše in lepe, ampak letos nimajo kaj dosti izbire. Roza in takšen material, ki greš samo mimo ene vejice se strže. Pa tudi tiste lanske, ki sem kupila prvič ko sem oprala mi je šla sponka od zadrgeuser posted image  tako, da gledam drugje, ampak drugje so cene ajajaj user posted image user posted image user posted image  Iana ima full lepe, ampak 60€ dat, ne hvala. Lani sem Nastii lepo puhovko kupila v Prenatalu za ene manj kot 40€ in ji bo še letos v redu.
Za fantke pa v Idexe imajo res več izbire.

Naja absolutno bundica. Plašček ti bo prišel zelo malo v poštev.

Mela bunda na gumbeuser posted image  Sej mogoče jo boš dobila, ampak je zeloooo zelooo nepraktična. Povem ti s prve roke in še občutek imaš, da jih med gumbi vse prepiha.

Zame nisem skoraj nič kupila. V planih sem imela ne vem kaj, na koncu sem le dvoje hlač (bolj tako) in dve majčki. V Espritu sem provala miljon hlač, majčk, jakenco... in na koncu ugotovila, da ne delajo za moj štampuser posted image  Ali mi je bilo preveliko ali premajhno tako, da ali dam eno kilo gor, ali eno dol oz. začnem telovadit - Zrak help. Eno bundico sem skoraj kupila od Geoxa, ampak je bil za 10 cm prekratek model... v glavnem kriza...

Pa tudi igrač mi ne manjka. Spet je bilo nekaj ugodno in seveda, sem kupila za vse možne rojstne dneve, novo leto... Nastia si je želela Barbiko s konjem in sem imela takšno srečo, da sem jo dobila za 12€ (no ni prava Barbika - kaj pa ona ve - prava stane 60€user posted image )

Evo, to je od mojega včerajšnjega izletauser posted image  V glavnem žalost. Imam filing, da so šele začeli dobivat robouser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.10.2008 11:53:59   
dskubin
Naja, jaz sem za bundo, veliko bolj praktična !! Pa itak res potrebuješ dve...

Me prav zanima, če ti bo letos zneslo z eno - meni se od časa do časa zdi, da bi rabli 3 user posted image . No 2 rabimo sigurno, eno za zamenjat, ko je druga v pranju - sej mamo sušilca, ampak da bi prala samo bundo, pa tudi ne gre. Je pa res, da jaz moje pustim, dsa se valjajo po tleh, pa v pesek jih pustimo tudi pozimi, da o raznoraznih zgodah in nezgodah zunaj niti ne govorimo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.10.2008 12:02:50   
Naja30
Z eno že lani ne bi zneslo, ker je ravno pozimi začela naveliko plaziti in hoditi, tako da je bila kar veliko na tleh. user posted image  Tako da vem, da je treba imet rezervo. Grem danes malo pogledat okoli.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.10.2008 12:05:46   
n€na
dan,

.........zala je včeraj začela bruhati in danes še driskatiuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz upam samo, da ni kaj hujšega. Noče jest niti pit. Ji dajem po žlički da dobi vsaj malo tekočine, ker se bojim da bi dehidriralauser posted image user posted image Za nas je to prvič in bi bil dobrodošel kakšen nasvet.

Drugače ste pa tako pridne čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEP DEŽEVEN DAN

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 21:12:36 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Katero ime bi izbrale?
OliveOyl

a.) Tina (71%)

b:)Marie (17%)

c.)Maria (13%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!