|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
6.10.2008 21:29:38   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

o boga melči, tudi tebe je čapalo???...da tudi tebi zobi ne rinejo venuser posted image user posted image  user posted image hecam, hecam!!

Matia je dobil vse 4ke pred dvojkami, tako da jaz ne verjamem pravilu...

sem v skrbeh, da ga ne bo nosilo na eno stran... user posted image user posted image user posted image
upam da ne, osmice imam v grlu... user posted image

cuma, dobri fotki  user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.10.2008 21:30:23   
melaverde
oooo, kolko nas je ... user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.10.2008 21:32:16   
majrim
mela je tuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,thaiss si že šla spat???user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.10.2008 21:36:50   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

kje so fotke od cume?????user posted image ...ma kaj sem slepa al kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.10.2008 21:37:16   
majrim
navt...........čer.....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.10.2008 21:37:46   
majrim

oooo, kolko nas je ... user posted image user posted image

in kolko vas je še skritihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.10.2008 21:38:13   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

kje so fotke od cume?????user posted image ...ma kaj sem slepa al kajuser posted image

ma med albumi...primo piano od tamale user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.10.2008 21:42:18   
thaiss

mela je tuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,thaiss si že šla spat???user posted image user posted image

evo meuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.10.2008 21:47:34   
thaiss

ma med albumi...primo piano od tamale user posted image

sem šla pogledat, fuulll sta lepi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.10.2008 21:48:43   
cuma
Čau punce!

Da se malo javim še jaz ...čeprav sem zaspana za past dol ... user posted image

Dnevi šibajo in naša Tinkara je postala že prava  punca ... sploh odkar je shodila... V vrtcu se ima lepo in gre še vedno rada. Vmes je bila 14 dni doma, ker je bila zelo prehlajena, a je ni nič zmedlo in je od četrtka spet uspešno v vrtcu.
Majrim: sej veš kako je to, danes ena, jutri druga .... user posted image  ji pa verjamem nežiki, da de je zbala za svoje kosilce , ker naša bi skozi ammm aammm user posted image

Ema je tudi ok. Tudi ona je bila na bolniški .... zdaj pa hodi brez problema v vrtec in je začela na veliko razlagati o drugih otrocih in se jih veseliti user posted image . Smo pa v fazi preizkušanja in neuboganja ... user posted image user posted image user posted image  ...

thaiss: lepo te je srečati .... Matiček je pa pravi dečko! Kako je zrasel user posted image .

Vsi bolančki: hitro se pozdravite!!!!

Lahko noč

< Sporočilo je popravil cuma -- 6.10.2008 21:49:57 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.10.2008 21:53:54   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
thaiss: lepo te je srečati ....

enako, čeprav na brzakeuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.10.2008 22:12:22   
tejčica
Še glas od nas.

Naš falotek je prejšnji teden šprical vrtec ker je po enem tednu v vrtcu spet zbolel. Je bil prve dva dni ful bogi. Imel je vnet ušesek, smrkal in je imel AB, tako da je bil doma cel teden, da se je dobro pocajtal. Danes pa smo imeli sistematskega in glede na to da je že čisto zdrav tudi cepljenje. Sedaj pa imamo za kar nekaj časa mir s tem.

Meni se je v tem času ko se nisem javila začela tudi že šola, samo do predavanj mi še ni uspelo priti.user posted image  Upam da v sredo mi uspe it.

Jutri pa me čakajo prve govorilne ure za Tajo v šoli. Sedaj grem tja še brez skrbi in upam da tako ostane. Mala zaenkrat ful uživa, pa kaj ne bi, saj je skoraj tako kot v vrtcu.

user posted image  za vse bolančkane.

Vidim da ste vse v šopingih za mulčke. Tudi jaz sem ta vikend štrefila po H&M-u, C&A-ju, KIK-u... sem zgubljala živce! Za malega sem iskala trenerkice za v vrtec pa so povsod imeli samo kavbojke in druge hlače, za Tajo pa sem iskala hlače za v šolo pa so imeli povsod samo trenerke.user posted image  Za Tajo imam sploh problem dobit normalne cunje. Nosi že velikost 134 in to je že dekliška, kar pa pomeni nizek pas, dekolte, majčke do popka... in to naj oblečem šestletnici!!!

Uživajte!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.10.2008 8:34:08   
zrak
Sem pa ugotovila, da sta moji dve punci pravi divjakinji. In najmlajšim nič ne pustita. Še Nastia, ki bi lahko razumela ne uboga nič in odriva Groza. Ne vem pa s kje se je to Tarin naučila (grebsti se za stvari), ker doma tega ne počenja

user posted image  mogoče se pa je naučila v vrtcu, kjer se morajo grebst za igrače.. Ja bogi moj enei teče za tarin, da ji da bačin , ta pa kmamici se skrivat.. zgleda da jo je 1x prestrašil ki jo je skoraj polizaluser posted image user posted image

Ajej Mela pri vas pa je klasično, prvo Val pol pa še ti... meni tudi neki teče iz nosa, mogoče imam na poti zobeuser posted image .. Lahko leto pa smo bile celo leto na zraku in vse ok.. te pisarne nas bodo uničle..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.10.2008 8:34:41   
zrak
Majrim ja pokliči me

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.10.2008 8:53:51   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Evo, da vas še jaz pozdravim. Zdej sem punci odpravila v pojstlo, pred tem pa sem zložla skupi še eno pecivo tako, da mislim, da skoraj imam zadosti. Joj, čez uha mi gre to sladko, zdej moram kaj slanega vrčt v usta.

Mela com`é Val?

ma kako ti rata ??? ne razumem kaj delam narobe... user posted image  še zlikat ne uspem vsega, kopalnico pomivam na obroke in danes sem kosilo kuhala z Valom v naročju ???

Kako mi ratauser posted image  Tako, da imam kopalnico da gorje, otroke pustim, da se igrajo in to pomeni cel đumbus v dnevni. Kupi in kupi cunj se kar nabirajo in komaj čakam, da pride na obisk, kakšen otrok, ki komaj plazi, da mi pobriše tlauser posted image user posted image user posted image
Ne, resno. A ti misliš, da mi poleg tega še kaj rata. Pač po hiši imam kažin in zaradi tega se več kot toliko niti ne sikiram. Sej spečem tako mimogrede, med tem ko dajam posodo iz stroja in drugo not in vmes še pomijem posodo, pa ko se krema miksam odpravim otroke in to je to. Sej ne delam nekaj, da mi vzame par ur cajta, ja no edino če ne zafuram kreme in potem jo moram še eno uro reševat.

Thaiss nekje okrog 14.50 grem iz službe.

Zrak, ja bogi Enei, ker moji mu nič ne pustita... Danes sem celo Nasti začela učit, da ko jo kdo pozdravi, da se odzdravi. Ko en butl ostanem ko jo pozdravljajo in ona nič. Sej bo že, ampak že če ji non stop govorim, da se pozdravi, zahvali, prosi... bi lahko saj enkrat rekla dobro jutrouser posted image user posted image  Bo prej tamala kot tavečjauser posted image

V glavnem smo se odločli, da 24.10 se gremo malo razvajat v terme. Podaljšan vikend bomo šli v Terme Ptujuser posted image user posted image user posted image user posted image  Samo moram ugotoviti še, če imajo fraj.

Majrim ne sikiraj se, če so vsi uživali v Zooju. Vidiš, da zdej so vsi bolni. Boljše bit doma pa zdravuser posted image

Helena kako pa je kaj z vamiuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.10.2008 10:35:57   
zrak
Asso moraš uporabit tehniko od Dskubin, ki reče  Ne smeš pozdravit  user posted image  in Draž pozdraviuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.10.2008 10:40:21   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso moraš uporabit tehniko od Dskubin, ki reče  Ne smeš pozdravit  user posted image  in Draž pozdraviuser posted image

Aja, mogoče. Danes zjutraj sem ji v vrtcu razlagala, da če jo nekdo pozdravi, da je lepo odzdravit... pomoje si je mislila svoje... Morem začet tehnike bontonauser posted image user posted image user posted image

A si ne bi ti dala eno slikico zraven tvojega nicka. Ja, sej to je tudi dobro nič imet, glede na to, da si edina te takoj prepoznamuser posted image user posted image  Več ali manj gledam slikice kdo je ne nickov.

< Sporočilo je popravil asso -- 7.10.2008 10:41:43 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.10.2008 11:36:40   
nektarina
Hello. En pozdravček iz službe... Zvečer sem tako out,da niti  stat ne morem.
Pri nas je pravi kažin. V vrtcu sta  Nik in Alex  pridna ampak ko prideta domov sta tako živa, da mi  razmetata po celem stanovanju...  Asso te zastopim, jaz spravljam sproti ampak nič nič ne pomaga.user posted image
Imamo pa tudi novo navado( kreganje). Ja, ja Alex tepe in grize NIka.
Nik pa ubogi joka

by, grem kaj naredit

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.10.2008 12:48:34   
helenav
eko nas....na hitro iz službe

danes smo se šli pokazat teti zdravnici in dio buh in naša rončevič...eno uro in pol smo čakali....user posted image user posted image ...Klara je ratala sitna in zaspana, jaz sem bila tečna, ker sem bila iz službe...ufff....no na koncu nismo nič konkretnega rešili....
Imel aje virozo in sedaj, če ne driska več, je nima več...bruha pa še vedno vsake toliko, ker je še malček zabasana s katarjem , ki ji dela kašljat in kašelj sproži bruhcanje..Poleg tega ji rinejo dvojke ven in še zadaj 4 bodo pokukale. Zato si tudi pešta roke v usta in si hoče jezik ven potrgat, ker jo boli nekje zadaj in še sama ne ve kako si pomagat...in itak celo roko v usta in pol pobruhauser posted image .

Doma bo še cel teden...naj se vse skupaj poleže...boga moja mama....user posted image user posted image , pero še dobro da jo imam.

Zdej pa grem delat...

lep dan

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.10.2008 7:49:41   
zrak
Helenauser posted image user posted image

Na hitrco se vam javim... včeraj sem vidla Nežo in nisem mogla verjet kako se je stegnila.. saj je prehitela mojega Eneia. Prava deklica postaja.. .. Se mi je zdelo da ima tako dolge noge, ko srnica...  Sta pa bila ful pridna..

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.10.2008 7:50:14   
zrak
Še to sem pozabila.. Mela kako si - na zdravje mislim tvoje in Valovo?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.10.2008 8:26:45   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Še to sem pozabila.. Mela kako si - na zdravje mislim tvoje in Valovo?

ma kaj jim je. Upam,da nič resnega. 

Uff ma sem danes jezna. Sem rabila  urco in 10 minut do službe. Najprej kolone na cesti katere se niso premikale in pol še iskanje parking placa. V glavnem parkirala sem skoraj v Semedeli. user posted image
Kako ve rešujete ta problem??

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.10.2008 10:03:08   
thaiss
Dober danuser posted image
mi smo dobro, zdravi (tok-tok), v vrtcu se ima Matia lepo lepouser posted image

Ko pridem iz službe in ga vprašam, kako si on meni: ˝dobo˝user posted image  in kako si se imel u vrtcu: ˝japa˝user posted image

tejčica in naktarina, kančno malo glasu od vas!!!!

asso dimmi qunati šoldi ti devo, da si pripravim! Do kdaj delaš danes?? Včeraj nisem revala...

nektarina ne vem kam se voziš v službo, ma povsod je kaos. Jaz grem iz Izole, čez Markovec in se spustim v Žusterno, pri Snack Baru se uštulim na glavno cesto. Na srečo imam parkig, ki čene....v Kopru pa mora bit kažin, pa še na bertoški cesti neki delajo...jao meni ta DARS... stanje po slovenskih cestah pa je katastrofa, kamorkoli greš so zastoji

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 21:11:47 >

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.10.2008 10:12:54   
zrak
Thaissss helllooo , ciao.. me veseli da ste ok..

Nektarina.. vem o čem govoriš saj gremo po isti poti.. ni druge kot čakat, ampak na srečo jaz imam parking..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.10.2008 10:42:57   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Uff ma sem danes jezna. Sem rabila  urco in 10 minut do službe. Najprej kolone na cesti katere se niso premikale in pol še iskanje parking placa. V glavnem parkirala sem skoraj v Semedeli. user posted image
Kako ve rešujete ta problem??

Greš malo prej in za parking daš 20€ in si kupiš mesečni abonmauser posted image

Ma če vam povem, jaz sem samo v ponedeljek naletela na gužvo. Včeraj sem šla 10 minut prej in je bilo v redu. No, malo za Koper se je nabiralo. Danes pa sem bila spet malo pozneje (7.45) pri Hiperju in tudi ni bilo nobene gužve.
Če ne pa greš obrnit na Črni kaluser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

asso dimmi qunati šoldi ti devo, da si pripravim! Do kdaj delaš danes?? Včeraj nisem revala...

15€. Danes delamuser posted image user posted image  tam nekje do 15-ih. Cele plane sem imela za danes - zjutraj pridet v službo kasneje (in tudi sem) in domov tudi it kasneje, pa še v trgovino... na koncu si spolnem oz. pride tako, da moram še po otroke v vrtec in avto je na popraviluuser posted image user posted image user posted image  Tako, da moram it po punci, domov in nazaj v Koper po špežo...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!