asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, da vas še jaz pozdravim. Zdej sem punci odpravila v pojstlo, pred tem pa sem zložla skupi še eno pecivo tako, da mislim, da skoraj imam zadosti. Joj, čez uha mi gre to sladko, zdej moram kaj slanega vrčt v usta. Mela com`é Val? ma kako ti rata ??? ne razumem kaj delam narobe... še zlikat ne uspem vsega, kopalnico pomivam na obroke in danes sem kosilo kuhala z Valom v naročju ??? Kako mi rata Tako, da imam kopalnico da gorje, otroke pustim, da se igrajo in to pomeni cel đumbus v dnevni. Kupi in kupi cunj se kar nabirajo in komaj čakam, da pride na obisk, kakšen otrok, ki komaj plazi, da mi pobriše tla Ne, resno. A ti misliš, da mi poleg tega še kaj rata. Pač po hiši imam kažin in zaradi tega se več kot toliko niti ne sikiram. Sej spečem tako mimogrede, med tem ko dajam posodo iz stroja in drugo not in vmes še pomijem posodo, pa ko se krema miksam odpravim otroke in to je to. Sej ne delam nekaj, da mi vzame par ur cajta, ja no edino če ne zafuram kreme in potem jo moram še eno uro reševat. Thaiss nekje okrog 14.50 grem iz službe. Zrak, ja bogi Enei, ker moji mu nič ne pustita... Danes sem celo Nasti začela učit, da ko jo kdo pozdravi, da se odzdravi. Ko en butl ostanem ko jo pozdravljajo in ona nič. Sej bo že, ampak že če ji non stop govorim, da se pozdravi, zahvali, prosi... bi lahko saj enkrat rekla dobro jutro Bo prej tamala kot tavečja V glavnem smo se odločli, da 24.10 se gremo malo razvajat v terme. Podaljšan vikend bomo šli v Terme Ptuj Samo moram ugotoviti še, če imajo fraj. Majrim ne sikiraj se, če so vsi uživali v Zooju. Vidiš, da zdej so vsi bolni. Boljše bit doma pa zdrav Helena kako pa je kaj z vami