ronja
|
Ja, jaz se tu kar strinjam s kjavo - če mi moj lubi ne bi verjel, bi bila užaljena in tudi ne vem, če bi se mi dalo razlagat, da nimam s tistim ovitkom od kondoma nič! Ko bi me prvič vprašal, bi mu povedala, da nimam pojma, od kod je, če bi pa še naprej težil, pa bi me to prizadelo, saj sva zmenjena, da si poveva po pravici. Zato bi mu tudi verjela, če bi rekel, da ni njegov. Če mu ne verjamem na besedo, se itak ne grem, ker se policaja ne mislim it. Ampak mogoče je najin odnos res drugačen. Res je pa tudi, da tu gor Čričku vsi govorijo, da jo je gotovo varal - in to njene dvome okrepi. Pa ni nujno, da zadeva nima druge razlage... Ne vem, včasih se zgodijo trapaste situacije: jaz sem recimo hodila jahat nekam v bližino svojega bivšega in sem se včasih nazaj grede ustavila pri njem, ker sva bila še vedno prijatelja. To je moj lubi seveda vedno vedel. Nikoli nisem marala nosit modrcev, (tisti orto športni so pa sploh neudobni ampak žal edini, ki se obnesejo na konju), zato sem vedno izkoristila prvo priliko, da sem ga dala dol. In tako sem ga dala enkrat dol pri bivšemu (ne vpričo njega, seveda , sama na vcju) in sem ga tam pozabila. Seveda sem se doma spomnila in sem tudi povedala lubiju, da je modrc pri bivšem in ni mel nobenih problemov s tem. No, punca od bivšega je pa modrc našla na eni zabavi in si je seveda mislila svoje... (je pa res, da je bil blesav, ker ga je budalo šel skrit pod jogi , da ga ne bo kdo našel pa si česa mislil...) Tak da - se zgodi včasih, vsaj meni, no . Pa nisem spala z njim, nisem se mečkala z njim ali karkoli takega. Hvalabogu, mi je lubi zaupal in sem mu tudi vedno povedala vse take bedarije. Zato pa je moj lubi . In če bi mi on rekel, da ovitek ni njegov, bi mu verjela pa pika, ker vem, da mi ne laže, vsaj ne okoli pomembnih zadev. Vem, da bojo tu vsi rekli, da je trapasto, da bi mu kar verjela, ampak ne vem - kak pa vi živite z ljudmi, ki jim ne bi verjeli?
|