Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 6:56:53
|
|
|
|
Čriček
|
freycha hčerka je 10 let stara ona ne bi imela kondoma pa tudi smo skoz skupaj kadar pride.Pokica moj ni milijon procentov čeprav so sedaj prsti gor moji.
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 9:36:58
|
|
|
|
r1ta
|
Ti povej svojem, da nameravaš reč odnest v laboratorij na testiranje in se bo videlo čigav je kondom. Potem boš pa videla reakcijo.
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 10:20:22
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček freycha hčerka je 10 let stara ona ne bi imela kondoma pa tudi smo skoz skupaj kadar pride.Pokica moj ni milijon procentov čeprav so sedaj prsti gor moji. Saj nisem dvomila v to, da je tvoj kondom, to sem rekla izključno zaradi tega, da boš vidla kdo je še lahko "dežurni krivec", tj. tvoj mož, ane . Ker se mi malo zdi, da nočeš verjeti, pa čeprav bi morda bil on tisti. In kako sedaj rešuješ situacijo?
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 10:46:30
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Ti povej svojem, da nameravaš reč odnest v laboratorij na testiranje in se bo videlo čigav je kondom. Potem boš pa videla reakcijo. ce bi men moj to reku in bi bla nedolzna, bi se dve okol kepe dobil... hvala za tako zaupanje... hmm... ce ji bo pa on reku samo: nesi, kaj me briga - potem je 100% kriv ravno on oz. drugace receno - on je tisti, ki je odprl vrecko... ce ze imata tak odnos kot sem razbrala, se itak ne spostujeta in nic, potem itak ukrepaj kot ti pase... ga obtozi... on naj tebe... pomoznosti se se mal stepta... in na konc bosta oba srecna in vesela in zadovljna zivela do naslednje prigode...
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 11:02:02
|
|
|
|
Čriček
|
Sem mu prej sms napisala da sem ga včeraj poslala v laboratorij odg:ja prav če si dala upaj da bo pokazalo da je moj.Potem pa jaz odgovorim po tem kar si napisal je res tvoj.Pa spet on odpiše kaj pa če je tvoj jaz pa nazaj če bi bil moj ti sigurn ne bi vreček kazala.Pa on nič ne odgovori jaz pa napišem raje priznaj sedaj pred dokazom ki pride sedaj pa tišina.Tud ne javim se mu več če kliče,nič zdaj vem pri čem sem. upam
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 11:10:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sem mu prej sms napisala da sem ga včeraj poslala v laboratorij odg:ja prav če si dala upaj da bo pokazalo da je moj.Potem pa jaz odgovorim po tem kar si napisal je res tvoj.Pa spet on odpiše kaj pa če je tvoj jaz pa nazaj če bi bil moj ti sigurn ne bi vreček kazala.Pa on nič ne odgovori jaz pa napišem raje priznaj sedaj pred dokazom ki pride sedaj pa tišina.Tud ne javim se mu več če kliče,nič zdaj vem pri čem sem. upam Pa vidva drugače skupaj živita?
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 11:16:40
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sem mu prej sms napisala da sem ga včeraj poslala v laboratorij odg:ja prav če si dala upaj da bo pokazalo da je moj.Potem pa jaz odgovorim po tem kar si napisal je res tvoj.Pa spet on odpiše kaj pa če je tvoj jaz pa nazaj če bi bil moj ti sigurn ne bi vreček kazala.Pa on nič ne odgovori jaz pa napišem raje priznaj sedaj pred dokazom ki pride sedaj pa tišina.Tud ne javim se mu več če kliče,nič zdaj vem pri čem sem. upam brez zamere, samo trenutno se obnašata kot dva najstnika. Mislim, da bi se mogla oba malo zamisliti kaj počneta skupaj, če ni neke osnovne komunikacije in zaupanja en v drugega.....
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 11:23:53
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sem mu prej sms napisala .... odg:ja ....pa jaz odgovorim ....Pa spet on odpiše ....jaz pa nazaj ...on nič ne odgovori jaz pa napišem .... Mah, brez veze, kot otroci.
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 11:49:44
|
|
|
|
Čriček
|
Ja živiva skupaj samo sem mislila,da bo po sms bolj odkrit.Tehnofil če so ti pa teme otročje jih pa ne beri pa komentiraj.HVALA BOM ZAKJUČILA PA PO SVOJE NAREDILA!!!!!
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 11:52:38
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Saj sem že včeraj rekla da je kriv, pa mi nočeš verjeti . Pa madona Čriček no, v red se spravi ne pa neki sms sem in tja, kot dva najstnika. Prevaral te je, dobila si ga, on se sedaj tolče po glavi kako sta lahko spregledala tisti ovitek, verjetno se je že z ljubico slišal in ji očital če je slučajno ona pozabila pobrati ovitek in kako za vraga se jima je to lahko zgodilo...... Ampak ti pa še vedno lahko dalje raje verjameš v teorijo zarote njegove 10 letne hčerke, pa njene mame, pa psa ki ga je na taci prinesel...
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:00:24
|
|
|
|
baguSka
|
Ja živiva skupaj samo sem mislila,da bo po sms bolj odkrit. Ja sej nisi upala zamanj. Vec kot tok ze ne more bit ociten. Bolj odkrit pa verjemi da ne bo! Razen ko te bo mel ze tok dost, da mu bo vseeno ce gresta narazen... ampak to je ze tista: zaaadnjaaaa faza! Ko se bo jokal in prosil da mu odpusti - se to ne bo direktno odkrit.
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Ti povej svojem, da nameravaš reč odnest v laboratorij na testiranje in se bo videlo čigav je kondom. Potem boš pa videla reakcijo. A preveč CSI gledaš, oz. upam, da se hecaš
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sem mu prej sms napisala da sem ga včeraj poslala v laboratorij odg:ja prav če si dala upaj da bo pokazalo da je moj.Potem pa jaz odgovorim po tem kar si napisal je res tvoj.Pa spet on odpiše kaj pa če je tvoj jaz pa nazaj če bi bil moj ti sigurn ne bi vreček kazala.Pa on nič ne odgovori jaz pa napišem raje priznaj sedaj pred dokazom ki pride sedaj pa tišina.Tud ne javim se mu več če kliče,nič zdaj vem pri čem sem. upam kolk sta pa vidva stara, če lohk vprašam?
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sem mu prej sms napisala da sem ga včeraj poslala v laboratorij odg:ja prav če si dala upaj da bo pokazalo da je moj.Potem pa jaz odgovorim po tem kar si napisal je res tvoj.Pa spet on odpiše kaj pa če je tvoj jaz pa nazaj če bi bil moj ti sigurn ne bi vreček kazala.Pa on nič ne odgovori jaz pa napišem raje priznaj sedaj pred dokazom ki pride sedaj pa tišina.Tud ne javim se mu več če kliče,nič zdaj vem pri čem sem. upam a mi lohk prosim zaupaš kateri laboratorij in kje se nahaja, za primer, če bom kdaj rabila kej preverjat
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sitacija je sicer resna, ampak jz moram it lulat
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:18:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda sitacija je sicer resna, ampak jz moram it lulat Mogoče bomo celo kokice rabile
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:21:04
|
|
|
|
Čriček
|
Sej se ni treba norca delat se počutim kot da se zafrkavam rabila sem nasvet pomoč ampak vidim da forum ni pravi
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sem mu prej sms napisala da sem ga včeraj poslala v laboratorij odg:ja prav če si dala upaj da bo pokazalo da je moj.Potem pa jaz odgovorim po tem kar si napisal je res tvoj.Pa spet on odpiše kaj pa če je tvoj jaz pa nazaj če bi bil moj ti sigurn ne bi vreček kazala.Pa on nič ne odgovori jaz pa napišem raje priznaj sedaj pred dokazom ki pride sedaj pa tišina.Tud ne javim se mu več če kliče,nič zdaj vem pri čem sem. upam O lubi bog..... Mislm kakšno vezo pa mata? Mobitelsko Sej ni nč čudnga da gredo zakoni v **** če se pa folk po smsih pogovarja namest v živo.
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:21:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čriček Sej se ni treba norca delat se počutim kot da se zafrkavam rabila sem nasvet pomoč ampak vidim da forum ni pravi Saj si dobila nasvete, kako in kaj. Ta z laboratorijem je dobra ideja.
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
No, če bo prišel s službe s takimi prsti: je ziher kriv!
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda No, če bo prišel s službe s takimi prsti: je ziher kriv! Ogabno Drgač pa čist tko btw....njegov dnk ne smejo brez njegovga dovoljenja preverjat. To se sam v filmih sme Pa glih pocen tud ni.
< Sporočilo je popravil karin24 -- 5.8.2008 12:27:03 >
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:27:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Čriček po moje si ga pos*rala že takoj na začetku. Jaz mu ziher ne bi pokazala ovitka, niti ga ne bi nič vprašala. Samo v prihodnosti bi bila bolj pozorna na njegovo obnašanje. S temi laboratoriji in sms-i pa ... OTROČJE.
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin, ccc...prek prstnih odtisov se ne da DNK ugotavljat. Ampak ideja ni slaba, Čriček, kaj pa s tisto zadevščino-valjarčkom za lase in dlake - si potegnila čez kavč? Mogoče se najde kakšen sumljiv las? Sramna dlaka,...? To bi bilo potem mnogo lažje obtožnico sestavit
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:30:13
|
|
|
|
baguSka
|
rabila sem nasvet pomoč ampak vidim da forum ni pravi cricek lahko bi vedela, da tuki glih ne mores tega pricakovat v taki situaciji... pomagat ti ziher tuki nihce ne more... nasvetov pa lahko dobis kolkr zelis, pa bos na koncu se vedno sama nardila kar ti veleva tvoje srce al pa razum... sicer bi pa jst tud z veseljem ene kokice pomalcala zdele...
|
|
|
|
RE: ne vem koga naj obtožim 5.8.2008 12:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Čriček po moje si ga pos*rala že takoj na začetku. Jaz mu ziher ne bi pokazala ovitka, niti ga ne bi nič vprašala. Samo v prihodnosti bi bila bolj pozorna na njegovo obnašanje. S temi laboratoriji in sms-i pa ... OTROČJE. Tole je dober nasvet. Korekten, ampak žal po toči zvoniti....
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.