ronja
|
tehnofil, pa saj sploh ne veš, če je ta kondom res on uporabil! Poleg tega se je za partnerja treba borit, a ne? poznam precej ljudi, ki so v mladosti počeli svega i svašta, pa so zdaj zelo odgovorni in zvesti partnerji. nekateri so celo rekli, da bi se radi zdivjali kot najstniki, ne pa potem pri 27+, ko bi si začeli ustvarjat družino... Ni mi pa jasno tole: človek se po tvoje lahko spremeni iz nekoga, ki ženi grozi, da jo bo ubil, jo nadira za vsak drek, itd... v ljubečega in nežnega partnerja, če pa enkrat nekoga prevara, pa tak je in konec... Zanimivo razmišljanje, res . kaj misliš, da imamo ne/varanje zapisano v genih? Znanstvene podlage za tako razmišljanje ni. čriček, če on ve, da bi v primeru skoka čez plot bilo med vama konec ima razlog, da ti ne bi povedal po pravici, če bi se kaj takega zgodilo (kar še ne pomeni, da se je). Jaz imam obratno taktiko: povedala sem mu, da lahko to naredi in ga zato ne mislim pustit, bi pa rada vedela in bi rada, da mi sam pove in to takoj (oz. če smo natančni je in to on predlagal, ker oba veva, da je enako možnosti, da to naredi en kot drugi - velja seveda za oba). Tako mi ni treba živet v strahu, da počne kaj takega, ker vem, da bi mi povedal in mu lahko zaupam, karkoli bi rekel. Za začetek pa vprašaj svojo punčko in mogoče še njegovo hči iz prvega zakona, če je katera slučajno to prinesla, če te tako mori. In pa njega, če je vikend kdaj posodil prijateljem. Ampak jaz se sploh ne bi sekirala, res sem pa dokaj naivna, ampak ker imam dobro intuicijo, se nekak zgliha .
|