|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
16.8.2008 10:06:38   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Dan.

Končno se je ohladilo ... Kr paše, ne?

Ja, mene pa zanima, tiste, ki ste rodile v CE P,
kk je z obiski možekov - a se morjo čist ur držat???

Pa Sandra123 - kako je, če si prej noter in čakaš na CR -
lah greš mal na sprehod ven in se srečaš z obiskom
al samo v tistih urah?

Lana, dobro jutrouser posted image ...Kar se tiče obiskov partnerjev in ostalih...obiski so od 10.30-11.30 in od 16-17 ure. Moj user posted image in moja princeska sta bila ponavadi pri meni dlje časa (ko sem rodila), ni nikoli nihče nič kompliciraluser posted image , pa še uredila sem se lahko v miru po večerji (ob 17.30), ker sta ona dva pazila dojenčici...Preden sem rodila, sem pa večino časa preživela zunaj, obiske sem vedno sprejemala kar zunaj, ker je bil vsak dan prelep, da bi bila notriuser posted image ...Glavni vhod v P je odprt do 20.30 ure in do takrat lahko racaš naokrog - vizito pa nikar ne izpusti, ker dr.-jem to ni všečuser posted image - je ob 17-ih.....

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.8.2008 10:23:52   
karmar

Matejchi sem mislila da ti to veš. Moškemu moraš nekaj podložit pod rit, da je na visokem in noge morajo bit v luftu- tako da težka jajca padejo dol in pokrijejo ritno luknjo. S tem je prepih v telesu onemogočen in tudi smrčanja ni.
Kaj pa ženske? To je grozno- sama sebe sem zbudila.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.8.2008 10:54:08   
andrejaboris
Karmar zaj sem se pa nasmejala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom probala!user posted image user posted image

Sandra123  super da ti user posted image pomaga! Jaz tut ne vem kaj bi brez mojga! SE mi res smilijo matere samohranilke ko so za vse same!user posted image user posted image

Danes hvala bogu da se je ohladilo, ker še taka dva dni ne bi zdržala! Danes celo malo gležnje vidim! user posted image user posted image

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.8.2008 11:06:24   
lana777
sandra123 - hvala, zlata si, da mi takoj odgovoriš
in me s tem neizmerno potolažiš, ker me je ful straaaaaaaaaah ponedeljka ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.8.2008 11:09:56   
matejchi
karmar samo mojega niso sama  jajca.... nikoli tako polna, da bi lahko tam dol pokrival....

lana777 k vsaki lahko pride samo en mož, koliko bi jih pa ti imela na obisku?
Zdaj greva pa z malim.... če me zgrabi v onih rovtah... majke mi, da ne vem kaj bo... mogoče mi bo pa kakšna voljkulja pomagala... sicer je pa moj nekje tam blizu menda... sporočim!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.8.2008 11:21:10   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

karmar samo mojega niso sama  jajca.... nikoli tako polna, da bi lahko tam dol pokrival....

sej moj tud ne, sam opcija pa je... kaj pa ženske?
aaaaa, že vem si nekaj pravila od kameljih ustnic. To je v nosečnosti, ne? No, bom bolj ozke hlačke oblelka, da ne bo prepiha.

Erin- pravijo da če te moški šiva, ti naredi en šivček več, ker držijo za svojo raso... Je res? Kaj pa štrlček pri porodu?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.8.2008 11:40:33   
lana777
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

lana777 k vsaki lahko pride samo en mož, koliko bi jih pa ti imela na obisku?

HAHA user posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.8.2008 11:42:17   
sayuri
Dan user posted image . Se danes hrnaimo kar naprej že od pol dveh ponoči user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sem prišla samo napisat, da bomo danes dobili še enega levčka.
Ryssa je sporočila: "Ojla, jaz sem spet v P, tokrat zaradi odtekanja plodovnice. Mi bojo sprožili porod. Lep pozdrav vsem, pa držite pesti, da bo čimprej za mano."

Ryssa, seveda držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.8.2008 12:21:08   
andrejaboris
Ryssa drži se in čimprejšnje cartanje s tvojo štručko ti želim!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.8.2008 12:25:13   
naty13
Ryssa držimo pesti, da bo še en levček čimprej zunaj. user posted image user posted image user posted image

Anita pa tudi jutri pride domov z Zojo. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.8.2008 12:26:46   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Dan user posted image . Se danes hrnaimo kar naprej že od pol dveh ponoči user posted image  user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Luna dela svoje, pa šele pozno zvečer bo. user posted image

Mi pa nočmo kakat, pa nas pol mal zvija. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.8.2008 12:29:12   
bambi14
Jutro,
..za nami jokajoča noč od 1- 4 zjutraj in potem se je mala tako utrudla od joka in hranjenja in preoblačenja , da je spala od 4 pa do 10 dopoldan. Ko bi spala vsaj ponoči tako dolgo. A se jih da privadit na spanje- hhhmmmmm,....a ve kera kaka navodila za to ?

In pridem na RR in se nasmejim v 0user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Matejchi sem mislila da ti to veš. Moškemu moraš nekaj podložit pod rit, da je na visokem in noge morajo bit v luftu- tako da težka jajca padejo dol in pokrijejo ritno luknjo. S tem je prepih v telesu onemogočen in tudi smrčanja ni.

Mala je zaspala,...nič grem malo k njej hrčat.user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.8.2008 12:33:01   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sem prišla samo napisat, da bomo danes dobili še enega levčka.
Ryssa je sporočila: "Ojla, jaz sem spet v P, tokrat zaradi odtekanja plodovnice. Mi bojo sprožili porod. Lep pozdrav vsem, pa držite pesti, da bo čimprej za mano."

Ryssa, seveda držimo pesti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sayuriuser posted image user posted image user posted image , sem "vesela", da nismo edini, ki imamo te težave...pri nas se to že 2 dni vleče user posted image user posted image user posted image , še malo pa se mi bo zrolalouser posted image ...Smo pa danes obe naši bejbiki tehtali pred in po obroku...obe pojesta 50ml mleka...kilaža lepo napreduje, predvsem pa ne pretirano hitro in preveč na enkratuser posted image . Dodatek dajem samo ponoči - okrog 23-ih, da malo več kalorij dobita zvečer in zato, ker naj bi tudi spali boljeuser posted image ...pa nič iz tega že 2 dniuser posted image .
Lana...ni problema, pa nič ne skrbi glede odhoda v P - vse bo ok, pa tudi dr.-ji so zelo v redu...
Ryssa...no, pa si le dočakala ta danuser posted image , naj se čimprej rodi tvoja štručkauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.8.2008 12:35:17 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.8.2008 13:41:48   
buhtlčk
sam da se javim, sem še tukaj... v ponedeljek pa upam, da me notr obdržijo...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.8.2008 13:43:20   
miškolinček

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaaaaaaaaooooooooo ta je tudi dobra,me je glih prej dec razjezil,zdaj si me pa ti tako lepo nasmejala.

Matejchi,konkurenco  imašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.8.2008 14:05:59   
bella02
andrejaboris, mene je vročina čist utrujala, ko pa sem rodila, pa je blo takoj bolš. Noge so splahnele, kar me je najbolj matralo. Mi je pa zdej tud vroče in nenormalno najprej zašvicam okoli vratuuser posted image . Tako da si vzamem med dojenjem čas res samo za naju in sem samo v modrcu. Pa kako paše. Tudi ponoči ne morem imeti pižame. Očitno hormoni še niso povedali vsega user posted image user posted image user posted image

katja, user posted image user posted image user posted image ob izgubi dedka

karmar, user posted image user posted image user posted image , ta je dobra o smrčanju

plenice: katero številko plenic dajete malim? Naša Teja ima dobre 4 kg in ji dajem Pampers 2, sam sem jo dons že 3x preoblekla, je prišlo zmeraj čez user posted image user posted image user posted image . Mislite, da so premejhne? Še bolj sem pa jezna, ker sem dobila že 10 paketov plenic in od tega 4 kom velikosti 2. Kaj naj zdaj z njimi???

Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.8.2008 14:45:00   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

,me je glih prej dec razjezil,

Samo ne se mu pustit... tudi mene je, jebeliš, mu bom uro kupla!!
Pravijo da če te dec razjezi, ga moraš tok prpalt da v graben pade, in naslednjič ko te vidi da si take volje- se že kar sam vrže noter.
ps.s sej drgači jaz nisem taka, to sam pravijo.

< Sporočilo je popravil karmar -- 16.8.2008 14:46:50 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.8.2008 15:14:15   
naty13
Bella02 jaz mu dajem pleničke št. 2. Matr zakaj folk nosi tolk majhne pleniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra mi imamo skos umetno mleko, pa smo spal tako, da se zbujamo enkrat na noč po 14ih dneh. Počakaj, da malidve dobita nek ritem. user posted image  pride samo od sebe. Pri nas je. user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.8.2008 15:41:53   
sandra123
O, Naty user posted image user posted image user posted image , da je Jošt tako pridenuser posted image ...Meni je ravno danes patronažna rekla, da naj ju zbujam čez dan na 2.5-3 urce, da bosta zvečer utrujeni in da bosta dlje spali user posted image ...Upam, da bosta kmalu dobili svoj ritem, čeprav se že zdaj zbujata nekako ob istem času...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.8.2008 17:05:57   
naty13
Kje ste vseuser posted image

Matejchi, a si nam pobegnila v Rimuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Buhtlčk zdej je pa zadnji čas, da te obdržijo. user posted image  Samo še ti iz srečanja v KR si ostala. Kaj še čakaš. A bomo mi naslednjič z vozički, ti pa še 2v1user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mal heca.

Jošt je pa končno kakal. user posted image  Sicer ga še mal zvija, ampak je boljše. Je pa danes zaspanček. user posted image  Upam, da bo ponoči tudi spančkal. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.8.2008 17:54:21   
sayuri
Žanneža je pravkar sporočila: "Drage punce! Ostala sem v P. Popadkov še nimam, so pa namerili mojo princesko čez 4 kg in se še niso odločili, kako bom rodila. Ko bom zvedela kaj več, bom sporočila. Lp, žanneža"

Mislimo nate žannežauser posted image user posted image user posted image

Od Rysse pa ni še nič novičk. Upam, da se ne matra preveč.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.8.2008 17:57:33   
sayuri

še vprašanje za zjutraj, pol grem pa spat. Kje ste naredili te naše avgustovšče???
....firbec babji...user posted image

Pri nas je ročno delo.user posted image  V laboratoriju v Postojni. Ju je Čedo skupi zmešal. In moram reč, da mu je zelooooo dobro ratalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.8.2008 18:08:19   
buhtlčk
Ja naty jst sm takoj za...sploh glede na njegovo težo, bom zadnja, sam kil bomo mel pa največ :) Če so žannežo zarad 4kg obdržal...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.8.2008 18:34:10   
anaya
Dan....

Zakaj pa meni nikol ne povejo nič o teži pa velikosti deteta??? danes sem bla na CTg ( baje je odličn- kar pomeni da še ma placuser posted image ), in UZ kjer je ugotovila da je post¸lca sicer zrela ampak ima plodovnice še na pretek..... moj zaključek iz tega je da še dolgo časa ne bomo rodili, baje mu gre odlično....

Mogoče pa res čaka da si torbo za P pripravimuser posted image user posted image

Držim pesti za tiste ki ravnokar spravljate na svet nova življenja.... naj bo čim hitreje pa kolk se da brez bolečinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.8.2008 19:55:05   
kaja02
pozdravljene punce!!!!

najprej čestitke novopečenim mamicam, držim pesti za vs, ki se trenutno trudite v P in za vse tiste, ki vas to še čaka.

no pa ker ste v večini že skoraj vse rodile, naj vam postrežem s svojo porodno zgodbo.
moji popadki so se začelo ob 2.06 zjutraj, in so sledili na 20 minut, tam nekje do 4 ure, sem že mislala, da bodo nehali tako kot zanjih 14 dni, pa so se stopnjevali na 15 minut, ob 5. uri zjutraj sem si hotla še glavo it oprat, pa hvala bogu tega nisem storila, saj so se začeli popadki že na 5 minut. Sem zbudila dragega, in na poti do P, do kamor imava le 5 minut sem v avtu predihavala že 2 popadka. Ko sem stopila v P me je babca kar poslala na mizo za pregled, G je predrla mehur, odprta sem bila že 7 cm. Pa so me ob 6.05 minut poslal v porodno, mi je priključila CTG, popadki so bili na višku, nato pa se je začela brzina, se je babca komaj uspela rokavice gor dat ( vmes so še mojga iskal, ki je šel ven na čik, se je komaj uspel oblečt), pa je rekla še dva popadka pa boste rodil in res, mali se je tako mudil, da sem morala vmes predihavat potiskanje, ker bi me drugače čisto strgala. Najina princeska je na svet prišla ob 6.27 minut, bila je najlepši dojenček, kar sem jih kdaj videla.

Potem pa se je začela brzina, ker se mi zaradi prehitrega poroda matrnica ni krčila, nisem mogla poroditi posteljice, pa so jo ven vlekli, jaz pa sem krvavela v potokih. Ostalo se ne spomnem, ker sem izgubila zavest, k sebi sem prišla šele, ko so me vaginalno pregledoval, pa ker je bolel kot hudič. po porodu sem izgubila 1,5 l krvi, močno krvavela sem še na oddelku, pri čemer mi je vrednost železa padla na 66,zato sem dobila najprej železov dodatek v žilo, in ker ni nič pomagala sem prejemala tudi transfuzijo. In tako sem še danes na Legoferu 3X dnevno po 20ml in mene je blo strah, da bom imela abstinenčno krizo, ja mogoče čez 2 meseca, ko bom spila ves želez, ki sem ga dobila. Posledično ma pa tamala zaradi tega krče.

no moja zgodba na kratko, rojstvo najine hčerke je potekal tako hitro pa kljub vsemu nisem pridelala niti enega šivauser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?