naty13
|
Jutro. kuhana. Midva z Joštem sva kar spala. Zaspala šele ob 22h, ker je Jošt nekaj zaprt, pa ga je šravfalo. Že ob 19h se je začelo. Saj kakšnega hudega joka ni bilo. bolj stokanje in cviljenje. No, ob 22h je zaspal, spal do 1h in pojedel, pa spal do 4h in pojedel. Potem pa sem ob 6.30 mislila, da se je zbudil, naredim mleko, pa vidim, da spi in cvili v spanju. No, sem mu dala, pojedel malenkost in spal. Zdej sva spet pojedla,pa spi in mal cvili zraven. Samo pokakat se bo treba, pa bo. Je bil že zaprt, pa sem mislila, da se je porihtalo, sem mu že počas začela dajat navadno formulo od Novalaca, zdej mu pa spet na polno Proti zaprtju formulo. Upam, da bo čimprej kakal, da se reši muk. Matejchi tebi se pa vedno nasmejim. Kje jih pobiraš. Erin s pumpico nikoli ne moreš vsega spumpat. Mogoče imaš res premalo, ampak kakšen mililiter več pa tudi imaš. Kolk ti pa drugače poje Si ga kdaj tehtala pred in po hranjenju Gajka meni poje zdej par dni že okrog 600ml ali kakšnega čez, pa mislim, da nima 3,5kg, edino če se je ful poredil.Za 3,5kg je pa 525ml. me pa zanima, če je to samo za dojene otroke Meni je patronažna rekla, da naj mu delam po 14ih dneh merico 90ml <pa mi ne poje toliko, zelo malokrat 90. Smo bolj na 60ml. Ampak jemo podnevi na dve urce ali dve in pol. Tudi takrat, ko mi je rekla, da mora 60ml pojest, mi je pojedel 40ml ali 50ml največ, pa se je redil. Pač ne vem kako, je bil pa med 15-30g na dan. Po mojih izračunih je pridobil 23,3g na da, če se je v treh dneh zredil za 70g.