ANA_P
|
HVALA VSEM ZA ČESTITKE! Na hitro se vam javim. Smo že od včeraj doma . Ja, na Ptuju te hitro izpustijo domov. Našo malo dete Tai je pravi cukerček in kar ne morem verjeti, da ga res končno imava . Zdaj pa na hitro porodna zgodba, ki je hvala bogu čisto kratka Ko sem se 12.8. javla, sem vam pisala o nekih popadkih. In ker si še kar nisem dala rečt, da so to res popadki, sem še poklicala svakinjo na kafe . Med kafetanjem sem jih predihovala in s svakinjo sva se gledali, če je to to . No ko so zadnjo uro bili na 6 min, me je prepričala, da greva v P. Mi je bilo smešno, ker sem pred 6 ureami glih bila poslana od tam domov. Ko so naredili CTG, kažejo popadki 40 in babica pravi, da so po vsej verjetnosti lažni. Pride G in glej ga, odprta tri prste . Pa reče stric G, ooo zdaj pa gremo roditi. grem ven pogledam če je moj že tam, pa jima v smehu pravim, čuj zdaj gremo rodit baje. Pa se še kar vsi smejimo - samo ne dolgo več . No, ob 20.15 so moi predrli mehur naročili umetne popadke in Ultivo, jaz pa začnem v 10 minutah dobivati take svoje popadke da joj. Pa mi pravi babica, eh, to še ni nič. Zdaj še dobite umetne in Ultivo. Med pisanjem vseh papirjev sem dobila popadke na 2 minuti svoje in tako močne, da sploh ni bilo časa, za nobeno protibolečinsko kaj šele za Ultivo, umetnih pa tak nisem rabila. Moj me gleda in sprašuje a to zdaj že tak boli, da te revo obliva, jaz pa tudi nisem vedela kaj še me čaka. Ko je babica videla da vrag jemlje šalo in da nisem po nepotrebnem glasna , me pogleda in reče o glavico že vidimo. No, pa sem še jih par predihala, pa trikrat potisnila in sva imela ob 21.33h že v naročju najinega Taia. Tako da ob 20.15 so predrli mehur ob 21.33 rodila s vojimi popadki in brez ene protibolečinske . Drugače sem vredu, sicer še vedno dokaj utrujena, pa šivi pečejo kot , pa ta čišča hudičeva. Edino slabokrvna sem tako da jem železove tablete. Zanimivo v nosečnosti pa niti enega problema s tem. OK, fajn bodite, letim zdaj pod tuš, te pa zbuditi našega malega korenjaka, ker mora jest. Rodil se je 3960g, domov pa sva šla z 3650, tako da ga moremo buditi da bo pridobil na teži. Drugače pa še zaenkrat polno dojim. Upam da nam rata do 6 mesecev. čao
|