|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
16.8.2008 20:12:20   
kaja02
NAPAKA 

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 16.8.2008 20:13:06 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.8.2008 20:17:44   
kaja02
pa spet ne znam 

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 16.8.2008 20:18:23 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.8.2008 20:37:09   
ANA_P
HVALA VSEM ZA ČESTITKE!

Na hitro se vam javim. Smo že od včeraj domauser posted image . Ja, na Ptuju te hitro izpustijo domov. Našo malo dete Tai je pravi cukerček in kar ne morem verjeti, da ga res končno imavauser posted image .
Zdaj pa na hitro porodna zgodba, ki je hvala bogu čisto kratkauser posted image

Ko sem se 12.8. javla, sem vam pisala o nekih popadkih. In ker si še kar nisem dala rečt, da so to res popadki, sem še poklicala svakinjo na kafeuser posted image . Med kafetanjem sem jih predihovala in s svakinjo sva se gledali, če je to touser posted image user posted image user posted image . No ko so zadnjo uro bili na 6 min, me je prepričala, da greva v P. Mi je bilo smešno, ker sem pred 6 ureami glih bila poslana od tam domov. Ko so naredili CTG, kažejo popadki 40 in babica pravi, da so po vsej verjetnosti lažni. Pride G in glej ga, odprta tri prsteuser posted image . Pa reče stric G, ooo zdaj pa gremo roditi. grem ven pogledam če je moj že tam, pa jima v smehu pravim, čuj zdaj gremo rodit baje. Pa se še kar vsi smejimo - samo ne dolgo večuser posted image . No, ob 20.15 so moi predrli mehur naročili umetne popadke in Ultivo, jaz pa začnem v 10 minutah dobivati take svoje popadke da joj. Pa mi pravi babica, eh, to še ni nič. Zdaj še dobite umetne in Ultivo. Med pisanjem vseh papirjev sem dobila popadke na 2 minuti svoje in tako močne, da sploh ni bilo časa, za nobeno protibolečinsko kaj šele za Ultivo, umetnih pa tak nisem rabila. Moj me gleda in sprašuje a to zdaj že tak boli, da te revo obliva, jaz pa tudi nisem vedela kaj še me čaka. Ko je babica videla da vrag jemlje šalo in da nisem po nepotrebnem glasnauser posted image , me pogleda in reče o glavico že vidimo. No, pa sem še jih par predihala, pa trikrat potisnila in sva imela ob 21.33h že v naročju najinega Taia. Tako da ob 20.15 so predrli mehur ob 21.33 rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image  s vojimi popadki in brez ene protibolečinskeuser posted image user posted image .

Drugače sem vredu, sicer še vedno dokaj utrujena, pa šivi pečejo kot user posted image , pa ta čišča hudičeva. Edino slabokrvna sem tako da jem železove tablete. Zanimivo v nosečnosti pa niti enega problema s  tem.

OK, fajn bodite, letim zdaj pod tuš, te pa zbuditi našega malega korenjaka, ker mora jest. Rodil se je 3960g, domov pa sva šla z 3650, tako da ga moremo buditi da bo pridobil na teži.
Drugače pa še zaenkrat polno dojim. Upam da nam rata do 6 mesecev.

čao

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.8.2008 21:05:52   
kaja02
pa še moji dve princeski- upam da tokrat uspe

user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 16.8.2008 21:08:16 >

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.8.2008 21:06:39   
andrejaboris
Kaja in Ana kaki lepi porodni zgodbi! Sta bli obe brzinski! Hvala bogu da je zdaj s tabo Kaja tut vse vredu! Lepo da ste doma!

No večina vas je že doma s svojimi štručkami , ene pa še not nismo šle!user posted image user posted image Pa baje da bomo samo še ne vemo kdaj!user posted image

Matejchi kaj si že v P?

Jaz pa grem ajat v primeru če bi bla kaka akcija, da bom vsaj malo spočita!

Lepo bodite mamice in user posted image ! SE slišimo zjutraj!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.8.2008 21:13:59   
kaja02
zdaj ko pa spet znam user posted image , pa prpopam še eno današnjo slikco

user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.8.2008 21:41:05   
maya maya
Hello drage mamice in nosečnice!

Upam, da me še sprejmete medse, čeprav sem se vam samo nekajkart javila na samem začetku našega 9 mesečnega potovanja.

Najprej bi rada čestitala vsem mamicam in seveda tudi očkom, ki so v svoja naročja že stisnili svoje otročke. Želim vam veliko srečnih trenutkov s svojimi sončki, predvsem pa da bi bili vsi kar se da zdravi.
Dragim souser posted image pa želim, da bi dan, ko bomo uzrle svoje malčke, kmalu prišel. Mogoče pa nas bo ta polna lunca res poslala v P. Drugo polno luno sigurno ne bomo dočakale.
Moja user posted image poteka normalno, še vedno radi user posted image (no, moj user posted image se seveda boji, da bi otročku naredil luknjico na bradi user posted image ). Pričakujeva user posted image , čeprav to veva samo midva, ostalim pa dovoliva, da se grejo preroke. Rok imam 18.8.08 vendar sva z mojim user posted image tako nestrpna, da počneva ta teden vse možno, da bi čim prej spoznala najino detece. Redno hodiva na relativno dolge sprehode, voziva se po luknjastih gozdnih potek, user posted image , danes, ko je polna luna in mrk, sva celo nekaj metrov tekla. Popadki seveda so, ampak neredni in zgolj v vednost, da se nekja pripravlja. Moj mož me je že dvakrat vprašal, če sem sigurna, da imamo avgusta rok.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.8.2008 21:52:02   
matejchi
No babe če bi malo bolj brale, bi vedele, da sem na RD-ju. Bilo je super, čez dobro urco pa luna začne s svojo močjo... kar pripravite se, jaz grem zdaj pod tuš.

Naty Rim je pomoje še daleč bom šla še prej po "Švici" hodila in švicala, čeprav se je zunaj fino ohladilo...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu maya maya)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.8.2008 22:06:21   
Anonimen
Čestitke vsem mamicam!!!!!!!!!!Pa ne pozabte na nas nosečke!!!!!! ve imate zdaj najbolj sveže izkušnje in nimate lukenj v spominu, zato Ob 18:00 je z mene šla velika kepa zelo kompaktne in vlečljive sluzi. Sem pomislila na čep, samo če ni bilo nič krvavkastega...pol me je 3x fajn spikalo, pol pa nič več. 
Kaj pravite??????
Trebuh mi malo otrdi, ampak ne za dolgo, pa dete fajn rogovili. je pa res,da ga čutim čisto v mehurju. me kar nonstop na WC tihšči.

Hodim bolj poredko na RR, tako da preberem zadnjih nekaj strani in seveda seznamček  "rodili  so se"  in ugotavljam,da kar hitite in tekoči trak teče res tekočeuser posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.8.2008 22:35:28   
meeryana
Oooooo ANA_P, super izkušnja....si želim podobno ;). user posted image user posted image

Mi2 sva pa bila danes v P, ker nisem naštela 10 gibov. In me dajo na CTG, pa jezačela tako delat, da smo bili hitro gotovi :). Potem še UZ in je vse ok. Poslali so me domov in pridem spet v četrtek, če ne bo prej kaj. Pa ne vem zakaj se mi zdi, da ne bo in da bom v četrtek sedela na ctg-ju, hehe :)...

Kot vsako večer je spet živahna....pač bomo še čakali. Hecno je, kako so vsi okoli nas že nestrpni. Ampak glavno, da je vse o.k. z našo pikico. user posted image

Mamicam seveda ponovno ČESTITKE!

LP
Muser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.8.2008 22:59:31   
Višnja
Ojla,

danes polna luna, delni lunin mrk........mogoče pa bo kaj vplivalo na nas....

andrejaboris...meni je tudi vroče....no ja, danes je malo boljše....ampak drugače me prav neki vročinski valovi dajejo. Moj se mi smeje, ker ponavadi je on tisti vroč in mene zebe, zdaj pa je obratno in jaz non stop vrtim to klimo na fuuullll.

Ma danes mi fulll neki vse pritiska dol....uffa...jaz ne bi še šla...vsaj še kakšen dan, ker nisem še psihično pripravljena na poroduser posted image ...oz mene je bolj kot poroda strah to, ker ne vem kako se bo začelo in kdaj...ne maram takih presenečenj...popadki, voda, čep.....uff...in seveda da bo vse OK.

zdaj grem v ležeči položaj in fanj stisnem noge skupaj.

LN, mamice, dojenčki, nosečke.....

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.8.2008 5:29:38   
naty13
Ura že 5.30, mi pa ne spimo že od 3h. Zdej mu za jest dela. Pa še pozno smo zaspali, pa ob polnoči avf. Meni se že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je bila samo luna. user posted image

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.8.2008 7:29:52   
sayuri
SAj ne morem verjet, da me je po dolgem času doletela čast, da vam skuham kavico. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.8.2008 7:30:58   
sayuri
Joj sem štorasta. Pozabim kavo prilepit user posted image user posted image user posted image

[/link]
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=0d967043322ff0626eabbdc4689707bd089135ba4330de512608f21ed4acd4aa3b3d0871e04c9c1c02199908ae04a9206b51366e08db113d1a65b4e0aa08d0d57377e0e3d6eb0859709fa31a46adc608d7f1eb18734399e50811c3c587740a832904&resulturl=0d967043322ff0626eabbdc4689707bd089135ba4330de512608f21ed4acd4aa3b3d0871e04c9c1c02199908ae04a9206b51366e08db113d1a65b4e0aa08d0d57377e0e3d6eb0859709fa31a46adc608d7f1eb18734399e50811c3c587740a832904&refurl=440ff2c46725f7095da8beb7d2f5d20708b0189f181a4245f708416b081b2eb68de808d9a8af4d77a7bf2c08d69825049e35f5c508c1be94ffb2a4e57008bd06537fd75ce1bf08dcae0a23c737b0ae08650d5bce360648c503&q=kava&contenttype=image%2Fjpeg&o=100]

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.8.2008 7:41:18   
sayuri
Pa kaj je zdaj s tem računalnikom user posted image . Mi noče kavico pripopat  user posted image user posted image user posted image

JAh, bom pa kar standardno user posted image user posted image user posted image user posted image

NAty, vidim, da si kave pošteno potrebna. PA kaj je danes tale luna res tko vplivala na naše štruklje? NAša dva sta sicer spala od 22h, do 3h (ZAra) 4h (Lovro), potem pa žurka naprej user posted image . PA zvečer nikakor nista mogla zaspat. Lovro je od 18h do pol desetih skoz jedel - na vsake pol ure user posted image  user posted image . Zara je pa skoz jamrala in se krčila. SO revico krči matrali.  user posted image  Saj potem se je orng posračkala in tko zadovoljno gledala user posted image

sandra, kako je bilo pa pri vas ponoči? Povej, če sta princeski kaj neučakani al sta potrpežljivi - kar se hranjenja tiče?

Ko takole hvalite svoje može, moram še jaz malo mojega pohvalit user posted image . Seveda mi pomaga, kolikor se le da.user posted image Je sicer v službi - doma je bil 14 dni na kolektiovnem, potem je šel pa delat. Bom pa čez 14 dni spet doma na očetovskem dopustu. Mi toliko pomeni, ker je res vešč pri hranjenju, previjanju, umivanju, pripravi hrane, crkljanju, zganjanju lumparij user posted image  user posted image user posted image . Že zdaj maladva prevrača sem in tja, onadva ga pa gledata in se mu režita user posted image . pravi, da komaj čaka, da bosta stara kake pol leta, da ju bo lahko metal po zraku user posted image  user posted image  in se z njimi preganjal po postelji user posted image . Jah, to so pa očetje. Imajo drugačen pristop, kot mame user posted image .

Mamice, povejte, če kdaj kar sedite in strmite v svoje otročke, ko spijo? JAz včasih kar ne morem verjet, kakšen zaklad imam doma. user posted image  KAr gledam ju in in tako bi sedela ure in ure.... user posted image  

KAko ste pa kaj nosečke? Od Rysse in žanneže še ni nobene novičke. Pogrešam pa Viliko? KAm je ušla tale deklina?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.8.2008 7:50:14   
sayuri
Tiste, ki ste imele CR. KAko se vam je zacelila rana? Pri meni je bilo vse ok, šivi so sami stran padli, le začetni in zaključni vozelj sta vztrajala. No, včeraj mi je začetni vozelj stran padel in me boli na otip. user posted image  Pa tudi malce rdeče imam okrog šiva in šiv ni ravno suh. Kot da bi se vnelo user posted image  S čim naj to namažem? Sem zvečer kar ognjičevo kremo dala od Justa gor, pa je bolje. Zjutraj sem ponovila. Sam jst nikol ne vem, al je pravi Ognjič za te stvari al tee tre? A katera ve? Moram iti jutri v lekarno šentjanževo olje kupit. Sem brala, da je fajn rano s tem mazat, čeprav so v P rekli, da ni treba nič. Saj se dobi to v lekrani verjetno user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.8.2008 7:50:40   
sayuri
Vidim, da imam samogovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.8.2008 8:23:37   
matejchi
sayuri jaz sem pa slišala, da je hrastovo lubje za to.... sam če se ti je pa vnelo, bi jaz pa šla nazaj... 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.8.2008 8:28:44   
karmar
Sayuri, pa vam je res dobro to umiksal...po slikcah sodeč.

maya maya zdej pa še belit začni in pohištvo prekladat, nekajkrat premenjaj vsebino torbe za porodničnico, omisli si hojo po stopnicah,...vse to deluje preizkušeno od naših mamic avgustovčkov. Mogoče sem še kaj pozabla.

matejchi a si kakega spila za nazdravit na RD?

višnja kolk boš čudan čez kako leto, če boš še noge vztrajno skupaj tiščala... Rada bi te vidla.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.8.2008 8:44:15   
matejchi
karmar mal sem poskusila, glih kozarčka pa nisem. Sem mogla pol še domov peljat.
Danes sem se odločila, da ne delam nič več, sem se dol vsedla, ker sem razbila en kozarec pa mislim, da je to znak, da ne smem več delat....

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.8.2008 8:45:46   
karmar
Joj, kaka driska- komaj sem se do školjke privalila. Tudi rit ima luno...
A mislite da se spodobi da danes pečico očistim v kuhinji? Nedelja, dan za pohajanje, moj user posted image  pa cel dan v službi...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.8.2008 8:49:08   
karmar
Matejchi ojoj, sem, te šele sedaj prebrala. Kako bo pa če meni pečica dol zleti?
In kaj boš počela? Ja, ti imaš vseeno družbo- tvojega sončka. Imaš zame kako idejo?

< Sporočilo je popravil karmar -- 17.8.2008 8:50:02 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.8.2008 9:27:07   
buhtlčk
sayuri men se zdi, da je šentjanževo olje za vse dobr, kar je v zvezi s celjenjem - ran, opeklin, .... Vsaj jaz ga za vse uporabljam, pa ful deluje. Mi ga pa mami nardi, sam zih ga majo v lekarni tud.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.8.2008 9:29:55   
naty13
Sayuri hvala za user posted image . Danes sem pa res potrebna ene orng kave. user posted image  Sej pol ste pa kar dobro spali. mi smo meli pa še vmes eno rundo hranjenja ob polnoči. Matr mali zdej spi, jest pa komej gledam. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz strmim v Jošta, ko spi in ko je buden, sploh se ga ne morem nagledat. Tudi v Nejca sem. user posted image user posted image user posted image  Teli naši navihančki mali so taki cukri. user posted image  Fajn, da user posted image  della take plane za čez pol leta. user posted image  Se boš šla potem ti lahko rolat. user posted image

ANA_P res lepa porodna zgodba. Taka je bila približno moja prva porodna zgodba, le z dodanimi umetnimi in trajanjem 40minut. user posted image

Kaja02 super porodna zgodba, ampak potem pa kar nisem mogla verjet, kaj se je dogajalo. user posted image  Važno, da si zdaj v redu in se je dobro končalo. Je pa tvoja princeska res fletna. In ima enakega pajacka rumenega kot pa Jošt. user posted image

Matejchi pol pa še mal švicej. user posted image user posted image user posted image  Pa počakaj na mlaj čez 14 dni. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
17.8.2008 9:31:27   
Ninaaa
Dobro jutro, čveke!

Evo mene, še vedno 2v1, dva dni po roku, pa mi ni nič fajn... Se že celo večnost pripravljamo na akcijo, pa tamala noče ven. Danes sem porajtala, da je ne včeraj ne danes nisem nič kaj dosti čutila, malo se vmes premakne - to čutim kvečjemu na mehurju - drugače pa kot da spi.

Moja G mi je na četrtkovem pregledu rekla, da če ne bo nič čez vikend, naj se pridem enkrat v ponedeljek pokazat, meni se pa zdi to kr dolga, tri dni po roku se it nekaj kazat...

A če uletim v porodnišnico, me bojo hotli pogledat? Glih nedelja je, pa da ne bojo rekli, češ, še ena panična user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?